Hätähuuto Suomalaisille!

Selvinneen veli

Kaikki jotka suunnittelevat matkaa Tansaniaan safarereille haluan vain varoitttaa matkan riskeistä perillä.Veljeni selvisisi kuin ihmeen kaupalla 4.7 iltalehdessä olleessa onnettemuudesta Tansaniassa hengissä,hän kiitos Korkeimman varjeluksen pystyi pelastautumaan palavasta koneesta ulos ystävineen joten onni oli matkassa joka sektorilla.Se mikä sai minut varoittamaan muita on ensiksi se että pelkäsin menettäneeni rakkaan veljeni,myös että kukaan Suomalainen ei joutuisi kokemaan samaa kuoleman pelkoa kuten hän lentäessään paikallisella "lentoyhtiön" koneella määränpäähän.Suurlähestystön henkölökuntakin kehoitti poikia tekemään asiasta julkisen koska heidän kädet ovat sidotut vaikka huoli on kova.Toivon että jokainen joka joka suunnittelee matkaa Tansaaniaan ja safareille saa varmuuden siitä perillä on luotettava jatkolento kohteeseen.

5

2614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selvinneen veli

      En halua pelotella ketään mutta ennen veljeni onnettomuutta oli tapahtunut 6-7 pienkone onnettomuutta 6 kk aikana ja samalla kentällä tammikuussa kuoli Suomalainen nainen koneen syöksyttyä maahan.

      • yksin reissuun

        Mä olen lähdössä Tansaniaan, yksin, työasioissa, mutta joudun lentämään paljon pienkoneilla. Pelkään muutenkin lentämistä ja nyt menin aivan paniikkiin. Tekisin mitä vaan ettei tarvitsisi lentää, mutten pääse perille muuten. En huomannut kyseistä uutista, tiedätkö yhtään mikä lentoyhtiö/kone oli kyseessä?


      • Selvinneen veli
        yksin reissuun kirjoitti:

        Mä olen lähdössä Tansaniaan, yksin, työasioissa, mutta joudun lentämään paljon pienkoneilla. Pelkään muutenkin lentämistä ja nyt menin aivan paniikkiin. Tekisin mitä vaan ettei tarvitsisi lentää, mutten pääse perille muuten. En huomannut kyseistä uutista, tiedätkö yhtään mikä lentoyhtiö/kone oli kyseessä?

        Kone oli 30v vanha kaksi moottorinen,tyypistä ei tietoa.Se minkä paikallisen lentoyhtiön kone oli,ei selvinnyt ainakaan poikien siellä ollessa,kuulemma ei löytynyt sellaista ollenkaan.Anteeksi että aiheutin sinulle lisää pelon tunnetta, se ei missään nimessä ollut tarkoitukseni,ja varmasti Tansaniassa on suurin osa hyviä ja luotettavia niin koneita kun lentäjiäkin,joten koeta voittaa pelkosi ja lähde vaan reissuun.Ehkä yksi homma kannattaa perillä Tansaniassa tarkistaa varmuuden vuoksi,eli juuri minkä lentoyhtiön koneella jatkolento suoritetaan.


    • matkustavat

      nyt yleensä joutuvat vaarmantamaan itsensä menivät bussilla, junalla tai lentokokeella. Siis saattaa henki lähtee yllättävän helposti ihan vaan tien ylittämällä tai ryöstössä. Varmasti koneet tippuvat usein Afrikassa, ei pelkästään Tansaniassa. Ei voi olla liian varovainen tai ei pysty lähtemään ollenkaan.

    • poikottiin

      Lensimme heinäkuussa -07 Tropical Airin viisi paikkaisella koneella Sansibar-Dar-Mafia. Se kone oli tosi vanha ja meistä aivan romu. Pelkäsin aivan kaheesti. Matka sujui muuten hyvin, paitsi Darrissa yks rikas mies tuli ja vei koko koneen; siis kesken reittilennon (netissä aikataulut) herraa ostoskasseinen lähdettiin viemään jonnekin (en muista paikkaa). Lentomme Darrista myöhästyi 1½ h. Lentäjä sanoi, että hänet komennettiin (sai varmaan ihan hyvän korvauksen). Myöhästyminen ei ollut kovin suuri, mutta ärsytti, kun meille valehdeltiin päin näköä monta kertaa. Tämä on tietysti pientä putoaviin koneisiin nähden, mutta kirjoitinpa silti. Siis älkää tilatko Tropical Airin lentoja. Coastal Air lentää myös Mafialle, joka oli aivan upea kokemus. Suosittelen Mafiaa!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe