kuinka suuri mahdollisuus

itse keskonen

kuinka suuri mahdollisuus että oma lapseni syntyisi keskosena kun olen itse syntynyt 2-3vk etuajassa.olen rv 12 nyt.en ole vielä maininnut asiasta lääkärille tai hoitajalle mutta kannataisi varmaan?tiistaina menen niskapoimu ultraan polille siellä voisin varmaan kertoa vai? kiitos neuvoista ja vastauksista.=)

2

989

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • plaah..

   ..siis olet syntynyt etuajassa 2-3vk, eli jos normi raskaus on 40rv niin olet syntynyt joko 38rv mikä täysin normaalia koska raskaus on Normaali -2rv.. mikäli olet syntynyt rv 37 ei sekään tarkoita keskosuutta..joten huolesi on aivan turha!!
   jokainen raskaus on silti yksilöllistä,joten voit saada keskosen tai sitten et..turhaa mieltäsi tollasella painat nyt, unohda koko asia:)

  • jokkuh

   vanhempien keskoisuus mitenkää siihen, että lapsesta jotenki suuremmalla todennäköisyydellä tulis keskonen eli ei oo geeneissä. :) Tokihan ikinä ei voi mennä varmaksi sanomaan, että ei sulle keskosta tuu, koskapa raskauden kulusta ei voi koskaan olla varma ja sitä myöten myöskään siitä, että sattuis jotain, joka aiheuttaa keskosena syntymisen.

   Mutta tosiaan varmalla voin tuon sanoa, ettei geeneissä ole, sillä kysyin itse lääkäriltä samaisesta asiasta (kuonka suuri mahdollisuus että omasta lapsesta tulis keskonen, ku itekki olen?) Ja hän sanoi, että ei merkitystä oo sillä, vaikka vanhempi/vanhemmat keskosia on. :)

   Turvallista odotusta ja toivotaan mahan asukin pysyvän siellä mahassa mahd. pitkään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3605
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   206
   2638
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   57
   1254
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   313
   1073
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   59
   937
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   815
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   798
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   796
  Aihe