En halua mennä kouluun

Claadia

Kun ajattelen koulun alkamista niin alkaa ahdistamaan. En voi palata sinne. En tiedä syytä mutta kun ajattelen sitä niin minua alkaa ahdistaa ja tulee paha olo. En voi puhua tästä rehtorille, kuraattorille tai terveydenhoitajalle. Äitini ei minua ymmärrä ja olen liian ujo puhuakseni jollekin vieraalle. Olen jopa hautonut itsemurhaa enkä tiedä enää mitä tekisin.

33

9846

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fadsi

      Et tiedä syytä miks et halua palata kouluun? Ymmärrän ahdistuksen ja semmosen, jos koulussa on paha olla muiden oppilaiden vuoks.. Meinaan kokemusta on, olin koulussa koulukiusattu..

      Ja hei.. Ei elämää saa päättää jonkun koulun takia! Kaikesta selvii, kunhan jaksaa odottaa..

      Suosittelisin että kertoisit äidilles, se vois kannattaa puhua.. Äidit kuitenkin osaa tehdä jotain asian eteen, ei ne tykkää että lapsella on paha olla.. Älä anna ujouden estää puhumista..

      • paali

        jos sä et tahdo oppilaiden vuoks mä tiedän vastauksen
        sulla on semmonen ikä vaihe päällä mutta se menee ohi
        tai sitten asia on näin että sä ott niinku että sä
        tai ei mitään


      • jokunen1235
        paali kirjoitti:

        jos sä et tahdo oppilaiden vuoks mä tiedän vastauksen
        sulla on semmonen ikä vaihe päällä mutta se menee ohi
        tai sitten asia on näin että sä ott niinku että sä
        tai ei mitään

        Ei välttämättä.


    • ...koska...

      meen aivan väärälle linjalle amikses, perkele.
      3 vuotta täysin hukkaan opiskelen ammattia joka ei kiinnosta.

      • lukiotyttö

        haluis mennä syksyllä kouluun. Aloitan lukion ja ahdistaa vähän jo valmiiksi. Saanko uusia kamuja? Meneekö kaikki vapaa-aika sitten läksyjen tekoon, kokeisiin lukemiseen yms.? Lukiossa kun kuulemma on paljon rankempaa kun peruskoulussa..


      • tiie_
        lukiotyttö kirjoitti:

        haluis mennä syksyllä kouluun. Aloitan lukion ja ahdistaa vähän jo valmiiksi. Saanko uusia kamuja? Meneekö kaikki vapaa-aika sitten läksyjen tekoon, kokeisiin lukemiseen yms.? Lukiossa kun kuulemma on paljon rankempaa kun peruskoulussa..

        Itse aloitan toisen vuoden lukiossa ja ahdistaa. En haluaisi enää lukioon, mutta en hakenut minnekään muuallekaan niin pakko jatkaa tuolla... Ja jos toisenkin vuoden käy niin pakko käydä loppuun ja kirjoittaa ylioppilaaksi, en vain tiedän miten jaksan. :( Kun vain ysillä olisi tiennyt sen minkä nyt.. :/ Lisäksi ei ole edes kunnollisia kavereita lukiossa.


    • ny ittees

      koulun takia tapa.

      • kyllä ne etelä-koreassakin tekee itsarin jos koulu menee paskasti


    • panicfault

      Terveyskeskuksessa on psykiatrinen klinikka tai joku vastaava. Sulla lienee PH:n alkua. kannattaa soittaa lääkäriin ja varata aika. pääset puhumaan ongelmistasi ja monesti alkuvaiheessa pelkkä puhuminen riittää. Itselläni on tuohon samaan juttuun määrätty lääkäristä vähän sitä sun tätä joita en suosittele kenellekään jos pystyy niitä ilman elämään, tsemppiä! ps. Itsellänikin alkaa koulu mutta koitetaan ensimmäinen ja toinenkin päivä .. jos ei ahdistusta ilmene niin hyvillä mielin mennään. toisessa tapauksessa haen lääkäriltä purkillisen sitä mikä vie ongelmat pois. :)

    • Haluan auttaa !

      Minulla on sama tunne, tulee aina vain koulu mieleen.Olen itse ajatellut kertoa terveydenhoitajalle, mutta en tiedä viitsinkö.minä olen myös hautonut itsemurhaa, olen ajatellut en syö mitään moneen viikkoon, saa nähdä pystynkö.Haluaisin auttaa sinua, se on edes hyvä että uskallat kertoa sen täällä netissä.Yritä kertoa terveydenhoitajalle, koska hän voi auttaa sinua paljonkin.Jos äitisi ei ymmärrä, kerro jollekkin muulle.Jos siskoja tai veljiä, mutta vain isompia löytyy kerro heille.Voit myös kertoa sukulaisillesi, uskon että he haluavat sinulle kaikkea mahdollista parasta.

      • Anonyymi

        Yleensä isoveljet ja siskot pahentaa ongelmaa


    • KoUlUPsYko24=)

      Noo...Se kouluun menemisen kammo on tosi yleistä! En ole koskaan ollut koulukiusattukaan...Olin itseasiassa todella hyvissä väleissä kavereitteni kanssa. Kävin Martin Koulua ja vaikka minusta koulussa oli kivaa kavereiden kanssa melkein aina 1, 2 ja kolmosluokan sunnuntainjälkeisinä maanantaiaamuina itkin koska en jaksanut enää mennä joka päivä kouluun. Nyt olen 24 ja opiskelen opettajaksi. Kyllä kannattaa kumminkin mennä kouluun koska sen jälki näkyy myöhemmässä elämässä...Sinä osaat asioita enemmän, mitä enemmän opiskelet. Minä selvisin aina ajattelemalla "kyllä se hyvin menee"

    • afshjkl

      mä ajattelen aina viikonlopun jälkeen etten TODELLAKAAN halua mennä kouluun, vaikka mulla on paljon kavereita. No, ku on ollu vapaata niin ei tahdo mennä kouluun.

    • kananmunaatai

      MUTTA HETKONEN KAVERI! SULLAHA ON MUNAA,MUNA VOI KÄYDÄ KOULUSSA !!!! ;oOoo

    • vitutuuus

      Mua enimmikseen vitúttaa mennä kouluun.. Mulla ei oo mitään kiusaamista siellä, tai mitään.. Mutta, kun oon ollu 3 päivää kipeenä, se vaan vitüttaa mennä istumaan sinne.

    • -Tituli-

      Mua ei kiinosta joku vi*un koulu, varsinkaa ku meillä on uskontoa, historiaa, äidinkieltä tai biologiaa niiiin rasittavaa ku ei vaan kiinnosta!!!!!!

      • Anonyymi

        Koulussa tahdotaan vain parasta.Siellä opitaan eikä itketä vaan että voi voi se on oma ongelma jos haluaa tehdä itsarin.


    • tieto pakkaus

      Älä nyt. Hanki poika-ystävä jonka kanssa voi sopii tapaamisen. Kokeile, mulla oli sama juttu mutta minulle sattui tulemaan poika-ystävä. Kokeile vaikka suutelua. Käytä kieltä. Eli työnnät kielen pojan suuhun

      • Jejejjejejee

        Ok, mistä sen poikkiksen nyt saa ku kukaan ei must tykkää.


    • Enhaluukouluun:c

      Mietin just, että mä en haluu kouluun.. En vaan haluu :c

      • Anonyymi

        Mites nyt opinnot sujunut ku 10vuotta kulunu


    • mäkäänenhaluu:((

      Sama täällä. Vähänkin kun edes ajattelen koko kouluun paluuta, alkaa sydän hakata ja ahdistaa. Vasta tällä viikolla sain itseni katsomaan netistä tulevaa lukujärjestystäkin ja sekin vaati jo ponnisteluja. Eikä se lukkarin näkeminen yhtään tilannetta auttanut, kamala jakso näköjään tulossa. -.- Ens sunnuntaista tulee varmasti yhtä tuskaa, kun pitää valmistautua kouluun lähtöön. En kestä. :(

    • Paavo1596

      .

    • jog

      Mulla ahistaa aina mennä kouluun ja varsinki ku on enkkua.oon puhunu siitä äitille ja se soitti luokanvalvojalle nii se sit kerto enkunopelle ja se sit kerto koko luokalle siitä et mua ahistaa ja et vihaan sitä opettajaa siis ei se sanonu mun nimee mut kyl sen kaikki huomas.vittu en enää ikinä haluu kouluuoon miettiny sitä itsarii vrm 100 kertaa.sit jos sanon vanhemmille et mul on oikeesti huono olo nii ne ei usko joun mennä pääkipusena kouluu::::(ja sit ku oon koulussa nii huono ja sit ku oon ruma::(joskus ala asteella mulla oli 2 kaveria ja ne oli aina kahestaa jos oli paritöitä tms mut sit ku kerran istuin sen toisen vieressä bussissa nii se toine alko haukkuu ja kiusas.sain 6 hyvän kaverin mut sit 7 tuli uus oppilas nii nyt ne on niinku parhaat kaverit.mulla piti käyä opolla juttelemassa mut en halunnu kertoo sille kaikkee ku se on tuntematon samoin kävi ku kävin terkkarilla:::(

    • Anonyymi

      Muuta pois

    • Anonyymi

      Ei auta

    • Anonyymi

      Mua pelottaa mennä kouluun koska kaikki ryhmätyöt ahdistaa ja esitelmät ja kaikki sosiaalinen koko luokalle ja jos viel joutuu mennä luokan eteen mua kerran alko hikoiluttaa mun kädet tärisi ja ahdisti ihan vi##sti ku oli siis esitelmä luokan edes jouduin sanoo opelle et mul on huono olo ja pitää lähtee kotiin mutta sano et kohta on sun vuoro kyl sä kestä hetken ja sit oli vähä pakko mennä mut en mennyt ope sano et sun vuoro mee luokan eteen nii en vaa pystynyt ja olin ihan hiljaa enkä mennyt ja sain jonkun idioottimaisen Wilma merkinnän ja huomenna pitää mennä kouluun ja ahdistaa ihan vi##ti

    • Anonyymi

      Joo oon täällä aika myöhässä mut mäkään en haluu mennä kouluun. Oon tänään ollu kotona ku on ollu "maha kipeä" mut tässä on syyt miksen haluu mennä kouluun
      -ahistaa
      -oon hirveen epävarma itestäni siellä
      -tylsää
      -siellä ei oo ketään jonka haluisin tavata silleen oikeesti
      -siellä on yks ärsyttävä idiootti paska
      -turhauttaa ku kaikki päivät on samanlaisia
      -ei pysty keskittyy niillä tunneilla ja sitte vaan piirtelen koko tunnin kirjaan ja sitte pitää tehä läksyjä kolme vuotta kotona joka päivä
      -siellä on ärsyttäviä ihmisiä
      -mun vaatteet näyttää paskasilta
      -mun hiukset näyttää paskasilta
      -mä näytän paskaselta
      -pitää olla välitunneilla ja ulkona on kylmä
      -se on ihan perseestä


      Oispa vaan kesä :((

    • Anonyymi

      Jos olet koskaan halunnut jonkun, joka on omistautunut opettamaan oppitunteja ja näkemyksiä taloudellisesti vapaaksi tulemisesta, sijoittamisesta, globaalista
      vero- ja yhteistyörakenteet, kiinteistöt ja paljon muuta.
      Otan yhteyttä tradeviewinvestsuport @gmail com .ammattimainen talouspäällikkö.
      niin, mitä aiot saada vapaaksi, taloudellisesti
      vakautta ja taantumasta pakoon. Inflaation ei pitäisi olla yllätys, jos olet taloudellisesti vakaa.
      Eri tulovirtojen saaminen on
      paras tapa kasvaa taloudelliseen vakauteen..
      Monien vuosien vakaat tavoitteet ovat auttaneet
      ihmisiä ja miljonääriyhteisön luominen. Kyse ei ole siitä, kuinka paljon tienaat,
      se on kuinka paljon pidät...

    • Anonyymi

      Jos kouluun meneminen ahdistaa,kannattaa kertoa jollekin. Jos et oikeesti uskalla, kirjoita kirje tai viesti. Netissä on monia sivustoja, joilla voi keskustella NIMETTÖMÄSTI ASIANTUNTIJAN kanssa. Kaikilla niillä on myös vaitiolovelvollisuus, eli ne ei saa kertoa siitä mitä sä oot puhunu, jos sä et pyydä sitä. Saattaa olla että jos tilanne on tosi vakava ne saattaa saada tehdä poikkeuksen. Sivusto:
      www.nuortennetti.fi täällä on myös lista erilaisista auttavista paikoista.

      Jos oot kertonut että sulla on oikeesti huono olo, eikä sua uskota, ymmärrän että se voi Olla erittäin turhauttavaa ja kamalaa kun joutuu olemaan yksin eikö ymmärretä. Jos oot oikeesti suunnitellun itsemurhaa, sen kertominen herättää aikuiset varmasti.

      Ymmärrän että vieraalle ihmiselle (terkkari, kuraattori) voi olla pelottavaa, mutta ne varsinkin kuraattori on koulutettu tollasiin asioihin. Voi tuntua, että ne vaan nauraa tai ajattelee susta pahaa, mutta ei ne tee niin. Ne ymmärtää.

      Jos et uskalla puhua, toistan:
      Kirjoita lappu tai viesti. Sano oikeesti, miltä susta tuntuu. Yritä kuvailla kuinka kamalaa kouluun meneminen sinusta on.

      Jos kouluun meneminen tuntuu pahalta:
      Kirjoita paperille huonot puolet sitten ala yksi kerrallaan miettiä onko ne oikeesti niin huonoja sitten kirjoita hyvät puolet ja yliviivaa huonot.

      Jos suunnittelet itsemurhaa, mieti jossain rauhallisessa mahdollisimman mukavassa paikassa yksikin hyvä asia miksi elää.

      JA MUISTA: Olet täydellinen just sellasena kun oot. Tätä on tietenkin toisteltu sulle monta kertaa eikä se tunnu enää todelta. Mutta ala miettiä, mitä sä osaat. Miten mahtavia asioita sun keho osaa tehdä. Sä osaat juosta tarttua esineisiin lukea kirjoittaa piirtää puhua ajatella laskea syödä juoda nukkua elää hengittää sulkea silmät avata ne ja vaikka mitä! ♥

      Jos sua väsyttää aina aamusin nuku päivä unet tai mee nukkumaan kuudelta illalla

      Ja kyllä se koulupäivä joskus loppuu

      Jos esitelmän pitäminen jännittää sano opelle suoraan että tuntuu että et millään pysty. Kysy voitko esim pitää sen välitunnilla vaan osalle luokasta tai pitää sen puhumatta, näyttää vaan esim diat.

      Et ole yksin. ♥

      Et ole ainoa. ♥

      Maailmassa on paljon huonompia ihmisiä kuin sinä. ♥

      Sori toi äskönen, mutta kyllä esim jotkut diktaattorit on tyhmempiä kuin sinä. ♥

      Ja varmaan se yks teidän luokkalainen joka sua kiusaa on myös tyhmempi. ♥

      Joten sä oot oikeestaan aika fiksu. ♥

      Eikö niin? ♥

      Olen iloinen että juuri SINÄ olet olemassa. ♥

      Niin, sinä. ♥

      Tsemppiä kaikille!!! ♥

    • Anonyymi

      en jaska koulua

      • Anonyymi

        No joo sama. Siel on paskat ihmiset, Paskat opet, vitun vaikeita tehtäviä, ei siellä oo mitään hyvää vaanku kaverit (neki on eri luokalla)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe