prahaan

moip

mitä prahassa kannattais tehdä 5 päivän ajan eli missä käydä??minkä hintaista prahassa on??syöminen,juominen ja vaatteet?

8

1503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huoh

      Hei pliis....lukekaa aiempia kirjoituksia ja käyttäkää sitä googlea.Paljon paremmin löytää itseä kiinnostavaa infoa ja ideaa kun viitsii vähän nähdä vaivaa.Prahassa on ihan hemmetisti tehtävää ja nähtävää,ei kukaan jaksa tähän ees luetella kaikkea.

      Jestas.

      • haloo torvet

        Aivan samaa mieltä kanssasi huoh. Käsittämätöntä etteivät ihmiset vaivaudu yhtään lukemaan viestejä googlesta puhumattakaan. Täällä kysellään totaalisen typeriä asioita, tuntuu että kaikki tumpelot samassa paikassa. Mistä ihmeestä voi kukaan tietää mistä joku on kiinnostunut, kaikista poskettominmpia ovat nämä shoppailukyselijät ja oluen hintojen tivaajat. Kaupat ja kirjastot ovat väärällään Praha-oppaita.


      • ei nörtti

        Monta kertaa paheksutaan, ettei jaksa selata aikaisempia viestejä. Mulle on ainakin käynyt, etten edes kehtaa kysellä jostain tietystä asiasta, kun joku jo HUUTAA, että tämähän on ihan FAQ! Eikö tämän palstan tarkoituksena ole keskustella ja jakaa tietoa ilman suurempia intohimoja käyttäjän mahdollisista pc taidoista.

        Jos jokin kysymys ärsyttää, niin siihen voi jättää vastaamatta, vai ??


      • ajattele ennen kuin kirjoitat

        ...pätee teihinkin. vaivaa pitää nähdä, että saa haukuttua toisen kirjoittajan, joka ei ole yhtä fiksu kuin itse on. samalla vaivalla voisi vastata kysymyksiin, jos ylipäätään on jotain tietoa.
        suunnittelen prahan matkaa ja kyllä kelaan ikivanhat jorinannekin, mutta maailma ei pysy paikoillaan, se pyörii. tänään prahaan menevä ei välttämättä mene samanlaiseen kaupunkiin kuin hän, joka kävi siellä vuosi sitten.
        kävin taannoin eräässä länsieurooppalaisessa maassa ja matkatoimiston lähettämä opas eli yhä punta-ajassa. oikein oli präntättynä, että tämä on kolme vuotta vanha.
        että sillai.


    • menisin Loviisaan

      Oletko tosissasi, etkö yhtään tiedä millainen Praha on, nähtävästi et.
      Eiköhän olisi parasta jäädä kotiin miettimään minkälaisesta kaupungista pitää mahdollisesti ja minkälainen historia kiinnostaa esimerkiksi ? Aivan kaheli kysymyksesi jokatapauksessa oli.

    • pasaati1

      Kookkelis=google,hakusanaksi praha,niin jo rupeaa löytymään.

      Täältä löytyy keskusteluja kuten myös pallontallaajat.net,suomi-tsekki-seuran sivuilta yms yms.

    • liiinu

      ... on paljon nähtävää... 5 päivän aikana ehtii jo ainakin käydä vaclavan aukion kaupat läpi, mikäli vaate ja kenä maailma kiinnostaa. Samalla aukiolla, kirkolle päin oikeaa puolta mentäessä tulee vastaan kauppa nimeltä bata, joka on kenkiä rakastavan seitsemäs taivas :)

      Ruoka on halpaa ja samoin olut. Viinit ihan kohtuu hintaisia, keskustassa kalliimpaa.

      Julkinen liikenne eli metro on ihan sairaan toimiva, kannattaa ostaa viiden päivän lippu. Metrolla on helppo oppia liikkumaan ja on kaikista paras vaihtoehto prahassa. Vanhassa kaupungissa on paljon katseltavaa samoin ympäri Prahaa. Kandee hakea Prahan opas ja sieltä katsoa, mihin haluaa tutustua.

      Vaatteet eivät ole halpoja ellei halua ostaa ihan pilipali vaatteita. eli esim. 5 eurolla saa t-paitoja, mutta laaduissa on eroa. Suomesta saa ihan samoja vaatteita ellei jopa edullisemminkin.

      olut tuopit on litran vetoisia toisissa paikoissa. Samoin ruokaravintolassa voi joutua erikseen maksamaan esim. lihasta, kasviksista, perunoista/ kuuluu annokseen. Mikäli pöytäkattausta ei ole lueteltu ruokalistassa, on se noin 1% verran ruuan hinnasta 15% tippiä tarjoilijalle. Jos annat liian vähän tippiä, niin kyllä sen huomaat ihan varmasti. Ruuasta vielä sen verran, että neljän päivän aikana kävimme eri ravintoloissa ja ruoka oli jokaisessa paikassa äärettömän hyvää.

      Praha on äärettömän mukava paikka ja nähtävää on mielettömästi ja paljon, paljon laukku- ja kenkä kauppoja.

    • Hannaaan

      Eli kannattaa ostaa vierailun ajaksi lippu jolla pääsee kulkemaan metroilla, raitiovaunuilla, busseilla...Lipun voit ostaa metroasemalta ainakin. Keskustassa kannattaa shoppailla, halpaa on ainakin hieman sivummalla, merkkiliikkeissä hinnat samat kuin suomessa. Ostoskadun joenpuoleissa päässä on ainakin halpoja kenkäliikkeitä joissa kengät maksavat n. 6 euroa ja laukut 3 euroa. Pääpostin vieressä on myös halpa kenkäliike.
      Petrinin kukkulalla on ehdottamasti käytävä sekä prahan linnassa.
      Ihan keskustassa on ravintoloissa lähes samat hinnat kuin suomessa. Eli kannattaa matkustaa hieman kauemmas ydin keskustasta syömään. Mutta jos hotellinne on esimerkiksi praha 3:ssa niin siellä saat syödä ja juoda halvalla. Ruoka-annos 3 euroa, ja olut alle euron ravintolassa.
      kannattaa ottaa mukaan matkaopas, jossa metrokartta sekä kaupungin karttta, ja jossa lueteltu päänähtävyydet.
      Ihana kaupunki kokonaisuudessaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe