Mistä halpa vuokra-auto Saksassa?

Ei Hertziä.

Eli noita pienempiä autovuokraamojakin (esim. jonkin huoltsikan oma) kun löytyy niin osaisko joku sanoa sellaisen esim. Bremen - Hampuri -akselilta tai jostain päin pohjoisempaa Saksaa?

8

1438

  Vastaukset

  • Jos tarvitset lyhyeksi ajaksi, on sixti.de oiva apu. Bremenissä on vuokraamo melko lähellä lentoasemaa.

  • Katopa myös Budgetin hinta. Minä yllätyin edullisuudesta. Vuokrasin Bremenin kentältä auton vuorokaudeksi.

  • Vertailin isojen autovuokraamoiden hintoja ja AVIS näytti halvimmalta, ainakin meidän autovalinnan ja ajankohdan suhteen. Kolmeksi päiväksi farkku-Vectra 152e.

   Pienemmistä vuokraamoista en tiedä, joten niistä en osaa sanoa.

   • Meidän neljähenkinen perhe kävi Floridan Miamissa kesäkuun alussa. Etukäteen olimme varanneet ja maksaneet H luokan autonvuokrasta 2 viikoksi. Valitsimme Aviksen, koska ajattelimme sen luotettava kansainvälinen yritys. Ei ollut.

    Meille annettiin aluksi tasoluokkaa halvempi auto. Kun tämän huomasimme, meille valehdeltiin ettei heillä ole yhtään meidän maksamamme luokkaista autoa käytössä. Kun kerroimme, että heidän parkkipaikallaan oli juuri sellainen auto, meille kerrottiin että se on varattu priority asiakkaille. Kysyin, että emmekö me ole sellaisia?

    Takana oli 23 tuntia matkustamista ja lapset väsyneitä, joten suostuimme heidän tarjoamaan erityyppiseen mutta isompaan autoon. Kassalla papereita sitten tehtäessä huomasin, että paperin kulmaan oli pienellä kirjoitettu, että hinnaksi tulee nyt meidän maksamaa korkeampi summa. Kerroin, etten siihen suostu koska ei ole meidän vikamme ettei meidän varaamaa autoa heillä ole. Tästä tuskastuneena virkailija haki meille sitten juuri sen meidän parkkipaikalla näkemän meidän varaaman auton.

    Ymmärrän että asiakasta joskus ulkomailla yritetään huijata, mutta Aviksesta en olisi sitä uskonut. Olimmehan maksaneet paikallisia pikkufirmoja paljon enemmän siitä, että kaikki pelaisi. Asiakaspalvelu oli lisäksi koko palveluprosessin aikana todella töykeää ja alentuvaa.

    Pisteenä i:n päälle oli se, että navigaattorilasku oli meiltä laskutettu kahteen kertaan. Sitä joudumme nyt selvittelemään sinne kauas, ja siellä olevalla byrokratialla se ei ole helppoa :(

    Matkalle lähtiessä yritin googlata asiakaskokemuksia kyseisestä vuokraamosta. En löytänyt mitään erityistä. Olisi kiva kuulla onko muilla tästä ketjusta samanlaisia kokemuksia. Itsellä tämä jäi ainakin viimeiseksi kerraksi käyttää kyseistä vuokrafirmaa.


  • Jos väittää auton vuokrausta kalliiksi niin puhuu jo paskaa, nimittäin kaikilla firmoilla on aika törkyhalvat hinnat euroopassa esim: hertz, sixty, budget ym ym. Itse olen vuokrannut about 5x hertziltä autoa ja yhtä ainutta kämmäystä lukuunottamatta(laskuttivat 500e ylimääräistä) homma on aina ollut edullista enkä kanna kaunaa koko lafkaa kohtaan.

  • Sivulla http://www.autonvuokraus.subwi.net/ on haku jota käyttämällä saa aika mukavasti käsityksen mitä auton vuokraus eri paikoissa maksaa. Etenkin jos tyytyy pieneen autoon ei se useinkaan ole kovin kallista.

   • Vastaava saksalainen sivusto on www.billiger-mietwagen.de


  • Kun palautin Saksassa vuokra-auton, sellainen Heinrich Himmlerin näköinen mies tarkasti auton, löysi istuimelta pari leivänmurua, ja totesi kuivasti "Tämä auto on niin likainen, että tämä vaatii ylimääräistä siivoamista, ja se maksaa teille sitten 50 euroa."

   Kun sanoin auton olevan niin puhdas, että siivoaminen on pikku juttu, sain vastaukseksi "Me käytämme auton sisätilojen puhdistamiseen tasan kaksi minuuttia. Jos se ei riitä, veloitamme 50 euroa. Arvioin, että tässä tapauksessa kaksi minuuttia ei riitä."

   Eli kun Saksassa ollaan, asiat pitää tehdä täsmälleen sääntöjen mukaan, tai muuten loma tulee yllättäviä lisäkustannuksia!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   196
   3528