Eka kerta

Neogootti

Perustuu tositapahtumiin yli 10 vuoden takaa, nimet ovat muutettu.
---------------------------------------

Bileet olivat saaneet uuden käänteen. Normaalistikin reilu kaksikymmenpäinen joukko tälläisia 16-17 -vuotiaita lukiolaisia olisi äänekäs, mutta nyt melutaso oli noussut hurjasti sen jälkeen kun rinnakkaisluokan pojat olivat tuoneet mukanaan virolaista vodkaa ja lorauttaneet sitä booliin. Jäi hieman epäselväksi kuinka vahvaa se olikaan, mutta kun nousin sohvalta käydäkseni vessassa tunsin päässä huminaa ja huone huojui silmissäni. Vessassa huuhtelin kasvoni kylmällä vedellä ja tunsin hieman virkoavani.

Astuessani ulos huomasin makuuhuoneen oven olevan raollaan. Muistin selvästi, että bileiden järjestäjä oli sanonut laittaneensa oven kiinni, koska ei halunnut kenenkään oksentavan vanhempiensa makuuhuoneeseen. Ajattelin laittaa oven takaisin kiinni ja palata olohuoneeseen, kun näin oven raosta mitä makuuhuoneessa tapahtui. Sängyllä makasi luokkakaverini Anu, tumma kivan näköinen, hieman hiljaisempi tyttö. Olin monesti katsellut Anua tunnillakin, mutta nyt tilanteessa oli jotain poikkeavaa: hän oli täysin alasti!

Anun päällä oli samoin alasti rinnakkaisluokkalaiseni Janne, joka nussi kiivaasti Anua. Jannen perse pumppasi ylös ja alas Anun jälkovälissä ja jäin jähmettyneenä katsomaan näkyä. Äkkiä Janne teki pari äkillistä liikettä, selkä kääntyi kaarelle ja suusta pääsi murahdus. Hän lennätti mällinsä Anun sisään, huoahti hetken ja alkoi nousemaan pois. Siinä vaiheessa tunsin hieman kateutta Jannen hyvästä tuurista ja päätin peräytyä ovelta. Olin juuri kääntymässä pois kun kuulin huoneesta toisen äänen sanovan "Nyt on mun vuoro!"

Peruutin takaisin huoneen ovelle ja kurkistin uudelleen sisään. Näin huoneen nurkan pimennosta ilmestyvän esiin toisen rinnakkaisluokkalaiseni Samin, joka oli Jannen hyvä kaveri. Sami asteli sängyn ääreen ja muitta mutkitta vääntäytyi Anun päälle. Anu ei liikkunut, eikä sanonut mitään kun Sami alkoi työntelemään kulliaan hänen sisäänsä. Toden totta, en ollut sitä tajunnutkaan...Anuhan oli sammunut! Kiihotuksen aalto kävi läpi kehoni, kun katsoin Samia panemassa sammunutta Anua. Housuissani kulli alkoi nytkähtelemään tuttuun tapaan ja etsi tilaa täysimittaiselle seisokille. En pystynyt irrottamaan silmiäni näystä, Anu makaamassa haarat auki ja Samin yhä kiihtyvässä tahdissa pumppaavan jalkovälissä. Jannea ei näkynyt, hän oli jossain päin huonetta oven takana. Nyt kullini seisoi jo aivan kovana ja samalla sain todistaa, kuinka Sami pudottautui kiinni Anun rintoja vasten ja hurjasti tempoillen laukesi Anun sisään. Hetken päällä maattuaan Sami nousi ylös ja katsoin parhaimmaksi poistua ovelta. Kävelin naulakolle ja kymmenen minuutin kuluttua Sami ja Janne tulivatkin huoneesta ja astelivat olohuonetta kohti.

Palasin takaisin makuuhuoneen ovelle ja kurkistin sisään. Anu makasi edelleen sängyllä alasti samassa asennossa, missä oli koko ajan ollutkin. Ketään ei näkynyt käytävällä, joten livahdin huoneeseen ja ajattelin vetää peiton hänen suojakseen. Samassa kuitenkin katseeni seisahtui Anun alastomaan vartaloon, ikäisekseen yllättävän isoihin rintoihin ja pilluun, joka kiilteli Jannen ja Samin jäljiltä ulos valuneesta spermasta. Ajatuksiini nousi pakostakin kuva siitä, miten ihana olisi panna Anua, hänen maatessaan tuossa sammuneena ja avuttomana. Tunsin että kullini, joka oli rauhoittunut naulakolla odotellessani alkoi taas kovettua. Seksikokemukseni tytöistä olivat tähän asti olleet olemattomat, rehellisesti sanottuna olin tosiaankin saanut vain omalta kädeltä, tosin kerran sisko sattui näkemään sen. Taistelin ristiriitaa vastaan, olisi törkeää käyttää hyväkseen sammunutta tyttöä, mutta lopulta housuissani tuntuva pakotus ja mahdollisuus saada pillua ensimmäisen kerran voitti.

Nopeasti laitoin oven kunnolla kiinni ja raahasin vieressä olleen nojatuolin oven eteen pönkittämään ovea, koska en halunnut tulla yllätetyksi. Siirryin sängyn laidalle ja aloin riisumaan vaatteitani. Olin hetkessä täysin alasti ja kyrpäni seisoi kivikovana. Näky alastomasta Anusta edessäni oli uskomaton. Tumma karvoitus houkutteli kutsuvana, ja halusin välittömästi nuolla hänen isoja rintojaan. Laskeuduinkin sängylle ja aloin nuolemaan Anun nännejä, samalla toisella kädellä puristellen kiinteää rintaa. Pakotus jalkovälissäni alkoi kasvamaan ja tunsin että pian on pakko päästä tunkeutumaan Anun sisään tai laukean sängylle. Kammetessani Anun jalkoväliin ja asettaessani kullini hänen häpyhuulilleen, alkoi Anu yhtäkkiä liikahtelemaan ja suusta kuului hiljainen ääni "Ei enää, ei enää...."

Kiimani oli kuitenkin niin kova etten enää ajatellutkaan lopettavani vaan aloin tunkeutumaan häneen. Pillu oli edelleen aivan märkä edellisistä spermoista ja saatoin liukua sisään helposti. Hyvä tavaton, olin ensimmäistä kertaa naisen sisällä! Tunne oli sanoinkuvaamaton. Aloin työntelemään kulliani edestakaisin ja alkuillan nousuhumala oli kuin poispyyhitty. Keskitin kaiken huomioni kullini päähän kun porauduin työntö toisensa jälkeen syvälle Anun pilluun. Anukin oli taas ilmeisesti sammunut, muutaman kerran tosin olin kuulevinani huulten välistä jonkinlaista vinkunaa. Nopeasti alkoi kuitenkin räjähdystä enteilevä tunne kullissani kasvaa ja tunsin tulevani. Kipunat kävivät silmissäni ja tärisin, kun muutamalla nopealla työnnöllä lähetin lastini Anun pillun perukoille, aikaisempien jatkoksi. Rojahdin sängylle Anun viereen ja huohotin raskaasti. Olin saanut pillua ensimmäisen kerran!

Hieman rauhoituttuani koskettelin vielä Anun vartaloa, rintoja ja pillua, sillä tälläistä tilaisuutta tarkastella alastonta tyttöä ei varmaan pitkään aikaan tulisi. Lopulta nousin sängyltä, puin päälleni ja ennen huoneesta poistumistani vedin peitteen Anun päälle suojaksi. Huoneesta lähtiessäni suljin oven ja käväisin vielä olohuoneessa. Kukaan ei ollut ilmeisesti huomannut poissaoloani ja otinkin vielä muutaman lasillisen supervahvaa boolia ennen kotiin lähtöäni. Koulussa seuraavalla viikolla oli tieto Samin ja Jannen tempusta kantautunut jo useampien korviin, mutta ei ilmeisesti Teron, joka alkoi seurustelemaan Anun kanssa kuukautta myöhemmin. Voi olla ettei olisi alkanut jos olisi tiennyt mitä niissä bileissä tapahtui ja miten nuo pojat olivat hurjasti nussineet Anua vuorotellen. Ja minä myös, mutta sitähän ei tiennyt kukaan.


(c) Neogootti 2003

13

12341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku

      Hyvä tarina ja hyvin kirjoitettu

      • tyttö

        Tollasia mulkkujako kaikki nuoret on bileissä....
        Voi "anu" parkaa ja säälittävää naida sammunutta likkaa!


      • toinen
        tyttö kirjoitti:

        Tollasia mulkkujako kaikki nuoret on bileissä....
        Voi "anu" parkaa ja säälittävää naida sammunutta likkaa!

        tollasta tapahtuu oikeasti tosi paljon, mieti vaik vappuna


      • Snow WOLF
        toinen kirjoitti:

        tollasta tapahtuu oikeasti tosi paljon, mieti vaik vappuna

        erittäin valittettavaa että joku voi alistua tollaseen!!
        miten joku voi tehä tollaista!?
        onko ne jotain semmosia jotka elävät puutteessa, kyllä sitä pitäis opetella ennemminkin iskemisen taidot (ellei ne ole jo peritty isältä tai äitiltä) kuin mennä "raiskaamaan" joku!!!!!!!!!!
        erittäin raukkamaista!!!!!


    • iceman

      lisää tämmösiä erilaisia tarinoita...

    • Sama täällä

      juu lisää tämmöisiä tarinoita

    • Vakava Lapsi

      Enpä tiedä. Tämmösellä runkkaripalstalla vastineet taitaa olla yhtä tyhjän kanssa, mutta jos meitsi olisi ollut läsnä olis herra neogootti sekä ne ketä lienee kaks tyyppiä saanu pahasti turpaansa ainakin allekirjottaneelta. On vitun säälittävää ja häpeällistä hyväksikäyttää sammunutta. Ja on aika turha selitys, että tommosta tapahtuu tosi vitusti. Ei vittu, oikeesti... voimakeinot on luotu tommosia kyrvänimijöitä varten.

      Sama kai tulla tänne moralisoimaan. Ei tämmöseltä paatuneelta käteen vetäjien jengiltä voi odottaa ku dissaamista tämmösestä vastineesta.

      Haistakaa vittu.

      • kl_m

        Oikeessa oot, turha tänne tulla moralisoimaan ja uhkailemaan jos tuntuu pahalta. Oisit jättäny lukematta jos ei kiinnosta.


    • kokemusta =(

      vittu sä oot kusipää!! miten sä voit ees miettiä tollasta, se EI TUNNU KIVALTA!!!

      -kokemusta

    • detective

      jos ainoa tapa heille saada naista on käydä sammuneen tiedottomassa tilassa olevan tytön "satulaan" jossain bileissä.

      ps. se on muuten rangaistava teko ja kiittäkää onnea ettei tyttö nostanut kannetta teitiä vastaan jälkeenpäin

    • SAirasta

      Tajuatko että olet raiskannut avuttoman tytön?? Toivon todella että saat koston jossakin elämäsi vaiheessa! Olet todella säälittävä ja tuollaiset paskamaiset raiskarit pitäisi ampua. Ensin leikata vehje ja sitten ampua!

    • Anonyymi

      Mun mielestä olit ainakin herrasmaisempi janneen ja samiin verrattuna vaikka ei siin kyl mittään herrasmaista ole nussia nukkuvaa tyttö mut kummiskin kun pistit edes peiton sen päälle etkä jättänyt sitä vaan alasti siihen sängylle.

    • Anonyymi

      Raiskaajia pitäs salvaa joka mies ja työntää pesäpallomaila hanuriin ennen lopullista iskua ......
      Joutaisitte vankilaan raiskattaviksi😈👿🤮🤮

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe