Laivalla Rostockiin + autonvuokraus

_netta_

Moi. Löytyiskö jollain hyviä neuvoja otsikon mukaiselle reissulle? Elikkäs Suomesta laivalla Rostockiin ja sieltä pikkubussi/asuntoauto alle muutamaksi päiväksi. Sillä sitten ainakin Hampuriin ja Berliiniin käymään. Koko reissun kesto olisi vain 5 vuorokautta, joten aikaa tuhlattavaksi ei oikein ole, kaikki pitäisi olla valmiiksi suunniteltu :) Mistä siis kannattaa ottaa auto, ja mitä reittiä olisi järkevää ajella, että näkee mahdollisimman paljon Saksaa lyhyessä ajassa?
Ai niin muuten, onko minkäänlaista asuntoautoa/pikkubussia edes luvallista ajaa vain B-kortilla?

5

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuluu laivamatkaan

      jos noin vähän aikaa niin miksi tuhlaat sen kykkimällä laivalla? Lennot on tosi halpoja Berliiniin ja Hampuriin edestakaisin ja niihinhän voi yhdistää vuokrauksen. Luulen, että menisist Superfastilla ja ei ole todellakaan mikään "ruotsinlaiva", vaan vain purkki jolla meri yliteään. ja aika käy kyllä pitkäksi, hoh,hoijjaa.
      Suosittelen lentomatkaa....

      • _netta_

        Menen laivalla, koska minulla on sattumalta useita ilmaisia lippuja ko. merikyytiin ja reissun budjetti on erittäin niukka.


      • toisinpäin
        _netta_ kirjoitti:

        Menen laivalla, koska minulla on sattumalta useita ilmaisia lippuja ko. merikyytiin ja reissun budjetti on erittäin niukka.

        Me ollaan menossa kyllä omin kyydein saksaan, mutta tullaan pois laivalla. Viidessä päivässä todella kierto tekee aika tiukkaa, jos laivamatkat kuuluvat noihin päiviin. Laivass aikaa kun vierähtää jo yhteen suuntaan reilu vuorokausi.

        Enempää en varsinaiseen kysymykseen osaa vastata muuta kuin että B-kortilla saa ajaa kyllä sekäpikkubussia että asuntoautoa. Riippuen tietenkin koosta ja siitä kuinka monta autoon on rekistöröity matkustajia. Vuokraamoissa kyllä tietävät.


      • me2
        _netta_ kirjoitti:

        Menen laivalla, koska minulla on sattumalta useita ilmaisia lippuja ko. merikyytiin ja reissun budjetti on erittäin niukka.

        meillä lennot berliiniin edestakas huhtikuussa 118e! sieltä vuokrataan auto kolmeks päiväks, 130e ja sitten hotelli 130e. Halpa reissu!


    • reissumies

      Noin lyhyelle reissulle en edes Saksaan lähtis, ei kerkee muuta kuin ajeleen ja koko ajan on helkutin kiire joka paikkaan avan turhaa. Jos noin vähän aikaa niin käykää vain Rostockissa eikä puhettakaan että lähette Berliiniin turha toivo jos haluat oikeasti kokea jotain niin olette vaan kiltisti Rostockissa koko ajan ja ehkä käytte junalla jossain toisessa pienehkössä kaupungissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe