Juhannuksena tapahtui...

Liisuli

Pari vuotta sitten minut ja mieheni kutsuttiin pohjoiseen juhannuksen viettoon. Yöttömän yön kutsu houkutteli lopulta meidät reissuun.
Vanhaa maatilaa asutti mieheni veli perheineen, sekä heidän parikymppinen poika.
Olimme perillä myöhään torstai-iltana. Majoituimme ensimmäiseksi yöksi aittaan. Olin edellisellä viikolla täyttänyt 37-vuotta, joten tarjosin isännillemme kuohuviinit vielä torstain puolella. Miehen veljen poika, Aaro, oli kavereineen menossa mukana.
Perjantaina olikin juhannusaatto. Minä ja talon emäntä Margit touhusimme keittiössä aamupäivän. Mieheni meni veljensä kanssa heti aamusta kokkotarpeita kasaamaan. Mieheni on minua kahdeksan vuotta vanhempi.
Päivä soljui mukavissa merkeissä kohti iltaa.
Syötiin ja kävimme Margitin kanssa hyvissä ajoin saunassa.
Veljekset olivat humaltuneet jo ennen kokon sytyttämistä. Tavallaan se oli ymmärrerrävää, näkiväthän he vain pari kolme kertaa vuodessa.
Yötön yö oli vaikuttava kokemus.
Margitin kanssa kävelimme saunalta takaisin talolle. Miehet olivat antaneet Aaron kaverille parikymppiä jo alkuillasta, jotta tämä tulisi hakemaan heidät kun soittaisivat.
Istuimme ulkona grillikatoksessa tovin aikaa, kunnes Aaron kaveri kurvasi pihaan. -Jokos meette hakemaan ukot ? Margit kyseli. -Soittivat äsken että tunnin päästä, pojat vastasivat ja menivät kahvinkeittoon sisälle.
Olimme järjestelleet yösijat uudelleen, koska Aaro kaverinsa kanssa alkoi ajella naapurikylille kavereita katsomaan. Kyliltä oli tulossa ainakin yksi poika yökylään, joten saivat pojat olla aitassa rauhassa.
Veljekset palasivat rannasta puolen yön maissa kovan humalan kera. Miehet hyytyivät nopeasti ja nukkumatti kutsui. - Meiltä jäi juhannusseksit saamatta, Margit totesi leikillään. - Ehtiihän tuota, jatkoin.
Margit nukkui miehensä kanssa talon yläkerran makuuhuoneessa. Yläkerrasta ei ollut ikkunoita pihalle ja aitan suuntaan.
Kävin yöpuulle mieheni viereen, joka kuorsasi vaimeasti. Vaihdoin ylleni kevyen yöpaidan, joka ylettyi pepusta vähän alemmas. Otin pois myös pikkuhousuni. Makailin sängyssä hetken aikaa, ja huomasin kännykkäni kadonneen. Olin hakenut aitasta yhdentoista maissa kassini pois, oliko känny jäänyt aitan pöydälle ? kello oli vähän yli yhden. Avasin hiljaa ulko-oven ja kävelin aittaan. Puhelin löytyi. Huomasin mitä pojilta oli illalla jäänyt sängyn alle: pornolehti. Niinpä tietysti. Istahdin aitassa sängylle ja selailin lehteä. Eräs kuva, jossa tummapintainen adonis työntyi ikäiseeni brunettiin kiihotti minua. Seuraavassa kuvassa brunetti olikin päässyt jo afrikan lahjan päälle istumaan.
Kävin kyljelleni sängylle ja sormetin itseäni kevyesti. Nostin yöpaitaani ylös ja kävin selin makuulle. Halusin tässä ja nyt saada täyttymyksen. Yhtäkkiä aitan ovi avautui. Aaro ! Mistä hän siihen nyt ilmestyi ? -Oho, älä anna minun häiritä. -Ai sinä tulitkin jo, yritin kiemurrella. Aaro selitti nopeasti kuinka kaveri oli jättänyt sadan metrin päähän tienhaaraan.
Aaro oli selvästi humalassa. Nousin sängyltä poistuakseni, mutta Aaro otti kädestäni kiinni. -Jää vähäksi aikaa, Aaro aneli. -Kato tätä kyrpää, Aaro jatkoi ja otti vehkeensä esille. Katsoin sitä, mutta en tehnyt mitään. Aaro otti oikeasta kädestäni kiinni ja vei sen kalunsa päälle. Ajattelin vähän aikaa vatkata Aaron kullia, ja poistua sittten nukkumaan. Käteni jäykisti nuoren miehen kullin juhlakuntoon. Aaro suuteli minua voimakkaasti. Olin voimakkaasti kiihoittuneessa tilassa. Enempää ajattelematta otin yöpaitani pois päältä ja katsoin Aaroa. Aaro näki isohkot rintani ja tumman karvoitukseni. Otin Aaron paidan pois ja hyväilin käsillä nuoren miehen pyykkilautaa. Kropassa ei ollut grammakaan ylipainoa. Aaro suuteli ja hyväili rintojani. Halusin jo saada kullia itseeni. Kävin selin makuulle. Aaro nuoli minulle orgasmin, mutta halusin jo kalua. Aaro kaivoi lompakostaan kondomin. Otin Aaron kivikovaa kalua suihin hetken, jonka jälkeen rullasin kondomin paikoilleen. Halusin olla se joka dominoi ja kävin päälle. Aaro työnteli nuoren miehen kiimalla altakin vastaan terhakkaasti. Kulli tuntui ihanalle pillussani. Aaro laukesi varsin nopeasti ja pikapanomme oli enää lähihistoriaa.
Kömmin takaisin taloon ja nukkumaan.
Omatunto alkoi soimata aamulla.

1

13502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lähes saman ikäinen mies

      Mielestäni kun käytitte kumia niin en turhaan antaisi omatunnon soimata, näin leikkisästi tuskin ne vehkeet tuosta kuluivat, sitten kun ruvetaan roiskimaan niin se on eriasia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe