Yövuoro

Yövuorolainen oikeesti

Tein normaalisti vain päivävuoroa.. Nyt olin joutunut yövuoroon, kun oli työmiehistä puutetta. Yövuoro alkoi kupillisella kahvia. Sitten puin työvaatteet päälle ja kuulokkeet korville ja marssin koneen ääreen. Kone pitää hirveätä meteliä paitsi silloin kun se jumittuu jonkin virheen takia.

Olin jonkin aikaa ajanut kamaa linjalle, ehkä noin tunnin.. Siinä alkoi tulla hiki. Otin paitaa pois.. eihän kukaan näe sitä kuitenkaan. Nyt oli loma-aika ja meikä oli yksin painamassa yövuoroa. Yks asia oli jäänyt harmittamaan ennen yövuoron alkua. En ollut saanut pillua pitkään aikaan. Oli kuin juna olisi yrittänyt tulla tunnelista.. paineita riitti siis.. mutta ei auttanut.. Töitä oli tehtävä.. Tietty määrä kamaa piti tulla linjalta aamuun mennessä, jotta pomo tiesi etten lusmuisi.

Yön toinen tunti oli alkamassa ja edelleen tein hommia.. Alkoi hirveesti kusettamaan.. Lähdin kävelemään vessaa kohti.. Vessa oli kulman takana, ehkä noin 50 metrin päässä.. Kävellessäni vessaa kohti ajattelin että.. mitä hittoa, voisinhan vetää vaikka käteen.. Eihän siitä kukaan saisi koskaan tietää.. ja olihan minulla muutama alan lehtikin komerossa... Otin yhden lehden, jossa oli hyvännäköisiä punatukkia oikein kaksin kappalein.. Kun olin tehnyt ekan tarpeeni ja pessyt munani ja käteni.. aloin virittäytymään tunnelmaan.. Otin munan käteeni..
Yhtäkkiä WC:n ovella seisoi vartija.. Säikähdin.. Katsoin ylöspäin.. Se oli nuori naisvartija, joka katseli osin hymyssäsuin, osin ihan ilmeisesti asiasta innostuneena..

Milläs asialla sinä olet täällä ? - hän kysyi..

Sanoin, että yövuorossa.. Pekka.. on muuten nimeni..

Sari.. Vaxipalveluista.. Sinulla taitaa olla menossa kahvitunti..

Niin.. no.. tuota.. öh.. ei ole oikein päässyt purkamaan viimeaikoina.. (ette arvaa kuinka sairaan nolo fiilis oli)..

Ei se mitään.. sanoi Sari.. Haittaako jos minäkin pidän kahvituntini ?

Ei.. ei ollenkaan.. sanoin..

Sari avasi vartija pukunsa napit ja heitti takin lattialle.. Sitten hän avasi housut ja riisui nekin.. Sitten hän otti päältään t-paitansa..
Hänellä oli seksyt valkoiset sukkanauhat, valkoiset stringit ja upeat rinnat valkoisten röyhelöpitsirintaliivien alla.. Ajattelin että nyt kyllä näen unta.. Olen kenties nukahtanut..

Sari otti pamppunsa.. ja alkoi hyväillä pikkistensä päältä häpyhuuliaan.. Kohtsillään hän alkoi huokailla.. Sitten hän siirsi pampulla pikkisen reunan sivuun ja paljasti upean posliinisen nuoren pillun.. Sen häpyhuulet olivat ihanasti töröllään.. Ja se oli kiimasta märkänä.. Teki heti mieli upottaa kuuma munani sisään, mutta jokin vielä pidätti.. Halusin nähdä shown loppuun..

Sari hieroi pamppua pillun ulkopuolella.. Odotin että hän tekisi sen, mitä tekin odotatte.. Sitten.. hän kääntyi ympäri ja kumartui.. Oi mikä näky.. Näky sai minut savuamaan yläpäästä ja alapäästä.. Pillu oli ihan edessäni ja siinä vaiheessa lehti putosi kädestäni..

Silloin Sari upotti pampun pilluun... Hän työnsi sen hitaasti sisään.. Musta paksu pamppu liukui kosteaan pilluun.. Hän veti sitä edestakaisin ja huokaili...

Kuin patsas vain tuijotin lumoutuneena...
Hän huusi että etkö sä pervo haluaisi mun pillua.. onko mussa jotain vikaa ?

Tajusin että nyt.. Nousin seisomaan.. Jähmettynyt penikseni kiittäen upposi Sarin pilluun.. Sari sanoi.. että laita pamppu mun pyllyyn.. Sanoin että okei.. Nussin Saria hitaasti kyrvällä ja pampulla.. En ollut milloinkaan saanut näin upeata pillua.. ei karvan karvaa häiritsemässä.. Hyväilin nussiessani toisella kädellä Sarin tissiä ja toisella työnsin pamppua sisään..

Yllättävää että en lauennut heti.. Se olisi voinut olla ihan todellisuutta, kun olin niin sairaan ekstaasissa.. Mutta ei.. Se kesti ja kesti.. Sari sanoi.. voisitko vähän nopeammin.. ei tunnu enää.. sanoin että okein.. Nussin nopeammin.. ah ah ah ah ah .... Sarin vaaleat hiukset hypähtelivät.. Tissit heiluivat ihanasti.. Varpaat puristelivat varpaitani.. Olimme tekemässä kumpikin ihanaa taukohetkeä...

Ei lauennut vieläkään.. Aloin jo väsyä seisoskelemiseen.. Kysyin Sarilta.. Voisitko olla päällä ? Sari sanoi että okei.. Hän tuli päälleni.. Pillu liukui munan ympäriltä.. Katsoin kun runsas terttu otti sisäänsä kuuman ja kovan munani.. Tissit pomppivat kovassa tahdissa.. Nyt näin Sarin ilmeet paremmin..

Sari huokaili ja huusi kovaa.. aah aah aah .. ja kiroilikin että tuu jo perkk... Sitten yhtäkkiä alkoi mennä kliimaksin puolelle.. alkoi sairaasti pakottamaan.. paine oli ihan hirveä.. hirveä.. en voiinut enään pidättää... ihan pakko päästää.. aaaaaaaaaaaaarrrghh... Sperma syöksyi voimalla Sarin sisuksiin.. meillä ei ollut kondaria.. Sari huusi yhtäaikaa.. aaaahh.. Pekkaaaa... Tehdään tää uudestaan... huomenna.. joookooo.. Oothaan yövuorossa ?

En voinut sanoa etten ole.. Ajattelin pyytää vaihtoa kaverilta ettei vaan se pääse pukille.. Tai mistä mä tiedän vaiks se olis jo ollutkin.. Sen verran huora toi Sari oli mun kanssa.. Näin sormuksen sen kädessä mutta ei se näköjään haitannut kulkua..

Sari otti käsisuihkun ja suihkautti märän ja spermaisen pillunsa puhtaaksi.. antoi vielä minun maistaa sitä... Haluatko Pekka vähän lisää ? Smack.. imuttelin pillua.. oih..

Sanoin.. että huomenna taas.. Ota kunnon dildo ettei pamppua tarvitse käyttää.. Sari sanoi.. joo.. Vähän tuntuu siellä... et vois olla toi dildo parempi... Sä oot hyvä pano Pekka... Mä lähetän sulle sähköpostiin alastonkuvia työvuoron iloks..

Sari puki päällensä ja otti ja lähti jatkamaan rundia.. Mä keitin kahveet.. puin päälleni, heitin pornolehdet silppuriin.. Nyt ei enää tarvinnut kättä.. Mulla oli tästälähtien vakipano.. ja päätin tehdä vain yövuoroa...

Aamulla olin saanut kasaan melkein tarvittavat määrät kamaa.. Pomo kysyi että reistailiko kone.. sanoin joo.. mutta aika hyvin meni silti.. Pomo tyytyi vastaukseen.. Sanoi vielä hymyillen että sulla on muuten sepalus auki...

2

13589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuijottaa sepaluksia

      ota heti loparit. YÄK.

    • swinkk

      en oikein osaa sanoa mitään. aika perkeleen vaisu. jotain jäi puuttumaan.
      hyvä yritys, mutta parantamisen varaa on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe