Yhdistelmämatka - kokemuksia?

tiina-tonttu

Suunnitelmissa lähteä 2 vko yhdistelmämakalle Playa Dorada - Samana. Saman kokeneet,olisin kiitollinen kokemuksistanne, kumpi hotellisysteemi parempi? Maaliskuussa olisi tarkoitus lähteä, näkyykö valaita tulloin?(haaveena nähdä)

6

1734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sara

      Olen poikaystäväni kanssa lähdössä samaiselle Playa Dorada-Samana yhdistelmämatkalle 29.11.07 Minullekin
      kelpaisi informaatio lähes kaikesta kohteeseen liittyvästä...

    • ihana_-

      loma tulossa. Olen ollut sekä playa doradassa että samanassa mutta en koskaan tällä yhdistelmämatkalla. Viikko on aika lyhyt aika olla niin ihanassa paikassa.
      Jos haluatte kuulla ainoat miinukset niin tässä tulee. Kotimatka, kahdesta syystä, haikeaa jättää samanan kaltainen paratiisi ja matkustusaika. Kannattaa varautua että kotimatkasta tulee pitkä, samanasta pp:n lentokentälle matkaa ei ole kuin 250km mutta aikaa siihen saa varata 4-5h koska dommareissa ei juuri moottoriteillä ajella vaan körötellään teitä joiden kunto on kyseenalainen ja siihen päälle 10h lento frankfurtiin jossa odotellaan pari tuntia jatkolentoa Suomeen ja sitten kun odotus on ohi niin lähes 3h vielä koneessa.

      Itse en ole enään varma jaksanko enään niin kauaa matkustaa.. mutta uskokaa, se mesta on sen matkustamisen arvoinen! :)
      Ja on todennäköistä nähdä valaita, kannattaa pitää silmät auki..

    • lomaa

      Olin mieheni kanssa maaliskuussa -06 Playa Dorarassa 2 viikon matkalla Viva Wyndham hotellissa ja ihastuimme paikkaa sekä sen ihmisiin täydellisesti. Helmikuussa-07 olimme vastaavalla yhdistelmämatkalla(Aurinkomatkojen) ja voin sanoa, että kyllä kannatti lähteä. On kuin tekisit kaksi eri matkaa, niin erilainen ympäristö. Jos paikat pitää laittaa paremmuusjärjestykseen niin palvelun ja tason suhteen Playa on hitusen parempi, huoneet suurempia, ruokatarjoilut viimesen päälle jne, mutta Samana on paikkana vielä kauniimpi. Ihmiset ei osaa englantia niin hyvin kuin Playassa, mutta ovat ystävällisiä ja elämäiloisia. Teimme myöskin valasretken ja näimme valaita kosintapuuhissa ihan useampiakin. Niin ja säät suosi vai vajaa yksi sateinen päivä koko kahdenviikon aikana kummankaan matkan ajankohtana. Itse lähden varmasti vielä uudelleen vastaavalle matkalle jos ei pääse pelkästään Samanaan.

      • mmmm

        Kiva kuulla positiivisia kokemuksia tästä yhdistelmämatkasta, sillä olemme menossa samaiselle matkalla tammikuun lopussa.


    • matkaa odottavat

      Ollaan menossa samalle matkalle helmikuun 21. 2008. Onko hyvä vaihtoehto vai onnistuuko huomattavasti halvemmalla omilla lennoilla ja itse järjestämällä hotellilla? Onko kellään kokemusta?

    • pk,domi

      Moi. Samana on yes paikka, nain paikallisittain, puerto platasta en niinkaan innostu. Samaten PuntaCana/Bavaro on ok, tosi ok. Itse menossa tammikuun alkupuolella vkonlopuksi samanaan ja tarkoitus nahda valaita. Muistelen et viela maaliskuulla saattais olla. Mut jos et nae, niin mee katsoon krokotiileja ja kaimaaneja saaren etelaosaan, lahelle Bavaroa.....mika sen ison jarven nimi nyt onkaan. Kun tuut, niin kaikki paikalliset tietaa sen. terv. pk.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe