Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

patong beach, haluanko sittekään sinne...?

ensikertalainen

Varasimme matkan joulukuulle mieheni kanssa Phuketin Patong beachille, olemme alle kolmekymppinen pariskunta ja menossa ensimmäistä kertaa Thaimaahan.

Valintana oli Karon Beach, pieni Kalim Beach ja Patong Beach.. Otin matkan Patongille, ja nyt kun olen kaikenlaisia keskusteluja lukenut, aloin epäröimään kuitenkin haluanko sinne. Prostituutiota, ilotyttöjä, tyttöbaareja, mies revitään heti jonnekin kun selkäni käännän, ehdotuksia suunnasta jos toisesta, ja vielä molemmille! tytöiltä!

Tällasia olen lukenut, ja suuri intoni Thaimaan matkastamme on laantunut aika paljon, nyt vaan mietin että sitäkö ne illat sitten kahden viikon ajan on, joudun pitämään mieheni kädestä kiinni sen näkösenä että ymmärrättekö tämä on mun mies..!

Onhan sielä jotain kivaa biletystä pariskunnillekin, eikä vain tarjontaa poikamiehille ja uskottomille?

Kertokaa joitain vinkkejä mitä tehdä iltasin..

Kiitos jo etukäteen,
haluan sen iloni takaisin että jee me saatiin matka! :)

35

39298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siellä

      paljon muutakin kuin tyttöbaareja. Pahin huorakatu on Bangla road joka on ainoastaan aika lyhyt kadun pätkä siinä kokonaisuudessa. Toki niitä miisuja näkee siellä sun täällä.

      Älä anna juttujen pilata tulevaa lomaa ja sen odotusta, vaan mene sinne iloisin ja avoimin mielin viettämään lomaa ja tee omat johtopäätöksesi näkemäsi/kokemasi perusteella.

      Ja sitä biletystä löytyy taatusti myös pariskunnille.

    • Sarianne...

      Ole huoletta, kyllä Thaimaassa pariskunnat saavat olla ihan rauhassa. Olen itse käynyt mieheni kanssa neljä kertaa Pattayalla, liikumme paljon yöelämässä ja hauskaa on ollut. Joulukuussa 2007 tulemme myös testaamaan Patongin.

    • nyt. On parempi miettiä oletko valmis menemään minnekään jos pelkäät miehesi puolesta. Nähtävästi hänellä on selkärankaa laittaa toiset ladyt aisoihin.
      Thaimaan ihmiset on huippuja. Ota asenne "menemme lomalle eikä muut voi sitä pilata". Patong vilkkain Phuketissa mutta sehän on hyvä kaiken ikäisille.(helppo mennä muualle)Jos haluatte hiljaisempaa välillä niin katujen varrella paljon matkojen myyjiä. Palvelu toimii hyvin ja hinnat Ok. Hakevat hotellista ja tuovat takaisin. Suosittelen saarihyppelyä. Monta paikkaa missä käydään ja välillä uidaan, syödään ja rentoudutaan. Kalastusreissu on hieno kans. Koko päivä merellä, kalastetaan syödään, uidaan ja nautitaan. Ottakaa TukTuk ja ajelkaa 5-6tuntia paikkoja katsellen ympäriämpäri. Hinta oli viime talvena 600 baht.
      recards: 13 krt Patongilla 4v. aikana

    • Silom5

      Suunnittele aivan rauhassa matkaasi,kyllä se
      onnistuu.
      Ketään siellä ei väkisin viedä.
      Tosin Phuket ei ole minun mieleiseni kohde.Ja patong
      siellä kaikista "pahin",räikeä,rauhaton jne.
      Karon ihan mukava,pikkuinen hiljainenkin,ei juuri-
      kaan iltamenoa,Kata "nukkuva"paikka.Retkiä kyllä
      ympäristöön mukaviakin.Phuketin kaupunki 20 km
      päässä,aika mitäänsanomaton.
      Käymistäni kohteista kallein paikka.
      Aloitimme mieheni kanssa Thaimaan matkailun -90 luvulla ja matkoja on kertynyt.
      Hua-Hin on suosikkimme ja tietysti Bangkok vie
      aina muutaman matkapäivän.
      Keväällä menemme pohjois-Thaimaahan ja Laosiin,
      tänä talvena olimme Kambotsassa,myös Vietnam on
      ollut kohteemme.
      Jokaisella on oma makunsa,aivan pätevää neuvoa
      ei voi antaa.Mutta Thaimaa on hieno maa,tutustukaa
      kulttuuriin jo etukäteen,kirjastosta löytyy
      monia hyviä kirjoja Thaimaasta.esim.Markus Lehti-
      puun matkakirjat.
      Unohda siis negatiiviset kommentit ja avoimin
      mielin matkalle.
      Hauskoja suunnitteluhetkiä.Ja kyllä niitä biletys-
      paikkoja pariskunnillekin on.

    • Reissarit

      Ei tartte pelätä et mies viedään, jollei mies ole itte vietävissä. Hokkereilta mielestäni hyvää käytöstä ja jos luotat mieheesi ongelmia ei ole. Kestää pästää myös yksin liikenteeseen, miehet, sillä turhan kallis lasku tulisi Suomessa...

    • Saimme matkan=)

      Olemme useasti Thaimaassa matkustelleet,aina asuneet Katalla.Joidenkin mielestä kuollut,meistä mukavan rauhallinen.Jokakerta Patongilla kuitenkin käytävä,asua en siellä koskaan tahtoisi juuri näiden ilokatujen ja kovan meiningin vuoksi.
      Kuten olet edellisistäkin viesteistä lukenut,sieltä pääsee helposti ja halvalla rauhallisempaan Kataan tai keskirauhalliseen Karoniin.
      Jokatapauksessa matkanne tulee olemaan varmastikkin ihana ja ikimuistoinen.Totutte jopa tyttöihin joita ette enää muutaman päivän päästä edes huomaa,vaan osaatte keskittyä kaikkeen kauniiseen ja upeaan,mitä se maa tarjoaa.Yhtäkään miestä ein väkisin viedä,saat kyllä omasi pitää.Alussa huutelu ärsyttää,ota kuitenkin lomamieli mukaan ja nauti miehestäsi ja matkastasi!!!!
      JeeJee,te saitte loman..=)

    • Nordic-man

      Olemme itsekkin menossa kyseiseen paikkaan joulukuussa ja olemme siellä 3 viikkoa. Ei niistä tytöistä kannata välittää, tekevät vain työtänsä. Hymyilkää vain ja jatkakaa matkaa, nopeasti he oppivat teidät tuntemaan, että nuille ei kannata tyrkyttää. Thaimaa on kaikenkaikkiaan tosi hieno paikka, mutta turistiltakin se vaatii positiivista mieltä.
      Ihmiset ovat siellä tosi ystävällisiä ja palvelu haluisia, Suomessa ei saa koskaan samanlaista kohtelua asiakkaana kuin Thaimaassa.

    • lotyttöjen pilata matkaasi!

      Patong on vilkas, mutta siellä ainakin tekemistä ja näkemistä riittää. Thaimaassa on todella helppo liikkua itsenäisesti paikasta paikkaan ja halpaa, jos haluatte lähteä rauhallisimmille paikoile. erilaisia rantoja ja kohteita Phuketissa riittää, kohtuullisien matkojen päässä. Ja todella kannaattakin käydä katsatamassa eri paikkoja. Ja tosiaan tyttöhin tottuu kyllä, osaavat olla ihan kivojakin. Thaimaa on upea maa ja ihmiset huippuja. sinuna ainakin odottaisin reissua innolla, katteeksi käy kun emme tänä vuonna pääse!

    • haluamme !

      Meillä ei ole kokemusta Patong Beach:stä, (vielä) menemme sinne ensi helmikuussa. Mutta Pattayalla olemme olleet muutaman kerran ja siellä niitä ilotyttöjä/baareja on käsittääkseni enemmän kuin Phuketissa. Kun kuljin mieheni kanssa käsikädessä, niin kyllähän ne tytöt huuteli (kohteliaasti) mieheni perään, mutta kertaakaan ei käsiksi käyneet. Testasimme, että kävelimme toinen toista puolen katua, niin kyllähän ne tytöt mieheni kimppuun kävivät, tulivat koskettelemaan ja ehdotuksia tekemään, ei väkisin vaan hymyssä suin. Mutta kun kuulivat, että on naimisissa ja ei halua muita suhteita, niin kehuivat, että "suomimies" on hyvä mies! Ei muuta kuin avoimin mielin Patongille, ei siellä varmaan ketään väkisin viedä minnekkään !

    • KataKaron <3

      Ei pahalla, mutta ei se kyllä matkakohteesta ole kiinni jos miehesi lähtee huorien mukaan. Patongilla prostituutiota tosi paljon ja näkyy kyllä katukuvassa...itse mennään Karonin ja Katan välimaastoon- sieltä sitten pääsee Patongille JOS mieli tekee (viimeksi käytiin kerran ja viihdyttiin n. 1h). Patong meille (alle 30v pariskunta)ihan liian meluinen ja ruuhkainen mesta- meininki siellä niin iltaisin kuin päivisinkin ihan hullua. Omaa miestäni muutamama ilotyttö yritti saada matkaansa ja kun kertoi, että tyttöystävä on mukana, niin laskivat hintaa! Mutta kyllä ne lopulta uskoivat, ettei onnista. Eli tosiaankaan ketään ei väkisin viedä ;)

      Patong on varmasti oikea valinta mikäli on lähdössä bilelomalle ja rakastaa shoppailla ruuhkassa. Katalla ja Karonilla shoppailu onnistuu kyllä, mutta riehakkaasta yöelämästä pitäville voivat nuo rannat olla aika vaisuja iltaisin. meille tosin olivat aivan riittäviä Katan ja Karoninkin baarit- yökerhoihin ei ollut edes tarkoitus mennä. Ja ei tosiaan olla mikään "kotihiiri"pariskunta, vaan käydään Suomessa ihan tasaiseen tahtiin clubbailemassa- lomalla haluamme kuitenkin rentoutua ja levätä ja siksi meillä valintana Karon.

      Iltasin suosittelen ehdottomasti hurauttamaan tuk tukilla Karonin tai Katan puoleen ainakin silloin tällöin- huomaatte varmasti eron...

      Thaimaa on ihana maa ja kun tutustutte siihen Patongin ulkopuolellakin, niin rakastuminen maahan on taattu :). Ja nämähän on meidän ja tuttava pariskuntamme mietteitä Patongista- toiset tykkäävät siitä kovastikin. Meille paikka ei vaan vastannut tarkoitustaan- eli lepoa ja ihanaa yhdessä oloa :). Meno on niin päätöntä siellä Patongilla, että tasan löytää myös pariskunta biletyspaikkoja, joissa hauskaa varmasti riittää...Thaimaassa on ihan kaikkea...huomaatte kyllä kun menette! Kannattaa käydä kiertelemässä muitakin rantoja kuin Patong- Karon ja Kata sekä kata noi on tosi ihania paikkoja sekä Nai Harn myöskin! Kaikki rannat vähemmän kansoitettuja kuin patong, joten todella suosittelen lähtemään vähän kauemmas biitsille!

      Hauskaa ja riehakasta matkaa teille ;)

    • Ihan hyvä

      Mielestäni Patongin ainoita miinuksia on liikenne ja kapeat jalkakäytävät. Mutta siitäkin selviää kunhan pitää silmät auki ja mielen avoimena. Lomanvietto mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja jokainen kyllä löytää itselleen sopivaa tekemistä. En tiedä mistä tällainen ilotyttöjen pelko johtuu mutta epäilen sen johtuvan mielikuvasta jonka televisio ja länsimaalaiset "pornoluolat" ovat aiheuttaneet. Thaimaan tytöt ovat täysin eri asia. Itse olen sinkku ja kykenen kävelemään Bangla Roadin yksin yöllä päästä päähän ilman että minua revitään tai raastetaan puoliväkisin mihinkään. Sen 50 ehdotusta tai käteen kosketusta siinä kyllä tulee mutta hymyilemällä ja päättäväinen ei kiitos riittää jättämään rauhaan. Jos miehellä on naisseuralainen jää ehdotukset vähiin.

      • mietteet. Jos ja kun vientiä on, ei kukaan ketään väkisin vie. Itse sinkkuna myös kokenut samaa. Ei törkeää meininkiä ainakaan Thaimaalaisten puolelta. Ulkomaalaisten puolelta tosin nähnyt yhtä sun toista. Tappeluista lähtien(turistit keskenään). Ja paikalliset heti rauhoittelemaan tilannetta.Tosin jos farangit alkaa liian törkeiksi paikallisia kohtaan, löytyy sellaiset porukat että laittavat asiat kuntoon, mutta ei niin julkisesti kuten länsimaissa on tapana. Patong turvallinen ja loistava paikka kaikille jos vaan menosta pitää. Päiväsaikaan enemmän rantameininki. Alkuillasta shoppailu/ruoka/baarimeininki ja iltayhdeksältä aukeaa loput(enemmän menoa) baarit jonne ei kannata mennä jos ei osaa pitää hauskaa huumorilla höystettynä. Lapsiperheille parempi Karon Beach ja kuherteluun Kata Beach tai jokin pieni salainen ranta. Mutta Patongilla kannattaa käydä ainakin toteamassa että Eihän tämä hirveää olekaan. Ja kaikenlaisia reissuja voit ostaa sinkulle, parille, perheelle, porukalle ja vaikka suvulle. Mopolla, Tuktukilla, Taksilla, Pitkähäntäneellä, Laivalla tai Lentokoneella kyllä pääsee.


      • Tosi-Miäs

        Kiitos kun muistutit siitä, että kannattaa jättää tyttöystävä kotiin kun lähtee matkoille.


    • uskoa kaikki

      Mitä täälläkin muutamat kirjoittelee (suurin osa ei ole Thaimaassa ikinä käynyt) kauhutarinoita.
      Ei mua ainakaan ole ikinä raiskattu.
      Härskimpiä ehdotuksia tekevät karanneet rouvat Suomen kielellä.
      Ystävällinen ei kiitos riittää ehdotuksille ja pariskunnat saa olla rauhassa tai sitten vaan jutella mukavia.

    • justin_case_again

      Peruuta matka ja pysy siellä Kälviällä. Mee takas sinne kaappiin missä oot kasvanu ja anna toisten ihmisten huolehtia maailmanmatkailusta. Toisaalta voit myös laihduttaa ja muuten kaunistautua, jotta itsetuntosi kohoaa eikä tarvitse pelätä miehen karkaavan muiden tyttöjen matkaan.

    • murehdi..

      Oltiin mieheni kanssa tammikuussa Patong beachilla.. Bangla roadilla tuli usein iltaisin käytyä.. näkihän siellä kaikenlaista.. MUTTA ainoastaan yhden kerran tuli eräs nainen ja tarttui mieheni kädestä kiinni.. Mieheni vainn mulkaisi tätä naista niin hän jatkoi saman tien matkaa.. Ei ne naiset pariskuntien kimpussa niinkään ole, että sitä on ihan turha pelätä..

    • meni boikottiin

      Kirjoitin tuossa vähän aikaa sitten siitä että kuinka kykenen kävelemään Bangla Roadin päästä päähän rauhassa vaikka olen sinkku. No nyt olen tässä välissä käynyt Sunny Beachilla ja koin siellä melkoisen ryöpytyksen. Tytöt ampuivat siellä käsipuoleen todella hanakasti enkä meinannut päästä muutamasta eroon sitten millään. Puoliväkisin tyrkyttivät palveluitaan ja kun lopulta luovuttivat huusivat fakjuuta perään. Tällaista ei tapahdu Thaimaassa koskaan. Minulla oli henkilökohtaisesti viimeinen kerta kun menen Sunny Beachille.

    • hiiku82

      Me kans varattiin sieltä hotelli ja olemme lähdössä helmikuussa. Viimeksi kävimme pikaisesti siellä, mutta en mä nyt ainakaan päiväs aikaan mitään huomannut!!!Ei muutakun pitäkää hauskaa, joka paikassa on sekalaista seurakuntaa se on varma!!!!

      • patong

        Ei kun sinne vaan, hotelliksi suosittelen Patong Paragon Resort & Spa, on rannan lähellä, 200 m, ja muutenkin hyvä ja kodikas hotelli. Ehdottomasti ensimmäisestä kerroksesta huone josta on suora yhteys uima-altaalle, olemme nyt käyneet kahdesti, helmikuussa -08 ja -09, jatkoa suunnitellaan. Kaupungilla ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia hihasta vetäjistä.


    • jo varattu

      Mitä jäkeä on varata ensi talven matka jo nyt sika hintaan.Sitten joutuu kyselemään mistä saisi kalja purkin halvenmalla sekä jotakin retkiä kun ei huomannut että matkasta tuli maksettua matkatoimistolle sika hinta.Kun ihmiset jättäisivät matkan varaamisen lähenmäksi matka ajankohtaan niin kuin ennen tehtiin niin matkojen hinnat kyllä putoisihat.Mutta tällä systeemillä me myöhenmin varaavat saavat tosi edullisia matkoja.

      • Nordic-man

        Aikainen lintu se madon nappaa, niin kuin sanotaan. Ei kannata miettiä ja odotella niitä "halpoja" matkoja kovin pitkään, ettei jää kokonaan ilman. Parhaat myydään aina ensin.


      • bansku-2

        Laskeeko nykyään matkojen hinnat lähempänä matkustusajankohtaa? Olen varaamassa matkaa Taimaahan helmikuuksi nyt, mutta kannattaako vielä odotella? Joulukuussa varasin matkan Kanarialle maaliskuuksi, hinta oli edullinen 1800e / 2aik 2lasta. Hinta ei siitä laskenut enää yhtään myöhemmin, kun seurasin.

        Otanko riskin vai varaanko nyt??


    • neitsytvai

      Siellä sun miehes näkee millaista on sun elämäs täällä Suomessa, miehet flirttailee joka paikassa ja teitä naisia katsellaan ja pidetään kuin kukkaa kämmenellä (ansaitustiko?). Nyt sitten tilanne onkin toisinpäin, Thaimaassa naiset flirttailevat ja miehiä nipistellään takapuolesta ja vaihdetaan merkityksellisiä tai merkityksetömiä katseita. Alkaako tulla kade? Ottaako pattiin kun sinä et olekaan enää kuningatar, suvereeni hallitsija joka päättää minne mennään ja mitä tehdään milloinkin, kun se "jalat ristiin sääntö" ei enää toimikaan? Olet turhaa huolissasi, jos teillä on suhde kunnossa. Ajatteles tyttöseni, tuon saman asian kanssa me suomalaiset miehet olemme painineet täällä Suomessa joka päivä. Houkutuksia on, eri asia sitten, kuka pitää näppinsä erossa kuka ei, muista vain ettet sinä olekaan oikeasti mikään kuningatar, se on suhteen kannalta ideaalia. Ja pidä ne polvet erillään.

    • Joku_Vainen

      Kylläpä täällä suomi24-palstalla on rumaa kielenkäyttöä toisia keskustelijoita kohtaan. Siivousta tarvittaisiin. Itse olen vieraillut Patongilla kerran, ja kesälomallani käyn siellä toisen kerran. Sadekauden aika on mielestäni siellä hyvä aika vierailla; ei ole ruuhkaa kuten sesonkiaikana, ja ne sateetkin ovat pääsääntöisesti muualla. Viime kerralla sateli varsin vähän.

      Patong on toki aikamoinen biletyspaikka iltaisin ja öisin. Päivisin katujen varsilla räätälit ja hierontapaikkojen tytöt tarjoavat palveluitaan, joskus turhankin hanakasti. Itse olen ollut tuolla sinkkuna, ja hurrrjan hauskaa on ollut. Lähinnä ärsyttää se, ettei aina erota ladyboyta nopeasti tytöstä :D. Läheiset rannat (Karon, Kata) ovat rauhallisempia ja kauniimpiakin. Patongilta onneksi pääsee halutessaan nopeasti pois, kun tuota rauhaa kaipaa. Voisin kuvitella, että juurikin sesonkiaikaan Patongin vilinästä haluaa välillä lepoa.

      Aloittajalle sellainen vihje, että pieni flirtti ja rentous ei suhteessa ole pahitteeksi. Toisethan ottavat kolmannen (ja neljännenkin) pyörän mukaansa parisuhteensa piristykseksikin, ja tätäkin ne tytöt tarjoavat. He eivät ole ajatuksenlukijoita, ja tarvitsevat rahaa. Monilla on lapsi äitinsä hoteissa pohjoisemmassa, ja rahaa lähetetään kotiin. Toisten täytyy taas viedä rahat thaipoikaystävällensä :D.

    • Mataam

      Olimme viime vuonna 2vkoa Phuketissa.(takaisin jouluaatonaattona,lowseason siis)Ostimme lomavalvojaisista pelkät lennot(395 menopaluu/hlö) ensimmäisen viikon olimme Karonilla ja toisen Patongilla. Karon väljempi kulkea ja rauhallisempi ranta,tykättiin kovasti! Toinen viikko meni mukavasti tutulla Patongilla, meitä ei hulina haitannut sen enempää-asenteesta siis kiinni... Naiset jaksoivat roikkua miehessäni alussa, mutta kun naamamme tulivat tutuiksi sai hänkin kulkea rauhassa - hymyiltiin ja moikkailtiin:) suosittelen retkien ostamista kadulta, ehdoton snorklauskohde on Similan! Joka kerta olen nähnyt kilpikonnia. Tänä vuonna suuntaamme pidemmäksi aikaa joko Pattayalle tai sitten rauhallisimille saarille vaihteeksi. Nauttikaa lomasta ja hakekaa ruokapaikkoja esim.rannan muovituolipaikoista tai pieniltä paikallisilta kojuilta ja kuppiloilta, nami nami!

    • menkääcamboudiaa

      no ei ainakaa pattayalle kannata jos meinaas nähä snorklatessa ens kerrallaki muutaki ku muovipusseja

    • tuikku3

      En itse lähtisi patongille, koska siellä käydään muutaman kerran loman aikaan katsomassa sitä menoa. No kyllähän ne yrittää miestä vokotella mukaan ja kun näkevät vaimon vierellä, vaimokin saa kutsun:)NO me vaan hymyillään vaikka alussa vi...tti ihan kympillä se touhu. Mutta se ilmasto on erinomainen , lämmintä päivällä ja yöllä ..se vetää meitä sinne uudelleen ja uudelleen. Iltaisin me käymme syömässä pitkän kaavan mukaan ja sitten etsitään joku livemusiikki baari jossa juodaan muutamat ja sitten pehkuihin (kahdestaan miehen kanssa)!

    • ole onnelline

      Itsellänikin oli aikoinaan valtavasti ennakkoluuloja Thaimaata kohtaan, joten ymmärrän sinun aatoksiasi!!!!. Menemme taas viidettä kertaa reissuun, 9 aamua ja pääsemme taas ihanaan lämpöön. Banglalla on kiva seurata ihmisvilinää.------- Rauhoitu, Patongilta löytyy sekä rauhaa, että vipinää, jokaiselle jotakin.

    • Kalasteleen

      Ei siellä ketään väkisin viedä ja raiskata,mutta jos pelkäät,että miehesi viedään sulta siellä niin sitokaa kädet toisiinne vaikka naruilla,tai nippuside on varmempi.
      Nippuside on vaikeampi aukaista jos satut katteleen toiseen suuntaan,tosin jos niillä
      Tytsyillä onkin tonget liiveissään niin silloin voivat viellä viedä miehesi.
      Lomalle kannattaa mennä rennosti ja mieli avonaisena?
      Kyllä olen käynnyt thaikussa kolmesti kaverin kanssa.kyllähän ne yrittää saada baareihin ja ollaan käyty olusella ja siihen sekin on jäänyt.
      Yleensä istuttu iltaa ja kateltu vain ihmisten meininkiä, ei muutako rohkeest liikkeelle ja hymysuin,elämä liian lyhyt hermoiluun ja tiukkapipoisuuteen.

    • vit pellet

      siis onko teidän urpojen naisten mielestä miestenne vonkausta, WELCOME WELCOME huudot!!????? vihaks pistää tollanen ennakkoluulo ja mustamaalaus!!!

      • GogonÄiti

        Hienoa Konsta.
        Olemme saaneet uuden kusipään availemaan 10 vuotta vanhoja juttuja.


    • JotainPatongista

      Patong Beach on aika kyseenalainen valinta. Itse sieltä juuri tulleena totean näin.

      Bangla-kävelykatu on aika meluisa ja siellä on kyllästymiseen asti muita turisteja maleksimassa, baarien "sisäänheittäjiä", ilotyttöjä ym. Iltaisin baareista tulee hirveä meteli sinne kadulle.

      PB taitaa olla kalleimpia paikkoja koko Thaimaassa. Silti en löytänyt sieltä lainkaan kirjakauppaa (eka matkakohde laatuaan tältä osin) edes valtavasta Jungceylon ostoskeskuksesta.

      Muuten se ilmasto on aika kosteaa ja pitää hien pinnassa. Kun itse asuu täällä kuivahkossa Suomessa niin voi olla totuttelemista.

    • liisa4

      Patong Beach kirjakauppa on Bangla Roadilla, vän matkaa rantakadulta takakadulle päin, oikealla kirjakauppa. Ostin siitä Ilta-Sanomia ja Iltalehteä, kunnes huomasin, että ne voi tilata hotelliin. Olivat printattuja tietenkin.

      • IltisOnTärkeä

        Niin se on, eihän tuota pärjää edes Thaimaassa ilman iltiksiä.


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe