Aihe

Ystävän apuna

Anne38,5

[HUOM! Tämä on todella pitkä tarina.]

Ystäväni Minna oli juuri eronnut miehestään yli 10 avioliittovuoden jälkeen. Mies oli löytänyt itselleen nuoremman naisen ja jättänyt Minnan yksinhuoltajaksi. Minna oli raivoissaan tästä ja vannoi kostoa. Ei kuitenkaan mitään väkivaltaista, vaan jotain sen tyylistä että ”kyllä tässä muutkin osaa panettaa itseään nuoremmilla". Arvasin että Minnalla oli juuri nämä ”kostoaikeet” mielessä, kun hän ehdotti minulle ravintolailtaa tulevaksi viikonlopuksi. Minun ei olisi yhtään tehnyt mieli, mutta kun hyvä ystävä pyysi ”henkistä tukea”, niin pakkohan se oli lähteä. Minna oli sentään ollut ystäväni jo lääkiksen ajoista asti. Vielä vähemmän ajatuksesta piti mieheni, joka oli ollut innoissaan tulevasta vapaaviikonlopusta, kun lapset olivat lähdössä mummolaan. Tarkoituksena oli ollut kahdestaan peuhata kunnolla tyhjässä kodissa, mutta nyt ainakin mieheni villeimmät suunnitelmat vesittyivät.

Tapasimme Minnan kanssa ravintolan edessä perjantai-iltana. Minna oli selvästi pukeutunut miehensaanti mielessään. Hän oli ahtanut kookkaat rintansa piukkaan toppiin ja jalassa oli lyhyt minihame. Asu ei välttämättä ollut kovin tyylikäs 38-vuotiaan yllä. Itse olin pukeutunut mahdollisimman epäviehättävästi, koska tarkoitus oli vain olla Minnalle henkisenä tukena ja esiliinana. En viitsinyt edes laittaa piilolinssejä, vaan pidin silmälasit päässä. Minna pörräsi ravintolassa ympäriinsä ja katsasti paikan tarjontaa. Minulle ravintolailta oli juuri niin tylsä kuin odotinkin, en viitsinyt pahemmin edes juoda. Jossain vaiheessa iltaa Minna toi pöytäämme kaksi viikonloppulomalla olevaa varusmiestä. Isokokoisempi ja isoäänisempi siilipää oli Jake ja pienempi ja hiljaisempi Kimmo. Jos ravintolailta oli ollut siihen asti tylsä, niin nyt se vasta tylsäksi muuttui, kun meitä puolta nuoremmat solttupojat alkoivat höpöttää typeriä juttujaan. Tai lähinnä Jake oli äänessä. Jaken kaksimieliset jutut naurattivat kuitenkin Minnaa ja Kimmoa. Minun teki mieli oksentaa. Jake oli näennäisen itsevarma ja rehvakas tyyppi, joka kuvitteli olevansa kovakin naistennaurattaja. Ei Minnakaan - akateeminen nainen - niille jutuille olisi nauranut, jos ei olisi ollut niin kovassa munan puutteessa.

Minna antoi estoitta poikien katsella topista pursuavia rintojaan. Jake sai jopa kokeilla niitä, kun pyysi lupaa. Arvasin mihin tämä oli johtamassa. Jossain vaiheessa iltaa Minna ilmoitti minulle, että nyt lähdetään poikien luokse jatkoille. Kuvittelin ilahtuneena että minun tehtäväni olisi päättynyt siinä vaiheessa, ja olisin päässyt kotiin mieheni syliin. Mutta Minna vaati minua vielä tulemaan varmistamaan, ”etteivät pojat ole mitään moottorisahamurhaajia”. Niinpä lähdimme taksilla lähiöön, jossa Jakella oli kaksio. Minna oli jo taksissa niin huonossa kunnossa, että epäilin jatkoaikeiden olevan silkkaa hulluutta. Minna kuitenkin vannoi että ”tää on hyvä idea”. Jake änki taksin takapenkille minun ja Minnan väliin. Hän hipelöi röyhkeästi puolinukuksissa olevan Minnan reisiä ja rintoja.

Jaken kaksiossa Minna sitten sammui melkein heti nojatuoliin. Minihame oli niin ylhäällä, että pikkuhousut näkyivät. Yritin herätellä häntä, mutta Minna oli niin syvässä unessa, ettei siinä mitään tullut. Minna on sen verran tuhti nainen, että ei ollut mitään toivoa raahata häntä taksiin ja kotiinsa. Solttupojat istuivat sohvalla nojatuolia vastapäätä. Jake jatkoi typerää vitsailuaan ja yritti kurkkia sohvalta Minnan minihameen alle.
- ”Näkyyks tuolta mitään?” Ja röhönaurua päälle.
- ”Pitäiskö mun koittaa tuolta hameen alta, jos mä saisin sen hereille?” Jake nousi sohvalta aikeenaan lääppiä sammunutta ystävääni.
- ”Jos nyt vaan antaisit olla”, ohjasin Jaken takaisin sohvalle.
- ”Ai-jai, nyt kyllä panettais, vai mitä Kimmo”, Jake sanoi kaverilleen. Kimmo hörähteli vieressä.

Tein pikaisen tilannearvion: Ystäväni oli sammunut eikä heräisi vähään aikaan. Asunnossa oli kaksi kiimaista nuorta miestä, joista ainakin toinen olisi ilmeisesti valmis käpälöimään ja luultavasti panemaankin sammunutta naista. Minä en siis voinut vieläkään poistua, vaan minun piti jäädä vahtimaan Minnaa ja yrittää jotenkin voittaa aikaa siihen saakka, kunnes Minna heräisi.

Vedin Minnan minihametta alemmas (poikien hörähdellessä) ja istuin toiseen nojatuoliin. Kuuntelin jonkin aikaan Jaken seksinhuuruisia juttuja. Hän väänsi mauttomia vitsejä sammuneen naisen raiskaamisesta. Sitten Jake nousi seisomaan ja sanoi että ”nyt mennään kaikki saunaan”. Hän oli ilmeisesti laittanut saunan lämpiämään heti kun saavuimme asunnolle. Jake ryhtyi riisumaan itseään keskellä olohuonetta. Käänsin katsettani pois hänestä, mutta syrjäsilmällä näin nuoren miehen lihaksikkaan vartalon. Alaston Jake asettui eteeni.
- ”No niin, vaatteet pois ja saunaan.”
- ”Enkä lähde.”
- Tuu tuu. Vai riisutaanko sun kaveri ja kannetaan se saunaan?”
Mietin hetken. Ajattelin, että jos minä lähtisin ”hämäykseksi” poikien kanssa saunaan, niin he unohtaisivat hetkeksi puolustuskyvyttömän Minnan.
- ”No hyvä on, mutta mä haluan sitten oman pukuhuoneen ja pyyhkeen”.
- ”Totta munassa”, sanoi Jake mukahauskasti.

Pojat menivät edeltä saunaan ja minä menin makuuhuoneeseen riisuutumaan. Jaken makuuhuone oli sisustettu juuri niin mauttomasti kuin saattoi olettaa. Sängyn vieressä oli iso peili, josta ilmeisesti pystyi katselemaan omaa rakasteluaan. Katselin nyt peilistä itseäni ja ihmettelin että mitä oikein olen tekemässä. Uskollinen aviovaimo on menossa saunaan kahden itseään puolta nuoremman miehen kanssa. Mieheni ei kyllä olisi ymmärtänyt logiikkaani (enkä kyllä minäkään näin jälkeenpäin). Vaatteitteni alta kuoriutui kyllä erittäin hyvänä säilynyt 38-vuotiaan naisen vartalo. Rinnat olivat melko kookkaat, lähentelivät c-kuppia. Kyllähän ne tietysti vähän riippuivat kahden lapsen imetyksen jäljiltä, mutta silti ne osoittivat enemmän eteenpäin kuin alaspäin. Erityisen ylpeä olin nänneistäni, jotka sojottivat melko pitkinä. Mieheni nimitti niitä tupakannatsoiksi. Joskus nuorempana nolotti, kun nännit nöpöttivät rintsikoiden ja paidankin läpi, mutta vanhemmiten olin oppinut nauttimaan miesten vaivihkaisista katseista, jotka kohdistuivat nänneihini. Alushousuistani paljastui musta karvakolmio. Minulla ei ollut tapata trimmata kuin bikinirajat. Tiesin kyllä, että nämä nuoret miehet olivat tottuneet ajeltuihin alapäihin (ainakin pornokuvastossa), mutta minua ei heidän mielipiteensä kiinnostanut. Mitä vähemmän he pitäisivät karvakolmiostani, sitä parempi.

Riisuuduttuani lähdin saunaan pyyhe yllä. Mietin vähän, että pitäisinkö sittenkin pyyhkeen ympärilläni, mutta se tuntui vähän hölmöltä. Eihän tällaisessa yhteissaunomisessa mitään ihmeellistä ole, kyllä sitä tuli harjoitettua opiskeluaikana useastikin. Jake ja Kimmo istuivat saunassa, Jake kauempana ja Kimmo lähempänä.
- ”Tuus tähän meidän väliin”, Jake pomotti.
- ”Enkä tule”, vastasin ja pyysin Kimmoa siirtymään Jaken viereen. Kimmo totteli kiltisti.
Jake jatkoi yrittelyään ja ojensi kättään Kimmon editse kohti rintojani.
- ”Saaks kokeilla”.
- ”Ei saa”, työnsin Jaken kättä pois.
- ”Saaks ees kattoo”, Jake intti.
- ”No oikeastaan ei saa edes katsoa”. Yritin kuulostaa tylyltä, mutta äänestäni saattoi kuulua, että olin myös vähän mielissäni nuorilta miehiltä saadusta huomiosta. Kieltoni ei tietenkään tehonnut Jakeen, sillä hän mittaili minua katsellaan täysin estottomasti. Yritin katsella muualle. Myös vieressäni istuva Kimmo tuntui vilkuilevan alastomia sulojani, mutta huomattavasti häveliäämmin kuin kaverinsa.

Pojat päättivät lähteä olohuoneeseen vilvoittelemaan. Kimmo nousi vierestäni ensin. Vilkaisin hänen etumustaan kun hän meni ohitseni ja näin että hänen peniksensä oli puolijäykkänä. Nähtävästi alastoman vartaloni vilkuilu oli tehnyt tehtävänsä. Kimmon jälkeen ohitseni meni Jake, jonka erektio tuntui olevan jo enemmän kuin puolen välin. Ainakin penis näytti isolta. Jonkin ajan kuluttua lähdin pyyhkeeseen kietoutuneena poikien perään tarkistamaan, etteivät he tekisi Minnalle mitään sopimatonta. Onneksi menin, sillä alaston Jake oli lattialla kontillaan tiirailemassa Minnan hameen alle.
- ”Nyt lopetat noi jutut”, sanoin Jakelle tiukasti.
Vedin taas Minnan hametta alemmas. Samalla huomasin, että hän on edelleen sikeässä unessa. Jake meni istumaan sohvalle. Hän istui rehvakkaasti jalat levällään ja leyhytteli puolijäykkää, kieltämättä mittavan kokoista elintään. Katselin Kimmoon päin, jolla sentään oli pyyhe lanteillaan. Tosin sielläkin näkyi pyyhkeen alla kohouma, josta ei voinut erehtyä. Saunasuunnitelmani oli siis mennyt mönkään. Minna oli edelleen taju kankaalla ja pojat entistä kiimaisempia.

Olin lähdössä pukemaan ja miettimään uutta suunnitelmaa, kun Jake otti minua kädestä ja vetäisi minua leikkisästi sohvaa kohden.
- ”Noh, irti!”, komensin, mutta jotenkin Jake sai vedettyä minut istumaan syliinsä hajareisin.
- ”Eiks tää oo hauskaa”, kysyi Jake.
- ”On tosi hauskaa”, sanoin ironisesti hymyillen. Tunsin pyyhkeeni alla jotain liikettä. Se ei voinut olla Jaken käsi, koska molemmat pitivät kiinni minun käsistäni. Tajusin että kyse oli Jaken kullista, joka sykähteli allani ja taputteli jalkoväliäni.
- ”No niin, nyt riittää”, sanoin mukahuvittuneena. Jake päästi irti käsistäni ja ryhdyin irrottautumaan hänestä. Samalla hän kuitenkin nappasi kiinni pyyhkeestäni ja se irtosi ympäriltäni. Yritin vaistomaisesti peittää rintojani ja jalkoväliäni käsilläni, ja samalla tipahdin alastomana Jaken sylistä lattialle.
- ”Olipa taas hauskaa. Voisinko mä saada mun pyyhkeeni”.
- ”Tuu ottamaan”. Pyyhe oli nyt Jaken kullin päällä. Tavoittelin pyyhettä, mutta Jake veti sitä kauemmas. Korjasin asentoani ja tavoittelin pyyhettä uudestaan. Samassa Jake otti taas kiinni kädestäni ja asetti sen kullinsa ympärille.
- ”Oho, muija käy kiinni”, Jake vitsaili taas typerästi. Yritin irrottaa kättäni, mutta Jake piteli sitä kaksin käsin kullinsa ympärillä.
- ”Voisitsä päästää mun käden irti”.
- ”No en voi, kun sä pidät mun kyrvästä kiinni”. Jake ja Kimmo hörähtivät molemmat tälle typeryydelle.
Yritin ottaa asiallisen ja välinpitämättömän ilmeen. Se oli vähän hankalaa, koska olin alastomana polvillani vieraan miehen jalkovälissä ja käteni oli tämän jäykän peniksen ympärillä. Ajattelin, että ei tämäkään nyt vielä niin ihmeellistä ollut. Olinhan minä töissäkin joutunut pitämään vieraiden miesten peniksiä kädessäni, kun vastaanotolle on joku tullut hoitamaan esim. virtsaputken tulehdusta. Tosin niissä tilanteissa penikset harvemmin ovat erektiossa, ja minä en koskaan alastomana.

Jake alkoi liikutella käsiään - ja samalla minun kättäni - kullinsa ympärillä.
- ”Ei helvetti”, pyöritin päätäni epäuskoisena tämän tyypin härskiydestä.
- ”Voisitsä vähän jeesaa, kun muuten tää tuntuu ihan samalta kun runkkais itte”, sanoi Jake.
Mietin tilannetta uudestaan. Voisin poistua täältä, jos haluaisin, mutta silloin jättäisin Minnan poikien himojen armoille. Kun tilanne nyt oli päässyt tähän pisteeseen, niin olisiko parasta antaa Jakelle nopea käsityydytys. Luultavasti hän olisi tyytyväinen siihen ja sammuisi kohta sen jälkeen. Kimmosta ei varmaan olisi vaaraa Minnalle. Ja Minna saattaisi parhaassa tapauksessa jo herätä kohta.

En sanonut Jakelle mitään, mutta aloin hiljalleen liikuttaa kättäni hänen kullinsa ympärillä.
- ”No niin”, Jake huokaisi ja alkoi nauttia käsittelystäni. Olin tähän asti yrittänyt katsella ihan muualle kuin Jaken jalkoväliin, mutta nyt käänsin katseeni sinne. Kuten olin kädelläni tuntenut, Jaken kulli oli täydessä seisokissa ja sangen isokokoinen. Se oli tyvestä erittäin paksu (tuskin sain sormeni sen ympärille) ja kapeni terskaa kohden. Se sojotti kattoa kohden kuin käyrä sarvi. Vaikka yritin suhtautua Jaken tyydyttämiseen kuin lääketieteellisenä toimenpiteenä, niin täytyy myöntää että näin suuren peniksen käsittely aiheutti kiihottumista myös minusta. Lievä kiihotus ja iholla olevat viileät vesipisarat olivat saaneet nännini nöpöttämään oikein kunnolla.

Kimmo oli tullut ovensuusta luoksemme ja istuutunut pyyhkeessään sohvalle Jaken viereen. Jake huomasi tämän.
- ”Kaverille kans”, hän sanoi ja aukaisi Kimmon pyyhkeen. Pyyhkeen alta ponnahti pystyyn Kimmon kulli, joka sekin sojotti suoraan kohti kattoa. Kimmon kulli näytti olevan keskikokoinen, noin 15 senttiä ja melko ohut. Vaikka Kimmon tyydyttämiseen ei tuntunut olevan niin suurta tarvetta kuin Jaken (siis Minnan turvallisuus huomioon ottaen), niin ajattelin että varmuuden vuoksi on parasta hoitaa hänetkin ”vaarattomaksi”. Tartuin siis toisella kädelläni Kimmon penikseen ja ryhdyin antamaan hänelle samaa hoitoa kuin Jakellekin. Olin vatkannut Jaken kullia jo jonkin aikaa, mutta häneltä ei tuntunut irtoavan.
- ”Ota suihin”, Jake pyysi.
- ”No enkä ota”, kauhistelin. Jos tämä runkkaus vielä menisi läpi ”lääketieteellisenä toimenpiteenä”, niin suihinotto olisi jo pettämistä.
- ”Ota nyt, ei multa tuu muuten”.
Kiroilin mielessäni millaiseen tilanteeseen olin itseni ajanut. Minun oli käytännössä pakko saada nämä nuoret miehet jotenkin laukeamaan, että pääsisin lähtemään täältä. Mieleeni tuli ajatus Jakesta köyrimässä sammunutta Minnaa. Ajattelin että kai se on pienempi paha, että kundit saavat tyydytyksensä hereillä olevasta naisesta.

Vastahakoisesti otin Jaken kullin suuhuni ja aloin imeä sitä. Jake voihki nautinnosta. Pistin parhaat taitoni peliin (vaikka tämä idiootti ei olisi sitä ansainnut), koska ajattelin että homma olisi nopeimmin ohi sillä tavoin. 15 avioliittovuoden aikana olin kehittynyt melko hyväksi suihinottajaksi. Ei mennytkään kauan, kun Jake alkoi liikehtiä ja voihkia siihen malliin, että arvasin laukeamisen olevan lähellä. Ehdin juuri ottaa kullin pois suustani, kun Jake tuli. (Sitä nautintoa en sentään halunnut hänelle antaa, että olisin antanut hänen laueta suuhuni.) Spermat lensivät Jaken vatsalle ja ylös rinnalle asti. Samalla kun irrotin vasemman käteni Jaken kullista, tunsin jotain lämmintä ja kosteaa oikeassa kädessäni. Kimmo oli lauennut samaan aikaan ja hänen spermansa valuivat kättäni pitkin sohvalle. Vaikka käteni oli ihan spermassa, olin silti mielissäni että Kimmo oli lauennut noin helposti. Kohta Jake oli jo toipunut orgasmistaan.
- ”Vittu jätkä heitti mällit mun sohvalle”, hän moitti kaveriaan. Jake lähti saman tien saunaan ja me jäimme Kimmon kanssa hetkeksi kahdestaan olohuoneeseen.
- ”Kiitos, se oli ihanaa”, Kimmo sopersi.
- ”No ole hyvä vaan”, sanoin vinosti hymyillen. Kimmo oli sentään edes jonkin verran kohtelias. Ihmettelin miten noin kiltinoloisella pojalla oli tuollainen kaveri. Lähdin Kimmon perässä saunaan pesemään spermat pois.

Jake oli mennyt saunan puolelle ja olin Kimmon kanssa suihkutilassa peseytymässä. Oloni oli helpottunut, kun olin saanut pojat hoidettua. Peseydyttyäni tarkistaisin Minnan tilanteen. Vaikka hän olisi vielä unten mailla, niin lähtisin kuitenkin kotiin, koska näistä tyydytetyistä pojista ei varmaan enää olisi vaaraa. Olin omissa ajatuksissani, kun Kimmo ehdotti arasti:
- ”Mä voisin pestä sun selän.” Ehdotus tuntui jotenkin hellyttävältä. Annoin Kimmolle luvan selän pesuun. Kimmon kädet tuntuivat miellyttäviltä selässäni. Hänen otteensa oli täysin toisenlainen kuin käpälöivän ja riuhtovan Jaken. Kireä mieleni rentoutui edelleen Kimmon käsien sivellessä selkääni. Sitten Kimmo tuli sivulleni. Hän katsoi ensin arasti silmiini ja sitten seinään.
- ”Voisinko mä pestä myös etupuolta?” Katselin Kimmon silmiä, jotka kohta katsoivat taas minuun. Poika vaikutti ujoudessaan jotenkin vilpittömältä ja hellyttävältä. Hänellä oli ilmeisesti kova tarve päästä koskemaan rintojani.
- ”No pese nyt sitten vähän”, annoin luvan. Kimmo otti saippuaa käteensä ryhtyi sivelemään rintojani. Yritin aluksi ottaa tämänkin homman asiallisesti ja ajatella, että annan tässä nuorelle miehelle mukavan kokemuksen. Kimmon hellät sivelyt saivat kuitenkin minut taas kiihottumaan. Hengitykseni tiheni ja nännit alkoivat jälleen nöpöttämään. Kimmo huomasi tämän ja ryhtyi hellästi sivelemään nännejäni. Kimmon kosketus tuntui entistä paremmalta. Tunsin kuinka jalkovälini alkoi kostua. Suustani pääsi tukahdutettu voihkaus. Siinä kohdassa tajusin, että nyt pitää lopettaa. Vaikka olinkin tavallaan pettänyt miestäni tyydyttämällä pojat, niin se oli kuitenkin lievempää kuin se, että saisin tästä itse tyydytystä. Tartuin lempeästi mutta päättäväisesti Kimmoa käsistä ja sanoin että kiitos nyt riittää. Kietouduin taas pyyhkeeseen. Kylppäristä lähtiessäni huomasin, että äskeinen hellä hetkemme oli herättänyt uudestaan Kimmon peniksen. Se sojotti taas käyrässä kulmassa ylöspäin. Voi hemmetti näitä nuoria miehiä, ajattelin kun poistuin kylppäristä ja lähdin olohuoneeseen tarkastamaan Minnan kuntoa.

Pettymyksekseni Minna nukkui edelleen. Mietin mitä ihmettä tekisin seuraavaksi, kun perässäni tullut alaston Kimmo koski olkapäähäni.
- ”Mä haluun tehdä sulle hyvää.”
- ”Mitä?”
- ”Mä haluun tehdä sulle hyvää, kun säkin teit äsken mulle.” Kimmo kietoi käsiään ympärilleni.
- ”Anna mä hyväilen sun rintoja vielä vähän”, hän ehdotti.
En ymmärrä miksi suostuin Kimmon ehdotukseen. Minähän olin päättänyt pistää stopin tälle pettämisen ”harmaalla alueella” liikkumiselle. Ehkä Kimmon ujo, lempeä ja kohtelias käytös tuntui niin hyvältä vastapainolta Jaken röyhkeydelle ja töykeydelle, että en vain osannut kieltää tätä kilttiä nuorta miestä. Ja kieltämättä myös suihkussa saamani nautinto vaikutti siihen, että kohta löysin itseni sohvalta, rinnat paljaana ja Kimmon hyväiltävänä. En myöskään pystynyt vastustamaan, kun Kimmo kohta alkoi hyväillä rintojani myös suullaan. Hän otti pitkänä nöpöttävän nännini huultensa väliin ja alkoi kielellään hellästi nuoleskella sitä. Kimmo ei selvästikään ollut kovin kokenut naisten kanssa, mutta hänellä oli jotain luontaista kosketusta, joka auttoi häntä käsittelemään naista ihanalla tavalla. Tunsin taas kiihotuksen valtaavan ruumiini ja hengitykseni tihenevän.

Sitten Kimmo siirsi pyyhkeen sivuun myös jalkovälini päältä ja ryhtyi sivelemään vatsaani. Kohta hänen kätensä laskeutui alemmas kohti karvamätästäni, joka oli jo halusta kostea ja turpea. Tässä vaiheessa tunsin taas, että nyt ollaan menossa liian pitkälle.
- ”Ei sinne”, tartuin Kimmon käteen ja pysäytin sen etenemisen. Katsoin Kimmoa silmiin, ja sitten jalkoväliin, jossa hänen kullinsa seisoi täydessä erektiossa.
- ”Mä haluan tehdä sulle hyvää. Mä haluan koskea sua sinne”, Kimmo intti.
- ”Kiitos vaan, mutta jätetään kuitenkin se paikka koskematta”, yritin koota itseäni.
- ”Miksi?”
- ”Mun mies ei oikein tykkäis siitä.”
- ”Mut tykkäisitkö sä?”. Kimmo esitti pahan kysymyksen. Jälleen kerran annoin periksi kiltille pojalle.
- ”No koske sitten vähän.”
Irrotin käteni Kimmon kädestä, joka vapaaksi päästyään jatkoi matkaansa karvakummulleni ja sen ohitse, suoraan kostealle vaolleni. Kimmon kosketus pilluni suulla oli yhtä hellä ja hekumallinen kuin rinnoillani. Nyt aloin todella kiihottua. Kohta Kimmo laskeutui päineen jalkoväliini. Arvasin hänen aikeensa. Vaikka toinen puoli minusta halusi pysyä uskollisena aviovaimona, niin toinen puoli oli niin kiimaisena Kimmon kosketuksista, että en pystynyt lopettamaan tätä käsittelyä. ”Eihän suuseksi ole oikeastaan seksiä”, uskottelin itselleni kun tunsin Kimmon kielen häpyhuulillani.

Suuseksissäkin Kimmo oli selvästi aloittelija, mutta nopeasti oppiva. Vaikka ensimmäiset lipaisut olivat hyvin kömpelöitä, niin kohta hän jo oppi huokailuistani ja takapuoleni liikkeistä, että mistä pitää nuolla. Pian olin jo sellaisessa pisteessä, että orgasmi alkoi olla lähellä. Nostin kantapääni sohvan laidalle ja levitin jalkovälini mahdollisimman avonaiseksi Kimmolle nuoltavaksi. Kimmon kieli leikki vuoroin häpyhuulillani, vuoroin klitoriksella. Hieroin käsillä rintojani ja nännin nipukoita saadakseni orkun. Juuri kun olin laukeamassa, Jake törmäsi olohuoneeseen.
- ”Voi vittu, poju pääsi maistamaan piirakkaa.”
Kimmo lopetti nolostellen vakoni nuolemisen ja minä jäin turhaan odottamaan orgasmia. Jaken ilmaantuminen ja rivo kommentti oli pilannut sen ihanan tunnelman, joka minun ja Kimmon välillä oli vallinnut. Huohotin sohvalla sekä orgasmin puutteesta että raivosta Jakea kohtaan. Tuo ärsyttävä tyyppi oli pilannut nautintoni ja suhtautui vielä alentuvasti Kimmoon, joka oli kiltti ja kohtelias. Suutuspäissäni päätin antaa Jakelle opetuksen. Tartuin Kimmoa käsivarsista ja nostin hänet ylös jalkovälistäni. Katsoin alaspäin ja huomasin, että Kimmolla seisoi edelleen. Tartuin Kimmon penikseen ja ohjasin sen pilluni huulille. Toisella kädellä painoin Kimmon lihaksikasta takapuolta itseäni kohti, ja Kimmon kulli solahti märkään pilluuni. Kimmon huokaus tuntui lähtevän yhtä paljon hämmennyksestä kuin nautinnosta. Kun Kimmo oli sisälläni, käänsin katseeni Jakeen. Yritin katsoa häntä mahdollisimman julkeasti ja viestittää sillä, että ”katsoppas nyt poju, että millä keinoilla sitä pillua oikein saa”. Varmuuden vuoksi päästin vielä tekohuokauksia nautintoa esittääkseni. Tunsin suurta mielihyvää, kun näin hetken ajan Jaken kasvoilla hämmentyneen pikkupojan ilmeen.

Sitten suljin silmäni ja rupesin tajuamaan, että mitä olin tehnyt. Herran jumala, minulla oli vieraan miehen kulli pillussani! Eihän minun pitänyt näin pitkälle mennä. Olin suutuspäissäni, antaakseni Jakelle opetuksen, mennyt painamaan vieraan miehen sisääni. Jos suuseksi olisi vielä ollut rajatapaus, niin yhdyntää on vaikea selittää miksikään muuksi kuin pettämiseksi. Varsinkin kun Kimmo painoi minua oikein nuoren miehen innolla. Mieleni teki lopettaa tämä homma tähän, mutta sitten Jakelle annettu opetus olisi mennyt hukkaan. Annoin siis Kimmon jatkaa panemistaan. Kohta unohdin kaiken muun ja aloin taas nauttia. Vaikka Kimmon kulli teki hyvää pillussani, niin se ei tuonut samanlaista nautintoa, kuin hänen kielensä klitoriksellani. Tunsin, että en saisi tällä tavalla sitä kaipaamaani orgasmia, ja olin aikeissa pyytää Kimmoa lopettamaan, ettei hän vain laukeaisi sisääni. Ennen kuin ehdin sanoa sen ääneen, tunsin ihanan kosketuksen klitoriksellani. Luulin että Kimmo oli ruvennut hyväilemään minua sieltä, mutta kun avasin silmäni, huomasin että sormet kuuluivatkin Jakelle. Hän oli tullut viereemme sohvalle ja alkanut näpräämään klittaani. Vaikka hetki sitten Kimmon hellät hivelyt pillullani olivat olleet juuri se oikea tapa koskettaa, niin nyt Jaken kovempi kosketus tuntui paremmalta. En olisi halunnut antaa Jaken koskea minua sieltä, mutta nyt olin niin kiimainen, että pystynyt vastustamaan. Kimmo jatkoi nussimista ja Jake hyväili klittaani. Päätin olla välittämättä siitä kuka minua pani ja kuka hyväili, ja keskittyä vain nautintoon. Nopeasti pääsin uudestaan huipulle ja laukesin voimakkaasti huohottaen ihanaan orgasmiin.

Olin orkun jäljiltä aivan pyörällä päästäni. Korvissani humisi. Tunsin että Kimmo ei ollut vielä lauennut, koska hän jatkoi edelleen nussimistani. Kuulin huminan läpi Jaken sanovan jotain miehen vaihtamisesta. Tajusin, että myös Jake aikoi työntyä sisääni. Kimmo irrottautui minusta ja Jake laski minut lantiosta lattialle. Hän käänsi minut kontilleen sohvaa vasten. Minulle olisi jo riittänyt nämä leikit, mutta solttupojat kävivät hyökkäykseen kahdelta rintamalta. Kimmo työnsi sohvalla kulliaan suuhuni ja Jake näpelöi sormillaan pilluani takaapäin. Tunsin kuinka Jake yritti työntää sormeaan pilluuni, joka oli vielä orgasmin jäljiltä supussa. Sitten Jake mumisi jotain ”tiukasta tavarasta” häipyi jonnekin. Olin tyytyväinen siitä, koska en olisi halunnut antaa Jaken työntyä sisääni. Olin vielä niin hengästynyt orgasmin jäljiltä, että en pystynyt pitämään Kimmon kullia suussani. Yritin voipuneesti runkkailla hänen kaluaan, mutta ei siitäkään oikein mitään tullut. Pystyin aistimaan Kimmon pettymyksen. Sitten tunsin yhtäkkiä jotain viileää pillullani.
- ”Hei…”, sopersin.
- ”Vähän liukastetta”, vastasi Jake takaani. Hän oli ilmeisesti käynyt hakemassa jostain liukuvoidetta ja siveli nyt sitä alapäähäni. Jake siis sittenkin aikoi päästä nussimaan minua. No, samapa tuo, ei se tässä konkurssissa enää mitään paina, ajattelin. Olinhan tavallaan Jakelle palveluksen velkaa, koska hän oli auttanut minut ihanaan orgasmiin hyväilemällä klittaani. Ja kieltämättä myöntyvyyteeni vaikutti myös Jaken mittavan kokoinen elin. En ollut koskaan saanut erityisen suurta munaa, ja koska en todellakaan aikonut enää toiste tehdä mitään syrjähyppyjä, niin saisinpahan nyt samalla kertaa kokea, miltä iso kyrpä tuntuu.

Jake sai rasvattua sekä minun että oman alapäänsä ja asetti takaapäin sarvensa pilluni huulille. Hän työnsi kulliaan aluksi hitaasti sisääni, että pilluni ehtisi sopeutua siihen. Ajattelin, että hän oli ilmeisesti ottanut opikseen ”koulutuksestani”. Sentti sentiltä Jaken pitkä kyrpä työntyi sisääni. Sitten ilmeisesti Jakelta loppui maltti ja viimeiset sentit hän työnsi pidäkkeettömällä voimalla ja alkoi sitten nussia minua kovaa. Kiljahdin ensin tuskasta, sitten nautinnosta. Iso kyrpä tuntui todellakin erilaiselta. Se tuntui koskevan pilluni jokaiseen sopukkaan. Vaikka Jake oli erittäin ärsyttävä tyyppi, en voinut mitään sille että hänen suuri kullinsa tuntui uskomattoman hyvältä kun se kynti vakoani. Voihkin nautinnosta enkä pystynyt tekemään mitään Kimmon kullille, joka sekin edelleen seisoi naamani edessä pystyssä. Olin vähän pahoillani Kimmon puolesta, että tämä kiltti ja huomaavainen poika jäi nyt ilman nautintoa, kun hänen töykeä kaverinsa möyhensi minua jättikullillaan. Huomasin että Kimmolla alkoi vähän lerpahtaa ja arvasin hänen pettyneen minuun.

Sitten kuulin Kimmon sanovan Jakelle jotain vaihtamisesta.
- ”Ei vielä”, Jake vastasi.
- ”Vaihdetaan”, Kimmo sanoi Jakelle sellaisella äänellä jota en ollut häneltä ennen kuullut. Tunsin pettyneenä kuinka Jaken ihana kyrpä poistui pillustani. Jake siirtyi sohvalle eteeni ja tarjosi kulliaan suuhuni. Tartuin ahnaasti tähän sarveen, joka maistui omilta pillunesteiltä, ja aloin imeä sitä. Peräpäässäni tunsi, kuinka Kimmon kulli työntyi sisääni. Kimmo alkoi nussia minua takaapäin. Samalla Kimmo kouri rintojani ja lypsi kiimasta nöpöttäviä nännejäni. Se tuntui todella hyvältä, mutta täytyy myöntää, että kun Jaken jättikulli oli juuri äsken täyttänyt pilluni joka sopukkaa myöten, niin Kimmon pienempi kulli ei tuntunut niin nautinnolliselta. Oma kiihotukseni hieman laski ja pystyin keskittymään paremmin Jaken kullin imemiseen. Aloin antamaan Jakelle parempaa hoitoa, ja ilmeisesti Kimmo huomasi, että hän oli jäämässä sivurooliin tässä kolmiossa, ja tuli mustasukkaiseksi. Mitenkään muuten en voi ymmärtää sitä, mitä Kimmo seuraavaksi teki.

Kimmo nussi minua edelleen takaapäin, mutta yhtäkkiä tunsin hänen sormiensa sivelevän peräaukkoani. En voinut uskoa että kiltti Kimmo tekisi jotain tuollaista. Nostin päätäni ja katsoin taaksepäin.
- ”Älä.” Kimmo jatkoi peppureikäni sivelyä. Ei se pahalta tuntunut, mutta en ollut ennen harrastunut mitään peppuleikkejä. Mieheni oli joskus sitä kärttänyt, mutta en ollut antanut edes hänen koskea sinne, saati sitten työntyä sinne. Kimmo paineli sormellaan hellästi peppuaukkoani.
- ”Kimmo kulta, älä sitä…” Kimmon hyväilyt pepullani alkoivat tuntua yhä nautinnollisemmilta. Vaikka hän oli selvästi kiihtynyt mustasukkaisuudesta, niin hänen hellä ja herkkä kosketuksensa oli kuitenkin tallella. Säpsähdin kun Kimmo alkoi levittää viileää liukuvoidetta peppureikääni. Kohta Kimmo työnsi varovasti sormeaan sisään. Huokailin kiihtyneenä ja kiihottuneena. En olisi halunnut menettää peppuneitsyyttäni, kun en kerran ollut antanut sitä aviomiehellenikään. Toisaalta olin niin kiimassa näistä nuorista kyrvistä, että tuntui että voisin suostua mihin vaan. Kimmo työnsi sormeaan vähän syvemmälle peppuuni. Alkoi tuntua niin hyvältä, että voihkaisin nautinnosta. Nautinnon huokailut olivat Kimmolle sanaton lupa edetä. Tunsin kuinka Kimmo asetti peniksensä peppuaukolleni ja alkoi varovaisesti työntyä sisään. Olin kiitollinen siitä, että peppuuni oli työntymässä juuri Kimmo, eikä hänen isoaseinen, hätäilevä ystävänsä. Kimmo työnsi kivikovaa kulliaan peppuuni hitaasti, milli milliltä. Kun välillä voihkaisin kivusta, Kimmo aisti sen ja hidasti etenemistään. Kun taas välillä voihkaisin nautinnosta, hän työnsi vähän enemmän.

Kimmo oli tässä vaiheessa saanut taas täyden huomioni. Keskityin täysin peppuuni työntyvään Kimmoon, enkä pystynyt tekemään mitään naamani edessä sojottavalle Jaken kullille. Peppupenetraation kiihotus oli kuitenkin levinnyt myös sivusta katsojaan, ja Jaken kulli pysyi pystyssä ilman apuani. Lopulta tunsin Kimmon lantion pakaroillani ja tajusin, että hän oli päässyt tappiin asti. Kimmo lähti hitaasti liikuttamaan kulliaan pepussani. En olisi uskonut kuinka hyvältä se tuntui. Olin unohtanut kaikki estoni ja nautin vain siitä tunteesta ja ajatuksesta, että sain kullia peppuuni. Voihkin nautinnosta, kun Kimmo pani minua perseeseen kiihtyvällä tahdilla. Sitten Kimmo yhtäkkiä keskeytti nussimisen. Kuulin poikien supattavan jotain pääni yläpuolella. Sitten Kimmo veti kullinsa pois pyllystäni.
- ”Eih, älä lopeta vielä…”, sopersin.
Kimmo nousi seisomaan ja nosti minut lattialta. Olin aivan pökerryksissä nautinnosta ja Kimmon täytyi tukea minua. Jake asettautui sohvalle makuulle ja Kimmo ohjasi minua Jaken päälle. Nousin sohvalle ja istuin himokkaasti Jaken kulliin. Se upposi hämmästyttävän helposti kiimaiseen vakooni. Olin niin poikki etten jaksanut ryhtyä ratsastamaan Jakella, vaan menin makuulle hänen lihaksikkaan rintansa päälle. Jaken lantio teki töitä ja hän nussi taas minua ihanasti suurella kyrvällään. Sitten Jake lopetti liikkeensä. Kimmo tuli sohvalle selkäni taakse. Arvasin mitä pojilla oli mielessä. Kimmo asetteli uudestaan kulliaan peppuaukolleni. Pojat halusivat sandwichiä. Tässä vaiheessa en vastustellut enää yhtään, vaan himoitsin saada kullia molempiin aukkoihin. Jaken kulli oli jo pillussani ja nyt Kimmo alkoi työntyä peppuuni. Huusin suoraa huutoa, ensin kivusta, sitten kivusta ja nautinnosta, ja kohta silkasta nautinnosta. Kimmo pääsi perille ja asti alkoi sitten jälleen varovasti liikuttaa kulliaan edestakaisin. Kohta myös Jake vastasi liikkeeseen ja pojat löysivät ihanan rytmin. Minun suustani pääsi jatkuvaa nautinnon ääntä, kun nämä nuoret miehet antoivat minulle tuplaa. Olin aivan täynnä nuorta kyrpää, ja kiimasta villinä. Huutoni kasvoi korkeammaksi ja sain valtavan orgasmin, jolle ei meinannut tulla loppua. Kesken oman orgasmini tunsin, että myös Jake ja Kimmo laukesivat. Nuorten miesten kuumat spermat suihkusivat sisääni.

Makasimme monta minuuttia sohvalla sandwichinä, miehet edelleen sisässäni. Olin suunnilleen pyörtynyt orgasmiini enkä uskaltanut vielä nousta. Sitten Kimmo lähti varovaisesti irrottautumaan minusta. Olin niin herkässä tilassa, että kun Kimmo veti hitaasti kulliaan ulos pepustani, sain vielä uuden pikkuorgasmin. Samalla tunsin kuinka Kimmon spermat valuivat pyllyaukostani. Kimmo lähti sanaakaan sanomatta makuuhuoneeseen ja äänestä päätellen heittäytyi suoraan sängylle. Yritin varovaisesti kohottautua Jake päältä. Hänen kullinsa oli kutistunut sisälläni, ja kun nousin sen päältä pois, myös pillustani valui isot määrät spermaa. Jake itse oli sammunut sohvalle oman orgasminsa jälkeen.

Noustessani sohvalta alastomana, puhkinussittuna ja spermaavaluvana, tajusin säikähtäen Minnan olevan vastapäisessä nojatuolissa. Herran jumala! Minnan on täytynyt nähdä tämä kaikki. Mutta ei, Minna näytti edelleen olevan unessa. Miten oli mahdollista, ettei hän herännyt orgasmihuutoihini. Toivoin todellakin, että Minna oli ollut unten mailla koko aktin ajan. Lähdin varovasti kylpyhuoneeseen peseytymään. Vasta siellä minulle tuli mieleen oma mieheni, joka luultavasti odotti kulli kovana, että tulen kotiin. Voi hemmetti, en voi mitenkään näyttää hänelle alapäätäni, joka oli aivan hellä, punertava ja spermaavaluva nuorten miesten käsittelyn jäljiltä. Olisi vähän vaikea antaa uskottava selitys siitä, että tein tämän kaiken vain suojellakseni ystävättäreni siveyttä. Päätin keksiä kotimatkalla jonkin lääketieteellisen selityksen sille, että en voi nyt harrastaa seksiä muutamaan päivään.

Kuivattuani itseni menin makuuhuoneeseen hakemaan vaatteeni ja pukeutumaan. Kimmo nukkui sängyllä sikeästi. Katselin poikaa hellin tuntein. Joku onnellinen nainen tulisi saamaan hänestä vielä hyvän rakastajan. Pukeuduttuani palasin olohuoneeseen. Heitin pyyhkeeni Jaken keskivartalon päälle peittämään strategiset paikat. Sitten menin nojatuolin ääreen läpsimään Minnaa hereille. En halunnut jättää häntä tänne, vaikka pojista ei taatusti enää olisi mitään vaaraa. En vain halunnut, että pojat olisivat aamulla kertoneet Minnalle yön tapahtumista. Vihdoin Minna heräsi ravisteluihini.
- ”Missä me ollaan”, Minna mumisi.
- ”Lähdetään kotiin”, vastasin. Minna näki sohvalla alastoman Jaken pelkkä pyyhe ympärillään. Matkalla eteiseen hän näki makuuhuoneen ovesta sängyllä makaavan alastoman Kimmon.
- ”Mitä tääl on tapahtunut” hän sopersi.
- ”Pojat kävi saunomassa”, vastasin.
- ”Sainks mä”, Minna kysyi.
- ”Et.”

15

21463

  Vastaukset

  • Oisit unohtanut sen miehes jutusta, niin ei olis jäänyt niin horo vaikutelma

  • Oivallinen tarina. Täytyy varmaan pian itsekin jotain sepustaa.

   • Olipa todentuntuinen, tälläisiähän naiset ovat.


  • Jatkuvia, pieniä kerronnallisia yllätyksiä nurkkien takaa.
   Lisää, pliis!

  • hyvin, älykkäästi ja jotenkin vinosti hymyillen kirjoitettua tarinaa.

   Olettaisin itseni lisäksi myös muiden mieluusti tutustuvan Anne 38,5:n kirjalliseen tuotantoon laajemminkin :-)

   Kihelmöi...

  • Vaikka en oikeasti pitä koko aihepiiristä niin tämä tarina oli hyvä, lukisin lisää sun kirjotamia juttuja. mielenkiintoista oli.

  • Tuskinpa naiset noin kovasti joka reikää haluavat ja korostavat kalun kokoa.. sinänsä ihan hyvin kerrottu tarina, kunhan vähän hiois ja jättäis turhia pois.

   • Kyllä tämä oli naisen käsialaa. Itsekin luin sen kahteen kertaan :-)


   • TRa kirjoitti:

    Kyllä tämä oli naisen käsialaa. Itsekin luin sen kahteen kertaan :-)

    Näillä palstoilla ei todellakaan ole yhdenkään naisen kirjoittamia tai kommentoimia juttuja. Jos joku niin luulee, niin ei kyllä yhtään tunne naisia tai heidän ajatusmaailmaa.


   • Nimenomaan naiset haluavat joka reikään ja korostavat kalun kokoa. Ihannniinkuin naiselle kelpais minkä kokoinen vain ja tylsästi pillureikään vain. Fantasiaa tämä on, ja todella hyvää sellaista. Peniksellä pitääkin olla kokoa, se on tärkeää.

    -NAINEN-


  • siis aivan mahtava!kiihotti todellakin,lisää tällasia

  • aivan loistava ja todella kiihoittava. Luin tarinaasi enkä voinut mitään, että mulla seisoi aivan kamalasti ja lopuksi oli pakko purkaa paineet. Oot kyllä aivan huippu nainen. Kiitos hienosta ja erinomaisesti kerrotusta tarinasta.

   Iloista kesän jatkoa sulle!

  • Tosi hyvä tarina. Hienosti tapahtumat eteni loogisesti eteenpäin. Sä olet Anne vaimo ainesta.
   Haluaisin luke sinun tuotantoa lisää.

   Jk. Kyllä naisetkin fantasioi

  • oli vähän vastaava tapaus. Pariskunnan vetämä pieni arkkitehtitoimisto. Mies (Juha) hoiteli asiakassuhteet ja vaimo (Marja) suhteet meihin suunnittelijoihin.
   Oltiin muutaman kaverin kanssa toimistolla saunomassa minigolf turnauksen jälkeen perjantai-iltana enemmäm ja tasaisesti humalassa. Puolenyösmaissa kun Marja pölähtää sisään. Avioriita, Juha oli lähtenyt vieraan naisen matkaan ja jättänyt Marjan yllättäen.
   Nyt Marja halusi nolata Juhan naimalla meidän alaisten kanssa, ja oli tosi kuumana, ei paljon pyytänyt vaan pikemminkin käski.
   Ei oltas muuten suostuttu mutta uhkaus lähteä kaupungille suorittamaan amokjuoksua sai meidät heltymää.

  • Pakko kyl sanoa, että tää on ehkä paras novelli minkä oon koskaan täällä lukenut. Tosi kiihottava ja hyvin kirjoitettu! Lisää, kiitos :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   393
   25314
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16356
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   398
   15098
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   12650
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   84
   1909