Mistä painava peitto?

Hyvät unet ystävälle

Elikkä millaista peittoa pitäisi etsiä ja mistä, kun haluaisi kunnon vanhan ajan painavan peiton!? Melkeinpä voisi olla hiekkaa täytteenä (vitsivitsi..), mutta varmaankin löytyy normaaleja vaihtoehtoja, jos tietäisi mistä etsiä! :) Haluaisin hemmotella rakasta ystävääni, joka tykkää nukkua tuntuvan peiton alla, mutta kaikki tavanomaiset "jysk"-tuotteet ovat aivan liian kevyitä! :( Hinnalla ei juuri ole tässä tapauksessa väliä, joten vinkatkaa ihan mitä tahansa! :)

15

6671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On se

      merkillistä ettei meitä huomioida ollenkaan.Asun wanhassa puulämmitteisessä hirsitalossa ja tykkään myös peiton olevan tuntuvan painava välly eikä tuulen vietävä hattara.
      Ensiavuksi on hyvä käyttää villasukkia näin kesä/heinäkuussakin.
      Ja tyynythän ne vaikeimpia onkin löytää kun hartioissa on leveyttä,halpislutkujen kanssa on pelkkää pyörimistä ja uniapneaa vaikka tunkisi kaksi samaan tyynyliinaan.
      Oletkin aika ovela,tuohan on paras keino saada ystäväsi parhaimpiin suorituksiin huolehtimalla unihygieniasta.
      Tuotteita en osaa suositella mutta kuunnellaan ehdotuksia,itselläni rahakin ratkaisee ja hetekassa olen skolioosin saanut.
      Paras oli pumpulitäytteinen peite mutta hiiret repi ja paskoi sen pilalle.

    • Ilosanoma

      Kyllä se niin on että ne pumpulitäkit ovat kaikki venäjältä, jos vain saa hankittua, niin hyvä olisi. Ne ovat tarpeeksi painavia. Toisaalta olen havainnut saman vaikutuksen kun kevyen peiton päälle heittää pari tai useamman puhtaaksi pestyn räsymaton, taitettuna ovat oivalliset, limittäin ja pinottain, niiden alla nukkuu makoisasti aamuun asti, ne hengittävät sopivasti ja keräävät lämmön. Viileässä kesäyössä ovat parasta mitä tiedän. Iltaisin kuun kehrä kulkee järven poikki jälkeä jättämättä

    • Räätäli

      Meillä olisi lampaannahkoja myydä mistä opelemalla niitä yhteen ja laittamalla vuorikankaan saisi Oikean peiton minkälaisia on käytetty vuosisatoja.Itsekkin olen nukkunut sellaisella vanhat kylämiehet niitä kuulema tuvassa neulo yhteet.Isänikin muistaa Hirvivaarin niitä omelleen.

    • puuvillapeitto

      sinulla on mahdolisuus saada käsiisi Kodin Pellervo-lehti,niin siinä on mainostettu vanhanaikaisia puuvillavanupeittoja. Hinnasta ei tietoa mutta selviää varmaan kysymällä.

      • Hyvät unet ystävälle

        tämähän olikin hyvä vinkki! Sitäpaitsi kiitokset kaikille muillekin puuvillapeittoa ehdottaneille! -Pääsipähän oikeille jäljille avullanne! :)

        Ja yksi numero Kodin Pellervoa pitäisi löytyä, sillä sattumoisin minusta oli siinä äskettäin juttua ja sain näytekappaleen toimitukselta! ;)
        Mutta siltä varalta että siinä lehdessä ei mainosteta kyseisiä peittoja, niin voisiko joku kiltti pistää firman yhteystiedot tänne!?


      • Hyvät unet ystävälle
        Hyvät unet ystävälle kirjoitti:

        tämähän olikin hyvä vinkki! Sitäpaitsi kiitokset kaikille muillekin puuvillapeittoa ehdottaneille! -Pääsipähän oikeille jäljille avullanne! :)

        Ja yksi numero Kodin Pellervoa pitäisi löytyä, sillä sattumoisin minusta oli siinä äskettäin juttua ja sain näytekappaleen toimitukselta! ;)
        Mutta siltä varalta että siinä lehdessä ei mainosteta kyseisiä peittoja, niin voisiko joku kiltti pistää firman yhteystiedot tänne!?

        Löysin lehden, mutta en löytänyt siitä sitä mainosta! :( Nyt olisi siis jonkun muun apu todella tarpeen! Kiitos etukäteen!


    • just niitä vanhan

      ajan peittoja, jotka hampulla täytettyjä, hinnat ovat siten muutaman sadan euron paikkeille. Ne on just niitä tonnin painavia mummulan peittoja!

    • TerttuMarjatta
    • Dr.Lapanen

      " Kedjetäcket-painopeittoa voi käyttää mm. seuraavissa tilanteissa: unihäiriöt, levottomuus yöllä tai päivällä, keskittymisongelmat, motorinen levottomuus, mielialanvaihtelut, anoreksia/bulimia, autismi." Voi jumalauta :DDDD

    • mascotti

      Niitä vanhanajan täkkejä löytää vielä kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksista jos oikein sellaista haluaa.
      Mutta uutena en tiedä juuri samanlaista kun onhan nuo täytteet muuttuneet ja kehittyneet.
      Miehellä oli Mascotin täkit kun yhteen muutettiin. Oli paksut, lämpimät eivätkä ihan höttöset. Ostettiin sitten uudet kevyemmät ja kuohkeat peitot kun halusin. Ja nyt jos varapeitoksi ottaa sen vanhan Mascotin peiton, ei sillä osaa nukkua kun se tuntuu niin painavalta.
      Juuri katsoin myydäänkö niitä Jyskissä ja on siellä myynnissä, tosin ei tietysti enää sama kun nuo on jo vuosia vanhat. Mutta onhan noissa peitteissä ilmaistu peiton paino, että kertonee sekin joitan ja voihan niitä käydä testaamassa paikanpäällä.
      Muuta ei tähän hätään tullut mieleen eikä varmaan juuri sitä mitä etsit :)

    • On.painava

      Laitaa jesarilla pari tiiliskiveä kiinni peittoon.

    • painavaapeittoa

      porin villa ja peite valmistaa vanhanaikaisia hyviä tuotteita, kuten puuvillatäytteisiä painavia peittoja. Kannattaa käyä kattoo niitten nettisivuilta, villajapeite.fi, siel on myös nettikauppa.

      • Uniongelmaton

        Suomalainen ompelimo tekee hyviä painopeittoja www.painopeitot.fi


    • Uniongelmaton

      Suomalainen ompelimo tekee hyviä painopeittoja. www.painopeitot.fi

    • Hafmer-al-Keisad

      Hae lähiöpupistasi lihava viiden erivärisen vesipään yksinhuoltaja. Siinä sinulle vällyä yöksi. Piilota lompakkosi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe