Onx iPhone uhka Noksulle ?

ArseH.

Nokia = Lada
iPhone = Mersu
->
iPhone >> Nokia

Tuntuman iPhoneen saa kun marssii minne tahansa elektroniikkaliikkeeseen suomessa(kin) ja ottaa iPod-videon käteen ja hypistelee. Ei muuten nitissyt eilen (markantalossa) iPod vaikka ottaisi kaikista nurkista kiinni ja vääntelee niin pirusti... JOS iPhone on edes puoliksikaan niin 'cool' kun iPod niin kyllä sen pistäisi omaankin taskuun ilomielin...

Mitä tulee ominaisuuksiin niin Noksukin rakentaa nykyään ominaisuuksiaan ohjelmallisesti natiNiti-laatikkoihinsa. Puhelimissa on kaikissa lähes samat sisuskalut ja softalla luodaan miljoona eri versiota ja mallia.

iPhonen ominaisuuksista on turha itkeä yhtikäs mitään. On ihan varma, että kohta tulee toinen versio iPhonesta, jossa on KAIKKI ne ominaisuudet joista Noksu-NitiNati-laatikko freakit esim. täällä keskustelussa itkee. iPhone Eurossa tulee olemaan se surullisen kuuluisa 3G, optisella ja digitaalisella zoomilla kamera, kovalevy tai 50Gt muisti, videonauhoitin ja toinenkin kamera. JOS iPhone Eurossa tulee olemaan kaikki edelläoleva ja ei SIM-lukkoa niin mitäpä luulet, montako uutta Apple käyttäjää tulee suomeen ?! Siis tässä kirjailee ihan varmasti yksi ensimmäisistä iPhone Euro:n omistaja. Ei tarvitse paljoa Noksun malleja katella enää ikuna. Nokia on mielestäni auttamatta menneen talven lumia.

iPhonea odotellessa, kato yhtä futuristista kuvaa jonka joku on pistänyt nettiin jo vuonna 2005.
http://www.apple-style.com/laboratory/img/pict05_iphone_r02a.jpg

Kyllä Noksun ihan pikkasen kannattaa alkaa jännittää Applen maailmanvalloitusta. Apple kun sattuu tekemään kaiken todella viimeisen päälle. Toisin kun Nokia, joka on nyt kompastumassa omaan idioottimaisuuteensa.

14

1191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sen vain

      sanon ,ettei mikään valmistaja saa meiziä ihastumaan jostakin hemmetin tihrustelu-teeweestä...on siinäkin valju nautinto...tämä mopiili-telkku. ( Mutta jos se joltakin masennuksen poistaa,niin siittä vaan!)
      Summa summarum,tavallinen taskuradio,jossa on siis kunnon tuning,eikä mikään -keleen skannaus - puolustaa kummasti paikkaansa langattoman informaation välittäjänä.

    • ja isompi myöhemmin

      Ei voi kun ihailla Applen toimintaa! Apple on kuin Fenix-lintu, joka nousee tuhkista ja alkaa uhata kilpailijoitaan.

      Applen lyhyt historia 2006-2007:

      1 Apple alkaa käyttää Intellin piirejä MAC tietokoneissaan ja dumppaa G5 piirin

      2 Apple tuo markkinoille Apple TV:n

      3 Apple luo Windows koneille Safari internet selaimen

      4 Apple tuo markkinoille iPhonen

      --

      Kaikkea ennen Applella on ollut markkinoilla jo vuosia maailman parhaat tietokoneet ja iPod soittimet. Lähes kaikki grafiikka ja musiikki ammattilaiset maailmassa käyttävät MAC tietokoneita töissään. Jos elokuvassa/TV sarjassa on tietokone niin se on MAC.
      Nyt siis ihan varmasti seuraavaksi nähdään amerikkalaisissa elokuvissa iPhone ja iPod yms. On se veikeetä, miten yksi firma maailmassa pystyy luomaan näin vahvan brandin, laatutakuun ja samalla pystyy pistämään kampoihin muiden tekniikkafirmojen kanssa.

      Sanoisin Applen olevan Nokialle todella paha pala USA:ssa, Euroopassa ja Japanissa seuraavan kahden vuoden sisään. Tämä uusi iPhone ei todellakaan jää viimeiseksi Applen puhelimeksi vaan markkinoille tulee ihan takuulla uusia puhelimia. Vähintäin yksi uusi iPhone versio per vuosi ollee odotettavissa.

      Jos vain saisin käsiini tuon iPhonen nyt niin ostaisin pois välittömästi. Ilmassa on nimittäin historian kirjoitusta ja onhan tuo iPhone APPLEN ENSIMMÄINEN PUHELIN, jonka arvo tulee vain nousemaan vuosi vuodelta !!!

    • kuvia

      Oli mielenkiintoinen linkki,jonka annoit.Hienoja puhelimia.

    • on on perin hienoa

      Ei nitise. Ei natise. Korea on ja iPodin omistajana tiedän tämän. iPod toimii ja on nätti kuin koru. Ja toimii hyvin.

      Huonoa: Sisäänrakennettu akku (vaihto maksaa lähes soittimen hinnan). iPhonessa sama juttu, sisäänrakennettu akku ja taas maksaa akun vaihto uuden puhelimen hinnan?? Eikö Apple osaa rakentaa normaalilla vaihdettavalla akulla olevaa laitetta? No ei kai, silloinhan heidän i-tuotteistaan tulee nininati-laatikko ;))

      Kertakäyttötuote ja sellaiseksi kuin kertakäyttökamera = käytä ja heitä pois-tuote!

      Toki on hienoa että Sinulle puhelin on kuin koru, tehty ihailtavaksi.

      Minulle puhelin on pelkkä käyttökapine ja arvostan ominaisuuksia - nitinöistä viis...

      • puhelet

        Kaikki kommentit iPhonesta ovat hyviä ja puhelinta ylistetään kaikkialla. On surkuhupaisaa nähdä miten Nokia analyytikot yrittävät pitää Nokia-osakkeen arvosta kiinni kynsin hampain he he heee.

        Kyllä minäkin valehtelisin korvat heiluen jos minulla olisi muutama tuhat juuri hankittua Nokia-osaketta ja lisäksi hoitelisin muutaman sadan muun Nokia osakkeita. Siinä tulee äkkiä melkoinen lovi lompakkoon KUN Nokian osake alkaa sen vääjäämättömän syöksykierteensä :-)))

        Analyytikkojen kommentit saa jättää omaan arvoonsa; asiakas se päättää ja äänestää Applen voittoon siinä ei analyytikkojen avunhuudot paljoo auta.


    • eilen....

      Pääsin tutustumaan rauhassa moiseen leluun sillä onnistuin lainaamaan kaverini konetta hänen työpäivänsä ajaksi koska hän ei työssään voi soitella. Ensivaikutelma oli kuin olisin ottanut iPodin kovalevyversion käteeni, kaunis ja killtävä, kuin koru. Ominaisuudet onnettomat, netti hidas kuin nälkävuosi ja nämä paljon mainostetut hipaisuominaisuudet....hmm ja vielä kerran hmm. Jos "näppäimet" eivät ole lukitut, et voi käyttää kunnolla laitetta, pienikin hipaisu aktivoi jotakin, ihan kuin iPodissakin.

      En itse ostaisi kallista laitetta joka on varustettu vain perusominaisuuksilla ja nekin ala-arvoisilla.

      Jos kauneus on kriteeri, ei kun kauppaan. Muuten ei.

    • TV-shop tyyliin

      Hypetetty laite. Ostatko paljonkin tuotteita TV-shopista? Silloin ostat varmaan iPhonenkin.

      Hilavitkutin!

    • ITKEÄ MITÄÄN

      Ni paskaaks tässä sit,tulkaa onnellisiksi ;)

    • ctrl-c, ctrl-v

      nokia kopsaa, se on helppoa

      • Anonyymi

        fgt


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe