Varokaa SuperSaveria

Pettynyt ja kypsynyt

Supersaver mainostaa useita eri lentoja, eri päivinä ja eri aikaan, Prahaan ensi viikolla, hinta 223-263 e. Vaan kun yritin lentoja lukuisin kerroin varata, niin järjestelmä antaa virheilmoituksen. Luonnollisestikaan Supersaveriin ei voi soittaa, joten meiliä pistämään.
Tässä vastaus, joka kiinnostanee muitakin yrittäneitä. Esim. supersaverin tai vertaa.fi:n sivuilla olevat tiedot voivatkin olla täysin vanhentuneita, eikä missään ole mainintaa tästä!
"
Hei,
Mikäli varauksen teko ei onnistu internetin kautta niin syynä on joko muuttunut paikkatilanne tai lentoyhtiön tekemä hinnanmuutos johonkin valitsemistanne lentosegmenteistä. Valitettavasti lentoyhtiön hakukoneelle tuottama informaatio ei ole aina reaaliaikasta lentoyhtiöstä johtuvista syistä vaan päivittyy reaaliaikaiseksi vasta maksuvaiheessa."

Valitettavasti kokeilin järjestelmän toimivuutta myös hakemalla lentoja pitkälle syksyyn, enkä päässyt varauksessa vieläkään pidemmälle. Ja jos ei varaaminen järjestelmän kautta onnistu, niin eipä Supersaversilta tule mitään apua asiaan. En voi oikein uskoa, että KAIKKI, eri hintaisetkin lennot esim. lokakuun loppuun asti olisivat loppu. Syynä ei muu kuin järjestelmän toimimattomuus, johon minä en ainakaan aio enää kuluttaa aikaa ja vaivaa.

7

1670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sontaa...

      Ite on varattu lennot Supersaverilta.Ensin ei meinannu onnistua,kun paikkoja ei lennoille enää ollut.muutettiin lentopäivää niin johan onnistui.
      Ja kyllä sinne voi ihan puhelimellakin soittaa,numero löytyy niinkin vaikeasti kuin etusivulta.Osoite on myös,en tiedä voiko kuitenkaan paikan päälle mennä.Mieheni soitti sinne ja oli hyvä palvelu ja asiat selvisi.

      Että näin.

    • TOIMII66

      RUOTTALAISILLA RELAAA

    • hyvä...

      tarjous juuri menneellä viikolla.

    • matkaan lähdössä

      Soitin kyseiseen firmaan kun lippujen tilauksessa vastaava ongelma. Syy ongelmaan on heidän mukaansa nimenomaan tsekkiläisen lantoyhtiön kohdalla, jolta ei tule ajantasaisia tietoja lennoista. yritin toisia lentoja ja halvat liput sain. =)

    • onnistui

      Kylla se onnistuu, mutta aina netista tilatessa pitaa olla vaihtoehto paivia... ja jos halvalla haluaa ei voi valittaa...
      Prahassa oltu 4 paivaa ja lauantaina takaisin...

      • tyytyväinen asiakas

        Itse varasin SuperSaverilta finnairin tarjouslennon liput vielä halvemmalla, koska hintoihin ei lisätä palvelumaksuja tai mitä lie finnairin sivujen kautta ottavatkaan. Lennot olisi ollut vielä halvemma jos ne olisi maksanut suoraan nettipankista, jolloin 4 € luottokorttimaksu jäisi pois. Mutta eipä tuo 4€ suuri menetys ole, kun kuitenkin liput sai tosi edullisesti.
        Jos esim on suunnitellut lentävänsä finskillä niin kannattaa ensin katsoa finskin sivuilta vapaita paikkoja sisältävä halpa lento ja syöttää sitten ne päivät sinne saverin tietokantoihin, jolloin luulisi saman lennon saverinkin kautta tulevan.


    • Lioopola

      Matkustimme juuri supersaverin kautta, eikä mitään moitittavaa ole. Varaukset sujuivat hyvin, ja hinta oli juuri sopiva!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe