Grand Baie

Matkakuumetta ilmassa

Heippa!

Kertokaahan helmi-maaliskuussa Mauritiuksella olleet, millaisia lomailusäitä teidän kohdalle on osunut!

Onko kukaan ollut Grand Baiessa, pienessä bungalow-hotellissa, Ocean Villassa??

Oltais kiitollisia kaikista vinkeistä ja mielipiteistä niin Mauritiuksesta, Grand Baiesta, hotellistamme kuin kaikesta muustakin kohteeseen liittyvästä!

Iso kiitos vastaajille avustanne! :)

6

3414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • japutti

      Helmikuun puolivälissä 2007 oli ainakin erittäin lämmin. Aurinkoa riitti tarpeeksi. Kaksiviikkoisen matkamme loppuvaiheen säät alkoivat olla jo hieman epävakaisia ja sadekuuroja tuli päivittäin. Sykloni kulki 500 km:n päästä. Lähtömme jälkeen olikin muutaman päivän kovempi myräkkä, jolloin matkailijat joutuivat olemaan hotelleissaan. Silti suuri osa saaren viehätystä on sen vehreä luonto, jota ajoittaiset sateet virkistävät.

      Jotain muuta yleistä saat tietää, kun lueskelet tämän keskustelupalstan juttuja.

      • siellä

        kelit hienot, vain yhtenä päivänä satoi n 2 tuntia, muut pelkkiä pikku kuuroja silloin tällöin.


      • baiessa
        siellä kirjoitti:

        kelit hienot, vain yhtenä päivänä satoi n 2 tuntia, muut pelkkiä pikku kuuroja silloin tällöin.

        kannatta käydä ostamassa päivittäistarvikkeet isosta marketista pääkadulta n 200-300m sisämaahanpäin sunset cafen kohdalta, meikäläistä citymarkettia vastaava ja jopa ilmastointi, sen takana sitten on varsinainen basaari, josta löytyy kaikkea kivaa, mutta muista tinkiä reilusti

        sunset cafen kohdalla olevaan laituriin tulevat kalastusveneet aina iltapäivällä 4-5 välillä, saattaa nähdä tosi isoja marliineja ym


    • matkaaja11

      Olimme 10/05 kyseisessä hotellissa jonka bongasin suoraan netistä. Hyvä palvelu, mukava henkilökunta ja loistava ruoka! sijaitsee keskustaan kulkevan päätien vieressä.

      Kävelymatkan päässä grand baien "keskustasta" tosin halpa bussi kulkee hotellin vierestä jos ei halua kävellä pientä tietä pitkin jossa ei ole jalankulkutietä ja autot/mopot kaahaavat vieressä. Kävimme bussilla myös port luisissa water frontissa iso shopping center ja kadun toisella puolella "kauppahalli" sekä chinatown.

      Olimme hotellissa kaksi viikkoa kahden hengen huoneessa isolla parvekkeella ja "merinäköalalla"....metrin siivu näkyi merestä kun tarkkaan katsoi!!! no ihan siisti hotelli, perus varustus suihku, wc, huone, tv, puhelin....tullessa sängyn päällä hedelmä asetelma.

      Hotellilla on oma ranta ei siis tietä välissä. Ranta on kuitenkin aika pieni, mutta loistava auringon ottoon ja hotellin puolesta on ilmaiseksi vesihiihtoa, snorklausta ja banaanivene ajelua.

      Allas alue on viihtyisä päivällä kuin myös illalla.

      Kaikin puolin kiva hotelli...tosin ei mikään luksus paikka, mutta ihan keskiverto.

      Puolihoito kannattaa ottaa jos ei haittaa aikataulujen noudattaminen koska hotellin ruoka oli todella hyvää ja edullista.

      Retkille kannattaa mennä, niillä näkee hyvin koko saarta ja ehdottomasti katamaraaniristeily Gabriel islandille on unohtumaton. Vuokrasimme 3 viimeiseksi päiväksi auton ja ajelimme saarta ympäri huom! VASEN liikenne....

      • ensi talvi

        Olemme lähdössä ensi talvena Mauritiukselle ja harkitsimme myös tuota Ocean Villasia. Eli oli ihan "elinkelpoinen"? Luin jonkun ulkomaalaisen kommenttia hotellista ja siellä Ocean Villas hakuttiin ihan pystyyn, vaihtoivat majoitusta. Tietysti riippuu, millä odotuksin lähtee reissuun!

        Me etsimme siis sopivaa majoitusta edelleen, sellainen ksekicerti *** on ok tai sitten suoraan yksityiseltä apartementoksen vuokraaminen.

        Voitko kertoa vielä tarkemmin siitä Oceanin rannasta, oliko vesi kirkasta, pystyikö rannassa suoraan snorklaamaan?


      • Matkaaja11
        ensi talvi kirjoitti:

        Olemme lähdössä ensi talvena Mauritiukselle ja harkitsimme myös tuota Ocean Villasia. Eli oli ihan "elinkelpoinen"? Luin jonkun ulkomaalaisen kommenttia hotellista ja siellä Ocean Villas hakuttiin ihan pystyyn, vaihtoivat majoitusta. Tietysti riippuu, millä odotuksin lähtee reissuun!

        Me etsimme siis sopivaa majoitusta edelleen, sellainen ksekicerti *** on ok tai sitten suoraan yksityiseltä apartementoksen vuokraaminen.

        Voitko kertoa vielä tarkemmin siitä Oceanin rannasta, oliko vesi kirkasta, pystyikö rannassa suoraan snorklaamaan?

        Rannassa voi snorklata ja jos ei ole kova aallokko niin vesi on kirkasta, siellä ei kuitenkaan oikein ollut mitään nähtävää, kaloja, kiviä ja hiekkaa. Tosin en mennyt kovin kauas rannasta joten kauempana saattaa olla enemmän nähtävää! Ainakin yksi tyyppi snorklasi melkoisen matkan lahden reunaa pitkin.

        Jos oikein hienompaa merenelämää haluat nähdä niin kannattaa mennä oikealle snorklaus retkelle.
        Hotellin ilmainen retki ei ole kummoinen, minulle se oli riittävä! Muistaakseni syvyyttä paikalla johon veneellä menimme oli n.3-5m ja paikalla oli korallia, kiviä ja paljon kaloja, näimme jopa merikilpikonnan joka tuli pintaan ottamaan happea. Merestä ei saa ottaa mukaan mitään!

        Rannasta vielä semmoinen että sen molemmin puolin oli käsittääkseni yksityisalue joten silloin ei ainakaan ollut juuri muuten ruuhkaa siinä rannalla. Kaupustelijoita ei käynyt kertaakaan paitsi kerran tuli yksi vene porukka kauppaamaan varjoliitoa...heidätkin hätisteltiin tiehensä.

        Olimme hotellin ainoat suomalaiset mikä oli toisaalta ihan positiivista, ainoat suomalaiset näimme tullessa kentällä yksi pari ja lähtiessä koneessa toinen pari!!!

        Hotellin tasosta sen verran että olen jonkin verran maailman kolkkia reissannut ja sillä kokemuksella ainakin minä viihdyin hyvin kaksi viikkoa tuossa hotellissa ja eihän tuollaiselle matkalle lähdetä sillä periaatteella että huoneessa majaillaan koko loma =0)

        Ruoka oli tosiaan hyvää ja henkilökunta mukavaa ja hotellin aluekin on todella viihtyisä.
        Olin hotelliin suoraan meilillä yhteydessä ja sain lisäalennusta sekä meille tarjottiin lisäksi edullisia retkipaketteja jotka myös varasimme etukäteen, tosin niihin täytyy sitten paikanpäällä vielä ilmoittautua!

        Ainoa miinus tulee siittä kun söimme ja joimme hotellilla niin välillä maksoin heti laskun ja välillä laitoin huoneen laskuun niin sitten huonelaskua maksaessa yrittivät laskuttaa myös ne mitä olin maksanut käteisellä joten säilyttäkää kuitit niin homma menee sitten oikein! tämä kävi myös yhdelle brittipariskunnallekkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      239
      2095
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      153
      1355
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      52
      1246
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      639
    Aihe