Yöpyminen Delhin lentokentällä

kukka

Onko Delhin lentokentällä mahdollista/turvallista yöpyä? vai kannattaako ottaa ehdottomasti hotelli jo ensimmäiseksi yöksi?

8

1029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leklkl

      Delhin lentokenttä on yksi kurjimmista isojen kaupunkien lentokentistä.

      Likaa, tungosta, puluja sisällä, moskiittoja, varkaita, legendaarisen likaiset käymälät. Onhan niitä kauhutarinoita, mutta kyllä siellä voi yöpyä, jos välttämättä haluaa. Ja moni on yöpynyt ilman että mitään ikävämpää on käynyt. Kyllähän tuolle lentokentälle saapuu niin paljon yölentoja, että tottahan toki siellä moni myös yöpyy. Epämukaava se joka tapauksessa on. Epämukavampaa kuin lentokentillä keskimäärin. Jos yövyt New Delhin lentokentällä, _älä nuku_. Ja muista ottaa mukaan oma vessapaperi.

      Jos aiot hotelliin, varaa majoitus etukäteen. Keskellä yötä ei missään tapanauksessa kannata lähteä jonkun hämärän taksikuskin suosittelemaan hotelliin... Kaikki tarjoukset kannattaa torjua jo etukäteen, ja kaikenlaisia tarjouksia tulee varmasti.

    • Anna I

      Jos jatkat Delhistä eteenpäin heti seuraavana aamuna, niin eipä juuri kannata lähteä hotelliin. Odottele kentällä aamun ensimmäistä shuttlebussia (n. klo 04.00) ja siirry sillä kotimaan kentälle - siellä on paljon mukavampi odotella matkan jatkumista. Itse asiassa mukava kuljettja päästi minut bussiin nukkumaan ja laittoi ovet sen jälkeen kiinni. Jos sen sijaan olet menossa Delhiin, etkä tunne paikkoja, niin suosittelen yöpymispaikaksi Ashoka Country Resort -hotellia. Se on lähellä lentokenttiä - taksilla matka ei saa maksaa yli Rs 200 - lentokentällä pyysivät Rs 2100! Itse yövyin siellä pari vuotta sitten. Varasin hotellin lentokenttäkuljetuksen etukäteen, 75 dollaria. Päivänvalossa on sitten mukavampi lähteä katsomaan Delhin erittäin runsasta hotellitarjontaa.

    • 1.paikka

      huom baarit ja viina keskustelu.saptagiri oli varsin mukava paikka odotella.ei hyttysiä etkä taarvitse taxia.

    • indiafan

      Heips

      Saavuin finskillä noin 2 ja siirryin heti kansalliselle kentälle. Heittäydyin muiden turistien kanssa pitkäkseni kolmelle penkille dubatta suojana (oli hieman viileätä). 5 aukesivat kahvilat ja muut kaupat. Lentoni lähti vasta 10 mutta kyllä se aika siinä ihan hyvin meni. Kannattaa lyöttäytyä Intialaisten perheiden tai muiden turistien viereen niin ei tarvitse yksinäisen naisen pelätä.

      Mumbain kentällä sama juttu. Sain jopa nukuttua kun yks Norjalainen poika vartioi tavaroitani.

    • hyvä reissu

      moikka, yövyin tammikuun alussa. ei ollut mitään ongelmia,nukuin laukku pään alusena,viltti päällä,lasisessa lepotilassa. vartija oli paikalla. kaikki meni hyvin. vessaan oli pitkä matka, mutta se oli kyllä siisti - yllätys vaan.

      • Vanhaa tietoa

        Joo Delhin lentokenttä on rempattu aika perusteellisesti pari vuotta sitten, joten tässä ketjussa aiemmin kirjoitetut vuoden 2007 tiedot kannattaa heittää romukoppaan.


      • Avasit sitten vanhan

        ..keskustelun, ap tuskin enään kaipailee ohjeita, on varmaan matkustanut tuon 2007 vuoden jälkeen Intiassa monet kerrat ja tietää jopa sinuakin paremmin kuviot siellä.


    • Maharajas

      Lentokenttähotelleista voin suositella Ibistä, jossa yövyin juuri kaksi yötä. Maksoi vain about 30 euroa ja sisälsi runsaan aamiaisen. Uima-allaskin olisi ollut. Tosi puhdas, siistimpi kuin monet 4-5 tähden hotellit.

      Ja lentokenttä tosiaan nykyään tosi siisti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe