Sveti: Dolphin Marina

Kokemuksia?

Olemme lähdössä tuohon hotelliin, minkälainen on kokemuksenne? Onko All Inclusive hintansa väärti? Mitä tarkoittaa paikalliset juomat, jotka hintaan kuuluu? Kiitos vastaamaan vaivautuneille jo etukäteen!

7

1135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juhani & Liisi

      Terveiset vaan Svetistä ja juuri Dolphin Marinasta.
      Hotelli oli asuntonamme kolmen viikon ajan ja ainakin me viihdyimme hyvin ja nyt sitten itse asiaan.
      Ensiksi hotellista. On paikalliselta luokitukseltaan viisi tähteä mutta esim. Aurinkomatkat on antanut muistaakseni neljä tai neljä-. Yllätyksenä bussista ulos tullessa on hotellin koko. Koska vastaanotto sijaitsee kerroksessa viisi, niin ensi vaikutelma kadulta tullessa on, että onpa pieni mutta todellisuus onkin sitten toista luokkaa. Huoneisiin lähdetään hissillä aina alaspäin ja respa onkin niinsanotusti " katolla " Huoneita on yli neljäsataa ja kaikissa merinäköala ja ihan mukavan kokoiset tilat. Kunnon isot sängyt ja lisävuoteetkin avataan nojatuoleista, joten niissäkin mahtuu hyvin nukkumaan. Ihan pienille lapsille on sitten ne erilliset lastensängyt.
      Huoneissa on toimivat ilmastointilaiteet ja niitä pystyy pitämään päällä vuorokauden ympäri. Vinkkinä, ota mukaan joku käytöstä poistettu muovikortti. Se toimii loistavasti avaimena ilmastointilaitteeseen ja sähkökytkimeen ( ovat siis sama laite . Meillä oli ostettuna esim. jääkaappi huoneeseen ( hinta koko ajalta 50 levaa eli n. 25 euroa) ja jos kortin otti pois kytkimestä ulos lähtiessään, ei myöskään jääkaappi toiminut.
      Sitten ruokailusta. Sitä saa lähes jatkuvasti ja sitä on paljon, aamiaiselta löytyy munakokkelia, paistettuja munia, makkaroita, puuroa, jogurtteja, hedelmiä ja luonnollisesti myös paljon erilaisia leipätuotteita ja leikkeleitä ja kasviksia. Myös pullan ystävät on huomioitu. Lounas ja päivällinen ylittävät sitten tarjonnassaan vielä puolella aamiaistarjoilun. En kuullut yhdenkään valittavan että olisi nälkä, päinvastoin ihmiset eivät jaksaneet syödä edes joka ateriaa. Allasbaarilta sai vielä kuumia leipiä ja esim. aivan ihania lettuja. Sisäbaarien (2 kpl) hyllyillä oli tarjolla erilaisia leipiä, sekä makeita leivonnaisia ja hedelmiä ruokailujen väliin nautittaviksi.
      All inc. juomat ovat paikallisia juomia, eli alkoholi on bulgarialaista samoin mehut ja virvoitus juomat ja niitä saa joka baarista sekä tietysti myös ruokailujen yhteydessä. Ihan olivat juotavia, tosin Rakian jättäisin väliin, se on paikallista pontikkaa joka on aivan hirveän makuista, mutta viinit,brandyt,vodkat ja liköörit ihan ok. Myös ulkolaisia juomia saa esim. Wiski on ulkomailta tuotua joten se ei kuulu hintaan ja ne laskutetaan erikseen.
      Juomavedesta sen verran, sitä ei kannata hotellilta ostaa, vaan hakea kävelykadun varrelta olevista esim.Aldon supermarketista. Kuuden kappaleen paketti puolentoista litran pulloja maksoi alle 8 levaa halvimmillan. Sitä ei tosin ostettu Aldosta vaan vähän matkan päässä eteenpäin kävelykadulla oli pieni juomia myyvä koju. Puolen litran pullo vettä hotelissa maksaa 1,5 levaa.
      Paljon on asiaa kerrottavana mutta jos on jotain mitä muuta haluaisit tietää, vastaan kyllä. Esim jos haluat jotain tietää retkistä tai muusta kysy pois.
      ps. meinasi vallan unohtua tuo yksi varmasti kiinnostava asia, nimittäin uima-allasalue. Itse uima-allas on suht.koht. kohtuullisen kokoinen ja rantatuoleja on varmasti muutama sata, joten ei tarvitse harrastaa sitä " aamulla aikaisin varausta " niitä kyllä riittää. Varjo ja rantatuolit kuuluvat hintaan mutta jos niihin haluaa pehmikkeen, niitä myydään 2 levaa kpl/pv.
      Hotellista saat myös maksuttomat pyyhkeet sinne uima-altaille.

      • mmmm

        Olipas kattava vastaus, sain sen mitä halusinkin, kiitoksia vain! Viime kesänä olimme Kultahietikolla ja sieltä vierailimme Svetin mineraalivesialtaissa. Onko niitä allasalueita useampikin, en osaa sanoa, mikä paikka se oli, jossa kävimme...
        Teillä jatkuu täällä vielä kivat ilmat, ainakin vähän aikaa:)


      • palautetta
        mmmm kirjoitti:

        Olipas kattava vastaus, sain sen mitä halusinkin, kiitoksia vain! Viime kesänä olimme Kultahietikolla ja sieltä vierailimme Svetin mineraalivesialtaissa. Onko niitä allasalueita useampikin, en osaa sanoa, mikä paikka se oli, jossa kävimme...
        Teillä jatkuu täällä vielä kivat ilmat, ainakin vähän aikaa:)

        matkanjärjestäjälle. Dolphin Marina ei vastannut toiveitamme. Sängyt olivat kovat ja natisevat, hotelli oli laitosmainen ja hissit kaameat. Ei vastannut ****- tasoa ainakaan sen mukaan, mitä pari kertaa aiemmin olemme olleet Bulgariassa. Hotelli ei myöskään varsinaisesti sijaitse rannalla, vaan betonilaiturissa. Voisin suositella, jos markkinoitaisi ***- hotellina, joka ei ole rannassa, vaan lähellä rantaa.


      • Juhani & Liisi
        mmmm kirjoitti:

        Olipas kattava vastaus, sain sen mitä halusinkin, kiitoksia vain! Viime kesänä olimme Kultahietikolla ja sieltä vierailimme Svetin mineraalivesialtaissa. Onko niitä allasalueita useampikin, en osaa sanoa, mikä paikka se oli, jossa kävimme...
        Teillä jatkuu täällä vielä kivat ilmat, ainakin vähän aikaa:)

        Kyselit niistä mineraalialtaista. Siihen minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta. Viime vuonna vietimme loman Sirius Beachissa ja siinähän on sellainen mineraalivesiallas aivan vieressä. Toinen allaspaikka on kai se virallinen ja sijaitsee joku sata metriä Dolphin Marinasta Siriukseen päin. Kävelyretkillä ohitimme paikan useastikin mutta minua ei henkilökohtaisesti innosta se vesi. Se on väriltään sellaista vihreän-kellanruskeaa ja " tuoksu" ei ole kovin kutsuva. Mutta luultavasti nuo ominaisuudet kuuluvat veteen joka sisältää rikkiä muita mineraaleja. Mieheni kävi vuosi sitten liottamassa itseään siellä Siriuksen rannassa, oliko siinä mitään taikaa terveyteen, sitä en tiedä.
        Täytenee ottaa myös vähän kantaa tuon nimimerkki " palautetta antanut " tarinaan.
        Se on totta, että Dolphin Marina ei sijaitse ns. rannalla jos sillä tarkoitetaan hiekkakenttää josta pääsee suoraan mereen. Dolphin on rakennettu rinteeseen josta on ilmeisesti aikoinaan tarkoitettu tehdä satama. Siellä on iso aallonmurtaja vastapäätä ( erittäin kiva paikka muuten kävellä ja nähdä pikkukaloja ja taskurapuja) ja aallonmurtajan ja Dolphinin väliin muodostuu sellainen " merivesiallas ". Sinne pääsee erittäin hyvin uimaan, koska useammat raput johtavat suoraan veteen. Vesi " altaassa " vaihtuu ja se on jopa turvallisempi uida kuin ison rannan aallokko, eikä siellä ole koskaan sellaista punaista lippua joka kieltää veteen menemisen.
        Jos sitten haluaa mennä perinteiselle rannalle, sekin löytyy n. 100 metrin päästä hotellilta. Se on luonnon ranta ja siellä viettää aikaansa myös paikalliset.
        Ja vielä vähän noista " natisevista sängyistä ja kamalista hisseistä". En oikein ymmärrä miten hotellin luokitukseen voi vaikuttaa hissi. Dolphin Marinassa on neljä kappaletta 4-6 hengen hissejä jotka toimivat, vievät asiakkaan siihen kerrokseen mihin haluaa. Ulkonäkö ei ainakaan minua millään lailla haitannut, pääasia oli ettei koskaan tarvinnut odottaa ikuisesti hissin tulemista.
        Entäs sitten natisevat sängyt, kyllä ne jonkinverran " ääntä " pitivät, mutta en kyllä senkään asian takia hotellin luokitusta laskisi.Minusta ne oli hyvät. Omana kriteerinä voisin sanoa, että jos meikäläinen, joka on 160cm stumppi, mahtuu nukkumaan vaikka poikittain yhdellä sängylla, niin olen tilaan erittäin tyytyväinen. ( ja eihän ne sängyt nyt niin hirveästi natise, ellei itse natisuta ).
        Muuten se Delphinin uimallasalue on kokonaan katettu hiekalla, joten pienetkin naperot pääsivät hyvin tekemään hiekkakakkuja ja osalle oli hankittu sellainen muovinen allas jossa pystyivät turvallisesti leikkimään. Ja ehkä mikä vielä parasta, se " ranta " siivottiin joka ikinen päivä, ei ollut roskia, kun sinne aamulla menit.


      • ahla

        Olette ilmeisesti lomailleet molemmissa hoteillssa Sirius Beachissä ja Dolphin Marinasssa. Kumpaa suositelette? olemme 4-henkinen perhe, lapset 15- ja 13 v. Bulgariassa olemme käyneet 2 kertaa, Sunny Beachillä. Nyt kiinostaisi Svei Konstantin.


    • : (

      Älä mene sinne. Kreikan hotelliluokitusen mukaan sen luokitus olis ** korkeintaan . Ilmastointi ei pelannu ja jos pelas niin en koskaan ole huonompaa ilmastointi laitetta tavannut. Huoneissa hirveät sängyt, kovat kun mitkä. Huoneissa tummat verhot jotka eivät ole pimennysverhoja vaan heräät aaamulla ennen 6tta kun aurinko nousee. Hotellin henkilökunta passiivista ja .... Ensimmäinen lomapaikka missä olen laskenut montako yötä että pääsee kotiin.

      Niin ja hotelli sijaitsee meren lähellä,mutta ainakaan lapset ei ihan helposti pääseee uimaan kun siinä on venelaituri. Kävelymatkan päässä ihan kiva uimaranta. Altaassa likanen vesi kun tultiin. mutta jossain puolessa välisssä altaan vesi vaihdettiin niin oli pari päivää puhtaampi. Ruoka rasvaista... pääsääntöisesti syötävää. Olen kyllä ollut parempitasoisissakin All inclusive paikoissa. No kuka tykkää mistäkin. Mutta loputuloksena: EN tässä elämässä kyseiseen hoteliin mene ellen ilmaiseksi pääse.

    • äääääääääll

      suosittelen azalia hotellia . svetin paras . jos muuten paikka sattuu viehättämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2484
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      290
      2166
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2072
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1659
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      113
      1287
    Aihe