SARPION ON TÄYTYNYT KADOTA

SAIRAALAAN!

Ei ole muuta järkevää selitystä mummon katoamiseen kuin se, että mummo katosi sairaalaan. Jos mummo joutui ulos sairaalasta, miksi ihmeessä kukaan ei nähnyt mitään? Minne Sarpio olisi lähtenyt kävelemään ulkona? Jos olisi kävellyt, hänen olisi pitänyt kävellä jalkakäytävällä pitkin katuja ja silloin jonkun olisi pitänyt huomata sairaalavaatteissa käyskentelevä Sarpio. Mutta kukaan ei nähnyt mummoa.

Ainoa looginen selitys on, että mummo jäi jonnekin sairaalaan. Ei yksinkertaisesti voi olla muuta selitystä. Ei mummo ole voinut hukkuakaan.

38

2072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totta töriset!!

      Se katos viemäriin. Kävi tarpeillaan ja imu yllätti.. Ja sinne meni. Huomaatko, saatiin yhdistettyä nämä kaksi uskottavaa ja todennäköistäkin teoriaa. Se siis katosi sairaalaan ja hukkui viemäriin.

    • käynnyt

      Sairaala ei ole kadun varrella, vaan metsässä.

      • säkin

        No kai nyt sielläkin on viemäri. Ei kai ne kadulle laske?


    • .......

      Asun keskellä Helsinkiä ja voin joskus keskellä päivää tehdä kävelylenkin näkemättä ketään missään. En usko, että Heinolan yö sen vilkkaampi on. Vai ollaanko siellä tälläkin hetkellä kuikuilemassa verhojen välissä, josko joku sattuisi kävelemään talon ohi?

      • lä vähissä

        Juu, kato maalla on niin vähän virikeitä. Kyllä siellä on ihme, jos mummo päsee huomaamatta vilahtamaan ohi.

        Mitä muutakaan siellä tekis...


    • ujjfjfjfjvmvmvmvm

      pakko oli tulla tänne kommentoimaan asiaa kun joun aikaan oli puhetta vanh naisen kans ja hänen ed mennyt sisko oli ollut hoidossa sam aikoihin heinolassa ja hänelle oli soitettu huoneeseen ett tultava johonki kerrokseen toimenpiteisiin tms ja hänen petikaver ioli sanonut että älä mene että se kerros on remontissa..ja ei hän mennyt.. eikä oltu häntä haettukaan.. todella outo juttu
      harmi kun eivät olleet siittä ilmoittaneet mihinkään

      • I guess

        Taisi olla erehdys, kutsuttu vahingossa väärään kerrokseen.


    • on kyllä

      Ihmeellisin juttu minusta koko tuossa kadonneet sarjassa.
      Ei kuiten lähteny vanha mummeli maailmallekkaan onneansa koittamaan ja tuskin kukaan mitään semmoistakaan olis siltä halunnu ku mitä vaikkpa Raisa Räisäseltä tai Merja Vaaralta olisi voinu joku haluta.

    • jos ne

      Teki siellä sairaalassa jonku niin karsean hoitovirheen ettei sitä vaan kerta kaikkiaan olisi voinu päästää julkisuuteen.
      Meni rotanmyrkyt ja unilääkkeet sekasin tai jotain muuta vastaavaa superkämmäystä.

    • tmmnmbmbbmmb

      voisko joku tutkija kiinnittä huomiota tuohon mistäaiemmin kerroin..eli pohjois-suomalainen nainen oli heinolassa hoidossa suurinp samoihin aikoihin ja häntä oli soitettu huoneeseen ett tule tiettyyn kerrokseen toimenpiteisiin ja naisen petinaapuri oli kieltänyt menemästä koska siellä oli kuulemma remontti siinä kerroksessa kys nainen on jo kuollut

      • siis..

        Yöllä soitettu sille vai? Sarpiohan katosi yöllä.
        Jos yöllä soitettu,menee kyllä juttu mielenkiintoseksi.


      • IKJUNNNN
        siis.. kirjoitti:

        Yöllä soitettu sille vai? Sarpiohan katosi yöllä.
        Jos yöllä soitettu,menee kyllä juttu mielenkiintoseksi.

        tuo tapahtu mieheni tädille kyllä päivällä ja se on tosi juttu!!!!! peti naapuri sanonut ett se koko kerros oli sillon rempassa .


      • 4+11
        IKJUNNNN kirjoitti:

        tuo tapahtu mieheni tädille kyllä päivällä ja se on tosi juttu!!!!! peti naapuri sanonut ett se koko kerros oli sillon rempassa .

        Siinä kadonneet sarjassa mainittiin että Sarpio olisi saanu jonku puhelinsoiton klo 11 aikaan päivällä,mutta ei sitä vissiin yhdistetty mitenkään koko tapaukseen.
        Jospa se meni sinne sitten ja lähti varaosina ulos myyntiin.
        Loppuruumis poltettiin keskuslämmityskattilassa.


      • Mitä osia
        4+11 kirjoitti:

        Siinä kadonneet sarjassa mainittiin että Sarpio olisi saanu jonku puhelinsoiton klo 11 aikaan päivällä,mutta ei sitä vissiin yhdistetty mitenkään koko tapaukseen.
        Jospa se meni sinne sitten ja lähti varaosina ulos myyntiin.
        Loppuruumis poltettiin keskuslämmityskattilassa.

        vanhoista mummoista muka saisi.


      • En tiedä mut
        Mitä osia kirjoitti:

        vanhoista mummoista muka saisi.

        Kai sitä rahalla pääsee vaikka leikkausjonojen ohi toiset rikkaat mummot ja vaarit.


    • 15+4

      oliskohan joku tienannu elinkaupoilla,voisiko olla mahdollista.
      Tuntuu jotenki että jos sairaalassa ei joku Sarpoista tiedä,niin sitte pitää kysyä varmaan jo ufoilta.
      Maailmassa katoaa lopullisesti korkeintaan pierut saharassa ja sukat pesukoneesta,ei ihmiset sairaalasta.

    • ythghghghg

      oliko oikeesti sarpiollekin soitettu???????menee oudoksi

    • Tuli mieleen

      Näin eräässä laitoksessa jätekuilun, vieläkin käytössä. Olisiko tuollainen sielläkin? Tyrkätty sinne elävänä tai kuolleena ja mennyt sieltä sitten kuljetuksessa kaatopaikalle. Kukaan ei välttämättä huomaisi.

    • rhrnfnnvnnvnvnvvnvnn

      onkohan senaikainen henkilökunta tarkastettu kunnolla kun onhan noita kuolemanenkeleitä paljastunut nykyisin..ja nuo puhelinsoitot ihmetyttää täytynyt olla henkilökuntaa tai rakennusporukkaa

    • Sarpio riepu

      jos sitä ei henkilökunta hävittäny niin sitte varmaan jo ufot.
      mihin se käppäilemään olis itse kuiten lähteny ja lopullisesti hävöksiin?

    • NNNN

      Muistelen, että reumasairaalasta tuli joskus joku dokumentti tv:stä vai oliks se kadonneiden jakso, en jaksa muistaa mutta siinä se yks lääkäri, olikohan ylilääkäri, oli tosi kummallisen oloinen.

      Nää puhelinsoitot on niin kummallisia. Lisää tietoa tarvittaisiin. Varsinkin varmistus sille milloin se kerros oli remontissa.

    • tugjjggjgjgjj

      tuli mieleeni ettäoisko tehty esim lääkekokeita tms vanh naisilla??kyselen vielä ede menneen siskolta muistaako se muuta siskonsa kuntoutuksesta heinolasta.kys nainen kuoli syöpään.

      • Pakkohan niitä

        Lääkekokeita on tehdä,ei tietenkään julkisesti,tämä ei ole mikään Hitlerin Saksa.
        Toisaalta,onhan noita "kuoleman enkeleitä" piikkihoitsuja ollu varmaan aina,siihen aikaan ei vaan semmosista puhuttu,eikä ollu nettiä,jonka kautta tieto leviää reaaliajassa.


    • ujhnbbbb

      onkohan tuolla sarpiolla enää sukulaisia jotka hoputtaisi tutkimuksia..

    • tiiiiiiii

      Onhan siellä niitä maanalaisia "viemäreitä" joihin olisi voinut joku kadotakin,ilman että löytyy. Se on sitten eriasia että miten sinne olisi joutunut ja kuka avannut lattialuukun päästäkseen viemäriverkostoon.
      Näistä maanalaisista verkostoista kertoi eräs nykyäänkin reumalla työskentelevä.

    • jos Sarpio

      Olis lähteny ulos vesisateeseen omasta toimestansa käppäilemään aamuyöllä lähes nollakelissä ja yöpaitasillaan,olis se jo löytyny jostain läheltä.
      Viranomainen jos olisin,niin kysyisin suoraan henkilökunnalta että mitä te sille oikein teitte ja mihin te sen sitte veitte.

      • Nettivajakki

        Tai ehkä on kävellyt unissaan ulos ovesta ja jäänyt auton alle ja kuollut. Sitten kuski on joutunut paniikkiin ja piilottanut ruumiin? Ei tietysti tämä(kään) ole todennäköistä.


    • ,v,v,v,v,

      laitoksissa on kyl illasta asti ovet lukossa

    • Taitaa jäädä

      Ikuiseksi arvoitukseksi tämäkin.

    • huhut=huhuja

      Heinolan reumasairaalassa ei kylläkään soitella potilaille, että tuupa nyt tänne huoneeseen/kerrokseen tutkimuksiin, joten edellä tällaista kirjoittanut puhuu perättömiä huhuja. Olen itse ollut sairaalassa ja tiedän tämän asian.
      Aloittaja ihmettelee, ettei Sarpiota nähty. Kannattaisi ottaa selvää Heinolan Reuman sijainnista. Kuka siellä mitään näkee syksyisenä, sateisena yönä, keskellä ei mitään? Eihän se Reuma missään kaupungin keskustassa sijaitse.
      Ihmetyttää muutenkin nämä kirjoitukset, joissa ei ole yhtään perehdytty asioihin vaan kirjoitetaan toisen käden tietoa ja pelkkiä valeita ja huhuja. Googlettakaa edes asioita ja lukekaa vaikka minfoa.

      • Hsefg

        No eipä varmaan sairaalasta soitetakaan, että tuleppa hoitoihin tänne remontissa olevaan kerrokseen. Kuka sitten on soittanut tuon puhelun ja miksi? Harmi ettei poliisi tongi tätä kunnolla. Uskon, että sairaalassa oli menossa jotain todella hämärää mutta mitä.


    • uyjjyjyjyjyjj

      luin nyt pitkän ajan päästä tätä uudesti ja vaivaa edelleen tämä juttu kun sille mieheni tädille oli soitettu päivällä siittä toimenpiteestä..yms ks ylemp..ja nyt luin ett tuos joku kirj ett sarpiollekkin oli soitettu!!!!!!!en ole sitä hoksannut tästä aikaisemmin..toinen vanha täti tästä puhui kerran kun muisti siskonsa heinolan tapauksen joka oli rovaniemeltä sinne mennyt,nyt edesmennyt..vanha täti vielä elää ja muistaa tuon homman.on varmaan vaikea tutkia näin pitkän ajan kuluttua.

    • Ehkä

      Ehkä siellä sairaalassa sitten tapahtui jotain? (hoitovirhe?) Ja siksi ilmoitettiin remontista, jota ei ehkä ollutkaan? Koska jäljet piti hävittää... Ja "remontti" pitäisi ylimääräiset silmäparit poissa kerroksesta, jossa jotain oli tapahtunut.

      [Jos nyt kyseiset tiedot remontista pitävät edes paikkansa, koska sellaisesta ei ole mainittu viralliselta taholta missään?]

      Se soitto. Tiedetäänkö keneltä se oli?

      Mutta jos kyseessä ei ole hoitovirhe, niin mitä muuta se voisi olla? Jotain kamalaa on täytynyt tapahtua.

    • Hox7

      Entäs jos joku hullu tiedemies teki omia luvattomia ja vaarallisia lääkekokeilujaan sairaalassa ja osa potilaista kuoli ja ruumiit piti hävittää? Tuo puhelinsoitto on aika mielenkiintoinen.

      • 15+21

        Ei täysin mahdoton ajatus,kuten ei sekään että sisäelinbisnes on seuraavaksi kannattavinta maailmalla heti huumebisneksen ja asekaupan jälkeen..


      • 15+21 kirjoitti:

        Ei täysin mahdoton ajatus,kuten ei sekään että sisäelinbisnes on seuraavaksi kannattavinta maailmalla heti huumebisneksen ja asekaupan jälkeen..

        Makaaberi ajatus! Kenelle kelpaa yli 70-vuotiaan sairaan ihmisen elimet - sarveiskalvoja ehkä lukuunottamatta?


      • kelpaa ne
        piruitte kirjoitti:

        Makaaberi ajatus! Kenelle kelpaa yli 70-vuotiaan sairaan ihmisen elimet - sarveiskalvoja ehkä lukuunottamatta?

        Esim. USA:ssa ja venäjällä ottaneet elimiä yli 80v sairailta, ihoa ja luita käyttävät myös. Tuskin Suomessa sentään tuollaista, mutta paljonhan täällä tehdään turhia ruumiinavauksia, tiedä mitä otetaan,.


    • agatha c

      Teoria. Sarpion lapsenlapsi tai muu läheinen sukulaisnainen on ollut väkivaltaisen mielipuolen kanssa aviossa. Tulee ero ja nainen joutuu "pakenemaan maa alle". Mielipuoli tulee kiristämään Mummolta naisen olinpaikkaa ja joutuu sitten hävittämään ruuminkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe