viellä jatkoa miniän kanssa

yx appiukko

No suihkun jälkeen kävimme kahville ja söimme hänen tuomansa kahvipullat. Kahvin jälkeen hän hieman nolona selitti että hän ei ymmärrä, miksi hän pitää niin paljon sperman mausta, varsinkin sellaisessa panetuksessa, kuin on nyt pari päivää ollut. Samoin hän on huomannut että sperma antaa ihanan hyvänolon tunteen koko seuraavaksi päiväksi.

Vedin alushousut jalkaan ja pyysin että tyttökään ei laittaisi kuin pienet pöksyt ja t-paidan. Terhakat tissit ja nännit paistoivat ohuen paidan läpi. Ne olivat seksikkäämmät kuin täysin paljaina. Istuimme katsomaan telkkaria olohuoneen sohvalle. Ehdotin että avataan valkkaripullo kuuman kesäillan viilennykseksi. Kerroin että olin laittanut jääkaappiin yhden pullon viilenemään. Miniä katsoi minua ja virnistävä ilme kertoi heti että juoneni oli paljastunut: irstas appiukko oli suunnitellut juottavansa nuoren miniän huppeliin ja sitten käyttävänsä tätä hyväkseen.

Pullo kuitenkin korkattiin, eikä sitä tarvittu miniän suostuttelemiseen. Hörpimme viiniä telkkaria katsellen. Miniä nojasi kainalooni ja halusi käpertyä miehen turvalliseen kainaloon. Toinen käteni seikkaili rinnan tienoilla ja varoen pyörittelin napakkaa nänniä paidan läpi. Ujutin käden paidan alle ja nostin helman ylös. Vaalea rinta paljastui ja jatkoin kovan nännin hyväilyä.

Tyttö humaltui ja hengityksensä tiheni. Hän käänsi kasvonsa puoleeni ja näin huulien värähtävän suudelman kaipuusta. Painoin suuni vasten kuumia huulia. Sulimme pitkään kiihkeään suudelmaan. Kielemme kisailivat keskenään ja huulet hamusivat janoisina toisiaan.

Nyt lähdetään makuuhuoneeseen, sanoi tyttö nopeasti.

Nousimme ylös ja kiirehdimme melkein juoksujalkaa sänkyyn. Vähäiset vaatteet lensivät nurkkaan ja nuori rouva heittäytyi selälleen sängylle. Jalat riettaasti levällään nainen odotti miestä tyydyttämään palavan halunsa. Painoin kasvoni jalkojen väliin. Levitin häpyhuulet ja imaisin suureksi paisuneen klitoriksen suuhuni. Nainen voihkaisi kuuluvasti. Työnsin sormen sisään pilluun samalla kun jatkoin kielileikkiä naisen pikku kielen kanssa. Aloitin rytmikkään työntelyn sisäänsä samalla kun tunsin naisen tarttuvan tiukasti kyrpään.

Käännyin sellaiseen asentoon että hän sai imaistua kaluni suuhunsa. Kyllä pojan kelpaa kun sillä on näin paljon suuseksistä pitävä nainen. Mitenkähän mahtaa olla tuon toisen reiän kanssa? Levitin huulet kunnolla ja nuolin leveällä kielellä klitorikselta pillunaukon yli, välilihalle ja vielä tiukalle reiälle. Imutus kyrvän ympärillä katkesi hetkeksi kun koskin peppureikää kielellä. Nuolaisin uudestaan yli koko pillun ja pysähdyin pepulle. Kieli tiukaksi ja painoin kärjen ryppyreiälle. Ei painunut. Aloitin rytmikkään painelun kielellä ryppyreiälle. Pikkuhiljaa reikä rentoutui ja avautui.

Laskin suustani liukastetta ryppyreikään. Kyllä miniä peppuakin apelle antaa. Käännyin ympäri ja painoin kerralla kivikovan kankeni miniän vittuun. Nainen ei taaskaan pystynyt ottamaan kaikkea sisäänsä ja jouduin varomaan, etten satuta häntä. Painoin suuni huulilleen ja työnsin kieleni naisen suuhun. Terhakka kieli tuli vastaan ja nuoli kieleni aivan kokonaan. Naisen kiima oli niin kova että orgasminsa räjähti nopeasti. Vittu sykki tiukasti kalun varrella ja nautiskelin nuoren naisen halusta. Nousin polvilleni nuoren naisen jalkoväliin ja nostin jalat korkealle. Vedin kyrpäni vitusta ja painoin terskan ryppyreiälle.

Odota vähän, nainen sanoi ja kaivoi yöpöydän laatikosta voidetuubin, jonka ojensi minulle.

Naurahdin ja puristin rasvaa pyllyreiälle. Tökkäsin terskan vasten rasvaa ja hitaasti työnnyin tiukkaan suoleen. Nainen haukkoi henkeään, kun painuin nyt juurta myöten naisen alapäähän. Vedin hieman taaksepäin ja työnsin uudestaan. Tiukka ryppyrengas puristi uskomattomasti kalun varresta, mutta rasva päästi meidät kuitenkin liukumaan helposti toisiamme vasten. Katsoin alas ja näin kuinka ulos vetäessäni terskan reuna venytti suolen reilusti ulospäin.

Levitä ja runkkaa vittua, käskin.

Miniähän totteli kun appi kerran käskee. Toinen orgasminsa räjähti odottamatta. Perse puristeli rytmikkäästi kalun vartta kun vittu lennätti nesteitään. Ihana näky kuinka nainen ejakuloi kovassa panossa. Vetäydyin ulos ja käskin tytön kääntymään kontalleen. Pieni trimmattu perse oli edessäni tarjolla. Ryppyreikä oli kuroutunut kiinni.

Pinnistä perseesi auki, komensin.

Arvasin että kyllä tämä pieni seksipeto senkin osaa. Ja aivan oikein. Persereikä avautui hieman ja painoin terskan sisään. Luisto oli hyvä ja nyt pääsin painelemaan koko kyrvän mittaisia vetoja. Junttasin säälimättä pientä naista joka voihki ja itki kun vihdoin tunsin helpotuksen tulevan. Nopeasti siirsin kyrvän vittuun kun ensimmäinen ruiskahdus lensi. Naisen alapää oli yhdessä tulessa eikä hän omassa orgasmissaan tajunnut kummalla puolella kyrpä sykkii. Junttasin nopeasti vielä pari kertaa ja vihdoin tunsin pallien tyhjentyneen ja vetäisin kyrvän ulos. Romahdin makaamaan sängylle. Tyttö heitti toisen jalkansa ylitseni ja käpertyi kainalooni. Hän nukahti saman tien. Paksu sperma valui reidelleni avoimeksi naidusta vitusta.

2

19219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eleanoora<3

      Kerrot todella hyvin...

    • tommi_j

      ...ja taraina päättyy näköjään prologiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe