ruokapaikka

bfjei8943

Heips!

Eli haluaisin erilaisia mielipiteitä hyvistä ruokapaikoista Marmariksessa! hinta-laatu suhde? ystävällinen henkilökunta? ja ennen kaikkea minkälaista ja tasoista ruokaa? mieheni ja minä rakastamme syömistä ja herkuttelemisesta erilaisilla ruoilla! Kaikki vastaukset tervetulleita!!

Kiitos etukäteen!! :)

18

4088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cilek

      Heippa!
      Magic Gardenissa on monipuolinen kokki, jolla on taito hyppysissä ja hän valmistaa suussa sulavat annokset ja hintataso on kohtuullinen. Ravintolan henkilökunta on reipasta ja ystävällistä, pienetkin asiakkaat huomioidaan!
      Magic Garden sijaitsee Sitelerissä, Marmariksen keskusta Icmeleriin päin oikealla puolella, Flaminco-hotellia vastapäätä. Minä voin suositella ko. paikkaa sydämestäni! Käykää tutustumassa!

      • käynyt

        Kokemusta ravintolasta,monipuolinen ruokalista niin kansainvälisisiä kuin turkkilaisiakin vaihtoehtoja paljon. Henkilökunta aivan mahtavaa, aina valmiita opastamaan ja auttamaan ja lapsista huolehditaan hellyydellä.


    • kotiruoka

      Kaikkein parhaan ruuan saatte, kun menette sinne missä paikallinen väkikin syö elikä pieniin lokantas ruokaloihin. Ruoka on tavallista turkkilaista kotiruokaa, annokset on reiluja ja hinta edullinen. Ruokapaikkojen sisustukseen ei ole kovasti rahaa uhrattu, mutta palvelu pelaa ja henkilökunta on ystävällistä. Ja mikä tärkeintä tunnelma ja ympäristö on todella aito.

      • samaa mieltä

        Ihan keskustassa basaari alueella poliisilaitoksen vieressä on vaatimattoman näköinen ruokapaikka nimeltä Bergama tai vastaava. Paikka on yli 20 vuotta vanha ja kokoajan suosittu. Se paikka kannattaa ehdottomasti kokea, ruoka on aivan mahtavaa. Paikallisten suosima paikka mutta kyllä turstiakin siellä käy.
        Suosittelen


      • yalaka

        itse suosin paikkaa nimeltä Marmaris Corner sen kätevän sijainnin, maittavan ruuan ja mukavan henkilökunnan johdosta. sijainti on siis kätevä varsinkin jos aterioinnin jälkeen on suunnitelmissa mennä pistämään jalalla koreasti johonkin lukuisista baareista. ravintola siis sijaitsee aivan Bar Streetin alussa. ko. ravintola sopii kuitenkin aina lapsiperheistä eläkepariskuntiin. on mukava katsella ohi lipuvia ihmisiä ja pistää samalla poskeen maukasta ruokaa. ruokalista on kirjava. ja on mahdollista toivoa myös ruokalistan ulkopuolelta. löytyy perus kebabia mutta mahdollisuus kasvispastaan ym. henkilökunta on vikkelää ja työskentelee hymyssäsuin ja perheen pienimmät saavat eityistä huomiota ilmaisine jäätelöineen. kiireisenä iltana ruuan tulo voi kuitenkin vied oman aikansa mutta hyvää kannattaa odottaa :)


    • Turkissa parasta

      Olen käynyt sekä Alanyassa että Marmariksella. En tiedä olenko aina "löytänyt" ns. hyvät paikat kun ei ole tarvinnut valittaa. Ilmeisesti Turkissa vain on hyvä ruoka. Pettymyksiä on joskus ollut niin Kreikassa kuin Espanjassa tai Italiassa mutta näissä Turkin rantalomakohteissa ei ole ollut ruuassa valittamista.
      Tottahan eri tasoisia ja hintaisia paikkoja löytyy mutta se mitä listassa luvataan on aina ollut makuelämykseltä juuri niin kuin pitää. Eli käyttävät tuoreita, hyviä ja puhtaita raaka-aineita yksinkertaisempiikin/ edullisimpiin ruokiin.
      Ainoastaan vähän tylsää ruokaa olen syönyt ns. laivan kokopäiväretkellä mutta sielläkin oli salaattia riisin, lihan ja kanan kanssa ja maistui ihan hyvältä koko päivän ulkoilun ja uinnin jälkeen. Kyökki oli niin pieni että ymmärrän hyvin ruuan yksinkertaisuuden.
      Mitään "kissanlihaa" tai pilaantunutta ruokaa en Turkissa ole koskaan saanut. Pointsit Turkille!!

    • js1

      Sataman "loppupäässä" Caria ravintola hinta-laatusuhde todella kohdallaan. Myöskin Kircicegi rabontola Tansas-marketin lähellä on hyvä ja edullinen.

    • Siellä syönyt

      Tansaksen lähelle on avettu uusi ravintola Alis. Moni suomalainen ruokaili siellä ja kehui ruokia. Söin myös itsekkin siellä, eikä minullakaan ollut moittimista. Hinta-laatusuhde mielestäni hyvä. Ravintola oli siisti ja ilmastoitu ja suunnattu varmasti turisteille, mutta oli siellä paikallisiakin nuoria syömässä. (Alis oli siinä Tansaksen pääty kadulla, samalla kadulla missä on mm. Bim kauppa, Maxwell hotelli.

    • ravintola

      Suosittelen! On todella hyvä ruoka, ja henkilökunta mahtavaa..Yuksel sijaitsee pääkadun varrella reilun kilsan päässä satamasta. Vieressä taksiasema.

    • 8 kerta

      täällä ollaan nytkin ja ruoka on joka paikassa hyvää . toinen tykkää äidistä ja toinen tyt... eli käy eripaikoissa kunnes löydät itsellesi mieleisen paikan

      • ovat lokantat

        jami jami...


    • Janskuli

      Minun suosikkiravintoloitani marmariksessa ovat ehdottomasti Uno Momento, josta saa ihanaa italialaista ruokaa sekä Seven o'Heaven. Molemmat löytyvät rantakadulta ja aika läheltä toisiaan.

    • jibutsi

      Migros-marketin kohdalla rantakadun varressa on mukava ravintola nimeltä Maymi. Ei halvimmasta päästä mutta hintansa väärti. Suosittelen etenkin pataruokia.

    • opas-abla

      La Vita Bella (entinen vanha kunnon O'Yes), Atatürkin patsaalta satamaan päin kävellen, "satamakierroksen" puolivälissä. Yleensä super-suuri katamaraani vastapäätä. Njam! Lankkupihvi, Filet Provencale, Chicken Curry, Entrecote... Njam... oi päästäpä taas pian... :-(

      Myös pääkadulla, Icmeleriin päin, yksien liikennevalojen kohdalla intialainen Taj Mahal. Mikäli pitää mausteisesta ja tulisesta ruoasta. Pihalla/parvekkeella ollessa tosin vähän liikenteen häly häiriöksi :-( Mutta ruoka... njam!

    • neiti_deli

      Itse kallistun kircicegin puolelle. Valitettavasti asuessani turkissa, ei ollut noissa turistiruokapaikoissa varaa käydä, kun yhden annoksen hinta on saman verran kuin about 3 päivän palkka, joten sillä rahalla oli muutakin käyttöä- Mutta ehdottomasti Kircicegi ja sitten toinen paikko Icmeleriin mennessä, viimeinen oikealla ennenkuin hotellit ja muut loppuvat icmeleriin päin mentäessä.

      Lokantasit ovat tietenkin edullisin ja maukkain.

      • drii

        Minun suosikki ravintolat löytyvät (valitettavasti) aivan suomikadun läheisyydestä ja kokemukset ovat jo melkein vuoden takaa. Mutta sehän ei estä silti kehumasta!

        Prestige Maxwellin vastapäätä toisella puolella liikennevaloja on tarjosi ehdottomasti parasta ruokaa Marmariksessa. Valkosipulikana ja -perunat olivat jotain mielettömän taivaallista. Valkosipuliperunat olivat ns. oikeita, eikä mitään kermavalkosipulihässäkkää mitä sai muualla. Kana oli mehevää ja hyvin valmistettua. Annoksen koko oli runsas, eikä hintakaan ollut paha. Todella hyvä kokemus! Henkilökunta oli ystävällistä, eivätkä turhaan kehuneet ruokaa.

        Toinen suosikki löytyy saman kadun varresta ja ravintola on nimeltään Captain Restaurant. Ravintolan kanasalaatti on sellaista mitä talvellakin ikävöi kylmässä Suomessa. Valkosipulileipä salaatin kanssa kruunasi lounaan ja jätti makumuistiin hyvät muistot. Suosittelen! Henkilökunta huomioi hyvin lapset ja oli sydämellistä muutenkin.

        Ja tässä ravintoloita muistellessa mieleen tuli vielä kolmas, joka täytyy kyllä listata ehdottomasti suosikiksi. Van Gogh's ravintola löytyy Pasa Han hotellin vastapäätä muutaman kilometrin päässä Marmariksen keskustasta Icmeleriin päin. Van Gogh'sin ruoka oli erittäin maistuvaa ja annokset todella suuria. Hintakin oli pieneen budjettiin sopiva. Van Gogh'ssa on Marmariksen pikkuravintoloiden paras iltashow, mutta musiikki pysyy hiljaisena ja rauhallisena niin kauan kuin syöjiä riittää. Vasta kun kaikki ovat syöneet, alkaa poppis soimaan. Ravintolan omistaja on todella sydämellinen nuori bisnestaituri, jolla on monta ravintolaa Marmariksessa. Hän puhuu mielellään suomea ja pitää suomalaisista asiakaista ja sen huomaa koko ravintolan tunnelmasta - koko henkilökunta ottaa suomalaiset ilolla vastaan. Palvelu oli kaiken kaikkiaan ystävällistä ja nopeaa. Kokonaisuutena parasta Marmariksessa.

        Täytyy vielä sanoa, että aiemmin suositeltu Magic Garden on saamansa arvion arvoinen. Hyvä ravintola sekin ja sieltä saa Marmarikseksen toiseksi parhaat cappuccinot.

        Kiitoksia tästä keskustelusta. Sain monta hyvää vinkkiä, joita kokeilla viikon päästä reissussa. :)


    • 24

      vieläkö toi Captain restaurant on olemassa,todellakin muutama vuosi sitten
      syötiin siellä ja oli todella maukasta ruokaa. Ollaan tas menossa,joten vois käydä testaamassa onko yhtä hyvää ja vieläkö palvelu pelaa samaan malliin!

    • SAlanen

      No Name Restaurant and Fun Pub Sitelerissä, lähellä Family Apartia. Menoa ja meininkiä ja hyvää ruokaa. Henkilökunta mukavaa. Samoin jossain Sitelerin ja keskustan puolivälissä olevassa Sen Restaurantissa. Irkkubaarin vieressä lähellä ostoskeskusta (Point jotakin) Taj Mahlista rantsuun päin vasemalla puolen. Sen Restaurantissa rauhallista, ei mitään heiluvia breikkipoikia, mut hyvä ruoka ja ihana henkilökunta:) Ja jos joku kysyy seuraavaksi, saiko sieltä patukkaa, niin olihan sitäkin tarjolla;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe