Juhannuksena tapahtui...

Liisuli

Pari vuotta sitten minut ja mieheni kutsuttiin pohjoiseen juhannuksen viettoon. Yöttömän yön kutsu houkutteli lopulta meidät reissuun.
Vanhaa maatilaa asutti mieheni veli perheineen, sekä heidän parikymppinen poika.
Olimme perillä myöhään torstai-iltana. Majoituimme ensimmäiseksi yöksi aittaan. Olin edellisellä viikolla täyttänyt 37-vuotta, joten tarjosin isännillemme kuohuviinit vielä torstain puolella. Miehen veljen poika, Aaro, oli kavereineen menossa mukana.
Perjantaina olikin juhannusaatto. Minä ja talon emäntä Margit touhusimme keittiössä aamupäivän. Mieheni meni veljensä kanssa heti aamusta kokkotarpeita kasaamaan. Mieheni on minua kahdeksan vuotta vanhempi.
Päivä soljui mukavissa merkeissä kohti iltaa.
Syötiin ja kävimme Margitin kanssa hyvissä ajoin saunassa.
Veljekset olivat humaltuneet jo ennen kokon sytyttämistä. Tavallaan se oli ymmärrerrävää, näkiväthän he vain pari kolme kertaa vuodessa.
Yötön yö oli vaikuttava kokemus.
Margitin kanssa kävelimme saunalta takaisin talolle. Miehet olivat antaneet Aaron kaverille parikymppiä jo alkuillasta, jotta tämä tulisi hakemaan heidät kun soittaisivat.
Istuimme ulkona grillikatoksessa tovin aikaa, kunnes Aaron kaveri kurvasi pihaan. -Jokos meette hakemaan ukot ? Margit kyseli. -Soittivat äsken että tunnin päästä, pojat vastasivat ja menivät kahvinkeittoon sisälle.
Olimme järjestelleet yösijat uudelleen, koska Aaro kaverinsa kanssa alkoi ajella naapurikylille kavereita katsomaan. Kyliltä oli tulossa ainakin yksi poika yökylään, joten saivat pojat olla aitassa rauhassa.
Veljekset palasivat rannasta puolen yön maissa kovan humalan kera. Miehet hyytyivät nopeasti ja nukkumatti kutsui. - Meiltä jäi juhannusseksit saamatta, Margit totesi leikillään. - Ehtiihän tuota, jatkoin.
Margit nukkui miehensä kanssa talon yläkerran makuuhuoneessa. Yläkerrasta ei ollut ikkunoita pihalle ja aitan suuntaan.
Kävin yöpuulle mieheni viereen, joka kuorsasi vaimeasti. Vaihdoin ylleni kevyen yöpaidan, joka ylettyi pepusta vähän alemmas. Otin pois myös pikkuhousuni. Makailin sängyssä hetken aikaa, ja huomasin kännykkäni kadonneen. Olin hakenut aitasta yhdentoista maissa kassini pois, oliko känny jäänyt aitan pöydälle ? kello oli vähän yli yhden. Avasin hiljaa ulko-oven ja kävelin aittaan. Puhelin löytyi. Huomasin mitä pojilta oli illalla jäänyt sängyn alle: pornolehti. Niinpä tietysti. Istahdin aitassa sängylle ja selailin lehteä. Eräs kuva, jossa tummapintainen adonis työntyi ikäiseeni brunettiin kiihotti minua. Seuraavassa kuvassa brunetti olikin päässyt jo afrikan lahjan päälle istumaan.
Kävin kyljelleni sängylle ja sormetin itseäni kevyesti. Nostin yöpaitaani ylös ja kävin selin makuulle. Halusin tässä ja nyt saada täyttymyksen. Yhtäkkiä aitan ovi avautui. Aaro ! Mistä hän siihen nyt ilmestyi ? -Oho, älä anna minun häiritä. -Ai sinä tulitkin jo, yritin kiemurrella. Aaro selitti nopeasti kuinka kaveri oli jättänyt sadan metrin päähän tienhaaraan.
Aaro oli selvästi humalassa. Nousin sängyltä poistuakseni, mutta Aaro otti kädestäni kiinni. -Jää vähäksi aikaa, Aaro aneli. -Kato tätä kyrpää, Aaro jatkoi ja otti vehkeensä esille. Katsoin sitä, mutta en tehnyt mitään. Aaro otti oikeasta kädestäni kiinni ja vei sen kalunsa päälle. Ajattelin vähän aikaa vatkata Aaron kullia, ja poistua sittten nukkumaan. Käteni jäykisti nuoren miehen kullin juhlakuntoon. Aaro suuteli minua voimakkaasti. Olin voimakkaasti kiihoittuneessa tilassa. Enempää ajattelematta otin yöpaitani pois päältä ja katsoin Aaroa. Aaro näki isohkot rintani ja tumman karvoitukseni. Otin Aaron paidan pois ja hyväilin käsillä nuoren miehen pyykkilautaa. Kropassa ei ollut grammakaan ylipainoa. Aaro suuteli ja hyväili rintojani. Halusin jo saada kullia itseeni. Kävin selin makuulle. Aaro nuoli minulle orgasmin, mutta halusin jo kalua. Aaro kaivoi lompakostaan kondomin. Otin Aaron kivikovaa kalua suihin hetken, jonka jälkeen rullasin kondomin paikoilleen. Halusin olla se joka dominoi ja kävin päälle. Aaro työnteli nuoren miehen kiimalla altakin vastaan terhakkaasti. Kulli tuntui ihanalle pillussani. Aaro laukesi varsin nopeasti ja pikapanomme oli enää lähihistoriaa.
Kömmin takaisin taloon ja nukkumaan.
Omatunto alkoi soimata aamulla.

1

13893

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lähes saman ikäinen mies

      Mielestäni kun käytitte kumia niin en turhaan antaisi omatunnon soimata, näin leikkisästi tuskin ne vehkeet tuosta kuluivat, sitten kun ruvetaan roiskimaan niin se on eriasia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3536
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2287
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1679
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      78
      1173
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      986
    7. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      11
      925
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      920
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      835
    Aihe