sarsilmaz

minimax

kellään mitään käryä turkkilaisista haulikoista? En tarkoita että kaiman sedän tuttu haukkui, vaan ensikäden tietoa. Tuo Sarzilmasin millenium vaikuttaa toimivalta ainakin erään aselehden vertailun mukaan. Koristelut tosin menee metsästysaseeksi vähän yli. Mutta niistä viis jos ase muuten on toimiva. Eli onko jollain kokemusta kyseisestä aseesta.

16

1247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei ole tietoa

      mutta merkki on jo sellainen hirviö etten ostaisi edes puukolla uhattuna.

      • sarsilmaz

        olet idiotti!


    • ne on

      Sama tehdas lykkää montaa muutakin merkkiä maailmalle, sellaisia, joilla on "paremmat" nimet.
      Kyllä ne aseita osaa tehdä.
      Milleniumista ei ole omakohtaista kokemusta, mutta saman valmistajan muista haulikoista ja mm. pistooleista. Kokemukset eivät ole negatiivisia.

    • metsästäjä65

      sarsilmaz salvo ilman ulkomeikkausta pelittää kyllä,mukavan kevyt vaikka pitempääkin passiin sorsastuksesa.komiasti on lintuja tippunut ilmasta käsin siinä missä kalliillakin aseella.

      • lintulaulaa

        Itselläni on Sarsilmaz Python limited edition ratapyssy, tehty vain 20 kpl, suomessa 6 kappaletta, esittely pyssynä ollut liikkeessä, ja sain aika edullisesti (ovh 1600e) ja hyvin on toiminut.


      • tiedetään
        lintulaulaa kirjoitti:

        Itselläni on Sarsilmaz Python limited edition ratapyssy, tehty vain 20 kpl, suomessa 6 kappaletta, esittely pyssynä ollut liikkeessä, ja sain aika edullisesti (ovh 1600e) ja hyvin on toiminut.

        Tämä kyseinen haulikko on niin susi ettei toista... on muuten perkeleesti ongelmia ei edes aina laukea vaikka mitä tekee piipusta sinistykset lähti 3kk jälkee, tukit aivan kuralla ja huonot kuviot...
        Välttäkää tätä sohloa ku RUTTOA!!!


    • että tuota

      voihan se toimia jooo..
      mutta kuinka kauan, ja mitenkäs takuut noissa turkkilaisissa, ja osien
      saatavuus tarvittaessa?
      näitä halpoja ihmehärrävärkkiviritelmiä on ruvennut tulemaan 2000 luvulla
      pohjolaan asti halvan roinan menekin vuoksi.
      eiköhän olisi parempi jos halvan haulikon haluaa että, pysyttelisi vaan
      siinä surullisen kuuluisassa baikalissa, ainakin tietää mitä silläkin
      rahalla saa

    • versio2

      Kyllä kannattaa jättää kaikki turkkilaiset aseet ostamatta baikaleita myöten. Jos ei ole rahaa ostaa uutta laatuasetta niin käyttetyinä löytyy todella hyviä pyssyjä.

    • versio2

      Hintahan houkutteleee Turkkilaisissa aseissa aika usein. Todellakin kannattaa jättää rauhaan kyseiset merkit. Välttämättä ei kannata ostaa uutta asetta vaan etsiä hyvän laatuinen käytetty ja niitä on kyllä tarjolla. Hinta ja laatu kulkee aina käsikädessä aseissa. Toki sillä riistan saa hengiltä turkkilaisilla, kuten muilla aseilla, mutta se varmatoimisuus on tärkeä ja toiseksi myös se, että ase säilyy siistinä. Itselle se ainakin on tärkeää että ase ulkoisesti siisti. Nämä halpa-aseissa tahtoo tulla korrosiiota ja sinistykset lähtevät myös pois.

      • Escorttia kokeilin

        (pumppua) ja oli aika krouvia se työnjälki ja käyttö.
        Toimi kyllä, ei siinä mitään.


      • mehtäänsyntyny

        Kyllä vaan sinistykset lähtee kalliistakin ja hienoista aseista jos asetta kantaa metsällä useasti..itse varsinkin metsästän syksyisin joka ainoa päivä, siis kun kyyhkyn nmetsästys alkaa ja jatkuu sorsanmetsästyksenä sekä metsäkanalinnustus..näinä päivinä joka ainoa päivä aseen kanssa metsissä kiertelen ja kyllä siinä sinistykset kuluu..veritahroja kannataa varoa ettei niitä jää rautoihin, ne kannattaa putsata melkeinpä välittömästi pois.


    • töyrimies

      Turkkilaisen lisäksi baikalitkin haukuttiin, kyllä baikal on metsästysase ja ihan luotettava myös, kovakromatut piiput..itselläni ollut monen moista asetta, monen monta haulikkomerkkiä ja loppujen lopuksi olen valinnut aseeksi baikalin, ainoastaan metsästykseen. haulikko on rinnakkaispiippuinen baikal ja rihlakko myös baikal ja muuta en kaipaa, ihan samalla tavalla saan saalista kuin muunkin merkkisten aseiden omistajat, se joka haluaa ostaa ja omistaa kalliin ja hyvin viimeistellyn aseen niin se on hänen oma asiansa, jokainen ostakoon minkä lystää mutta itse en halpoja aseitakaan suohon polje, tästä turkkilaisesta en sano mitään kun en tunne asetta mutta baikaliin luotan ja ongelmia ei ole olut yhtikäs mitään.

    • rewse

      Suomalaisten valmistamat aseet suurelta osin karmeita halkoja, esim aikoinaan topikal-haulikko, muotoilua ei ollut mietitty vaan vuoltu jokseenkin haulikon tukkia muistuttava halko, painava ja kömpelö koivuhalko.

      • topicalia

        ei kannata nostaa esiin missään keskustelussa, on tunnetusti huonoin koskaan suomessa valmistettu haulikko jossa kaikenlainen suunnittelu ja kehitystyö on jäänyt lähtökuoppiinsa eivätkä edes esittelyaseet ole toimineet ongelmitta. kuulemma ainoastaan yhdestä aihiosta valmistetut piiput on ollut edistyksellinen lähtökohta mutta siihempä se taisi siinä värkissä jäädä.


    • vaara momentti

      tuolla sanottiin-..veritahroja kannataa varoa ettei niitä jää rautoihin,
      jos hakkaat haulikolla pupusi kuoliaaksi,muista ottaa patruunat pois ennenkui tartut piippuun ja alat tukilla kurittaa jussia..

    • mehtäänsyntyny

      Heh heh..itse kylläkin annan jänikselle sellaisen annoksen vihtavuoren vitamiineja tai sitte sellierbellotin luotaistuotteita rakeina että ei tarvitse enää haulikolla nuijia.

      Suolistan jäniksen melkeinpä heti ja silloin tahtoo kädet niinsanotusti "rötvääntyä" vereen ja jos käsiin jää verta niin se jättää jäljet herkästi sinistyksiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe