Italiassa

Zahrah

Olimme mieheni kanssa lähteneet rohkeasti matkalle Italiaan mieheni työkaverin ja hänen vaimonsa kanssa. Jarkon olin tavannut kerran jossakin juhlassa, mutta hänen vaimonsa Anna oli minulle täysin uusi tuttavuus. Olimme vuokranneet talon Pohjois-Italiasta kolmeksi viikoksi. Molemmilla pariskunnilla oli oma makuuhuoneensa ja kylpyhuone. Talo oli jumalattoman iso terasseineen ja uima-altaineen. Matkaa merenrantaan oli vaivaiset 200 metriä, isommalle rannalle varjoineen ja palveluineen oli matkaa kilometrin verran.

Olimme olleet matkalla pari päivää ja olin todennut Jarkon ja Annan oikein mukaviksi, varsinkin Annan kanssa meillä synkkasi todella loistavasti. Menimme koko nelikko isolle uimarannalle vuokraamillamme skoottereilla, miehet ajoivat ja me tytöt istuimme takana pitäen tiukasti kiinni miehistämme. Miehillä oli jaloissaan uimasortsit ja me tytöt olimme pukeneet bikinit valmiiksi päällemme ja kietaisseet ohuet huivit hameeksi. Ihana kostea merituuli puhalsi vasten kasvoja skoottereiden pöristäessä kohti aurinkorantaa. Vuokrasimme rannalta kaksi aurinkovarjoa aurinkovuoteineen. Anna ja minä valtasimme vuoteet ja miehemme saivat tyytyä aurinkotuoleihin. Äkkiä aurinkorasvaa iholle ja aurinkoon tirisemään. Miehet auttoivat selkien rasvaamisessa. Tunsin kuinka aurinko kuumotti ihanasti selkää maatessani suorassa auringonpaisteessa. Miehet hihkaisivat lähtevänsä uimaan ja me tytöt käänsimme naamat aurinkoa kohti. Huomasin Annan ottaneen bikinien kirkkaan keltaiset yläosat pois ja rohkaistuin itsekin tekemään niin. Annoin kiinteiden rintojeni myös nauttia kuumasta auringosta, tosin ensin ihanalta tuntuneen rasvauksen jälkeen.

Maattuani jonkin aikaa selälleni jalat koukussa, nousin kyynärpäideni varaan ja huomasin kuinka vastapäätä ollut nuori mies katseli meitä silmät kiiluen. Hiukan nolona ja hätääntyneenä hän käänsi katseensa pois huomattuaan jääneensä kiinni tirkistelystä. Koukistetut ja hiukan harallaan olleet jalkani olivat paljastaneet pakarani kokonaan bikinien alaosan tunkeuduttua täysin niiden väliin ja korostaen voimakasta häpykumpuani. Kerroin asiasta Annalle ja hän kiinnostui heti asiasta. Hän sanoi haluavansa hiukan kiusata moista tirkistelijää. Anna nousi seisomaan ja meni ottamaan laukustaan rasvapullon, mutta kumartuessaan pyllisti suoraan nuorukaista kohti. Tämän jälkeen hän levitti hitain liikkein rasvaa jalkoihinsa istuen jalat harallaan. Sitten Anna pyysi minua rasvaamaan selkänsä ja pakaransa. Jotenkin vain lähdin leikkiin mukaan aloittaen rasvauksen. Näin kuinka nuorukainen tuijotti meitä estoitta ja silmät kiiluen. Saatuamme rasvauksen valmiiksi nauroimme omalle pilallemme. Mietimme, että kuinkahan pitkälle nuorukainen olisi valmis menemään, jos oikein sitä lähtisi kiusaamaan. Miehemme tulivat uimasta ja keskeyttivät mukavan keskustelumme. He totesivat meidän näköjään viihtyvän hyvin keskenämme ja nauttivan auringosta, kun he taas eivät niin rannalla olosta välittäneet. Niin miehemme lähtivät talon kautta kaupungille. Sovimme, että me tulemme kaupungille perässä, mutta vasta illalla. Nyt otetaan koko päivä aurinkoa, sanoi Anna miestemme lähtiessä.

Jatkoimme itsemme grillaamista ja rasvaamista. Muistimme taas tuon herkeämättä tuijottavan nuorukaisen ja keskustelumme jatkui siitä mihin se miestemme tullessa oli jäänyt. Keskustelun lopputuloksena oli se että olimme yhtä mieltä siitä, että nuorukaisella menisi pupu pöksyyn ensimetreillä jos jatkaisimme kiusaamista riittävän pitkälle. Samalla päätimme kiusata häntä hiukan lisää. Puimme yläosat päälle ja lähdimme uimaan. Kävelimme nuorukaisen ohitse ja hymyilimme hänelle kauniisti, katsoen häntä suoraan silmiin. Hänellä oli ihanan ruskeat silmät ja jotenkin tuo katse porautui niin syvälle silmiini, että oikein hätkähdin. Sanoin Annallekin hätkähtäneeni nuorukaisen ihanasti viettelevää katsetta, Anna oli kanssani samaa mieltä. Vesirajaan päästyämme näimme nuorukaisen lähteneen seuraamaan meitä. Kahlasimme jonkin matkaa ja lähdimme uimaan, ranta oli varsin matala ja jalkamme ylettyivät kokoajan hyvin pohjaan. Uimme hiukan erillemme muista ja yllätyimme nähdessämme nuorukaisen uivan meitä kohti. Nousimme seisomaan ja vettä oli rintoihimme asti ja katsoimme kuinka nuorukainen ui rauhallisesti, mutta jotenkin määrätietoisen oloisena meitä kohti. Hän pysähtyi vasta kun oli uinut luoksemme, hän nousi seisomaan pyyhkäisten märät hiuksensa pois kasvoilta ja tervehti meitä iloisesti esitellen itsensä Alessandroksi. Taas tuo sama katse ja tunsin kuinka hengitykseni jotenkin tuntui hankalalta. Kättelin Alessandroa kertoen nimeni ja niin teki Annakin. Käden puristus oli jämäkkä, mutta kuitenkin jollakin tavalla ihmeellisen pehmeä. Alessandro sanoi hyvällä englannin kielellä, että olimme ehdottomasti juoneet liian vähän näin kuumalla ilmalla. Naurahdimme Annan kanssa, emme olleet koskaan kuulleet näin tökeröä avauskommenttia. Toisaalta hän oli oikeassa, emme olleet juoneet lähes mitään viimeisen parin tunnin aikana. Tuijotin Alessandron tummia hiuksia, ihania silmiä ja treenattua kroppaa, hänen kasvonsa olivat sileät ja varsin nuoreltahan tuo poikanen näytti.

Kävelimme hitaasti kolmistaan rantaa kohden ja lupasimme Alessandrolle juoda vettä heti varjoille päästyämme. Rannalla kävelin Alessandron perässä ja totesin pojan pakaroiden olevan varsin mukavassa kunnossa ja jaloissakin näytti olevan lihaksia. Joimme vettä ja aloimme rasvata itseämme uinnin jälkeen. Anna hihkaisi Alessandrolle, että nyt tarvitaan apua selän rasvaamisessa, hetkessä oli Alessandro paikalla. Katselin kuinka hellät kädet levittivät vahvoin liikkein rasvaa Annan yläselälle ja sen jälkeen alaselälle aivan bikinien kuminauhalle asti. Anna totesi Alessandron käsien olevan todella ihanat ja pyysi minua olemaan varuillani. Otin yläosan pois ja käännyin mahalleni aurinkovuoteelle. Isot ja pehmeät kädet painuivat ihoani vasten ja tunsin kuinka rasva levittyi taitavien käsin liukuessa ihollani. Samalla Alessandron kädet jotenkin puristivat minua kuin hierojalla ollessani. Tunne oli ihana ja tunsin fyysistä mielihyvää. sanoin Annalle hiukan kiusaavani Alessandroa. Levitin jalkojani hiukan auki pyysin häntä samalla rasvaamaan takareiteni, jos hän vain kehtaisi. Ja yllätyin hänen kehdatessaan. Rasvaiset kädet kulkivat pohkeista takareisille edestakaisin tehden pyöriviä hierovia liikkeitä. Tahtomattani ynähtelin välillä ihanien käsien saadessa minut jopa kiihottumaan. Yllätyin kun Alessandron kädet laskeutuivat paljaille pakaroilleni levittäen niillekin rasvaa. Sanoin jo rasvanneeni pakarat, mutta hän totesi naurahtaen, että eipähän ainakaan pala kun on tuplarasvattu. Kädet hieroivat pakaroitani kevyesti puristellen ja saaden jalkovälini tahtomattanikin kostumaan. Puristelu tuntui hiukan kovenevan ja samalla myös kiihotukseni. Huomasin kuinka tahattomasti nostin lantiotani hieman ylöspäin Alessandron puristaessa pakaroitani. Sanoin Annalle kuinka olin yhtäkkiä kiihottunut ja kuinka halusin miestä, olin aivan märkänä. Anna sanoi varottaneensa minua ja kertoi samalla, että näyttää tuo nuorukainenkin pitävän puuhastaan, sen verran kuulemma etumus jo pullotti. Minun oli pakko vilkaista ja näin kuinka shortsien lahje oli jotenkin kohollaan ja kyllähän minä tiesin mikä siellä oli. Alessandro lopetti rasvaamisen ja minun oli noustava istumaan ja sytytin itselleni tupakan. Istuessani Alessandron vieressä sanoin hänelle, että hänen kätensä tuntuvat todella ihanilta, johon hän vastasi empimättä. Emme kuulemma tienneet hänen käsiensä taidoista vielä mitään, muista taidoista puhumattakaan. Katsoimme hämmentyneinä Annan kanssa toisiamme. Kuinka tässä näin oli käynyt, nuorukainen johti tätä leikkiä ja nyt katsottiinkin kuinka pitkälle me olimme valmiit menemään. Anna päätti jatkaa leikkiä ja minä siinä mukana. Sovimme että katsotaan kuinka pitkälle tämä herra oli valmis menemään ja sitten puhalletaan peli poikki. Anna sanoi Alessandrolle, että haluamme ehdottomasti selvittää hänen taitonsa, mutta sen oli tapahduttava samantien ja Alessandron luona.

Hetken kuluttua istuimme Alessandron auton takapenkillä matkalla hänen asunnolleen. Yllätyimme kun huomasimme, että hän olikin naapurimme. Auto kaarsi ison talon pihaan ja kävelimme hänen peräsään ison pation poikki ja kiersimme talon taakse. Hän ohjasi meidät istumaan lepotuoleihin uima-altaan reunalle ja meni itse sisällä käymään. Hetkessä hän palasi pitkät keltaiset juomat kädessään. Jotakin rentouttavaa ja viilentävää, sillä me kuulemma tarvitsimme sitä. Nuorukainen oli edessämme ilman paitaa ja Anna otti itseltään yläosan pois ja minä matkin häntä. Anna sanoi vaativasti Alessandrolle, että näytäppäs nyt mitä osaat käsilläsi tehdä. Alessandro pyysi Annaa nousemaan seisomaan ja käänsi hänet selin itseensä päin. Alessandrokin oli selin minuun päin, joten näin vain hänen selkänsä. Näin hänen käsiensä kiertyvän Annan ympäri ja todella nopeasti Annan jalat notkahtivat ja hän suorastaan kiljaisi suomeksi. Sain selvää vain sanoista VOI LUOJA! Nuorukainen päästi Annan otteestaan ja pyysi minua nousemaan. Alessandro seisoi takanani ja kietoi kätensä ympärilleni, vetäen minut tiukasti itseään vasten. Hän taivutti hellästi päätäni taaksepäin olkaansa vasten, samalla tunsin hänen puolijäykän kohouman pakaroitani vasten. Alessandron kädet painuivat rintojani vasten, kunnes liukuivat vatsaani pitkin bikinien alaosalle. Näppärästi ja tottuneen oloisesti kädet livahtivat kuminauhan alta ja samassa tunsin kuinka ne painuivat vaativasti häpyäni vasten ja huomasin olevani totaalisen märkänä. Taitavat sormet avasivat häpyhuuleni ja tunsin pitkän sormen työntyvän sisääni, samalla klitorikseni sai valtavan ärsykkeen. En tiedä mitä Alessandro teki, mutta sain lyhyen, mutta todella voimakkaan orgasmin. Alessandro otti kätensä pois jalkovälistäni ja me Annan kanssa olimme ihmeissämme. Mitä tämä nuorukainen oikein teki meille? Alessandro kertoi vasta aloittaneensa lämmittelyn. Katsoimme Annan kanssa toisiamme ja olimme ihmeissämme. Olimme molemmat hyvin kiihottuneita ja edessämme oli tuntematon nuori italiaano, jolla oli todellakin jotain annettavaa meille. Anna sanoi minulle, että hänen on pakko saada nähdä, mihin tämä nuorukainen oikein kykenee, sanoin olevani mukana leikissä. Anna totesi Alessandrolle, että aika hyvältähän tuo tuntui, mutta osaako hän mitään muuta. Alessandro ei sanonut sanaakaan, vaan otti Annaa hartioista kiinni ja ohjasi Annan aurinkotuoliin. Anna istuutui ja samassa Alessandro nosti Annan jalat taivasta kohti ja ujutti bikinien alaosan taitavasti hänen päältään. Hetken ehdin nähdä kuinka Annan paljaaksi ajeltu pillu kiilsi auringossa, mutta samassa Alessandron pää painui Annan jalkoväliin. Anna voihkaisi voimakkaasti ja näin kuinka hänen kyntensä upposivat aurinkotuolin pehmusteisiin rajusti puristaen. Anna sulki silmänsä ja hänen päänsä heittelehti hallitsemattomasti. Hyvin lyhyessä ajassa Annan lantio teki nousevia liikkeitä nopeutuvassa tahdissa ja lopulta hänen kaunis vartalonsa jännittyi kaarelle täristen ja Anna huusi täyttä huutoa valtavan orgasmin ravistellessa häntä. Anna tokeni sanomaan minulle, että tällä miehellä taitaa olla paljonkin käyttöä. Ei kuulemma kukaan ole kyennyt antamaan sellaista tunnetta suusekissä aikaisemmin. Odotin innolla vuoroani. Sain samanlaisen käsittelyn, mutta oletan saaneeni taivaallisen orgasmini nopeammin kuin Anna.

Istuimme Annan kanssa vierekkäin ja vedimme Alessandron eteemme. Me suorastaan revimme häneltä housut jalasta, paljastaen hänen ihanan elimensä, joka heilui edessämme puolikovana. Hurjan pituinen ja etenkin paksu ja suonikas veijari nytkähteli iloisesti tervehtien, kun kosketimme sitä käsillämme. Vedimme esinahan kevyesti taakse paljastaen suuren punaisen terskan nuoltavaksemme. Alessandro ynähteli tyytyväisenä nautinnosta, kun imimme ja nuolimme hänen kulliaan ja pussejaan. Meidän iloksemme hän oli ajellut pussinsa karvoista siloiseksi. En malttanut odottaa kauempaa, vaan pyysin Alessandroa näyttämään mihin todella kykenee. Hän painoi minut nurmikolle selälleen ja otti jalkani kainaloihinsa ja samalla työntyen helposti sisääni. Tunsin kuinka pilluni suorastaan lypsi tuota jumalaista patukkaa ja nautintoni oli valtava. Anna hyväili Alessandroa ja molemmat suutelivat kiihkeästi. Annan käsi painui klitorikselleni ja aloitti villin hieromisen. Valtavat väristykset alkoivat jostakin selkäytimestäni ja lopulta purkautuivat valtavana myrskynä, saaden minut kiljahtelemaan ja tärisemään, kyynelten valuessa silmistäni. Olin saanut elämäni suurimman ja ihanimman orgasmini. Hetken kuluttua Alessandro veti itsensä sisältäni ja näin kuinka hän työntyi takaapäin Annan kuumana odottavaan onkaloon. Anna käski nuorukaista panemaan lujaa ja hän antoikin mennä koko nuoruuden innollaan. Alessandron pussit hakkasivat Annaa vasten ja jokainen työntö sai Annan voihkaisemaan ja upottamaan sormensa voimakkaammin istuimen pehmusteisiin. Hikikarpalot nousivat Alessandron otsalle hänen paniessaan rajulla rytmillä Annaa. Annan voihinta oli muuttunut jo yhtenäiseksi ulinaksi ja hän sai valtavan orgasmin. Minä pidin kättä tiukasti Alessandron kullin juuren ympärillä ja Annan saatua orgasminsa, vedin kullin pillusta ja nappasin sen suuhuni. Imin ja nuolin samalla runkaten ja tunsin kuinka kivekset nousivat ja tiesin nuorukaisen olevan valmiina laukeamaan. Päästin kullin suustani ja runkkasin vimmatusti. Hurjan korinan saattelemana Alessandron tykki puhui. Sperma suihkusi valtavalla paineella usean sykäyksen ajan Annan rinnoille ja minun käsilleni. Puristin viimeisenkin tipan kullista ja tarjosin kalua Annan putsattavaksi.

Kehuimme kilvan toinen toisiamme ja katsoimme parhaaksi käydä hiukan siistiytymässä ja suuntasimme tiemme suihkuun. Kenellekään ei varmasti ole yllätys, että pesuhetki ei jäänyt pelkkään suihkussa käyntiin. Saimme nauttia Alessandron taidoista lisää ihanan viileän suihkun alla.

Lopulta pääsimme alapäät hellänä poistumaan hänen luotaan. Kävimme asunnollamme vaihtamassa vaatteet ja samassa saimme miehiltämme viestin, mistä heidät löytäisi. Tilasimme taksin ja suuntasimme kohti keskustaa ja ihania miehiämme. Kuitenkin ajatuksissa oli ihana nuorukainen Alessandro.


Z

8

12982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *....*

      Ainoa pienen pieni epärealistisuuden pilkahdus oli se, että enpä vielä ole törmännyt italiaanoon, joka tavatessaan naisen tätä kättelisi...

    • tykkäsin

      Ihanaa luettavaa. Ois kiva lukea sun muitakin juttujas.

      Saara

    • mutta ookoo kirjoitus

      ihan ookoo kirjoitus, mutta täytyy sanoa, että täysin mielikuvitukseton. Tämä olisi voinut olla käsikirjoitus tavalliseen soft-pornopätkään, sellaiseen joita on 13 tusinassa. Kun kerran jonkinlainen rauhallinen seksintarinankertomiskyky on, nyt täytyy sun panostaa sisältöön! Herätä villeimmät ideasi, heittäydy mielikuvituksen pyörteisiin!

      • Zahrah

        Kiitokset kommenteista.

        Täytynee tässä mainita, että kyseessä on todellinen tapahtuma. Elikkäs en lähtenyt sitä kauheasti värittelemään, korkeintaan joillakin lausahduksilla.

        Ehkäpä kirjuuttelen hiukan tiukemman jutun, joka perustuu myös tositapahtumiin, mutta voisin värittää sitä lisää mielikuvituksellani. Sitä kyllä riittää, siitä se ei ole kiinni.

        Z


      • Hieno juttu
        Zahrah kirjoitti:

        Kiitokset kommenteista.

        Täytynee tässä mainita, että kyseessä on todellinen tapahtuma. Elikkäs en lähtenyt sitä kauheasti värittelemään, korkeintaan joillakin lausahduksilla.

        Ehkäpä kirjuuttelen hiukan tiukemman jutun, joka perustuu myös tositapahtumiin, mutta voisin värittää sitä lisää mielikuvituksellani. Sitä kyllä riittää, siitä se ei ole kiinni.

        Z

        Mainiota kerrontaa ja toivon mukaan kuulemme sinusta vielä joku toinen kerta uudelleen.


      • ^¨^¨^¨^¨^¨^^¨^¨^¨^^^^
        Zahrah kirjoitti:

        Kiitokset kommenteista.

        Täytynee tässä mainita, että kyseessä on todellinen tapahtuma. Elikkäs en lähtenyt sitä kauheasti värittelemään, korkeintaan joillakin lausahduksilla.

        Ehkäpä kirjuuttelen hiukan tiukemman jutun, joka perustuu myös tositapahtumiin, mutta voisin värittää sitä lisää mielikuvituksellani. Sitä kyllä riittää, siitä se ei ole kiinni.

        Z

        .. en haluais olla skeptikko mutta koska epäilemättä haaveilet tuollaisesta niin sul ei voi käydä noin hyvä tuuri. Vieraissa käyminen matkalla voi hyvinkin onnata mut tuollainen Anna mukana on ja aavistuksen liikaa.. :) Mutta sinä tietysti tiedät paremmin...


    • Kipa83

      Tuossa otsikossahan ne kaikki tärkeimmät. =) Jatka ihmeessä!

    • Peter M

      Moikka,
      sun tarina on aivan loistava. Luin sitä ja suorastaan paloin halusta ja himosta. Samoin seisokkini oli valtava.

      Kiitos sulle loistavasta tarinasta ja aivan huippua, että se on vielä tosi tarinakin :). Oot huippu!

      Kivaa kesän jatkoa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1190
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1112
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1001
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      917
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      10
      788
    Aihe