Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hätähuuto Suomalaisille!

Selvinneen veli

Kaikki jotka suunnittelevat matkaa Tansaniaan safarereille haluan vain varoitttaa matkan riskeistä perillä.Veljeni selvisisi kuin ihmeen kaupalla 4.7 iltalehdessä olleessa onnettemuudesta Tansaniassa hengissä,hän kiitos Korkeimman varjeluksen pystyi pelastautumaan palavasta koneesta ulos ystävineen joten onni oli matkassa joka sektorilla.Se mikä sai minut varoittamaan muita on ensiksi se että pelkäsin menettäneeni rakkaan veljeni,myös että kukaan Suomalainen ei joutuisi kokemaan samaa kuoleman pelkoa kuten hän lentäessään paikallisella "lentoyhtiön" koneella määränpäähän.Suurlähestystön henkölökuntakin kehoitti poikia tekemään asiasta julkisen koska heidän kädet ovat sidotut vaikka huoli on kova.Toivon että jokainen joka joka suunnittelee matkaa Tansaaniaan ja safareille saa varmuuden siitä perillä on luotettava jatkolento kohteeseen.

5

2602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selvinneen veli

      En halua pelotella ketään mutta ennen veljeni onnettomuutta oli tapahtunut 6-7 pienkone onnettomuutta 6 kk aikana ja samalla kentällä tammikuussa kuoli Suomalainen nainen koneen syöksyttyä maahan.

      • yksin reissuun

        Mä olen lähdössä Tansaniaan, yksin, työasioissa, mutta joudun lentämään paljon pienkoneilla. Pelkään muutenkin lentämistä ja nyt menin aivan paniikkiin. Tekisin mitä vaan ettei tarvitsisi lentää, mutten pääse perille muuten. En huomannut kyseistä uutista, tiedätkö yhtään mikä lentoyhtiö/kone oli kyseessä?


      • Selvinneen veli
        yksin reissuun kirjoitti:

        Mä olen lähdössä Tansaniaan, yksin, työasioissa, mutta joudun lentämään paljon pienkoneilla. Pelkään muutenkin lentämistä ja nyt menin aivan paniikkiin. Tekisin mitä vaan ettei tarvitsisi lentää, mutten pääse perille muuten. En huomannut kyseistä uutista, tiedätkö yhtään mikä lentoyhtiö/kone oli kyseessä?

        Kone oli 30v vanha kaksi moottorinen,tyypistä ei tietoa.Se minkä paikallisen lentoyhtiön kone oli,ei selvinnyt ainakaan poikien siellä ollessa,kuulemma ei löytynyt sellaista ollenkaan.Anteeksi että aiheutin sinulle lisää pelon tunnetta, se ei missään nimessä ollut tarkoitukseni,ja varmasti Tansaniassa on suurin osa hyviä ja luotettavia niin koneita kun lentäjiäkin,joten koeta voittaa pelkosi ja lähde vaan reissuun.Ehkä yksi homma kannattaa perillä Tansaniassa tarkistaa varmuuden vuoksi,eli juuri minkä lentoyhtiön koneella jatkolento suoritetaan.


    • matkustavat

      nyt yleensä joutuvat vaarmantamaan itsensä menivät bussilla, junalla tai lentokokeella. Siis saattaa henki lähtee yllättävän helposti ihan vaan tien ylittämällä tai ryöstössä. Varmasti koneet tippuvat usein Afrikassa, ei pelkästään Tansaniassa. Ei voi olla liian varovainen tai ei pysty lähtemään ollenkaan.

    • poikottiin

      Lensimme heinäkuussa -07 Tropical Airin viisi paikkaisella koneella Sansibar-Dar-Mafia. Se kone oli tosi vanha ja meistä aivan romu. Pelkäsin aivan kaheesti. Matka sujui muuten hyvin, paitsi Darrissa yks rikas mies tuli ja vei koko koneen; siis kesken reittilennon (netissä aikataulut) herraa ostoskasseinen lähdettiin viemään jonnekin (en muista paikkaa). Lentomme Darrista myöhästyi 1½ h. Lentäjä sanoi, että hänet komennettiin (sai varmaan ihan hyvän korvauksen). Myöhästyminen ei ollut kovin suuri, mutta ärsytti, kun meille valehdeltiin päin näköä monta kertaa. Tämä on tietysti pientä putoaviin koneisiin nähden, mutta kirjoitinpa silti. Siis älkää tilatko Tropical Airin lentoja. Coastal Air lentää myös Mafialle, joka oli aivan upea kokemus. Suosittelen Mafiaa!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe