DSC-F828 ja Windows XP-64bit edition ongelmia

Helpplease!

Eli siis ongelmani on se, että kun kytken F828 kamerani koneeseen niin en saa kameran muistikortteja luettua, eli siis en voi katsella ottamiani kuvia.

Yleensähän kun kameran kytkee USBilla niin Oma Tietokone -kansioon tulee uusi asema (eli siis kameran stick) ja sen vaan avaa ja ottaa kuvat. Oon yrittäny sonyn sivuilta ladata kaikki USB-driverit mut mitään apua ei oo ollu, ja kun siellä ei ole drivereitä Windows XP 64-bit editionille!! (olen ladannut myös tavallisen XP:n driver-tiedoston, mutta sitten koneeni ilmottaa että sitä ei voi asentaa windows-versiolleni.

Kysyn siis onko joukossa ketään, jolla on käytössä windows xp:N 64-bittinen versio sekä tämä sonyn f828 kamera?! ja miten ootte hommat saanut pelaamaan?!?

5

715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin tai jotenkin

      otat muistikortit ja laitat ne muistikortin lukijaan - onnistuisko näin?

      itselläni oli ensin alkuun viallinen memory stick-kortti. alkuun asentaminen ei tahtonut pelata, tuli joku virheilmoitus kameraan ja sitten lopulta koko kortti sammahti.olisi pitänyt vaan heti sinkauttaa takaisin liikkeeseen ja vaatia toista tilalle mutta kun vaan yritin.

      en ole ollut ollenkaan tyytyväinen itse kameraan - enkä myöskään maahantuojan takuuhuoltoon. huolto käyttäytyy ikäänkuin takuukorjaus olisi pois suoraan heidän palkastaan - selviä valmistusvikoja panttaavat ja ehdottavat maksullista huoltoa ranskassa. ja aivan ala-arvoista asiakaspalvelun tyyli myös esittää asiat, tuntee olevansa roisto itse vaikka kyse on rikkinäisestä tuotteesta...päätin, etten hevillä osta enää firman tuotteita niin ei tarvitse asioida takuuhuollon kanssa.

    • Mika....

      ... samanlainen kamera, muttei vistaa tai edes windowsia enää. Toi sony kyllä osaa esittäytyä tietokoneelle ulkoisena asemana joten mitään ajureita ja kortin lukijoita ei yleensä tarvita (mikäli mikkis ei ole tuossa vistassa päättänyt keksiä pyörää uudelleen ja hylätä yleisiä standardeja).
      Olet varmaan muistanut tarkistaa kameran asetuksista usb-tilan. Sieltä löytyy ptp, joka on tuettu kaikissa sivistyneissä järjestelmissä (ainakin mac, linux ja winXP) sekä normal, joka meinaa että kamera on käytännössä kortinlukija (sekin on tuettu enkä ymmärrä miksi mikkis olisi sitä lähtenyt kampittamaan jos ei aio kamerabusinekseen).
      Ööö... toimiiko koneesi muuten oikein (ymmärtääkö se muita ulkoisia levyjä ja toimiiko usbit etc...?).
      On tietysti mahdollista, että kamerasi on viallinen (onko se toiminut muissa järjestelmissä normaalisti?). Kokeile kortinlukijalla niin saat selville onko vika kamerassa vai siirtoväylässä.

    • jos ongelma vaivaa..

      lataa ja asenna kyseiselle käyttikselle tulleet service pack päivitykset. Ne tuovat laajemmat ajurituet ja muutenkin korjaavat ongelmia jne...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe