Shanghain sää

helmikuussa?

Pitääkö paikaansa, että Shanghain talvisää on samanlainen vrt. Suomi?? Onko joku ollut siellä helmikuussa?

6

961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shanghaied

      Päässä on silti kiva olla jotain ja semmonen kevyemmän luokan talvitakki.

    • Shanghaista

      Katso tilastoa www.worldweather.org

      Shanghaissa on helmikuussa viela kylma, onpa joskus jopa satanut luntakin yolla. Lampotila pyorii 5-10C tienoilla. Saattaa joskus olla superlampimia paivia tyyliin 20C, mutta se on yksi tai kaksi paivaa. Shanghaissa on myos kostea ilma talvellakin, se tekee ilmasta kalsan tuntuisen. Sen lisaksi viela yleisia tiloja ei lammiteta kunnolla (jos ollenkaan) samoin kiinal. hotelleja.

      Kannattaa pitaa mielessa nama asiat, kun pakkaa matkalaukkua. Karvavuorisia talvisaappaita ei tarvitse, paksumpi pohjaiset ja ehka vahan varrelliset riittavat. Hanskoille ja jopa pipolle voi olla kayttoa, samoin sukkahousuille (jos satut olemaan naisihminen). Kerrospukeutuminen on hyva keino kosteutta vastaan. Itse kuljen talvella kevytuntuvatakissa, ei liian kuuma ja pitaa kosteutta loitolla.

      • jimi-

        Olen ollut kolmeen kertaan Shanghaissa helmi-maaliskuussa ja suomalaisella kevätvaatetuksella ei joudu palelemaan. Aurinkoisina päivinä on jopa kuuma, mutta kevyt kevät takki hyvä olla mukana. Totta on myös että sisällä on yleensä pirun kylmä, poislukien hotellihuoneet jossa huonekohtainen ilmastointi. Sadetta ei ole tullut kertaakaan vaikka keli kostea...


      • Shanghaista
        jimi- kirjoitti:

        Olen ollut kolmeen kertaan Shanghaissa helmi-maaliskuussa ja suomalaisella kevätvaatetuksella ei joudu palelemaan. Aurinkoisina päivinä on jopa kuuma, mutta kevyt kevät takki hyvä olla mukana. Totta on myös että sisällä on yleensä pirun kylmä, poislukien hotellihuoneet jossa huonekohtainen ilmastointi. Sadetta ei ole tullut kertaakaan vaikka keli kostea...

        Taidat olla lamminverinen ihmistyyppi? :-) Mina ja moni muu taalla asuva ei kylla helmikuussa SUomen kevatvarusteilla parjaa. Pipoa on valilla ikava ja takkikin saa olla reilusti viela paksumpi.


    • jlojohouh

      Lämmintä ehdottomasti mukaan. Lämpötila voi olla illallla nollan tietämissä ja tuuli voi olla navakka ja jäätävä. Käsineetkin ottaisin mukaan. Päivällä sää voi olla melkein mitä vaan mut yöt ja illat kyllä kylmiä! no tietty jos Suomeen vertaa niin tuskin yhtä kylmää kuitenkaan.

      • -Mies_35

        Useita talvia Shangaissa viettäneenä en kyllä pipoa ole kaivannut mutta hanskat on kiva olla, ja pitkät kalsarit (tai sukkahousut naisilla).

        Mutta hyvä huomio oli se että enemmänkin kiinnittäisin siihen huomiota kuinka kylmä sisällä voi olla jos joudutte olemaan jossain muuallakin kuin keskustan hotelleissa/tavarataloissa. Suomalainen kun on tottunut kylmään ja ei Shanghain helmikuu ole sen kummempi kuin eteläsuomen huhtikuu mutta Suomessapa onkin talvisinkin 20 astetta sisällä, Kiinassa ei välttämättä. Eli jos joutuu esim töitä tekemään ja palavereissa olemaan niin suosittelen aluspaita, kauluspaita, villapaita, pikkutakki ja päällystakki (jota ei sisällä pidetä) tyyliin varustautumaan. Ja talvikengät mukaan ehdottomasti, taas sisä- ei ulkokelien takia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe