toinen henkilö kävi koneellani,käyttäjä tunnuksellani omassa mesessään ja sen jälkeen on sitten aina kun avaan koneen ja täytyy valita käyttäjä niin siinä minun nimeni alla lukee kuinka monta lukematonta s-postia on tämän toisen henkilön hotmailissa.saako tätä mitenkään poistettua ettei se aina ilmottaisi sitä???
miksi näkyy
ilmoitus...
0154
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.