Kuka muistaa laulajatar Marja Kosken?

Toivorikas

Muistaako kukaan 80-luvulla sellaista kun Marja Koski, olen metsästänyt kyseisen artistin kasettia cd tuskin on, en tiedä.

12

1562

  Vastaukset

  • Marjalla on ainakin yksi kasetti.
   Olen itsekin joskus lainannut sen kirjastosta.
   Kaunein laulu jonka olen kuullut hänen laulavan iskelmäradiossa on TAULU.

   • Vihdoinkin joku joka tietää ja muistaa Marja Kosken. Eipä tullut kirjasto mieleen, kun olen "metsästänyt" kyseistä artistia ja hänen kasettia. Suurkiitokset ja hyvät kesän jatkot.


   • Hups, mites se sormi nyt noin lipsahti piti olla otsikkona Vihdoinkin.


  • you tube, löytyy.

  • Marja kosken kappale 80 luvun alulta . sanoissa : keinu karnevaaliin tähtien keinu kesäyössä liitää se yksinäinen tähti rakkauden .sanat jotenkin noin mutta mikä on kappaleen nimi ja miltä albumilta

   • Minulta löytyy Marja Kosken vinyylejä huutonetissä. Äsken meni "Minkä ihminen tunteilleen voi" LP. LP on se oikea genre!


   • Heinäkuun ilta on kappaleen nimi


  • Esiintyi tämä Marja kerran. V. 1979 kesällä Joensuussa Marja Happosessa. Oli erittäin hyvä laulaja, tosin katse aina laulaessa surumielinen. Erikoisesti hänen kappaleista jäivät mieleen : Miksi jälleen, Minkä ihminen tunteilleen voi, Taulu ( josta mm. Olen lisäksi kuullut Neukkuajalta Käännöksen, Vernisace. Biisin esittivät Valerij Lentotiev ja Laima Vaikule. ).

  • .....

  • Meillä on kasetti Marja Koskelta, sisältää mm. Kappaleen sävelmä eilinen!

  • Marja Koski oli hyvä laulaja. Pidän pääasiassa vain naisten altosta ja miesten bassosta lauluääninä. Marjan matala ääni on miellyttävä kuunnella.
   Hänen kappaleitaan löytyy onneksi nykyään Spotifyn kautta ja YouTubestakin. Itselläni on edelleen jossain tallessa hänen kasettinsa.

  • Muistan kyllä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkoministerina-rikosepailyista-huolimatta/835486/ – Tietysti (jatkan), koska en tunnista mitään rikoksia tässä tapahtuneen, Haavisto sanoi keskiviikkona toimittajille eduskunnassa.

   94
  • Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319

   93
  • Miehellä profiili deittipalstalla/sain kiinni

   Ollaan miehen kanssa oltu yhdessä n. 20 vuotta eli lähes teini-ikäisestä saakka. Nyt sitten huomasin että miehellä on profiili deittisivustolla. Nukutaan yleensä eri sängyissä, koska mies kuorsaa. Nyt nukuttiin yhdessä ja ilmeisesti mies ei muistanut että olen hänen selän takanaan. Yöllä siis selaili deittinettiä sängyssä, eikä huomannut että minä heräsin. Siinä sitten yritin niellä suuttumuksen ja mietin mitä hittoa teen. Menin vessaan ja siltä istumalta loin itselleni profiilin. Miehen profiilia ei ollut hankala löytää kun katsoi keskellä yötä viimeksi kirjautuneita ja nimimerkin nähtyäni tiesin heti miehen profiilin. Nyt olen sitten omalla valeprofiilillä chattaillyt miehen kanssa ja urkkinut mitä hän hakee ja onko valmiina ihan oikeasti pettämään. Yritän samalla jatkaa niin kuin ei mitään....Saa nähdä mitä tästä tulee.

   111

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   92
   5393
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   92
   971
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   880