kertomus matkasta

bremeniin

tässä kertomus Bremenistä. Vietin siellä pari päivää. lensin ryanairilla ja siitä oli todella kätevää hypätä ratikkaan nro 6, joka vei suoraan keskustaan. jäimme pois rautatieasemalla hauptbahnhof. hinta oli 2,10€ eriskummalista oli että lippu piti ostaa automaatista ja siihen kävi vain kolikot!siispä varaudu siihen. majotuin hotellissa joka oli asemalla, sen nimi oli comfort hotel bremen,3tähteä. todella ihana hotelli ja pirun hyvällä paikalla. hintakin oli alle 75 egee per yö ilman aamiaista. Yhtenä päivänä kiersimme kauppoja, joita oli valtavasti, hotellista saimme kartan ja sen avulla oli helppo suunnistaa altstadile. arkkitehtuuri oli upeaa ja shnoorin alue merkitty myös karttaan. siellä oli ihania kujia,idyllistä. Löysimme myös ihanan ravintolan,casanova,italialainen,hotellin tuntumassa. pasta maksoi 5-7 euroa, ja oli italian veroista,jam. toisena päivänä menimme wesserparkiin, kuten joku aiemmin kirjoitti, oli se ideaparkki, jossa kivoja kahviloita ja paljon kauppoja. erilaisia kuin alltstadissa. siispä suosittelen. hyppäsimme bussiin joka oli 25 ja matka kesti yli 30 min. bussissa luki aina pysäkit tai sanottiin, ja osasimme hyvin jäädä pois. hinta oli 2,20 muistaaksein. siellä oli myös iso ruokakauppa. aseman kupeesta emme löytäneet perus ruokakauppaa, esim lähdevettä emme löytäneet keskustasta laisinkaan. olisi kotoa pitänyt raijata,jos muu juoma ei maistu. minulle oli 1,5 päivää juuri sopiva. jos haluatte kysellä jotakin, vastailen mielelläni.suosittelen.kivannäköistä ja edullista shoppailla ja syödä.mukavaa matkaa kaikille!

2

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ryanairilla

      Itse reissu kuitenkin tehdään vähän muualle.

      Ainoa mitä ollaan tuossa mietitty, on paluulennon aikainen lähtö eli majoitus pitäisi viimeisenä iltana löytää kohtuu läheltä kenttää, ja vielä siten että matkalaukkujen kanssa pitäisi kohtuu vaivattomasti päästä aamuöyn aikaan kentälle.

      Miten te hoiditte paluun?

      • danza

        Me varattiin hotelli Bremenin keskustan liepeiltä. Maksettiin hotelli jo illalla, koska siinä ei ollut respa auki yöllä. Samalla pyydettiin respaa tilaamaan meille taksi klo 5.00. Taksi tuli hienosti sovittuna ajankohtana, eikä maksanut sen enempää kuin päiväsaikaankaan, eli 10 eur. Liikennettä ei paljoa tuohon aikaan ollut, joten matka kentälle meni nopeasti (10-15min).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe