Mesestä vielä

Eli jos torjun jonkun henkilön, eli en halua sen ottavan yhteyttä... Näkeekö tää henkilö jotenkin että hänet on torjuttu? Minkälaisena se näkee mun tilan? Offline? Entä jos hän yrittää laittaa mulle viestiä?
71683
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 7

Vanhimmat

Niin, hän näkee sinun olevan offlinetilassa ja jos yrittää laittaa viestiä niin mese sanoo että henkilö on offlinetilassa ja viestisi toimitetaan perille seuraavan kerran kun hän kirjautuu sisään. Sellaisia ohjelmia on joilla näkee onko sinut torjuttu mutta aika harvalla kuitenkaan..

Äänestä
  • mitään merkitystä siihen etteikö estetty voisi lähettää sinulle sähköpostiviestiä mikäli sähköpostiosoite on sama kuin meseosite,eikä ilmoittele mitään että posti toimitetaan perille kun estetty kirjautuu seuraavankerran meseen.

    Äänestä

  • ei ole kirjoitti:

    mitään merkitystä siihen etteikö estetty voisi lähettää sinulle sähköpostiviestiä mikäli sähköpostiosoite on sama kuin meseosite,eikä ilmoittele mitään että posti toimitetaan perille kun estetty kirjautuu seuraavankerran meseen.

    Otaksun kyllä että hän tarkoitti mesetystä, sähköpostia tuskin tarkoitti..sitähän ei tietenkään voi estää tuolla toimenpiteellä.

    Äänestä

  • suvisusanna1 kirjoitti:

    Otaksun kyllä että hän tarkoitti mesetystä, sähköpostia tuskin tarkoitti..sitähän ei tietenkään voi estää tuolla toimenpiteellä.

    oli kysymys. Sähköpostihan on ihan selvä!
    Kiitos Suvisusanna!!

    Äänestä

  • nimeomaan... kirjoitti:

    oli kysymys. Sähköpostihan on ihan selvä!
    Kiitos Suvisusanna!!

    kiva saada kiitoksia :)

    Äänestä

Kun olet hylännyt meseyhteyshenkilön, hän ei pääse koneellesi, mikäli olet lisännyt hänet pois suljettujen listaan, mikäli olet luovuttanut mesenimesi ja yhteystietosi, hän näkee ne, mutta ei voi milläänlailla käyttää niitä. Jos asia häiritsee sinua, mene mesen asennusivuille ja muokkaa profiilitietojasi, esim kuvaa tai nimeä; nimenmuutto varmenpi tapa, silloin asia on kunnossa pysyvästi. Olisi hyvä valita mesessä vaihtoehto, jossa vain henkilöt , jotka ovat saaneet sinulta yhteydenottopyyntöönsä luvan, voivat mesettää sinulle, asetuksista löytyy sillekin erillinen kohta.Onnea hommiin!

Äänestä

jos torjut,mutta jos poistat kokonaan,näkee

Äänestä

Kommentoi aloitusta


yks kysymys... kirjoitti:

Eli jos torjun jonkun henkilön, eli en halua sen ottavan yhteyttä... Näkeekö tää henkilö jotenkin että hänet on torjuttu? Minkälaisena se näkee mun tilan? Offline? Entä jos hän yrittää laittaa mulle viestiä?

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu