ikkunaa korvaamassa

homo---poika

Koulu oli juuri alkanut kuuman kesän jälkeen. Potkimme jätkien kanssa palloa koulun aulassa, sillä ulkona satoi kaatamalla. Aulassa oli kyllä suuria ikkunoita, mutta potkimme varovasti. Tuskin pallo osuu ikkunaan, ajattelin.
Toisin kuitenkin kävi. Potkaisin palloa vähän liian kovaa, ja näin hidastetusti, kuin elokuvassa, kuinka pallo osuu suureen ikkunaan, ja ikkunaan tulee suunnilleen pallon muotoinen reikä. Sydämeni lyö tuhatta ja sataa, ja tunnen, kuinka jämerä käsi tarttuu olkapäähäni.
- Jaahas, Teemu, mennään sopimaan tuonne kansliaan ikkunan korvaamisesta, kuulen rehtorin sanovan selkäni takana.
- Joo, soperran paniikissa.
Melko tukeva rehtori pitkin askelin kohti opettajan huonetta ja kansliaansa. Seuraan laahustaen perässä, muut oppilaat katselevat minua uteliaina. Rehtori kaivelee puvuntaskustaan avaimia. Aivan kuin hänen kätensä olisi hieraissut kyrpääkin samalla, huomaan ajattelevani. Rehtori avaa kansliansa oven avainketjun päässä olevilla avaimillaan ja päästää minut sisään.
- Istu, rehtori sanoo ja viittaa epämukavan näköiseen puutuoliin. Istuudun, ja tunnen kuinka perseeni puutuu jo nyt tuolissa. Toivottavasti tässä ei mene kauaa, ajattelen tuskastuneena.
- Noniin, miten sinä ajattelit, että toimisimme tämän ikkunankorvaus-asian kanssa? rehtori kysyy virallisella äänellä.
- No, kai mun pitää vaa maksaa, mutisen häpeissäni ja vaivaantuneena.
- Niin.. Tuollaiset suuret ikkunat maksavat kyllä satoja euroja, mahtaakohan sinulla olla varaa moiseen, rehtori kysyy epäilevään sävyyn.
Ajattelen yksinhuoltaja-äitiäni. Rahaa ei tosiaankaan ole paljoakaan ylimääräistä.
- Ei mulla kyllä taida.., mutisen punastuen.
- Tämä asia voidaan ratkaista paljon helpomminkin. Halvemmaksikin se tulee, rehtori sanoo ja katsoo minuun hymyillen.
- Ai miten? kysyn ihmeissäni.
- Tulepas tähän minun polvelleni istumaan, niin kerron, rehtori sanoo iskien silmää.
Tietämättä itsekään, mitä oikein teen, nousen tuolista ja siirryn istumaan rehtorin valtavalle reidelle.
- Tiedätkös, Teemu, musta on kiva katella teitä jätkiä tuolla käytävillä. Sä oot yks parhaimman näkösistä jätkistä meidän koulussa, rehtori sanoo. Tunnen, kuinka teinikyrpäni alkaa pikkuhiljaa paisua.
En osaa sanoa mitään. Katson vain rehtoria kummissani. Rehtorin posket punoittavat ja olen tuntevinani jotain kovaa persettäni vasten.
- Ota vähän paitaa pois, mua kiihottaa niin paljon tuollaiset sinunlaisesi laihat pojat, rehtori sanoo ääni kiimasta paksuna ja alkaa avata tummansinisen kauluspaitani nappeja. Viimeiset napit hän tempaisee auki. Rehtori katsoi minuun ikäänkuin lupaa pyytäen, ja nyökkäsin. Rehtori kumartui, ja alkoi näykkiä ylävartaloani. Hän nosti päätään, ja painoi huulensa suulleni. Tunsin, kuinka hänen tuuheat viiksensä hivelivät ylähuultani, jolla oli vasta muutama viiksihaiven. Vastasin rehtorin suudelmaan, ja tunsin kiihoittuvani. Olin joskus kokeiluna ajatellut runkatessa muita jätkiä, mutta en ollut ajatellutkaan kiihottuvani oikeasti miehistä. Vieläpä lihavasta rehtorista. En kuitenkaan miettinyt sitä sen enempää, vaan keskityin nauttimaan rehtorista. Rehtori käänsi minut istumaan jalat harallaan reitensä päälle. Aloin hinkuttaa kyrpääni housujen läpi hänen reittään vasten, ja lasken käteni rehtorin kalulle yhä suudellen rehtoria.
- Noh, noh, Teemu, onko siellä jotain sinua kiinnostavaa, rehtori kysyy ilkikurisesti vilkaisten hänen kalullaan seikkailevaa kättäni.
- On, rehtori, sanon ja suustani pääsee tahaton huokaisu.
- Odotapas vain, kyllä sinä pääset tutustumaan siihenkin. Ota nyt kuitenkin housusi pois, haluan nimittäin nähdä sinut alasti, rehtori sanoo hivenen käskevään sävyyn. Nousen rehtorin sylistä, ja alan avata farkkujeni vetoketjua.
- Ei noin, riisu rauhallisesti ja eroottisesti. Meillä ei ole kiirettä, rehtori moittii.
Avaan farkkujeni napin, ja alan laskea farkkujani hitaasti, keikutellen persettäni. Kyrpäni pongahtaa suoraan eteenpäin päästyään vapaaksi farkuista. Bokserini muuttuvat teltaksi. Pudotan farkkuni alas, ja käännyn selin rehtoriin. Alan keinuttaa taas persettäni, ja työnnän käteni boksereihin hieroen persettäni. Katson rehtoriin, joka tuijottaa esitystäni kuin transsissa.
- Ota ne jo poish, huohahtaa rehtori. Tempaisen bokserini pois, ja heitän ne rehtorille. Rehtori hieroo niitä kasvoihinsa, ja haistelee teinikyrpäni niihin jättämää tuoksua. Näky on kieltämättä kiimainen, ja tunnen itsekin kiihottuvani lisää. Rehtori könyää ylös tuolistaan, ja laskeutuu polvilleen eteeni. Hän hamuaa kaluani suuhunsa. Tilanne on uskomaton, rehtori todellakin imee kyrpääni. Rehtori imaisee pari rivakkaa imaisua, kunnes nousee lattialta.
- Sinun kullisi on kyllä todella hyvin suuhun sopiva. 9D:n Jarnon kulli oli melko samanlainen, ainakin kun imin sitä viimeksi, rehtori lausahtaa.
- Mutta nyt on sinun vuorosi ottaa minun kaluni käsittelyyn, rehtori sanoo taas käskevämpään sävyyn ja istuu tuoliinsa. -Haluan, että imet myös kiveksiäni, ja katsot minua silmiin imiessäsi, rehtori sanoo ankarasti.
- niinkuin tahdot, rehtori, sanon alistuvasti, ja laskeudun polvilleni. Kyrpäni seisoo lähes tuskallisesti ottaessani rehtorin melko pienen, ehkä noin 14-senttisen kalun suuhuni. Nostan katseeni rehtorin silmiin, joka puuskuttaa kuin höyryveturi. Hän tarttuu minua hiuksista, ja alkaa painaa päätäni alas. Pian koko kalu on suussani. Rehtori alkaa nussia suutani ja huohottaa kiivaasti. Äkkiä hän tempaisee pääni ylös.
- Muutin mieleni, en aiokaan laueta suuhusi. Haluan nussia sinua, rehtori sanoo virnistäen.
- Eih... suustani pääsee kauhistunut älähdys.-Se sattuu taatusti, perseeni on niin tiukka, yritän estellä.
-Voi, Teemu-kulta. Yritän olla hellä, se ei satu. Ja voit olla varma, että perseesi ei ole enää niin tiukka tämän jälkeen, rehtori sanoo ystävällisesti iskien silmää.
- Hyvä on, myönnyn ymmärtämättä täysin mitä olen tekemässä.
- Sinut pitää ensin rentouttaa, rehtori sanoo. Käy vatsallesi tähän pöydälle, rehtori käskee. Tottelen tietysti ja laskeudun mahalleni pöydälle. Pian tunnen jotain kosteaa perseelläni. Se on rehtorin kieli! Rehtori lipoo persettäni kielellään, en olisi ikinä uskonut että se tuntuisi niin hyvältä. Pian tunnen rehtorin sylkiset sormet reiälläni. Rehtori hivuttaa niitä sentti kerrallaan sisään, kunnes kolme sormea on sisälläni.
- Noniin, eiköhän se riitä, rehtori sanoo, ja alkaa sovittaa kaluaan reiälleni. Kalu uppoaa melko helposti sisääni, enkä tunne juuri kipua. Vasta kun rehtori alkaa todella panna, tunnen pienen vihlaisun.
- Oih, voihkaisen. Rehtori ei kuule, tai ei halua kuulla, vaan jatkaa samaan malliin.
Tovin panemisen jälkeen tunnen rehtorin spermojen roiskahtavan voimalla sisääni. Rehtori lysähtää päälleni. Tunnen hänen raskaan hengityksensä niskallani.
- No niin, Teemu, se oli sitten siinä. Ikkunan korvaus-asia on nyt hoidettu, rehtori toteaa iloisena.
- Mutta rehtori, entäs mä? Mulla stondaa vielä ihan täysiä eikä tää kyllä mahdu mun farkkuihin näin, sanon ja punastun taas tajuttuani, mitä juuri olin sanonut.
- No mutta, tietysti. Ehkä sinun pitää sitten runkata. Saat 20 euroa, jos runkkaat ja levität spermasi boksereillesi ja annat ne minulle. Saisin niistä mukavan muiston, rehtori sanoo. Vaihteeksi näin rehtorin punastuvan. Ajatus kiihottaa minua, olen silloin tällöin yksin runkatessani hieronut kaluani boksereiden läpi ja lauennut boksereille.
- Okei, sanoin ja tartun kaluuni. Rehtori katsoo minua tiiviisti silmiin, ja tuijotan takaisin. Oloni on todella rietas, joka paikkaa kuumottaa. Tunnen olevani lähellä.
- Rehtori, saanko laueta? pyydän rehtorilta.
- Laukea toki, Teemu-hyvä. Odotan sitä innolla, rehtori sanoo hymyillen.
Otan nopeasti rehtorin ojentamat bokserini, ja roiskin spermani niiden etumuksen sisäpuolelle. Pyyhin vielä kyrpäni boksereihin, ja ojennan ne rehtorille.
- Kiitos, Teemu, rehtori sanoo.
- Kiitos itsellenne, rehtori, vastaan.
- Tuletko taas joskus? Voi olla, että ikkunan korvaamiseen tarvitaankin enemmän kuin tämä, rehtori sanoo vihjaillen.
- Tulen mielelläni, rehtori, sanon ja alan pukeutua. Kyrpäni hieroutuu vasten farkkuja. Kyrpäni on lähellä alkaa taas seistä.
- Tässä tämä lupaamani rahasumma, rehtori sanoo ojentaen seteliä. Otan setelin vaivaantuneena ja työnnän sen taskuuni.
- Tässä vielä lappu opettajallesi, jotta hän tietää sinun olleen kanssani, rehtori sanoo.
- Kiitos vielä, sanon poistuessani ovesta. Minua panetti taas. Toivottavasti rehtori pyytää minut pian uudestaan kansliaansa.

1

11522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taikapillu

      teinipojalla ole mitään kyrpää, pikku pippeli vasta *LOL*

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2123
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1799
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1484
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      112
      1361
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe