5600+ am2 prossu

ilmajäähy

mimmonen ilmajäähy olis kyseiselle prossulle kovasana? ja mahtuis koteleeon mallia antec P-150. ja kellottuukohan kyseinen porssu paljonki ilmajäähyllä?

4

632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tai sitten vesijäähy.

      Noctua NH-U12F (AM2/S478/K8/s775) elikkä siinä on todella isojäähdyttävä siili ja hiljainen iso 12cm tuuletin kiinnikkeet 2 isolle tuulettimelle.

      Tuo taitaa olla tehokkain ilmajäähy tällä hetkellä. Todella tehokas ja hiljainen. Itseltä löytyy amd 64 x2 4200 ja boxed tuulettimella lämmöt oli 50 C. Ja noctualla nyt 29 C. Eli yli 20 astetta oli tehokkaampi kuin boksattu tuuletin. Tällä hetkellä ei ole kuin yksi iso tuuletin siilessä kiinni ja siihen saa kaksi kiinni.Ja kiinnikkeet tulee paketin mukana semmoiselle. Joten varmaan menis todella paljon vieläkin alemmaksi lämmöt.

      Tuota prossaa tuskin ilmajäähyllä saa 3000 mhz enempää menemään. Sitten pitää jo vesijäähdytyksen puolelle mennä.Mutta olen itsekin suunnitellut 5600 am2 prossun ostoa ja noctualla olen ajatellut sen jäähyttää. Varmaan vois hyvällä tuurilla mennä lähelle 3200mhz kun toisen tuulettimen laittais siilin toiselle puolelle. Onhan tuolla ilmajäähyllä aika kova hinta kun päälle 57 euroa maksaa.

      http://www.lapstore.net/store/product_info.php?cPath=455_999&products_id=7484

      Mutta todella tyytyväinen ainakin itse olen ollut tuohon. Sen asentamisessa menee kuitenkin aikaa mutta kyllä se palkitsee kun koneesta ei lähe mitään ääntä ja prossa todella paljon viileämpänä käy.

      • ilmajäähy

        joo jotaa tollasia olen kahtellukki. tuo näyttäis kyllä olevan ihan pätevä peli.tuo orkkis jäähy mikä tulee mukana ni 50 tienoilla pitelee noita lämpöjä ja kun pelaa niin 60 paremmalle puolelle menee kyllä.


    • ilmajäähy

      joo hommasin samanlaisen coolerin ja asensin sen tuossa vähän aikaa sitten lämmöt tippu sen noin 15 astetta. idlessä. ja tuntuis kellottuvan tuohon 3000 melkohyvi ainaki pysyny pysyssä vielä :). mietitytti vaa aluks ku sen siilin voi asentaa kumminpäin vain niin pistin pystysuunnassa ja se toinen kiinikerauta oli vähä kiero että saako kunnon kosketusta nytten siihen pintaan. onko se miten tarkkaa että pitääkö puristaa julmetun kovalla voimalla sitä. mut ne ruuvithan menee niin tiukalle ku tulee se raja vastaan. että kai se on ihan hyvin tuola :)

      • kokemusta on.

        jep ruuvit menee siinä niin tiukkaan ku vaan voi. joten hyvin se on sillon kiinni. hycinhän se sitten lämpöjä tiputti jos 15 astetta sai lämmöt alas. oikeella kotelon ilmavirtauksilla se varmaan menee vielä alemmaksi.elikkä turhat johtoviidakot pois ja kunnon 12x12 tuulettimet hoitamaan virtaukset. Sitten siileenkin saa 2 semmosta noctuaakin kiinni niin voi puristaa lisää mhz ulos prossasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      596
      16328
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      46
      14594
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      373
      9231
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5199
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4472
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      162
      2951
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      111
      1780
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1329
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1245
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1227
    Aihe