Disneyland

elokuussa

Eli elokuussa olemme menossa viikoksi pariisiin ja Disneyland houkuttelisi siinä naapurissa. Näitä keskusteluja kun olen selaillut, niin olen saanut käsityksen, että aika kalliiksi tulisi yksi päivä kyseisessä paikassa. Kuinkas on, paljonko sitä rahaa sinne oikein uppoaa? Tarkoitus olisi mennä joko vaan laitteisiin tai sitten studiokierrokselle. Luulen että jälkimmäinen olisi miehellekkin mieluisampi. Pääseekö samalla lipulla sitten noihin kauppoihin ja ravintoloihin?

Matka pariisin keskustasta tuonne on se avainkysymys. Millä pääsee halvimmalla? Ja paljonko se halvin on? Olemme 22-vuotiaita, joten saammeko mitään "nuoriso-alennusta"?

Kiitos kaikille joilta tietoa löytyy! Saa nähdä riittääkö budjetti.

7

1527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korjaaja888

      Saattaa googlettamalla löytää paremmin tietoa, jos laittaa hakusanaksi Paris Disney World.
      Disneyland on Kaliforniassa.

      • Touko_pouko

        Disney World on Orlandossa, Pariisista löytyy Disneyland, kuten Kaliforniastakin.

        Takaisin alkuperäisiin kysymyksiin: Pariisin keskustasta, esim. Chatelet-Les Halles -asemalta, kulkee suora RER-paikallisjuna Marne-la-Valléen asemalle jossa Disneyland sijaitsee. Matka asemalta puiston portille on 200m. Junalipun hinta aikuiselta on n. 7 €uroa ja matka-aika 40 minuuttia.

        Katsastappa osoitetta: http://www.armleg.com/disney/
        Sieltä voi löytyä vastaus oseampaankin mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseen.

        Itse suosittelen ensimmäisellä käynnillä Disneyland puistoa. Studiot on mukava jälkiruoka. Disneylandin Frontierland on myös varsin miehekäs paikka. :)


    • Touko_pouko

      Jos menette elokuun kolmen ekan viikon aikana, Disneyland puisto on auki klo 10-23 ja kannattaa hyödyntää koko päivä. Eli pääsylipun voi ostaa jo metroasemalta ja puiston porteille saapua 9.30. Päästävät nimittäin Main Streetille puoli tuntia etukäteen. Sen ajan voi käyttää vaikka kauppojen tutkimiseen sekä puistokartan ja ohjelmalehtisen opiskeluun.

      Sitten menette odottamaan köyden pudotusta, joka tapahtuu klo 10 ja olette valmiina Disneylandin valloitukseen. Big Thunder Mountainista hakee Fastpassin ja menee sitten Phantomin kartanoon. Kun BTM on käyty, hakee seuraavaksi Fastpassin Indiana Jonesiin ja menee jonottamaan Karibian merirosvoihin.. jne. Fantasyland on selvästi tenaville, mutta katseltavaa siellä on aikuisillekin. Päivän paraati kannattaa katsoa Fantasylandin puolella. Kulkureitti näkyy puistokartassa.

      Legend of Lion King musikaaliin saa ilmaisen lipun Discoverylandin Star Toursin ja Lion King teatterin välissä olevalta jonotusalueelta. Kellonajat, jolloin lippuja aletaan jakaa, löytyy päiväohjelmalehtisestä. Kannattaa mennä ainakin 15 min etukäteen ja pyytää lippu englanninkieliseen näytökseen. Esitys on aivan Broadway tasoa, tosin kestää vain 30 min. Toinen huippuesitys on Tarzan show Frontierlandissa. Sen esiintymisareena on iso, eikä sinne tarvitse hakea lippuja.

      Minusta pääsylipun n.50 €uron hinnalle saa hyvän vastineen, kun vertaa vaikkapa Linnanmäen rannekkeeseen. Kannattaa ottaa reppu mukaan ja sinne juomapullot kaikille sekä jotain pientä välipalaa. Puiston ravintoloihin ei kannata mennä lounasaikaan. Minusta on turhaa jonottaa tunti hampurilaista.

      Klo 20 jälkeen alkavat vanhemmat muksujen kanssa painua kotiin nukkumaan ja jonot lyhenevät huomattavasti. Sitten Fastpassin tarve vähenee olennaisesti.

      Älkää unohtako myöskään Star Toursia ja Honey I shrunk the audience -esitystä.

      • alkup.

        Kiitos paljon vastauksista! Auttoivat jo paljon, eiköhän Disney meitäkin elokuussa kutsu!


      • Minnie_M
        alkup. kirjoitti:

        Kiitos paljon vastauksista! Auttoivat jo paljon, eiköhän Disney meitäkin elokuussa kutsu!

        Jep, junahan sinne menee. RER A. Kannattaa ehdottomasti mennä. Meillä ollaan menossa kolmannen kerran, ihan aikuisina ilman lapsia ;) Ei siellä aika käy pitkäksi miehillekään. Pääsylippu on muistaakseni 40e ja sillä pääsee studioille ja huvipuistoon. Burgeria ei olla kyllä yhdelläkään kerralla jonotettu 10min kauepaa. Studiot on ihan ok, mutta ei siellä mitään kovin ihmeellistä ole. Paitsi rock'n'roller coaster, aivan tajuton vuoristorata. 0-100km/h 3sekunnissa ;) Kannattaa ottaa se aluekartta visusti näppeihin ja seurata sitä. Harhakävelyä tulee muuten kilometrejä, kun huomaatte jonkun vehkeen jääneen väliin. Fastpassit käyttöön (tosin niitä ei käsittääkseni saa, jos ei ole hotellihuonetta Disneyn alueella..)kaikille, kenellä on kiire :) Muuta?

        Nimimerkillä kaikki tiedossa :D


    • En suosittele

      En suosittele...

      Hinnat ovat hirveät verrattuna siihen mitä saat. Päivän aikana vaikka koko ajan jonoissa laitteisiin oltiin kerkesimme vain 4 laitteeseen. Ruokapaikoissa hirveät jonot ja kestää kauan lisäksi ruoka oli pahaa. Mitään disney hahmojakaan ei päivän aikana näkynyt. Jos ei pakko ole mennä en suosittele. Paljon parempi parc Asterix on.

    • Mikki Hiiri

      Disneyland Paris:issa on parasta käydä arkipäivänä ja olla paikalla jo hyvissä ajoin, jonot voivat kyllä siitä huolimatta olla pitkiä. Hintataso on luonnollisesti brändin mukainen, kaikki Disney-merkkiä kantavahan on kallista, laadullisesti kyllä Disneyland on loistava kokemus. Muistakaa sitten myös se, etteivät perheen pikkuiset vielä ymmärrä rahan päälle, he elävät pelkästään kokemustensa kautta. Kyllä Disneylandiin pääsy on samaa kuin Korvatunturilla Joulupukin tupaan astuminen... eli ei kenties tee vanhempiin enää nin suurta vaikutusta mutta on lapsille ikimuistoinen elämys!

      Disneyland Pariisista voitte lueskella tarkemmin alla olevasta linkistä, tiedot on tarkkoja:

      http://pariisiin.com/pariisin-disneyland

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe