Hotelli Perlasta kokemuksia kenelläkään?

g4s

Onko kellään kokemuksia Hotelli Perlasta? Maksaako sauna ja poreallas erikseen, paljonko? Millainen buffetaamiainen on? Entäs palvelun taso? Minkä tasoisia ne vanhat/isommat huoneet on? Hyviä/huonoja puolia hotellista? Kiitos vastauksista etukäteen!

11

2798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää

      löytyy hirveästi tietoa ja kokemuksia perlasta. Googleen tai suomi 24:n omaan hakuun kirjoita hotelli Perla niin kyllä löytyy!

    • perlos

      Olimme juuri viikon Perlassa. Ensin jouduimme takapihan puolelle huoneeseen josta oli ovi toiseen huoneeseen. Sieltä kuului kaikki äänet läpi mm. televisio. Saimme onneksi vaihdettua huoneen, pitkien keskustelujen jälkeen. Aamupalalla ei ole kunnon sämpylöitä, ja nämä tekeleet, mitä sitten olivatkin eivät koskaan olleet tuoreita. Rahaa ei kannata vaihtaa siellä, ei myöskään lentokentällä, koska paremman kurssin saa muualta.

      • meunervo63

        Ihme epäonni teillä oli, meikä 3 kertaa ollu ko hotellissa ja kaikki rulettanu TOSI HYVIN!Oliko Ivi vielä töissä hot aulabaarissa?


      • kiva reissu

        Minä myös kotiuduin Perlasta 12.7. ja minun kokemukseni olivat pääaosin positiivisia. Huone oli uima-altaalle päin, mukavat näkymät katsella porukoita silloin kun ei itse siellä löhöillyt tai ollut muualla hummaamassa. Parvekkeen ovi vaimensi kaiken altaalta tulevan äänen ja mutenkin oli suht hiljaista - parina yönä tosin nuoriso "jodlasi" käytävillä, mutta sitähän löytyy kai kaikista hotelleista?

        Olin tyytyväinen myös aamupalaan, mielestäni se oli monipuolinen, eikä kohdlleni osunut yhtään kuivakkaa sämpylää. Myös ruoka oli ok ja hinnaltaan edullista, kun pari kertaa hotlassa söin.

        Perlasta on toki matka rannalle, mutta kuten on jo moneen otteeseen mainittu muissa keskusteluissa, minijuna kulkee ihan hotellin vierestä ja sillä köröttelee mukavasti rannalle ja takas. Osotoskaduille ei ole pitkä matka ja niitä kulkien on huomaamattaan myös yhtäkkiä rannalla.

        Jännää kuinka samaan aikaan hotellissa majoittuneilla voi olla niin erilaiset mielipiteet. :) Toivottavasti teillekin jäi kuitenkin mukavia muistoja, jos ei hotellista, niin Kultahietikosta muuten!


    • Palanut

      Kaikkiko me siellä samaan aikaan oltiin, kun tuli itsekin kotiuduttua 12.7. :)

      Perla-hotelli on tosiaan ihan rauhallinen. Tapasimme siellä miehen, joka oli 8:tta kertaa Kultahietikolla ja 6:tta kertaa Perlassa ja viihtyi hyvin. Meillä oli lattia kupruilla ja parveke tuntui olevan vinossa (mutta se oli kai tarkoituskin). Ilmastointi pelas hyvin ja siivojille kun jätti pari levaa tippiä niin ne taiteili lakanoista joutsenia. Poreamme ei ollut kummoinen ja tais maksaa 2 levaa/5 min. Tai se oli semmoinen hieronta-allasjuttu siinä uima-altaan vierellä.

      Aamupala oli mielestäni ihan runsas, vaikka hedelmiä olisi saanut olla enemmän tarjolla ja mehut loppui melkein joka aamu kesken. Mitäs oltiin niin myöhässä :)

      Muuten syömistä en todellakaan suosittele hotellin ravintolassa! Kävi kaksi kertaa niin, että jäi ruuat saamatta. Tarjoilijat jokseenkin välinpitämättömiä, paitsi yksi vanhempi miestarjoilija. Ja siinä ravintolassa kesti ruokien tulo muita pidempään. Ja sitä paitsi Kultahietikolta löytyy muita hyviä ruokamestoja, että kannattaa vaan mennä reilusti kokeilemaan :)

      • mekin

        Oltiin Perlassa kanssa samoihin aikoihin, tosin kotiuduttiin 15.7. Oltiin kyllä tosi tyytyväisiä hotelliin, sijainniltaan aika kaukana rannasta, mut äkkiäkös sinne käveli tai päästeli minijunalla. Meillä oli uudistettu huone uima-altaalle päin ja tosiaan vaikka altaalta meteli iltaisin kuului parvekkeelle, niin parvekkeen oven kun laittoi kiinni, niin mitään meteliä ei sisälle kuulunut. Ilmastointi pelasi hyvin, välillä jopa tuli kylmä yöllä, vaikka oltiin säädetty se pienimmälle teholle yöksi. Aamupala alkoi jo viimeisinä päivinä hiukan tökkimään, rasvassa paistettua kananmunaa ja kaikenlaista makeaa kakkua löytyi runsaasti. Kiitosta annan Nescafen kahviautomaatista, kaakaota tuli litkittyä useita kuppeja joka aamu.


    • tapu

      Olin viime vuonna perlassa ja taas menen elokuussa. Olin tyytyväinen hotellin tasoon,sen saa mitä tilaa. Aamiaiseen tosin kyllästyi kahden viikon aikana,kun ei muutosta paljoa ollut. Makeata tosi paljon. Kannattaa mennä heti aamulla kun ravintola aukeaa.Huone oli uima-altaan puolella komeat näköalat ja musiikki ei häirinnyt kun oven laittoi kiinni. Ilmastointi päivän isolla ja yön pienellä, oli hyvä olla. Parvekkeen lattia vino,mutta siksi, että vesi valuu pois. Huoneet siistit ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Respan henkilökunta nyt ei ollut työstä kiinnostuneita. Vanhat ja isot huoneet ovat tosi isoja, mutta ovat talon toiselle puolella metsään päin ja sinne paistaa ilta-aurinko,kun toiselle puolelle paistaa aamuaurinko.No matkan pituus rannasta on suhteellista,minulle ja perheelleni ei ongelma vaikka oli 5 lasta mukana,vain kerran tultiin junalla.Huoneita on varmaan tämän vuoden aikana korjattu lisää,että nyt juuri tiedä tämän hetkistä tilannetta. Allastarjoilu sujui hyvin sekä ruokaa että juotavaa sai.Poreallas oli ulkona uima-altaan takana enkä voi kehua,sopiva lapsille.Postikortit mitkä jätin respaan eivät ole vieläkään tulleet perille.Merkit kun ostin kadulta maksoivatkin kaksi kertaa enemmän kuin luki merkissä. Kun huomautin,olkapäitä vain kohauteltiin. Rantakadulla lakkautin kynsiini kuviot,tulos oli hyvä ja kestivät kauan ja maksoi 10 euroa eli 20 levaa. Suomessa en ole vielä löytänyt samanlaisia tekijöitä.

      • harri1935

        Muistaaks tai tietääks kukaan onko perlan 4 hengen perhehuoneet merelle vai metsään päin...
        Ens viikolla perlaan, eka kerta perlassa ja Bulgariassa.


      • tapu
        harri1935 kirjoitti:

        Muistaaks tai tietääks kukaan onko perlan 4 hengen perhehuoneet merelle vai metsään päin...
        Ens viikolla perlaan, eka kerta perlassa ja Bulgariassa.

        Huoneita on molempiin suuntii n


    • Tumpula 1v.

      Vielä Perlasta senverran että osa parvekkeista on vaarallisia pienille lapsille koska lattian ja kaiteen välissä on noin 15cm rako.Omaa 1v poikaa ei voinut päästää yksin sinne kun näytti siltä että saattaisi huonossa tapauksessa sujahtaa läpi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe