arka aihe?

seksivälineet

Joskus tainnut olla joku ketju tästä, mutta kysympä nyt silti. Itse haluaisin joskus seksivälineitä mukaan tyttöystäväni kanssa. En ole ottanut puheeksi asiaa, koska tuntuu siltä, että hän haluaa vain kaksi ihmistä lähelle toisiaan. Ok, se on erittäin mukavaa myös se. Enkä taas sitten itse nauttisi, jos tietäisin, että toinen tekee jotain vain minun nautinnokseni. Tietää kyllä, että mulla on omat lelut laatikossa..

Kysynkin nyt näin yleisesti, että kuinka moni vakipari käyttää seksileluja? Millaisia? Myynnissähän on vaikka mitä, myös naispareille tarkoitettuja, mutta kuinka moni loppujen lopuksi niitä käyttää? Onko jollain kokemusta siitä, että toinen vierastaa ajatusta tästä? Kuinka olette ratkaisseet asian? Pelkään, että jossain vaiheessa seksielämämme käy tylsäksi minulle. Tiedän, että mun pitää ottaa asia puheeksi jos haluan mukaan jotain lisää, mutta mietin vaan, että olenko jotenkin outo (/pervo/epänormaali) huvituksineni...kun tuntuu siltä, että lesbosuhteissa korostetaan aina läheisyyttä ym. ja sen sitten suurinpitein pitäisi riittää. Korostan nyt vielä, että nautin seksistä naiseni kanssa todellakin, että siitä ei nyt ole kyse.

Tää on vaikea juttu. Ja pliis kiitos, sulkekaa pois kaikki sarkastiset kommentit, että kun kaks ihmistä rakastaa toisiaan niin ne pitäs riittää tms.

11

3411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .naan.

      Kannattaa tosiaan keskustella kumppanin kanssa, niin kuin jo itsekkin kirjoitit :) Parisuhde tai sen ongelmat (jos nyt voi ongelmaksi sanoa) ei selviä suhteen ulkopuolelta vaan ne pitää ratkaista suhteen sisällä..

      Seksilelut eivät korvaa kumppania eikä läheisyyttä, mutta miksipä niistä ei voisi nauttia kumppanin kanssa tai itsekseen. Harrastan seksileluista vibroja ja edellinen kumppanini oli halukas kokeilemaan niitä :) mitään leikkikyrpää ei kauheesti nappais käyttää..

    • olisi arka

      aihe. Ihmisillä on erilaisia tarpeita ja jos eivät kohdistu esim. sukulaisiin, alaikäisiin, väkivaltaisia jne. Itse en tarvitse-kaipaa peenistä, eikä erityisemmin lelut kiinnosta. Voisin kyllä tytsyni toiveita ottaa huomioon, jos sellaista haluaisi.

      • olen

        miettinyt hieman samoja juttuja. Olen lesbo henkeen ja vereen, mutta silti seksivälineet kiinnostaa. Eihän siinä mitään pervoa ole. Jotenkin kyllä mustakin tuntuu, että paheksutaan jos haluaa käyttää tekopenistä tms. yhdyntää muistuttavia välineitä. Sitä en ymmärrä. Miksi??
        On myös aika yleistä, että moni lesbo periaatteesta tai muuten vaan ei tykkää, että "sisälle tungetaan jotain". Mutta ei se silti tarkoita, että joku toinen siitä ei saisi nauttia suunnattomasti.

        Tää on oikeesti mielenkiintonen aihe!!!


    • aina ottaa selville...

      ...että pitääkö tyttöystäväsi esim. penetraatiosta. Kaikki naiset kun eivät pidä siitä ja silloin vaikkapa juuri dildo on varsinainen turn off... Kuulun itse tähän joukkoon, joka ei saa mitään kiksejä vaginan penetroimisesta, koska se ei vain tunnu yhtään miltään muulta kuin lievästi epämiellyttävältä. Tietenkin jos kävisin liian kuumana, sillä tavalla voisi sammuttaa halut siltä kertaa tehokkaasti.

    • ---

      Itse tykkään seksivälineistä, tyttöystäväni ei niinkään.

      Minun ehdotuksestani joskus kokeiltiin. Tyttöystäväni totesi, ettei se tunnu miltään - ei hyvältä eikä pahalta. Itse taas tykkäsin. Nykyään tyttöystävä käyttää välineitä toisinaan hyväillessään minua, minä en koskaan hyväillessäni häntä, ja tämä on toiminut ihan hyvin näin. Molemmat on tyytyväisiä. :)

    • meillä

      Mulle on kanssa muodostunut käsitys, että harva lesbopari käyttää leluja. Ainakin omassa ystävä- ja kaveripiirissä on muotoutunut sellainen käsitys, että suurimmat leluvarastot löytyy heteronaisilta ja lesbot eivät niinkään leluja kaipaa.

      Itse en myöskään kaipaa leluja. Suhteessa haluan ensiksi oppia tuntemaan toisen hyvin, ja seksuaalisuuden osa-alueellahan itsestä ja toisesta voi oppia uutta vaikka kuinka pitkään. "Perusseksi" ja luovuus asentojen suhteen on toistaiseksi riittänyt mulle mainiosti. Lisäksi suurin juttu seksissä mulle on todellakin se paljon mainostettu läheisyys, oman rakkauden osoittaminen toiselle ja toisen varaan heittäytyminen ilman mitään estoja.

      Suhtaudun kyllä muuten leluihin myönteisesti, ja ehkäpä jossain vaiheessa kokeilemme jotain. Käsirautoja olen joskus kokeillut ja dildoa myös, ja pidän molemmista. Sen suuremmin en niitä kaipaa, mutta miksipä ei joskus. En ole vielä koskaan elänyt suhteissani (vaikka melko pitkiä ovatkin olleet) sellaiseen vaiheeseen, jossa seksi olisi alkanut tuntua puuduttavalta.

      • käytössä kaikki kolme...

        ...ihan luonnollisen peniksen näköistä ..."penistä". Erityisesti tyttöystäväni pitää klassisesta panosta, mutta minäkin toisinaan haluan olla vastaanottavana osapuolena. Ehkä kuitenkin enemmän olen "top" ja nautin tyttöystäväni kokemasta nautinnosta. Kaikilla vempeleillä on lisäksi omat nimensä eli meillä tässä on kyllä vahvasti lempeä huumori mukana. Oman vängän lisänsä toi kerran peniksen päälle pujotettu kondomi, tosin ihan kertaluontoisena juttuna :).
        Lelut ovat mukavia!


    • bgg

      Meillä on säännöllisessä käytössä (ei siis aina, mutta ihan säännöllisesti!)käytössä ja kummatkin tykkää. Se on ihan omanlaisensa tilanne kun otetaan lelut mukaan ja sen kyllä jo kummatkin tietää.
      Kaikenlaisia leluja on harkittu, mutta ne odottavat sitten sitä aikaa kun tuntuu että tarvitsee lisää mausteita....
      Rohkeesti vaan puheeksi asia, sillä se meilläkin selvisi :)

    • molemmat tykkää

      Meillä on useitakin erilaisia sauvoja ja kiihoittimia. Käytetään niitä kultani kanssa yhdessä, sekä myös erikseen. Ovat kiva lisämauste, mutta tarvii sopivan fiiliksen siihen.
      Kuulia käytetään molemmat hyvinkin paljon päiväsaikaan, mutta en lakisi niitä suoranaisesti leluiksi. Tarkoitushan on niillä treenata lihaksia, mutta kieltämättä niillä voi myös pitää kiihoitusta yllä vaikka koko päivän.

    • taikatalvi-03

      Kannattaa todella puhua asiasta, ja vaikka useampaan otteeseen.

      Minulle ainakin oli jotenkin shokki kun ensimmäisen kerran keskusteltiin leluista. Tuli jotenkin epävarma olo, kun liikuttiin sellaisella maaperällä, josta en tiennyt mitään, en ollut tiennyt että tyttöystävä sellaisista nauttisi. Järkytyin kai vähän. Piti vähän aikaa sulatella asiaa, nyt olen jo itsekin innostunut ajatuksesta.

      Meistä molemmista oli hyvä asia, että lelut tulevat kuvaan vasta sitten kun on oppinut tuntemaan ja tyydyttämään toisen täysin ilman mitään leluja, ettei käy niin että seksi tavallaan perustuu niille leluille, eikä osata rakastella ollenkaan ilman.

      Joskus kestää hetken kun yrittää ymmärtää sellaista, mistä ei itsellä ole täysin samanlaista kokemusta. Olisi asiallista kuitenkin yrittää, eikä tyrmätä kaikkea oman kokemuspohjan perusteella.

      Naiset on keskenään niin erilaisia. Varsinkin tuon penetraation osalta; ei kaikki tykkää ja toiset taas oikein kovasti. Minun oli vaikea ymmärtää miten penetraatio voi tuntua toisesta niin hyvältä että se näyttelee pääroolia koko esityksessä. Nykyään en enää ihmettele, se vaan on niin ja tottapuhuen otan ilolla vastaan apuvälineitä siihen hommaan. :)

    • Anonyymi

      Ihan lässynlässynläätä jotkut "kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan niin sen pitäisi riittää" yms jutut. Jos seksimieltymykset ja seksi ei toimi riittävästi, niin ei toimi parisuhdekaan. Itsellä tuskin toimisi parisuhde niin ei-seksuaalisen ihmisen kanssa, että lelutkin vierastaisi yms. Kannattaa puhua tuollaiset asiat selväksi jo ennen seksiä, saati mitään seurustelua.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe