Taistelu

Testman

Kyllä oli hienoa katsella Rossin ja Stonerin kamppailua, mutta Stonerin menoa heikensi tallin määräys hiljentää, koska bensa loppuisi ennen maalia kahva auki menolla.

6

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turo--Inkeri

      tiedä häntä oliko ihan tuollaisia määräyksiä kuitenkaan. Vaikutti kyllä siltä, että Stonerilla ja Haydenilla oli bensa vähissä maaliin päästyä.

      Mutta Rossi tavoitti Stonerin ajamalla 0,5 sekkaa nopeampia kierroksia jo noin kisan puolivälissä. Jospas Rossi oli vaan parempi tänään.

      On se itse asiassa mies miestä vastaan ollut Stoneria pikkuisen edellä koko ajan (ainakin kuivan kelin kisoissa), mutta nyt ei ollut mitään pitkiä suoria, missä Ducatin voimalla olisi päässyt kuittaamaan. En tarkoita sanoa, etteikö Stoner ajaisi hemmetin hienosti, kyllä ajaa, mutta on hänellä sarjan tämän hetken paras pyöräkin alla. Märällä kelillä myös Bridgestone-renkaat ovat Micheliniä selvästi edellä.

      • Turo--Inkeri

        hieno kamppailu se oli, siitä ei ole epäilystä! On kyllä hemmetinmoinen harmi, että se Assenin pohjoislenkki piti mennä saksimaan pois, juuri se oli koko radan hienoin osuus (myös tv-kameran silmin) vaikka olikin riskialttiita paikkoja täynnä, taikka maankäytön takiahan se vissiin piti poistaa. Silti, maailman hienoin prätkäkilparata on nyt ex-semmoinen, esim. Mugello ja Phillip Island on nyt Assenin edellä.


      • harmittaa
        Turo--Inkeri kirjoitti:

        hieno kamppailu se oli, siitä ei ole epäilystä! On kyllä hemmetinmoinen harmi, että se Assenin pohjoislenkki piti mennä saksimaan pois, juuri se oli koko radan hienoin osuus (myös tv-kameran silmin) vaikka olikin riskialttiita paikkoja täynnä, taikka maankäytön takiahan se vissiin piti poistaa. Silti, maailman hienoin prätkäkilparata on nyt ex-semmoinen, esim. Mugello ja Phillip Island on nyt Assenin edellä.

        kun en ehtinyt katsomaan,eikä vissiin tuu uusintana.mistä ruudusta rossi lähti.?


      • Turo--Inkeri
        harmittaa kirjoitti:

        kun en ehtinyt katsomaan,eikä vissiin tuu uusintana.mistä ruudusta rossi lähti.?

        ruudusta 11! Aika-ajo ajettiin märällä, ja tosiaan Bridgestone-renkaat on silloin aika pahasti niskan päällä Misukoihin nähden...

        Ohitti kyllä varsinkin Pedrosan alkukierroksilla niin nätisti, ettei ole tällä kaudella montaa yhtä hienoa ohitusta näkynyt. Mahtoi epsanjan poika siinä kohti ihmetellä, että mitä tapahtui!!

        Jammu on ollut pyöränä aikamoinen kasa paskaa jo toista vuotta, sen näkee mm. siitä, missä muut Yamaha-kuskit ovat (eipä paljon missään, vaikka Edwards onkin ottanut pari paalua ja yhden 2-sijan).. ja Ducati taas on hirmuisessa iskussa. Samoin rengassota on viittä vaille kääntynyt B-merkkisen kumin eduksi. Se tekee Rossin eilisestä suorituksesta vielä huimemman, että kykenee siis tuolla tavalla tulemaan koko kärkikaartin lävitse.

        Täytyy olla kiitollinen, että Rossi lähti aikanaan läiskimään Hondalta, hän teki silloin aivan mitä tahtoi, ja olisi tehnyt edelleen. Nyt kun pyörä antaa hiukan ´tasoitusta´, hän joutuu ajamaan ihan tosissaan.

        Ja tätä en sano mollatakseni muita tai ihannoidakseni Rossia yhtään sen enempää kuin on paikallaan. Siinä on tämän vuosituhannen eittämättä paras kuljettaja, joka varmasti mahtuu myös kaikkien aikojen parhaimmistoon. Esim. Stonerin tai Pedrosan on voitettava vielä useita ison luokan mestaruuksia, ennen kuin heistä voidaan puhua samalla viikollakaan. Ensin on tietenkin voitettava se ensimmäinen, mikä on kummallekin tietenkin täysin mahdollista tänä vuonna.


    • rossto

      En tiedä muista, mutta minulle tulee välillä mieleen Rainey - Schwantz kisat. Loppuun asti ajetaan renkaat yhdessä ja ihan sika tiukkaa kisaa! No. Myönnettäköön, että Rossi otti kyllä aika dominoivan voiton. 11. ykköseksi. On se vaan aika tohtori. Silti ei Stoner antanut mitään ilmaiseksi. Ja nää puheet siitä, että pelkkä ducatin vääntö ja voima auttaa voidaan kait unohtaa. Yamahalla on toi pyörä aika hyvä mutkissa vai onko kyse sittenkin vain Rossin taidoista... ken sen tietää???

      • Turo--Inkeri

        kyllä mielestäni silloin Raineyn / Schwantzin kanssa oli vielä huimempaa tuo kilvanajo.. no, ehkä aika on kullannut muistot. Mutta olihan varsinkin Schwantzin ajotyyli aika huikeata katseltavaa, ikinä ei tiennyt näkeekö mies maalilipun vai mitä tapahtuu.

        Ducati on sarjan paras pyörä, ja vieläpä aika kirkkaasti juuri tällä hetkellä, ja siinä käytetään renkaita, jotka ovat (ainakin märällä) sarjan tämän hetken parhaat. Oma veikkaukseni on, että Rossi dominoisi aivan mennen tullen ja palatessa, jos olisi punaisen pyörän puikoissa. Vähän samaan tyyliin kuin teki aikoinaan Honda RCV:llä ajaessaan.. 10 sekunnin aikasakko, no problem, ajanpa 15 sekan kaulan muihin!

        Mutta kyllä Stoner ajaa myös upeasti, ei siitä pääse minnekään. On jopa täysin mahdollista, ettei Rossilta, Jammulta ja Micheliniltä löydy lääkettä hänen lyömisekseen tänä vuonna.

        Tämä on hyvä osoitus siitä, ettei suinkaan kuljettaja yksin (ei edes Rossi), vaan kuski pyörä tiimi renkaat muodostaa sen paketin, joka joko pystyy voittamaan tai sitten ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe