ja niin tyttö vietteli

naiseuden ihme

Ennen postumistaan pukukopilleen tyttö pyysi jättämään alushousut ja rintaliivit pois.

Ostimme jäätelöt kahviossa. Tyttö sanoi minun syövän tuutia kuin penistä hyväillen, katsoin hänen kielensä leikkiä, ensin hän lipoi pintaan vaon ja pyöritteli kieltään kuin huulilla katsoen tiivisti silmiini. Toisen jalkansa hän oli nostanut vaivihkaa tuolille joten sain nähdä kuinka tuo suloinen nuppu taas kimmelsi kasteessa ja aukoili terälehtiään. Hän kysyi enkö silloin havainnut kutsua kun hän tutki minut jalkapohjiani hieroessaan. En silloin vielä ymmärtänyt, vasta tänään kehoni kertoi vastasin ja pyöräytin jäätelöä hänen rusottaville terälehdilleen.

Voi sinua , nyt saat siistiä minut hän sanoi nousten ylös. Poistuimme ulos ja livahdimme rakennuksen seinustalla kasvavien syreenipensaiden taakse.

Minulla meni jalat hyytelöksi ja putosin polvilleni hänen nostettua hameensa ylös. Kunka kauan olisin vain katsellut tuota ihanuutta. Tiukka nipistys kivistävillä nänneilläni ja tuima komento: puhdista huolella palautti minut toimimaan. Tein kuten hän oli jäätelöllään näyttänyt ja puhdistuihan vuolaasti virraten.

Ei vielä tässä hän sanoi vetäen minut tiukasti syliinsä. Puseroni hän laski rintojani suudeltuaan alas, näykkien vielä nännejä päältäpäin. Tiedätkö , näihin minä hullaannuin aivan heti hän sanoi.

Minne menemme kysyin -hän vain hymyili. Poikkesimme kaupassa , ostimme mansikoita ja kermavaahtoa, hedelmiä, patonkia, tuorejuustoja ja juotavaa.

Jokirantaan- me menemme joen rantaan. Hän taitteli kepillä kasvustoa sivuun ja kävi nostelemassa ne kuin takaisin pystyyn sieltä alkupäästä , levitti huovan sammmalille jota kasvoi vesirajaan antavan laakean kiven päällä. Tässä on meidän lempemme pesä , eikö.

Hän painoi minut makuulle, riisui puseroni ja istuutui viereeni syöttäen mansikoita joihin pursotti kermavaahtoa päälle. Hän maalasi rintani mansikoilla ja vaahdotti niitä nuollen kaiken pois. Milloinkaan aikaisemmin ei rintani ole olleet niin paisuneet kuin hänen huultensa tekeminä. Ja kuinka polttavat jäljet hänen käsistään jäivät kaikkialle mihin kosketus siirtyi.Häpyni sykki sydäntäkin vahvemmin janoten jotakin ja jokainen säie minussa tunsi sen minkä sormenpäillä itseeni siirsin sivellessäni tuota mahlaa vuotavaa sykkivää huuliparia ja kuumaa onkaloa niiden välissä. Painoin hänet makuulle ja vastasin hänen kutsuvien huultensa suudelmaan, tutkien jokaisen poimun , varovasti hipaisin kielellä helakan punaista nupuraa, imaisin hitaasti hänet kokonaan ja ujutin kieleni häneen , liikuttelin syvälle sisään ja pitkiä lipaisuja huulilla.
Annoin mahlan vuotaa yli ja sivelin , nostin pakaroita ylös ja imin kaikken pois. Voitko painaa sormea sinnekin , ihan vähän vaan hän pyysi ja taas valutin simpukanlientä alemmas ja ujutin etusormea sisälle nupuraa villisti lipoen.

Huulensa kuin imeytyivät huuliini jalat kietoutuivat miltei kuristaen kaulalle ja vartalo kohottauti ylemmäs joten seisoin lopulta polvillani ja hän lypsi kieltäni ja ynähteli kuin vasikka.

Irroittaen jalkansa hän veti minut päälleen, suutelimme tutkien ja minua miltei itketti tunne että olin osanut tuottaa hänelle hyvän olon.

Kuin käärme hän liukui vartaloani alaspän näykkien ja suudellen, vetäen lientäni vastsalle ja rinnoilleni, heiluen edestakaisin sylini ja rintojeni välillä.Haluaisin tutkia tämän pulppuavan lähteen ja haluan syödä rintasi , kaikki samalla kertaa hän mutisi kasvot märkänä. Imi rintoihin sinelmiä ja sukelsi syliin kieppuvana kielenä , otti nupuran huuliensa väliin ja yllätti minut pikaisella pamauksella.

Hän oli koettanut peittää suuni hiljentääkseeen minut , mutta keskittynyt sitten katselemaan laavan roiskumista.

Koetko aina noin voimakkaan hän kysyi. En aina, mutta äänekäs kai olen vastasin ja samalla katselin ympärilleni. Ei täälä kukaa liiku , paitsi tuolla vastarannalla on pieni saunamökki , josta joku mies kiikaroi varmaan nytkin, käyn täälä joskus kuin näyttämässä kuinka hyvää voi antaa itselleenkin ja samalla kyllä nautin suunnattomasti kun huomaan ,että joku katselee.

Söimme hieman ja juttelimme niitä näitä ahmien toisiamme silmillämme ja jatkoimme syttyneen palon sammuttamista. Huomasin kiihottuvani ajatuksesta mahdollisesta katselijasta.

1

8849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiihottaa

      Tykkään käyttämistäsi sanoista, mutta penis ja mies katselemassa veivät multa kyllä kiihkoa alas...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe