Niku Patronen

ihmiskaupan uhri?

Pahimmassa tapauksessa Patronen huumattiin, tungettiin auton takakonttiin, rekan lastiruumaan tms. ja vietiin maasta kohtalona miesprostituutio. Nuoria nättejä KUNNOLLISIA miehiä on varsin vaikea saada vapaaehtoisesti seksibisnekseen mukaan esim.lupaamalla valheellisesti "lastenhoitotöitä" tai "kotiapulaisen hommia" kuten nuoria tyttöjä tällä konstilla jujutetaan. Mitä jää vaihtoehdoksi? Huumaus, pakottaminen seksiorjaksi. Tuollainen vaaleaihoinen, nuori poika on todellinen herkkupala esim. rikkaiden homomiesten leikkikaluna yms. Ja näitä komeita nuoria miehiä on kadonnut jo tosi monta näiltä laivoilta! Ei voi olla enää sattumaa tai että jokainen olisi tehnyt itsarin. Ihmiskauppa on tänä päivänä tuottoisampaa kuin huumekauppa.

75

9979

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • herää kysymys

   katosi v.2003 saman tapaisissa olosuhteissa eli tanssi tuntemattomaksi jääneen naislauman ympäröimänä diskossa ja sen jälkeen katosi jälkiä jättämättä. Näitä naisia ei ole tavoitettu.Olivatko ehkä ns. houkutuslintuja?

  • Mikko82 (Minfo)

   Itse tein juuri äskettäin Tukholman reissun ja olen todellakin sitä mieltä näin lähes kolmikymppisenä, että se skeida mitä ängetään suomalaisten nuorten miesten asenteisiin voi synnyttää "seikkailumielihalua" tai muuttamista esimerkiksi Tukholman liepeille ja varsinkin kun on seurassa tuollaiset aasiaperäiset naiset!? :) Me suomalaiset olemme verrattain ruotsalaisiin aika "maalaistolvanoita" tai emme ole kehittyneet "suurempaan maailmaa varten" ja haluamme kokea kaikkea varsinkin näin nuorempana (Nikun ikäisenä).
   Voihan tietysti olla että Niku on voinut astua aluksi maihin Tukholmassa (ja hänelle olisi tapahtunut vasta Tukholmassa jotakin), mutta olisi varmasti ilmoittanut ainakin kaverilleen (ilmoitus on voinut tosin jäädä Nikun ollessa humalassa). Kadonneet-ohjelmassa Nikun äiti kertoo, että Nikun elämä oli hyvässä mallissa ja armeijaan lähtö odotti jne. Tuollainen nykynuori voi tuntea armeijaan lähdön hyvin painostavana ja voi saada suomalaisessa nuoressa aikaan sen, että voishan sitä kadota juuri niistä syistä kun "armeijaan lähtö odottaa" toisin kuin Nikun äiti antaa ymmärtää.
   Todellakin uskon siihen, että jokin Nikun vapauden tunnosta tuntui hänestä riistävältä ja painostavalta, että Niku päätti tehdä jotakin omastaan mielestään komjaa..ehkei nyt ihan itsemurhaa tai ehkä enemmänkin sellaista mikä voi johtaa siihen (esim. yksinäisenä Tukholmassa)!!
   Laivan ulkokanneltahan hänet on voitu tietty kolkata, mutta tapahtuuko niin noin nuorelle miehelle jollei siihen anneta jotakin syytä, kuten vihaa toisia kohtaan.

   Aasialaiset naiset on kyl sellaiset, jotka tietävät Nikun katoamisesta jotakin edes sen, missä paikassa ja mahdollisesti ajankohdan missä antoivat Nikulle pakit tai eksytti hänet laivalla...mikäli Niku ei astunut näiden aasialaistypyköiden mukana laivalta!!

  • Jessica F.

   Houkutuslintuja varmaan olleet, kenties ihmiskauppaa tai elinkauppaa siinä on ollut.
   Mutta eikö tuo poika joissakin valvontakameran kuvissa näkynyt tummien miestenkin kanssa juttelemassa? Vai muistanko väärin, kun siitä on jo vuosia kun tuon kuvan näin.

  • Olikos sillä

   paljon rahaa mukana. Noille aasialaisillekin voi riittää pikku summa ryöstön syyksi ja sitten vaan mereen. Miehiä voinut olla apuna, mutta kahdestaankin pystyvät pienen(muistaakseni) humalaisen/sammuneen tiputtamaan.

   En usko alkuunkaan omasta halustaan kadonneen ellei ollut mitään erityistä syytä, eikä sellaisesta ole kerrottu. Jos on normaalit suhteet vanhempiin, niin jokainen kertoo lähdöstään ja hoitaa muutenkin asiat kuntoon, edes jälkeenpäin. Sen jälkeen voi olla pitämättä yhteyttä, mutta ei noin.

   Elinkauppa tuntuu vähän kaukaiselle, mutta ei ollenkaan mahdoton sekään, kun tietää arvon olevan jotain 200 000€. Aasiassahan tuota kirurgiaakin paljon tehdään.

   • Niin ja

    onhan se itsemurha tietysti varteenotettava vaihtoehto. Monesti nuorelle ei tarvitse olla kovin kummoinen syy, kun kännissä tulee tehtyä huono päätös.
    Tuskinpa tuohon päättelemällä mitään ratkaisua löytyy ellei ilmene jotain uutta tietoa. Toivottavasti selviäisi.


  • Anonyymi

   Katsoin äskettäin Areenasta tuon Kadonneet -sarjan jakson, ja omasta mielestäni vaikuttaa aika selvältä tapaukselta. Asialla olivat aasialaiset prostituoidut tai heidän avustajansa eli sutenöörinsä. Tuskin oli suunniteltu etukäteen, koska viettivät iltaa yhdessä täysin avoimesti ja poikkesivat myös Nikun kavereiden seurassa.

   Oma näkemykseni on, että Niku jatkoi baarista aasialaiskaksikon hyttiin, ja jokainen laivalla käynyt poikamies tietää, että mikä siinä silloin on tarkoituksena. Todennäköisesti tarkoituksena oli harrastaa seksiä jomman kumman tai molempien naisten kanssa. Prostituutioteoriaa tukee sekin, että naiset eivät olleet ilmoittaneet nimiään matkustajaluetteloon, eivätkä ilmoittautuneet poliiseille myöhemminkään. Oma villi veikkaukseni on, että riitaa on syntynyt "tavaran" maksusta, minkä seurauksena joko kyseiset aasialaisnaiset tai heidän seuranaan ollut gorilla on pistänyt Nikun pois päiviltä. Ehkä vahingossa, koska Nikuhan oli ruumiinrakenteeltaan aika pienikokoinen (165/50). Ehkä hän sai "tavaran" ennen maksua, minkä jälkeen tilanne eskaloitui väkivaltaiseksi, kun rahaa maksuun ei sitten löytynytkään. Tai ehkä hän nuorena ja hyväuskoisena miehenä kuvitteli saavansa seksiä ihan pelkästä harrrastamisen ilosta, mutta yllätyksekseen naiset alkoivat vaatia siitä maksua jälkikäteen.

   Jokainen prostituoitujen kanssa joskus tekemisissä ollut tietää, että varsinkaan ulkomaalaiset naiset eivät tee töitä Suomessa tai Ruotsissa omin päin, vaan heidän taustallaan on lähes aina ammattirikollisuuteen linkittyvä organisaatio, joka järjestää paikasta toiseen kiertävien tyttöjen kuljetukset ja työskentelytilat. Tuohon tapaukseen liittyy myös aimo annos tuuria rikollisten kannalta, koska suurin osa laivan valvontakameroista oli pois päältä juuri tuona yönä. Niku on ollut sen verran pienikokoinen, että hänen ruumiinsa on ollut täysin mahdollista kuljettaa isossa matkalaukussa autokannelle ja sitä kautta pois. Mihinkään kannelta mereen heittämiseen en usko, koska siinä olisi valvontakameroiden ja mahdollisten silminnäkijöiden takia ihan järjettömän suuri kiinnijäämisen riski.

  • Anonyymi

   Tässä valvontakameran kuvassa aasialaisnaiset kuljettavat Nikua laivalla ja kädet on selvästi sidottu selän taakse. Kyse oli todennäköisesti tuottavasta elinkaupasta. Huumattu Niku pienikokoisena vietiin isossa matkalaukussa autokannen kautta maihin:

   https://murha.info/rikosfoorumi/download/file.php?id=7444

   • Anonyymi

    Taitaa olla pukemassa takkia, vyökin näyttää olevan auki. Viimeksi oli kaverit nähneet vessan edessä odottamassa naisia, olisiko mennyt vessaan harrastamaan seksiä vai hytistäkö lie tuossa tullut. Jos ei ollut tarpeeksi rahaa maksaa horoille tai ei halunnut niin ämmät ja/tai sutenööri heitti laidan yli, tai pelkkä ryöstö ja voihan ne thelmat ja louiset tappaa huvikseenkin.

    Jos seksiorjaksi olisi viety niin heterojätkä todennäköisemmin vanhoille ämmille. Melkoisen epätodennäköistä nin kuin elinten ryöstäminenkin. Itsemurhakin mahdollinen vaikka ei syytä tiedettäisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa olla pukemassa takkia, vyökin näyttää olevan auki. Viimeksi oli kaverit nähneet vessan edessä odottamassa naisia, olisiko mennyt vessaan harrastamaan seksiä vai hytistäkö lie tuossa tullut. Jos ei ollut tarpeeksi rahaa maksaa horoille tai ei halunnut niin ämmät ja/tai sutenööri heitti laidan yli, tai pelkkä ryöstö ja voihan ne thelmat ja louiset tappaa huvikseenkin.

    Jos seksiorjaksi olisi viety niin heterojätkä todennäköisemmin vanhoille ämmille. Melkoisen epätodennäköistä nin kuin elinten ryöstäminenkin. Itsemurhakin mahdollinen vaikka ei syytä tiedettäisi.

    Kun katson tuota kuvaa, niin minusta näyttää että kädet ovat sellaisessa asennossa kuin olisi sidottu.


  • Anonyymi

   Mietin vaan, että minkähän vuoksi Niku Patroseen juurikin aina liitetään nämä monet ihmiskauppaepäilyt, vaikka todisteet, että esim.nämä naikkoset sellaiseen toimintaan liittyisivät ovat aika ohuet. Kyllä ammattiprostituoidut nyt olisi heti tunnistaneet koulunpenkiltä suunnilleen laivaan astelleen pojan oikeasti maksukykyisestä. Kun siis pitää ajatella, että viettivät koko illan (montako tuntia kaikkiaan??!) Patrosen seurassa.
   Tai oikeataan se elinkauppa olisi sikäli todennäköisempi, että (jos sellaista tapahtuu laivoilla, mitään suoria todisteita ei kai ole olemassa edelleenkään??!), siinä pitkä houkuttelukin hyttiin huumattavaksi yms.olisi paljon todennäköisempää. Jos prostituutio olisi ollut naikkosten ammatti, niin olisi kyllä kovin pahasti arviointikyky pettänyt.

   Uskon kyllä aika vahvasti, että Niku meni tyttöjen (kenties ihan "viattoman", eli emailin vaihtojen) jälkeen kannelle haukkaamaan raitista ilmaa, ja siellä meni yli laidan syystä taikka toisesta. Tarkkaa syytä on vaikeata arvailla, pitäisi olla ne kannen kamerat(kin), jotka aina olisivata toiminnassa.

   Se että aasialaisnaikkoset eivät ole olleet yhteydessä virkavaltaan on varmaan ihan luonnollisiakin syitä. Ja olikohan kieli, millä he Patrosen kanssa keskustelivat sitten ruotsi vaiko englanti??! Jos eivät ruotsiakaan osanneet, niin ei ehkä ruotsalaisiakaan lehtiä lukeneet, ja pakosta ei tavan maahanmuuttajat lue muutenkaan, ja jos lukevat, niin mistä voi arvata, että "satunnainen tuttavuus" katosi sen ainoaksi jääneen tapaamisen jälkeen ...

   Tietystikin laivalla voi matkustaa monenlaista väkeä, ja mielentilakin on monilla siellä kovinkin satunnainen, se että ollaan juhlatuulella, voi aiheuttaa vaikka millaisia tunteenpurkauksia, kuten usein kun irrotellaan arjesta ja juhlitaan reilusti.
   Toisaalta Patrosen laivakatoaminen ei nyt kuitenkaan sisällä (ainakaan suoraan) mitään kummempaa vihjetta minkäänlaisesta kaupasta, kun kymmenet muut nuorten miesten laivakatoamiset viimeisiltä usealtakin vuosikymmeneltä. Vaikkapa Per Leväniemen katominen vain vähän Patrosta myöhemmin oli myöskin melko mystinen kaikkineen (taisi olla 2007 alkuvuodesta, noin puoli vuotta Patrosen jälkeen), mutta paljon vähemmän siitä keskustellaan.

   Kaiketi Kadonneet ohjelma on vaikuttanut paljon siihen, mistä tapauksista enemmän keskustellaan, koska Patrosen kaltainen laivakatoaminen on kyllä yleisimpiä katoamistapoja, ja kuitenkin suuri osa (ellei kaikki) laivalta kadonneet katoavat kyllä sinnen mereen, sanokoot kuka hyvänsä tähän mitä vaan ...

   • Anonyymi

    Sitähän ei tiedä minne katoavat ellei ruumista löydy tai joku näe laidan yli menoa. Pidän yli 50% todennäköisenä noiden naisten liittyvän lkatoamiseen rikollisella tavalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitähän ei tiedä minne katoavat ellei ruumista löydy tai joku näe laidan yli menoa. Pidän yli 50% todennäköisenä noiden naisten liittyvän lkatoamiseen rikollisella tavalla.

    Millä perustein pidät, koska naikkosista ei ole ollut katoamisen jälkeen mitään tietoa?! Mikäli he eivät osanneet myöskään ruotsia (keskustelukieli olisi ollut englanti, sitä ei liene kerrottu ...), niin tuskin ovat lehtijuttujakaan lukeneet, koska lähinnä katoamisesta on ollut Suomen ja Ruotsin lehdistössä juttuja. Pakosta eivät olleet kummankaan maan kansalaisia, aasialaisia kulkee kesäisin varsinkin Euroopassa (laivat mukaanlukien) paljon ihan turisteinankin ...

    On tietystikin mahdollista kulttuurien välinen väärinymmärtäminen, ja muillakin tavoin kuin "maksullisten naisten" tapojan kautta. Kiinnostaisi vaan tietää, että montako tuntia Niku naisten kanssa vietti (suunnilleen koko illan ilmeisesti, se voi tarkoittaa 2-3tunnista noin 10 tuntiin tai ylikin muuten ...). Ihme jutulta näin pitkän ajan jälkeen alkanut vaan tuntumaan, jos koko illan jälkeen ei ole osapuolet tajunneet, jos maksullisista naisista on ollut kyse. Tosin jos on niin silloin olettaneet että Patrosella on varaa maksaa joka tunnista heidän seurassaan. Mutta kyllä tosiasissa "lemmen ammattilaiset" tunnistaa hetimiten asiakkaansa, ja siihen ei kyllä kuulu yleensä juuri ammattikoulusta valmistuneet nuoret.

    Jos Patrosen katomisessa on yli 50% todennäköisyys rikokseen, niin onko se sitten sama muissakin laivakatoamisissa, joita tapahtuu jokseenkin säännöllisesti?! Ja jos ei, niin onko ainoa erottelutapa se, että kadonnut on tavannut illan aikana erilaista etnista taustaa omaavia naisia?! Ei se mielestäni kerro sinänsä vielä mitään rikoksesta, sen mahdollisuuksista taikka mahdottomuuksistakaan. Mutta valitettavaa sinänsä, että naisia ei tavoitettu ...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Millä perustein pidät, koska naikkosista ei ole ollut katoamisen jälkeen mitään tietoa?! Mikäli he eivät osanneet myöskään ruotsia (keskustelukieli olisi ollut englanti, sitä ei liene kerrottu ...), niin tuskin ovat lehtijuttujakaan lukeneet, koska lähinnä katoamisesta on ollut Suomen ja Ruotsin lehdistössä juttuja. Pakosta eivät olleet kummankaan maan kansalaisia, aasialaisia kulkee kesäisin varsinkin Euroopassa (laivat mukaanlukien) paljon ihan turisteinankin ...

    On tietystikin mahdollista kulttuurien välinen väärinymmärtäminen, ja muillakin tavoin kuin "maksullisten naisten" tapojan kautta. Kiinnostaisi vaan tietää, että montako tuntia Niku naisten kanssa vietti (suunnilleen koko illan ilmeisesti, se voi tarkoittaa 2-3tunnista noin 10 tuntiin tai ylikin muuten ...). Ihme jutulta näin pitkän ajan jälkeen alkanut vaan tuntumaan, jos koko illan jälkeen ei ole osapuolet tajunneet, jos maksullisista naisista on ollut kyse. Tosin jos on niin silloin olettaneet että Patrosella on varaa maksaa joka tunnista heidän seurassaan. Mutta kyllä tosiasissa "lemmen ammattilaiset" tunnistaa hetimiten asiakkaansa, ja siihen ei kyllä kuulu yleensä juuri ammattikoulusta valmistuneet nuoret.

    Jos Patrosen katomisessa on yli 50% todennäköisyys rikokseen, niin onko se sitten sama muissakin laivakatoamisissa, joita tapahtuu jokseenkin säännöllisesti?! Ja jos ei, niin onko ainoa erottelutapa se, että kadonnut on tavannut illan aikana erilaista etnista taustaa omaavia naisia?! Ei se mielestäni kerro sinänsä vielä mitään rikoksesta, sen mahdollisuuksista taikka mahdottomuuksistakaan. Mutta valitettavaa sinänsä, että naisia ei tavoitettu ...

    Epäilyttävimpiä ovat tietysti ne keiden seurassa ollut viimeksi. Kaksi todennäköisesti vanhempaa epäilyttävää naista yhden nuoren pienikokoisen miehen kanssa koko illan. Mitä tekivät vessassa, suunnitelivatko rikosta tai ilmoittivat jollekin uhrista. Vaihtoivat yhteystietoja, mutta eivät ole yrittäneetkään ottaa yhteyttä eikä ilmoittatutuneet. Jos asuvat Ruotsissa tai Suomessa niin hyvin todennäköisesti joku heidän tuttunsakin nähnyt lehtijutut. Melko todennäköistä että asuneet Suomessa ja osanneet suomea.

    Aasialaisia ei ole tainnut kovin paljon laivalla olla tuohon(kaan) aikaan, tuskin tavallisia turisteja. Ihmetyttää miksi ei ole julkaistu kasvokuvia ja eikö todellakaan ole saatu henkilöllisyyttä selville. Prostituoidut ja ulkomaiset yleensäkin syyllistyy muita enemmän rikoksiin. En oikein usko että naiset aikoivat harrastaa kolmestaan seksiä, vaikka Nikua olisi mahdollisesti kiinnostunutkin, jotain taka-ajatuksia hyvin todennäköisesti ollut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Epäilyttävimpiä ovat tietysti ne keiden seurassa ollut viimeksi. Kaksi todennäköisesti vanhempaa epäilyttävää naista yhden nuoren pienikokoisen miehen kanssa koko illan. Mitä tekivät vessassa, suunnitelivatko rikosta tai ilmoittivat jollekin uhrista. Vaihtoivat yhteystietoja, mutta eivät ole yrittäneetkään ottaa yhteyttä eikä ilmoittatutuneet. Jos asuvat Ruotsissa tai Suomessa niin hyvin todennäköisesti joku heidän tuttunsakin nähnyt lehtijutut. Melko todennäköistä että asuneet Suomessa ja osanneet suomea.

    Aasialaisia ei ole tainnut kovin paljon laivalla olla tuohon(kaan) aikaan, tuskin tavallisia turisteja. Ihmetyttää miksi ei ole julkaistu kasvokuvia ja eikö todellakaan ole saatu henkilöllisyyttä selville. Prostituoidut ja ulkomaiset yleensäkin syyllistyy muita enemmän rikoksiin. En oikein usko että naiset aikoivat harrastaa kolmestaan seksiä, vaikka Nikua olisi mahdollisesti kiinnostunutkin, jotain taka-ajatuksia hyvin todennäköisesti ollut.

    "Vaihtoivat yhteystietoja, mutta eivät ole yrittäneetkään ottaa yhteyttä eikä ilmoittatutuneet. Jos asuvat Ruotsissa tai Suomessa niin hyvin todennäköisesti joku heidän tuttunsakin nähnyt lehtijutut. Melko todennäköistä että asuneet Suomessa ja osanneet suomea."

    Jaa´a, onkohan tuosta tietoa olemassa, jos olisivatkin Patrosen sähköpostiin silloin kirjoittaneet?! Kun salasanat ei yleensä muitten tiedossa, ja en nyt yleensäkään tiedä, että saako poliisi miten helposti eri palveluntarjoajilta sähköpostit lukea (kun ei puhelutietojenkaan saanti poliisilla ole aina ollenkaan itsestäänselvyys ...) ....

    Se on kai ollut tutkinnassa aika todennäköinen linja, että Suomessa eivät asuneet, eivätkö puhuneet ollenkaan suomea. Mahdollista on, että eivät asuneet Ruotsissakaan.

    Toki olen siinä täysin samalla kannalla, että viimeksi nähneet, jotka eivät ole ilmoittautuneet tutkinnalle ovat epäilyjen ykkösiä.
    Mutta syitä siihen miksi eivät ole, voi olla myöskin muita.

    "Aasialaisia ei ole tainnut kovin paljon laivalla olla tuohon(kaan) aikaan, tuskin tavallisia turisteja."

    Aasialaisia liikkuu käsittääkseni jonkin verran noilla laivoilla ihan turisteina, varsinkin kesäisin. Ok, ei ehkä laivojen yleisimpiä matkustajia, mutta voi olla niin turistiryhmiä kuin yksittäisiäkin turisteja eri Aasian maista.
    Tietysti se kylläkin voi viitata muuhun kuin tavan turistimatkustamiseen, että henkilötietoja ei laivalta löytynyt. Outoa oli sekin, että kamerekuvien kautta ei voitu aasilaiasten hyttiä selvittää. Niitten kameroitten olisi syytä olla toiminnassa aina ...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Vaihtoivat yhteystietoja, mutta eivät ole yrittäneetkään ottaa yhteyttä eikä ilmoittatutuneet. Jos asuvat Ruotsissa tai Suomessa niin hyvin todennäköisesti joku heidän tuttunsakin nähnyt lehtijutut. Melko todennäköistä että asuneet Suomessa ja osanneet suomea."

    Jaa´a, onkohan tuosta tietoa olemassa, jos olisivatkin Patrosen sähköpostiin silloin kirjoittaneet?! Kun salasanat ei yleensä muitten tiedossa, ja en nyt yleensäkään tiedä, että saako poliisi miten helposti eri palveluntarjoajilta sähköpostit lukea (kun ei puhelutietojenkaan saanti poliisilla ole aina ollenkaan itsestäänselvyys ...) ....

    Se on kai ollut tutkinnassa aika todennäköinen linja, että Suomessa eivät asuneet, eivätkö puhuneet ollenkaan suomea. Mahdollista on, että eivät asuneet Ruotsissakaan.

    Toki olen siinä täysin samalla kannalla, että viimeksi nähneet, jotka eivät ole ilmoittautuneet tutkinnalle ovat epäilyjen ykkösiä.
    Mutta syitä siihen miksi eivät ole, voi olla myöskin muita.

    "Aasialaisia ei ole tainnut kovin paljon laivalla olla tuohon(kaan) aikaan, tuskin tavallisia turisteja."

    Aasialaisia liikkuu käsittääkseni jonkin verran noilla laivoilla ihan turisteina, varsinkin kesäisin. Ok, ei ehkä laivojen yleisimpiä matkustajia, mutta voi olla niin turistiryhmiä kuin yksittäisiäkin turisteja eri Aasian maista.
    Tietysti se kylläkin voi viitata muuhun kuin tavan turistimatkustamiseen, että henkilötietoja ei laivalta löytynyt. Outoa oli sekin, että kamerekuvien kautta ei voitu aasilaiasten hyttiä selvittää. Niitten kameroitten olisi syytä olla toiminnassa aina ...

    "Se on kai ollut tutkinnassa aika todennäköinen linja, että Suomessa eivät asuneet, eivätkö puhuneet ollenkaan suomea. Mahdollista on, että eivät asuneet Ruotsissakaan."
    -Mistä luulet tuon tietäväsi kun ei kerran henkilöllisyyttä ole saatu selvitettyä.

    Tietokone ja kännykkäliikenne varmasti tutkittu, luulisi vaihtaneen puhelinnumeroitakin jos olleet oikeasti kiinnostuneita, mitä en edes usko. Tuskin ainakaan mitään oikeita tietoja antaneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Se on kai ollut tutkinnassa aika todennäköinen linja, että Suomessa eivät asuneet, eivätkö puhuneet ollenkaan suomea. Mahdollista on, että eivät asuneet Ruotsissakaan."
    -Mistä luulet tuon tietäväsi kun ei kerran henkilöllisyyttä ole saatu selvitettyä.

    Tietokone ja kännykkäliikenne varmasti tutkittu, luulisi vaihtaneen puhelinnumeroitakin jos olleet oikeasti kiinnostuneita, mitä en edes usko. Tuskin ainakaan mitään oikeita tietoja antaneet.

    "-Mistä luulet tuon tietäväsi kun ei kerran henkilöllisyyttä ole saatu selvitettyä."

    En luule tietäväni, enkä varsinkaan tiedä. Mutta mikäli eivät puhuneet ruotsiakaan (ainakin jossain sanotaan että englanti oli keskustelukieli), niin on mahdollista, että eivät myöskään Ruotsista olleet. Kuten on jo mainittu, niin kesällä laivoilla on jonkin verran (ei tosin ylettömän paljonkaan) turisteja myös eri Aasian maista.

    "Tietokone ja kännykkäliikenne varmasti tutkittu, luulisi vaihtaneen puhelinnumeroitakin jos olleet oikeasti kiinnostuneita, mitä en edes usko. Tuskin ainakaan mitään oikeita tietoja antaneet."

    Sitä on nyt enää mahdotonta sanoa, että mitä tietoja itsestään ovat (Patroselle) antaneet.

    Aika harvoin näissä jutuissa on kerrottu, että "sähköpostiliikenne on tutkittu". Mitenhän tuo oikeasti meneekään. Tai siis mitä kautta poliisien pitää sähköposteja lukea, pitääkö ne pyytää palveluntarjoajalta, vai onko ihan järkiään mahdollista murtaa salasanat yms.suoraan poliisien omalla toiminnalla?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "-Mistä luulet tuon tietäväsi kun ei kerran henkilöllisyyttä ole saatu selvitettyä."

    En luule tietäväni, enkä varsinkaan tiedä. Mutta mikäli eivät puhuneet ruotsiakaan (ainakin jossain sanotaan että englanti oli keskustelukieli), niin on mahdollista, että eivät myöskään Ruotsista olleet. Kuten on jo mainittu, niin kesällä laivoilla on jonkin verran (ei tosin ylettömän paljonkaan) turisteja myös eri Aasian maista.

    "Tietokone ja kännykkäliikenne varmasti tutkittu, luulisi vaihtaneen puhelinnumeroitakin jos olleet oikeasti kiinnostuneita, mitä en edes usko. Tuskin ainakaan mitään oikeita tietoja antaneet."

    Sitä on nyt enää mahdotonta sanoa, että mitä tietoja itsestään ovat (Patroselle) antaneet.

    Aika harvoin näissä jutuissa on kerrottu, että "sähköpostiliikenne on tutkittu". Mitenhän tuo oikeasti meneekään. Tai siis mitä kautta poliisien pitää sähköposteja lukea, pitääkö ne pyytää palveluntarjoajalta, vai onko ihan järkiään mahdollista murtaa salasanat yms.suoraan poliisien omalla toiminnalla?!

    Puhuivatko englantia, eipä ole tuostakaan misssään faktaa näkynyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Puhuivatko englantia, eipä ole tuostakaan misssään faktaa näkynyt.

    Siitä puhuivatko englantia ei taida olla varmaa tietoa julkistettu.

    Sikäli kyseessä on aina olennainen tieto, että jos kieli oli englanti, niin mikä heitä sitten olisi Ruotsiin(kaan) yhdistänyt?! Eikä se riipu siitä olivatko esim.prostituoituja, vaiko ihan tavan aasialaisperäisiä turisteja.

    Jos olisivat Ruotsin kansalaisia, niin epätodennäköisempää, että eivät uutisointeja olisi silloin nähneet. Jos taas vaikka Venäjän kautta tulleita prostituoituja tai muita, niin eivät varmasti olekaan nähneet.
    Mutta ei se pakosta rikollisuuteen liity, että eivät poliisiin ole olleen yhteydessä. Mutta vaikea sanoa (näillä tiedoin) että liittyykö vaiko ei ...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siitä puhuivatko englantia ei taida olla varmaa tietoa julkistettu.

    Sikäli kyseessä on aina olennainen tieto, että jos kieli oli englanti, niin mikä heitä sitten olisi Ruotsiin(kaan) yhdistänyt?! Eikä se riipu siitä olivatko esim.prostituoituja, vaiko ihan tavan aasialaisperäisiä turisteja.

    Jos olisivat Ruotsin kansalaisia, niin epätodennäköisempää, että eivät uutisointeja olisi silloin nähneet. Jos taas vaikka Venäjän kautta tulleita prostituoituja tai muita, niin eivät varmasti olekaan nähneet.
    Mutta ei se pakosta rikollisuuteen liity, että eivät poliisiin ole olleen yhteydessä. Mutta vaikea sanoa (näillä tiedoin) että liittyykö vaiko ei ...

    Ruotsia puhuivat Aftonbladetin mukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Epäilyttävimpiä ovat tietysti ne keiden seurassa ollut viimeksi. Kaksi todennäköisesti vanhempaa epäilyttävää naista yhden nuoren pienikokoisen miehen kanssa koko illan. Mitä tekivät vessassa, suunnitelivatko rikosta tai ilmoittivat jollekin uhrista. Vaihtoivat yhteystietoja, mutta eivät ole yrittäneetkään ottaa yhteyttä eikä ilmoittatutuneet. Jos asuvat Ruotsissa tai Suomessa niin hyvin todennäköisesti joku heidän tuttunsakin nähnyt lehtijutut. Melko todennäköistä että asuneet Suomessa ja osanneet suomea.

    Aasialaisia ei ole tainnut kovin paljon laivalla olla tuohon(kaan) aikaan, tuskin tavallisia turisteja. Ihmetyttää miksi ei ole julkaistu kasvokuvia ja eikö todellakaan ole saatu henkilöllisyyttä selville. Prostituoidut ja ulkomaiset yleensäkin syyllistyy muita enemmän rikoksiin. En oikein usko että naiset aikoivat harrastaa kolmestaan seksiä, vaikka Nikua olisi mahdollisesti kiinnostunutkin, jotain taka-ajatuksia hyvin todennäköisesti ollut.

    Minua ärsyttää, kun poliisit niin kärkkäästi tarjoavat itsemurha-vaihtoehtoa näissä katoamistapauksissa. Onhan se poliisille helpompaa, kun ei tarvitse tutkia sen enempää. Ehkä poliisi ei myöskään halua saattaa tiettyjä ulkomaalaisryhmiä huonoon valoon. Silloin syntyisi "vihapuhetta".


  • Anonyymi

   Koetin etsiskellä, että sanotaanko missään selvästi, että oliko Patrosen ja aasialaisnaisten keskustelukieli siis ruotsi vaiko englanti, mutta en siitä kyllä varmaa mainintaa näin äkkiseltään löytänyt. Mutta jotain sekin tieto kyllä kertoisi ...

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jaanan-poika-niku-patronen-19-katosi-kaveriporukan-reissulla-mita-tapahtui-ruotsinlaivalla-14-vuotta-sitten-yksi-poliisin-lause-on-juurtunut-surun-murtaman-aidin-mieleen/7833192#gs.7q4okg

   Nikun äiti on taas antanut haastattelun, Nikun katomisesta tulee pian 14 vuotta.

   "Niku oli äidin sanoin villi, mutta hyväsydäminen poika. Hän oli aina menossa ja yleensä eri suuntaan minne käsky kävi."

   Tuossa on kyllä ehkä yksi jutun avainkohdista. Mitenhän Nikun luonteen "villiys" oli sitten vuosien aikana elämässä ilmennyt?!

   • Anonyymi

    Tässä olisi Hesarin faktantarkastajille tärkeä tutkinta kohde. Tässä ei päästä yli eikä ympäri vetoamalla Saaran ylivoimaiseen nerouteen tai rehellisyyteen.
    Ne ovat ihan vain harhaluuloja joista Hesarin entisten ja nykyisten toimittajien on syytä irtisanoitua.


  • Anonyymi

   "Oma näkemykseni on, että Niku jatkoi baarista aasialaiskaksikon hyttiin, ja jokainen laivalla käynyt poikamies tietää, että mikä siinä silloin on tarkoituksena. Todennäköisesti tarkoituksena oli harrastaa seksiä jomman kumman tai molempien naisten kanssa."

   Jos tietääkin, ja jatketaankin, niin ei se tarkoita, että kyseessä olisi prostituoitu. Eikä ole varmaa tietoa, että Niku olisi hyttiin edes mennyt. Vaikka olisi hytin ovella käynyt, niin se kadonneet jaksokin antoi siihen jo vaihtoehtoja.

   Oikeasti siinä olisi syytä selvityksiin, että miten noilla laivoilla prostituutio toimii. Käsittääkseni se on siellä jopa jossain suhteessa vaikeampaa.
   Missä tahansa kaupungissa on paikka vuokrattavana, ilman vaikeuksia. Laivalla on oltava todellakin hyvät suhteet, että ei tarvitse vaihtaa koko ajan hyttiä ja nimeä. Käsitykseni mukaan on laivan henkilökunnassa oltava paljon väkeä jotka ei näistä asioista ettenpäin kerro.

   Ja miten todennäköistä on sitten, että satunnaiset prostituoidut laivalla matkostaisivat työkeikalla??!! No, tietenkin on kaikki aina mahdollista ...

   • Anonyymi

    Jos naiset olivat prostituoituja niin miksi he piirittivät jotain köyhää opiskelijspoikaa koko illan? Ei kuulosta kovin tuottavalta bisnekseltä. Itse uskon enemmän houkutuslintuteoriaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos naiset olivat prostituoituja niin miksi he piirittivät jotain köyhää opiskelijspoikaa koko illan? Ei kuulosta kovin tuottavalta bisnekseltä. Itse uskon enemmän houkutuslintuteoriaan.

    Taas salaliittoteorioita. Mies hyppäsi yli laidan ja sillä selvä. Yleensä äitien mielestä heidän lapsillaan ei ole mitään vikoja ja ongelmia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas salaliittoteorioita. Mies hyppäsi yli laidan ja sillä selvä. Yleensä äitien mielestä heidän lapsillaan ei ole mitään vikoja ja ongelmia.

    Taas annulistihorinoita, horot erittäin todennäköisesti syyllisiä ja sillä selvä. Yleensä femakkojen ja etenkin annulistien mielestä naiset ei tee koskaan mitään rikoksia, mutta aasialaisissa on paljon horoja jotka myös tekee paljon rikoksia.

    Jos ei ole muita asiakkaita ollut niin kuka tahansa kelpaa ja nuorellakin voi olla helposti melko isoja summia rahaa mukanaan, nuoret ovat myös hyvin tyypillisiä asiakkaita horoille. Lisäksi voitu varastaa kännykkä, kello jne.

    Horoja toimii missä tahansa, myös hienoissa hotelleissa, laivoilla se on erittäin helppoa ja kannattavaa kun hytit halpoja, lähes kaikki kännissä, suuri osa hakemassa seksiseuraa. Ennen voinut varata myös pelkän kansipaikan ja seksiä harrastaa asiakkaan hytissä tai vaikka vessassa kuten ehkä tässä tapauksessa.

    Itsemurhakin aina mahdollinen, mutta turha väittää tietävänsä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas annulistihorinoita, horot erittäin todennäköisesti syyllisiä ja sillä selvä. Yleensä femakkojen ja etenkin annulistien mielestä naiset ei tee koskaan mitään rikoksia, mutta aasialaisissa on paljon horoja jotka myös tekee paljon rikoksia.

    Jos ei ole muita asiakkaita ollut niin kuka tahansa kelpaa ja nuorellakin voi olla helposti melko isoja summia rahaa mukanaan, nuoret ovat myös hyvin tyypillisiä asiakkaita horoille. Lisäksi voitu varastaa kännykkä, kello jne.

    Horoja toimii missä tahansa, myös hienoissa hotelleissa, laivoilla se on erittäin helppoa ja kannattavaa kun hytit halpoja, lähes kaikki kännissä, suuri osa hakemassa seksiseuraa. Ennen voinut varata myös pelkän kansipaikan ja seksiä harrastaa asiakkaan hytissä tai vaikka vessassa kuten ehkä tässä tapauksessa.

    Itsemurhakin aina mahdollinen, mutta turha väittää tietävänsä.

    Miksi poliisi ei ole kysellyt noilta pimuilta, kun tietävät nimet ja ulkonäön. Eikös kaikkien matkustajien henkilöllisyys ole tarkastettu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi poliisi ei ole kysellyt noilta pimuilta, kun tietävät nimet ja ulkonäön. Eikös kaikkien matkustajien henkilöllisyys ole tarkastettu.

    Eipä taida nimet olla selvillä, eivät kai kunnolla tutkineetkaan, mutta ennen ei oltu myöskään tarkkoja keitä laivalla on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi poliisi ei ole kysellyt noilta pimuilta, kun tietävät nimet ja ulkonäön. Eikös kaikkien matkustajien henkilöllisyys ole tarkastettu.

    Tulikin mieleen, että nuorena olin itsekin kerran pummina työntekijän mukana, kukaan ei kysellyt mitään.


  • Anonyymi

   "Jos naiset olivat prostituoituja niin miksi he piirittivät jotain köyhää opiskelijspoikaa koko illan?"

   Nimenomaan näin, kyllä "rakkauden ammattilaiset" olisi huomanneet nopeasti, ettei kyseessä ollut joku "äkkirikastunut it - miljonääri". Vai oliko Patrosessa jotain sellaista, joka olisi kiinnittänyt huomion, ja saanut aikaan ajatuksia, että hän olisi ollut varakkaampi kuin mitä oli, en oikein usko ...

   • Anonyymi

    Heheh, kuvitteletko horojen asiakkaina olevan vain rikkaita, tyypilliset asiakkaat ja uhrit ovat taviksia, usein juuri nuoria ja kännisiä. Saalis voi olla kympeistä satasiin ja sen takia menettää henkensä. Aasian maissa tiputtavat usein kerrostalon parvekkeelta, aivan vastaavaa kuin laivalla reunan yli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Heheh, kuvitteletko horojen asiakkaina olevan vain rikkaita, tyypilliset asiakkaat ja uhrit ovat taviksia, usein juuri nuoria ja kännisiä. Saalis voi olla kympeistä satasiin ja sen takia menettää henkensä. Aasian maissa tiputtavat usein kerrostalon parvekkeelta, aivan vastaavaa kuin laivalla reunan yli.

    Tuohon aikaan ei laivoilla ollut "horoina" muita kuin venälaisiä ja virolaisia. Eikös noiden väitetty olevan aasialaisen näköisiä. Tosin Venäjä on Aasiaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuohon aikaan ei laivoilla ollut "horoina" muita kuin venälaisiä ja virolaisia. Eikös noiden väitetty olevan aasialaisen näköisiä. Tosin Venäjä on Aasiaa.

    Nytkö olet asiantuntija keitä siellä horoina toiminut. Todennäköisemmin juuri siihen aikaan ovat horoina olleet kuin turisteina.


  • Anonyymi

   "Heheh, kuvitteletko horojen asiakkaina olevan vain rikkaita, tyypilliset asiakkaat ja uhrit ovat taviksia, usein juuri nuoria ja kännisiä."

   En kuvittele, mutta köyhillä, nuorilla ja/tai opiskelijoilla ei yleensä ole maksaa löysää rahaa siitä, että seura kulkee mukana koko illan. Ja kyllä tavan prostituoitu tämän varmastikin ammatissaan ymmärtää. Eli ei niille makseta pelkästään siitä 15 minuutista vaan taksa on koko illanvietosta, ihan jokaiselta minuutilta ...

   • Anonyymi

    Ethän sinä voi tietää montako tuntia olleet yhdessä, onko tarjoillut tai maksanut ja oliko ketään muita asiakkaita tarjolla. Juuri siksi ryöstö voinut ollakin houkuttelevaa jos ei ollut asiakkaita tai etsivätkin pelkästään helppoa ryöstettävää. Mistä tiedät myöskään Nikun olleen köyhä? Kotona asuvalla voinut olla enemmän käyttörahaa kuin monella vanhemmalla asuntovelallisella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ethän sinä voi tietää montako tuntia olleet yhdessä, onko tarjoillut tai maksanut ja oliko ketään muita asiakkaita tarjolla. Juuri siksi ryöstö voinut ollakin houkuttelevaa jos ei ollut asiakkaita tai etsivätkin pelkästään helppoa ryöstettävää. Mistä tiedät myöskään Nikun olleen köyhä? Kotona asuvalla voinut olla enemmän käyttörahaa kuin monella vanhemmalla asuntovelallisella.

    Nikun tavaroista löytyi vielä 70€ rahaa, siis matkakassista, joka jäi jäljelle. Lisäksi Niku oli jo ostanut tupakkaa ja kaljaa, jotka myöskin olivat kassissa. Sitä kautta epäilen, että Nikun matkavarat olivat maksimissaankin jotakin 400 - 500€:n luokkaa, ja sitä vähempikin toki riittää vaikka sitten siihen ryöstämiseen, itse asiassa vaikka 20€ siihenkin riittää.

    Köyhyys on toki suhteellinen sana. Mutta jos vaikka noin 2-3 tuntia on viettänyt maksullisten naisten (oletetusti) seurassa, niin siihen varat eivät olisi missään tapauksessa riittäneet. Ja kun naisia oli vielä kaksikin ...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nikun tavaroista löytyi vielä 70€ rahaa, siis matkakassista, joka jäi jäljelle. Lisäksi Niku oli jo ostanut tupakkaa ja kaljaa, jotka myöskin olivat kassissa. Sitä kautta epäilen, että Nikun matkavarat olivat maksimissaankin jotakin 400 - 500€:n luokkaa, ja sitä vähempikin toki riittää vaikka sitten siihen ryöstämiseen, itse asiassa vaikka 20€ siihenkin riittää.

    Köyhyys on toki suhteellinen sana. Mutta jos vaikka noin 2-3 tuntia on viettänyt maksullisten naisten (oletetusti) seurassa, niin siihen varat eivät olisi missään tapauksessa riittäneet. Ja kun naisia oli vielä kaksikin ...

    Eihän ne nyt tuollaisissa paikoissa laskuta seurassa istuskelusta, ei laiva mikään bordelli ole. Vaikka olisi tehnyt vain kesätöitä niin tilillä voinut olla useampi tonni, ei toisten raha-asioita voi tietää kun ei ole kerrottu.

    Minfosta selviää monikin asia. Keskustelleet englanniksi eli sitäkin todennäköisemmin horoja. Laiva lähtenyt 21.00, tehneet ostokset, juoneet jne, naisten kanssa ehtinyt olla ehkä pari tuntia yökerhossa.

    "Niku lähtee laivamatkalle perjantaina 16.6.2006. Päätös lähdöstä on syntynyt viime hetkellä, kun hän sai tiedon vapautuneesta peruutuspaikasta. Alkuillasta pojat hankkivat Ms Viking Isabellan tax free -myymälästä juotavaa. He nauttivat juomia hytissä ja suuntaavat myöhemmin laivan pubeihin ja ravintoloihin. - Istuimme tanssiravintolassa pitkään ja odotimme, että yökerho aukeaisi. Kun yökerho aukesi, oli siellä aluksi vain vähän väkeä. muistelee Nikun ystävä Jarno Vigelius. Pojat menevät istumaan yökerhon ylätasanteelle, josta Niku huomaa kaksi aasialaissyntyistä naista. Hän menee heidän luokseen tanssilattialle ja päätyy viettämään loppuillan heidän seurassaan.

    Niku poistuu yökerhosta noin kello 02.30 ja jää odottamaan naisia käytävällä olevan wc:n ulkopuolelle. Niku kertoo ystävilleen, että tarkoitus on vaihtaa sähköpostiosoitteita. Viimeinen havainto Nikusta on kello 03.45, kun laivan valvontakamerat tallentavat hänet kävelemässä naisten kanssa laivan käytävällä. Aamulla Nikua ei kuulu takaisin omalle hytille, ja etsinnät käynnistyvät. Ystävät pääsevät tarkastamaan laivan valvontakameroiden kuvaa Tukholmassa poistuneista matkustajista. Videolla ei näy tuttuja kasvoja - ei Nikua eikä naisia.

    Poliisi pitää mahdollisena sekä tapaturmaista kuolemaa että henkirikosta. Niku oli aikaisemmin illalla ajautunut suukopuun kolmen itseään vanhemman miehen kanssa. Ulkokansien valvontakamerat olivat huollon takia pois käytöstä, joten mahdollisiin tapahtumiin kannella ei päästä käsiksi. Ratkaisun kannalta merkittävin linkki tapahtumissa ovat Tukholmassa laivasta poistuneet, aasialaista syntyperää olevat naiset. Heidän tietojaan ei löytynyt laivan matkustajaluettelosta. Myöskään heidän lähdöstään laivasta ei ole valvontakameroiden kuvaa, sillä he ovat poistuneet autokannen kautta. Heidän kuvansa julkaistiin sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta he eivät koskaan ilmoittautuneet poliisille.
    - Tutkimukset tässä katoamistapauksessa eivät ole juurikaan edenneet, toteaa rikoskomisario Vesa Aaltonen. Nikun katoamisen jälkeen hänen puhelintaan tai tilejään ei ole käytetty.

    Itse aiheutettua kuolemaakaan ei ole suljettu tutkinnassa kokonaan pois. Niku oli ennen lähtöään kirjoittanut IRC-sivustolle internetiin tulevansa "laivalta takaisin krapulassa tai arkussa". Ero pitkäaikaisesta tyttöystävästä saattoi kalvaa nuoren miehen mieltä.
    - En silti usko, että Niku olisi mennyt tekemään sellaista, sano Nikun äiti Jaana Jauhiainen. Hän oli juuri valmistunut ammattikoulutusta, hänellä oli kesätyöpaikka ja armeijaan meno oli edessä.
    Tuotanto: YLE asiaohjelmat"

    Yökerhosta lähdön jälkeen ollut naisten kanssa tunnin todennäköisesti hytissä harrastamassa seksiä ja kuvassa pukee vaatteitaan.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLPwzR/sista-bilden-pa-niku-19

    Mikähän siinä minfon kuvassa on ympyröity, vas alakulma, virkatakin olkapää? Ei kai järjestysmies kuskaa putkaan, pitää naista kädestä ja Nikulla kädet nippusiteissä, ilme ainakin vakava ja sieltähän on ennenkin kadottu.

    Sitten on ne 3 miestä joiden kanssa ollut riitaa ja itsemurhan mahdollisuus eron takia tyttökaverin kanssa. Lompakon jättäminen pöydälle tukisi myös sitä, samoin kuin kirjoitus Ircissä. Seksi maksullisten naisten kanssa voinut vaan pahentaa masennusta.

    Ellei tuossa kuvassa edessä oleva henkilö, järjesysmies/sutenööri? liity tapaukseen niin itsemurha lienee sittenkin todennäköisin. Pitäisi nähdä video tai enemmän kuvia, että mitä käytävällä tapahtuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän ne nyt tuollaisissa paikoissa laskuta seurassa istuskelusta, ei laiva mikään bordelli ole. Vaikka olisi tehnyt vain kesätöitä niin tilillä voinut olla useampi tonni, ei toisten raha-asioita voi tietää kun ei ole kerrottu.

    Minfosta selviää monikin asia. Keskustelleet englanniksi eli sitäkin todennäköisemmin horoja. Laiva lähtenyt 21.00, tehneet ostokset, juoneet jne, naisten kanssa ehtinyt olla ehkä pari tuntia yökerhossa.

    "Niku lähtee laivamatkalle perjantaina 16.6.2006. Päätös lähdöstä on syntynyt viime hetkellä, kun hän sai tiedon vapautuneesta peruutuspaikasta. Alkuillasta pojat hankkivat Ms Viking Isabellan tax free -myymälästä juotavaa. He nauttivat juomia hytissä ja suuntaavat myöhemmin laivan pubeihin ja ravintoloihin. - Istuimme tanssiravintolassa pitkään ja odotimme, että yökerho aukeaisi. Kun yökerho aukesi, oli siellä aluksi vain vähän väkeä. muistelee Nikun ystävä Jarno Vigelius. Pojat menevät istumaan yökerhon ylätasanteelle, josta Niku huomaa kaksi aasialaissyntyistä naista. Hän menee heidän luokseen tanssilattialle ja päätyy viettämään loppuillan heidän seurassaan.

    Niku poistuu yökerhosta noin kello 02.30 ja jää odottamaan naisia käytävällä olevan wc:n ulkopuolelle. Niku kertoo ystävilleen, että tarkoitus on vaihtaa sähköpostiosoitteita. Viimeinen havainto Nikusta on kello 03.45, kun laivan valvontakamerat tallentavat hänet kävelemässä naisten kanssa laivan käytävällä. Aamulla Nikua ei kuulu takaisin omalle hytille, ja etsinnät käynnistyvät. Ystävät pääsevät tarkastamaan laivan valvontakameroiden kuvaa Tukholmassa poistuneista matkustajista. Videolla ei näy tuttuja kasvoja - ei Nikua eikä naisia.

    Poliisi pitää mahdollisena sekä tapaturmaista kuolemaa että henkirikosta. Niku oli aikaisemmin illalla ajautunut suukopuun kolmen itseään vanhemman miehen kanssa. Ulkokansien valvontakamerat olivat huollon takia pois käytöstä, joten mahdollisiin tapahtumiin kannella ei päästä käsiksi. Ratkaisun kannalta merkittävin linkki tapahtumissa ovat Tukholmassa laivasta poistuneet, aasialaista syntyperää olevat naiset. Heidän tietojaan ei löytynyt laivan matkustajaluettelosta. Myöskään heidän lähdöstään laivasta ei ole valvontakameroiden kuvaa, sillä he ovat poistuneet autokannen kautta. Heidän kuvansa julkaistiin sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta he eivät koskaan ilmoittautuneet poliisille.
    - Tutkimukset tässä katoamistapauksessa eivät ole juurikaan edenneet, toteaa rikoskomisario Vesa Aaltonen. Nikun katoamisen jälkeen hänen puhelintaan tai tilejään ei ole käytetty.

    Itse aiheutettua kuolemaakaan ei ole suljettu tutkinnassa kokonaan pois. Niku oli ennen lähtöään kirjoittanut IRC-sivustolle internetiin tulevansa "laivalta takaisin krapulassa tai arkussa". Ero pitkäaikaisesta tyttöystävästä saattoi kalvaa nuoren miehen mieltä.
    - En silti usko, että Niku olisi mennyt tekemään sellaista, sano Nikun äiti Jaana Jauhiainen. Hän oli juuri valmistunut ammattikoulutusta, hänellä oli kesätyöpaikka ja armeijaan meno oli edessä.
    Tuotanto: YLE asiaohjelmat"

    Yökerhosta lähdön jälkeen ollut naisten kanssa tunnin todennäköisesti hytissä harrastamassa seksiä ja kuvassa pukee vaatteitaan.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLPwzR/sista-bilden-pa-niku-19

    Mikähän siinä minfon kuvassa on ympyröity, vas alakulma, virkatakin olkapää? Ei kai järjestysmies kuskaa putkaan, pitää naista kädestä ja Nikulla kädet nippusiteissä, ilme ainakin vakava ja sieltähän on ennenkin kadottu.

    Sitten on ne 3 miestä joiden kanssa ollut riitaa ja itsemurhan mahdollisuus eron takia tyttökaverin kanssa. Lompakon jättäminen pöydälle tukisi myös sitä, samoin kuin kirjoitus Ircissä. Seksi maksullisten naisten kanssa voinut vaan pahentaa masennusta.

    Ellei tuossa kuvassa edessä oleva henkilö, järjesysmies/sutenööri? liity tapaukseen niin itsemurha lienee sittenkin todennäköisin. Pitäisi nähdä video tai enemmän kuvia, että mitä käytävällä tapahtuu.

    Ruotsia puhuneetkin, tuo englanti ollut varmaankin jonkun oletus tai ehkä puhuneet molempia. Asuneet siis todennäköisesti Ruotsissa tai ruotsinkielisellä alueella Suomessa. Elleivät ole lähteneet heti maasta niin todennäköisesti nähneet lehtijutut ja tuttujen luulisi kertoneen ulkomaillekin.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLPwzR/sista-bilden-pa-niku-19


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän ne nyt tuollaisissa paikoissa laskuta seurassa istuskelusta, ei laiva mikään bordelli ole. Vaikka olisi tehnyt vain kesätöitä niin tilillä voinut olla useampi tonni, ei toisten raha-asioita voi tietää kun ei ole kerrottu.

    Minfosta selviää monikin asia. Keskustelleet englanniksi eli sitäkin todennäköisemmin horoja. Laiva lähtenyt 21.00, tehneet ostokset, juoneet jne, naisten kanssa ehtinyt olla ehkä pari tuntia yökerhossa.

    "Niku lähtee laivamatkalle perjantaina 16.6.2006. Päätös lähdöstä on syntynyt viime hetkellä, kun hän sai tiedon vapautuneesta peruutuspaikasta. Alkuillasta pojat hankkivat Ms Viking Isabellan tax free -myymälästä juotavaa. He nauttivat juomia hytissä ja suuntaavat myöhemmin laivan pubeihin ja ravintoloihin. - Istuimme tanssiravintolassa pitkään ja odotimme, että yökerho aukeaisi. Kun yökerho aukesi, oli siellä aluksi vain vähän väkeä. muistelee Nikun ystävä Jarno Vigelius. Pojat menevät istumaan yökerhon ylätasanteelle, josta Niku huomaa kaksi aasialaissyntyistä naista. Hän menee heidän luokseen tanssilattialle ja päätyy viettämään loppuillan heidän seurassaan.

    Niku poistuu yökerhosta noin kello 02.30 ja jää odottamaan naisia käytävällä olevan wc:n ulkopuolelle. Niku kertoo ystävilleen, että tarkoitus on vaihtaa sähköpostiosoitteita. Viimeinen havainto Nikusta on kello 03.45, kun laivan valvontakamerat tallentavat hänet kävelemässä naisten kanssa laivan käytävällä. Aamulla Nikua ei kuulu takaisin omalle hytille, ja etsinnät käynnistyvät. Ystävät pääsevät tarkastamaan laivan valvontakameroiden kuvaa Tukholmassa poistuneista matkustajista. Videolla ei näy tuttuja kasvoja - ei Nikua eikä naisia.

    Poliisi pitää mahdollisena sekä tapaturmaista kuolemaa että henkirikosta. Niku oli aikaisemmin illalla ajautunut suukopuun kolmen itseään vanhemman miehen kanssa. Ulkokansien valvontakamerat olivat huollon takia pois käytöstä, joten mahdollisiin tapahtumiin kannella ei päästä käsiksi. Ratkaisun kannalta merkittävin linkki tapahtumissa ovat Tukholmassa laivasta poistuneet, aasialaista syntyperää olevat naiset. Heidän tietojaan ei löytynyt laivan matkustajaluettelosta. Myöskään heidän lähdöstään laivasta ei ole valvontakameroiden kuvaa, sillä he ovat poistuneet autokannen kautta. Heidän kuvansa julkaistiin sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta he eivät koskaan ilmoittautuneet poliisille.
    - Tutkimukset tässä katoamistapauksessa eivät ole juurikaan edenneet, toteaa rikoskomisario Vesa Aaltonen. Nikun katoamisen jälkeen hänen puhelintaan tai tilejään ei ole käytetty.

    Itse aiheutettua kuolemaakaan ei ole suljettu tutkinnassa kokonaan pois. Niku oli ennen lähtöään kirjoittanut IRC-sivustolle internetiin tulevansa "laivalta takaisin krapulassa tai arkussa". Ero pitkäaikaisesta tyttöystävästä saattoi kalvaa nuoren miehen mieltä.
    - En silti usko, että Niku olisi mennyt tekemään sellaista, sano Nikun äiti Jaana Jauhiainen. Hän oli juuri valmistunut ammattikoulutusta, hänellä oli kesätyöpaikka ja armeijaan meno oli edessä.
    Tuotanto: YLE asiaohjelmat"

    Yökerhosta lähdön jälkeen ollut naisten kanssa tunnin todennäköisesti hytissä harrastamassa seksiä ja kuvassa pukee vaatteitaan.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLPwzR/sista-bilden-pa-niku-19

    Mikähän siinä minfon kuvassa on ympyröity, vas alakulma, virkatakin olkapää? Ei kai järjestysmies kuskaa putkaan, pitää naista kädestä ja Nikulla kädet nippusiteissä, ilme ainakin vakava ja sieltähän on ennenkin kadottu.

    Sitten on ne 3 miestä joiden kanssa ollut riitaa ja itsemurhan mahdollisuus eron takia tyttökaverin kanssa. Lompakon jättäminen pöydälle tukisi myös sitä, samoin kuin kirjoitus Ircissä. Seksi maksullisten naisten kanssa voinut vaan pahentaa masennusta.

    Ellei tuossa kuvassa edessä oleva henkilö, järjesysmies/sutenööri? liity tapaukseen niin itsemurha lienee sittenkin todennäköisin. Pitäisi nähdä video tai enemmän kuvia, että mitä käytävällä tapahtuu.

    Se kuvassa ympyröity voisi olla myös reppu. Niin lähellä että voisi kuvitella olevan samaa porukkaaa. Aika outoa jos käytävällä vasta pukee vaatteita, vyö auki, tuliko äkkilähtö jostakin. Nikun paidassa näyttäisi olevan jotain tummaa, tuskin sentään verta, olisi tippunut käytävällekin ja mainittu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän ne nyt tuollaisissa paikoissa laskuta seurassa istuskelusta, ei laiva mikään bordelli ole. Vaikka olisi tehnyt vain kesätöitä niin tilillä voinut olla useampi tonni, ei toisten raha-asioita voi tietää kun ei ole kerrottu.

    Minfosta selviää monikin asia. Keskustelleet englanniksi eli sitäkin todennäköisemmin horoja. Laiva lähtenyt 21.00, tehneet ostokset, juoneet jne, naisten kanssa ehtinyt olla ehkä pari tuntia yökerhossa.

    "Niku lähtee laivamatkalle perjantaina 16.6.2006. Päätös lähdöstä on syntynyt viime hetkellä, kun hän sai tiedon vapautuneesta peruutuspaikasta. Alkuillasta pojat hankkivat Ms Viking Isabellan tax free -myymälästä juotavaa. He nauttivat juomia hytissä ja suuntaavat myöhemmin laivan pubeihin ja ravintoloihin. - Istuimme tanssiravintolassa pitkään ja odotimme, että yökerho aukeaisi. Kun yökerho aukesi, oli siellä aluksi vain vähän väkeä. muistelee Nikun ystävä Jarno Vigelius. Pojat menevät istumaan yökerhon ylätasanteelle, josta Niku huomaa kaksi aasialaissyntyistä naista. Hän menee heidän luokseen tanssilattialle ja päätyy viettämään loppuillan heidän seurassaan.

    Niku poistuu yökerhosta noin kello 02.30 ja jää odottamaan naisia käytävällä olevan wc:n ulkopuolelle. Niku kertoo ystävilleen, että tarkoitus on vaihtaa sähköpostiosoitteita. Viimeinen havainto Nikusta on kello 03.45, kun laivan valvontakamerat tallentavat hänet kävelemässä naisten kanssa laivan käytävällä. Aamulla Nikua ei kuulu takaisin omalle hytille, ja etsinnät käynnistyvät. Ystävät pääsevät tarkastamaan laivan valvontakameroiden kuvaa Tukholmassa poistuneista matkustajista. Videolla ei näy tuttuja kasvoja - ei Nikua eikä naisia.

    Poliisi pitää mahdollisena sekä tapaturmaista kuolemaa että henkirikosta. Niku oli aikaisemmin illalla ajautunut suukopuun kolmen itseään vanhemman miehen kanssa. Ulkokansien valvontakamerat olivat huollon takia pois käytöstä, joten mahdollisiin tapahtumiin kannella ei päästä käsiksi. Ratkaisun kannalta merkittävin linkki tapahtumissa ovat Tukholmassa laivasta poistuneet, aasialaista syntyperää olevat naiset. Heidän tietojaan ei löytynyt laivan matkustajaluettelosta. Myöskään heidän lähdöstään laivasta ei ole valvontakameroiden kuvaa, sillä he ovat poistuneet autokannen kautta. Heidän kuvansa julkaistiin sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta he eivät koskaan ilmoittautuneet poliisille.
    - Tutkimukset tässä katoamistapauksessa eivät ole juurikaan edenneet, toteaa rikoskomisario Vesa Aaltonen. Nikun katoamisen jälkeen hänen puhelintaan tai tilejään ei ole käytetty.

    Itse aiheutettua kuolemaakaan ei ole suljettu tutkinnassa kokonaan pois. Niku oli ennen lähtöään kirjoittanut IRC-sivustolle internetiin tulevansa "laivalta takaisin krapulassa tai arkussa". Ero pitkäaikaisesta tyttöystävästä saattoi kalvaa nuoren miehen mieltä.
    - En silti usko, että Niku olisi mennyt tekemään sellaista, sano Nikun äiti Jaana Jauhiainen. Hän oli juuri valmistunut ammattikoulutusta, hänellä oli kesätyöpaikka ja armeijaan meno oli edessä.
    Tuotanto: YLE asiaohjelmat"

    Yökerhosta lähdön jälkeen ollut naisten kanssa tunnin todennäköisesti hytissä harrastamassa seksiä ja kuvassa pukee vaatteitaan.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLPwzR/sista-bilden-pa-niku-19

    Mikähän siinä minfon kuvassa on ympyröity, vas alakulma, virkatakin olkapää? Ei kai järjestysmies kuskaa putkaan, pitää naista kädestä ja Nikulla kädet nippusiteissä, ilme ainakin vakava ja sieltähän on ennenkin kadottu.

    Sitten on ne 3 miestä joiden kanssa ollut riitaa ja itsemurhan mahdollisuus eron takia tyttökaverin kanssa. Lompakon jättäminen pöydälle tukisi myös sitä, samoin kuin kirjoitus Ircissä. Seksi maksullisten naisten kanssa voinut vaan pahentaa masennusta.

    Ellei tuossa kuvassa edessä oleva henkilö, järjesysmies/sutenööri? liity tapaukseen niin itsemurha lienee sittenkin todennäköisin. Pitäisi nähdä video tai enemmän kuvia, että mitä käytävällä tapahtuu.

    Kyllähän tuo 02.30-03.45 väli (viimeinen kerta kun ystävät näkevät - viimeinen kerta kun kameroihin tallentuu) on sellainen, että siinä ehtii tapahtua vaikka mitä.
    Ja kuva tosiaan on hieman hämärä (sekä sisältö ja sen rajaus), että jää miettimään onko kuvaa tosiaan esim.rajattu, mitä siihen kuvan ulkopuolelle jää.

    Aika lailla oletettavaa että hytissä jossain olisivat tuolla aikavälillä käyneet, kun kerran ei havaintoja ole. (Tosin kun puhutaan "viimeisestä valvontakamerankuvasta", niin milloinhan toiseksi viimeinen sitten on otettu??!)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllähän tuo 02.30-03.45 väli (viimeinen kerta kun ystävät näkevät - viimeinen kerta kun kameroihin tallentuu) on sellainen, että siinä ehtii tapahtua vaikka mitä.
    Ja kuva tosiaan on hieman hämärä (sekä sisältö ja sen rajaus), että jää miettimään onko kuvaa tosiaan esim.rajattu, mitä siihen kuvan ulkopuolelle jää.

    Aika lailla oletettavaa että hytissä jossain olisivat tuolla aikavälillä käyneet, kun kerran ei havaintoja ole. (Tosin kun puhutaan "viimeisestä valvontakamerankuvasta", niin milloinhan toiseksi viimeinen sitten on otettu??!)

    Eiköhän ne ole kaikki videokameroita, joten kuvaa pitäisi olla paljon enemmän eikä vaan yksi. Valvontakameroiden toimimattomuus sopisi että henkilökunta syyllistynyt kuolemantuottamukseen, epäilyjä putkaan vietyjen kuolemista on ollut ennenkin ja hengissä selvinneet kertoneet pahoinpitelyistä. Jos naisetkin olisi viety putkaan niin eivät välttämättä uskaltaisi kertoa mitään, tuskin sentään kaikkia hävittäneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän ne ole kaikki videokameroita, joten kuvaa pitäisi olla paljon enemmän eikä vaan yksi. Valvontakameroiden toimimattomuus sopisi että henkilökunta syyllistynyt kuolemantuottamukseen, epäilyjä putkaan vietyjen kuolemista on ollut ennenkin ja hengissä selvinneet kertoneet pahoinpitelyistä. Jos naisetkin olisi viety putkaan niin eivät välttämättä uskaltaisi kertoa mitään, tuskin sentään kaikkia hävittäneet.

    Kaiketi ne yleensä on videokuvaa, tai jossain voi olla että ottaa (tilan säästön yms.vuoksi) esim.kuvan 30 sekunnin väleinkin , tai vastaavaa). Jos on, ja kuvaa on sitä ennen taikka jälkeen, niin olisi varmaankin tiedotettu, jos nyt näkyvän kuvan ympärillä olisi jotain todella outoa ollut näkyvissä (esim.Patronen kävellyt koko ajan käden selän takana tm.).

    Myöskin jos kuvassa olisi edellä kävellyt esim.järjestysmies tai vastaava, niin häntä olisi silloin varmasti kuultu asiasta, ja silloin henkilökunta olisi epäiltynä. Mikään ei ole kertonut, että näin olisi ollut. Eli kuvan ympärillä ei kaiketi ole ollut mitään enempää outoa.

    Silti kun tuo kuva on otettu 03.45. niin milloin edellinen kuva on otettu. Etenkin oliko tuolta 02.30-03.45 väliltä olemassa muuta kuvaa Patrosesta ja aasialaisista?!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaiketi ne yleensä on videokuvaa, tai jossain voi olla että ottaa (tilan säästön yms.vuoksi) esim.kuvan 30 sekunnin väleinkin , tai vastaavaa). Jos on, ja kuvaa on sitä ennen taikka jälkeen, niin olisi varmaankin tiedotettu, jos nyt näkyvän kuvan ympärillä olisi jotain todella outoa ollut näkyvissä (esim.Patronen kävellyt koko ajan käden selän takana tm.).

    Myöskin jos kuvassa olisi edellä kävellyt esim.järjestysmies tai vastaava, niin häntä olisi silloin varmasti kuultu asiasta, ja silloin henkilökunta olisi epäiltynä. Mikään ei ole kertonut, että näin olisi ollut. Eli kuvan ympärillä ei kaiketi ole ollut mitään enempää outoa.

    Silti kun tuo kuva on otettu 03.45. niin milloin edellinen kuva on otettu. Etenkin oliko tuolta 02.30-03.45 väliltä olemassa muuta kuvaa Patrosesta ja aasialaisista?!!

    Tai sitten henkilökunta valehtelee ettei ole jäänyt muihin kuviin ja kuvassa olisi vaikkapa järjestysmies. Liian sopivasti sattuu nuo että kamerat ei ole toiminnassa ja ainoista kuvista ei selviä mitään. Idioottimaisinta ettei edes naisten kasvoja näytetä, mutta se on varmaankin poliisin päätös. Laivoillakin on kai omat poliisit ja nehän suojelee aina toisiaan, ehkäpä järjestysmiehiäkin ja etenkin varustamoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaiketi ne yleensä on videokuvaa, tai jossain voi olla että ottaa (tilan säästön yms.vuoksi) esim.kuvan 30 sekunnin väleinkin , tai vastaavaa). Jos on, ja kuvaa on sitä ennen taikka jälkeen, niin olisi varmaankin tiedotettu, jos nyt näkyvän kuvan ympärillä olisi jotain todella outoa ollut näkyvissä (esim.Patronen kävellyt koko ajan käden selän takana tm.).

    Myöskin jos kuvassa olisi edellä kävellyt esim.järjestysmies tai vastaava, niin häntä olisi silloin varmasti kuultu asiasta, ja silloin henkilökunta olisi epäiltynä. Mikään ei ole kertonut, että näin olisi ollut. Eli kuvan ympärillä ei kaiketi ole ollut mitään enempää outoa.

    Silti kun tuo kuva on otettu 03.45. niin milloin edellinen kuva on otettu. Etenkin oliko tuolta 02.30-03.45 väliltä olemassa muuta kuvaa Patrosesta ja aasialaisista?!!

    Tuo spekulaatio, että kuvassa näkyisi laidassa joku "neljäs" henkilö on kyllä hämäävää. Miksihän tutkinta ei olisi tiedottanut, jos joku "neljäs" oikeasti tiedettäisiin, tuskin silloin olisi keskusteltukaan samalla tavalla, vain kahdesta aasialaisnaisesta.

    Kuva on sen verran epäselvä, että siinä voi joku neljäs tosiaan hieman näkyä. Mutta tässä tapauksessa lienee sen tutkinta jo alkuvaiheessa päättänyt niin, että se henkilö (jos siinä joku tosiaan näkyy oikeasti) ei tapaukseen liity, sillä kyllähän laivan käytäville nyt porukkaa kulkeen koko ajan.

    Näin minä uskon, kunnes se voidaan toiseksi todistaa. Vaikkakin se kuva kylläkin herättää paljon kysymyksiä muutenkin.


  • Anonyymi

   "Jos ei ole muita asiakkaita ollut niin kuka tahansa kelpaa ja nuorellakin voi olla helposti melko isoja summia rahaa mukanaan, nuoret ovat myös hyvin tyypillisiä asiakkaita horoille. Lisäksi voitu varastaa kännykkä, kello jne."

   Ei kuka tahansa muuten kelpaakaan, vaan mielellään sellainen, jolla on maksukykyä.

   Jaa, mutta sitä puolta ei paljon olekaan pohdittu, että jos etupäässä tarkoitus olisi ollut viedä rahat ja arvotavarat (siis varkaus - mielessä). Toisaalta ei Patronen kyllä tosiaan ollut (mitä ilmeisemmin) niin varakkaan näköinen siihenkään. Mutta varkauteen nyt kävisikin helpommin henkilö, joka ei ole se ihan suurimman huomion kiinnittäjä.

   Itse kyllä olen "yli laidan" teorian kannattaja. Ja mitä tuohon prostituutio - teoriaan tulee, niin siinä on kyllä mielestäni pikkuisen liikaa aukkoja, joita edellä on läpikäyty.

   • Anonyymi

    Kuten edellä kerrottu, et tiedä yhtään Nikun rahatilanteesta ja oliko kännykkää, koruja jne, ryöstöön voi riittää pienikin omaisuus tai laidan yli heittämiseen mitätön syy kun tulee riitaa jostakin naisten tai vaikkapa mahdollisen sutenöörin kanssa. Aasialaisille rahat vastaa myös paljon isompaa summaa kotimaassaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuten edellä kerrottu, et tiedä yhtään Nikun rahatilanteesta ja oliko kännykkää, koruja jne, ryöstöön voi riittää pienikin omaisuus tai laidan yli heittämiseen mitätön syy kun tulee riitaa jostakin naisten tai vaikkapa mahdollisen sutenöörin kanssa. Aasialaisille rahat vastaa myös paljon isompaa summaa kotimaassaan.

    Arvokkainta mitä nuorella miehellä oli, olivat hänen hyväkuntoiset terveet elimensä.


  • Anonyymi

   Onhan Niku voinut todellisuudessa vain oikeasti tippua humalapäissään laivan kannelta ja hukkua.

   Pidän aika kaukaa haettuna sitä, että hänet oltaisiin huumattu, kaapattu ja myyty johonkin orjaksi. Siis yleensä ne on nuoret naiset joille käy noin, mutta miten Niku oltaisiin sitten orjaksi kuljetettu ja minne ilman mitään vastarintaa tms?

   • Anonyymi

    Niku oli lyhyt, eikä kavereiden mukaan aivan holtittomassa humalassa. Tuskin hän vahingossa kaiteen yli horjahti. Toisaalta kevyenä hänet olisi ollut helppo kipatakin laidan yli.

    Ulkomaalaisia näihin nuorten miesten katoamisiin liittyy. Tässä nämä tuntemattomat aasialaisnaiset. Markuksen katoamisen aikana hän puhui outoja ja vaelsi paljain jaloin käytävälle. Ulkomaalainen mies tarjosi juomaa tölkistä. Kyllä nää huumauksilta vaikuttaa. Kropan arvo elinkaupassa voi olla 100 000e. Aika iso raha.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niku oli lyhyt, eikä kavereiden mukaan aivan holtittomassa humalassa. Tuskin hän vahingossa kaiteen yli horjahti. Toisaalta kevyenä hänet olisi ollut helppo kipatakin laidan yli.

    Ulkomaalaisia näihin nuorten miesten katoamisiin liittyy. Tässä nämä tuntemattomat aasialaisnaiset. Markuksen katoamisen aikana hän puhui outoja ja vaelsi paljain jaloin käytävälle. Ulkomaalainen mies tarjosi juomaa tölkistä. Kyllä nää huumauksilta vaikuttaa. Kropan arvo elinkaupassa voi olla 100 000e. Aika iso raha.

    165/50 on helppo uhri kahdelle ja jopa yhdelle naiselle kun ensin tainnuttaa jotenkin ja ehkäpä onnistuu tyrkkäämälläkin. Vaikea tietää silti mitä tapahtunut.


  • Anonyymi

   Nikun katoamisesta on esitetty "tavalliselle laivakatoamiselle" paljon eri selityksiä. Lisään vieläkin yhden mahdollisen :

   02.30 jälkeen Niku siis katosi (2.30 Niku näki ystävät viimeistä kertaa), siitä väli kun ystävät alkavat kaivata Nikua, laivan ollessa saapumassa Tukholman satamaan.

   Mutta havaintoni: mitäs naiset yleensä tykkää että heidän seurassaan roikkuu useita tunteja miespuolinen henkilö, johon ollaan juuri tutustuttu?!
   Tulee vaan mieleen että Niku kaiketi teki vaan etikettivirheen naisten kanssa tutustumisen säännöissä, ja roikkui näiden (aasialaisten)naisten seurassa liian pitkään. Kulttuurista riippumatta naiset voivat pitää tälläistä roikkumista epäsopivana. Sitä kauttakin on henkirikos voinut tapahtua (ilman suurempia taikka kummempia syitä), eli joko autokannen kautta taikka yli laidan (noin 85% tässä tapauksessa jälkimmäinen).

   Ja siitä roikkumisesta puheenollen : monet ovat näitä (aasialaisia) naisia epäilleet huoriksi. Mutta JOS naisien (=ennestään tuntemattomien) kanssa roikkuu liian pitkään, niin myöskin moni nainen voi tilanteessa alkaa tuntea itsensä "halvaksi", siis aika lailla siksi, että mies tuntee huomionsa olevan liian itsestään selvä.
   Voisiko tälläinen tilanne syntyessään johtaa jo sinänsä (=ilman sen kummallisempaa) laivalla henkirikokseen?!! Kyllä minä luulen että voisi ... En tiedä miten todennäköisesti, mutta kulttuurierot mahdollisesti (= mistä naiset kotoisin loppujen lopuksi) mukaan lukien, voisiko syy ollakin se, että naiset on loppuillasta pillastuneet kun tunteneet itsensä liian "halvaksi"??!

  • Anonyymi

   Joka vuosi vähemmän ja vähemmän uskon näihin "laivakatoamisten hurjimpiin teorioihin". Tosin mahdollistahan laivalta on viedä pois mitä vaan, vaikkapa nuoria miehiä (elävinä taikka kuolleina) sieltä autokannen kautta.
   Mutta jos sekin olisi järjestelmällistä, niin vaatisi kyllä ostettua apuvoimaan noita laivoilta varmaan. Mites ne laivakatoamiset keskittyivätkään ...

   No jokatapauksessa vaikkapa tämän Patrosen laidan yli mereen - menon ohessa toinen mahdollisuus olisi lähinnä se, että nämä aasialaiset olisi huumekuriireja, ja Niku olisi hytissä nähnyt "valkeaa jauhetta" sisältävän kassi taikka vastaavaa, taikka jonkin asettelemassa jotain tälläistä. Tosin silloinkin mietityttäisi, että miksi autokannelta olisi se huumekassi viety hyttiin, olisiko siinä mitään järkeä??!

   Tuskin prostituutio laivalla johtaisi henkirikokseen, laivalla on kuitenkin käytännössä paljon silminnäkijämahdollisuuksia. Mutta vahinko, itsemurha, taikka satunnaisen riidan kautta tönäisy yli laidan on silti helpomaa kuin moni uskoisikaan.

   Ja jos vielä itsemurhasta puhutaan, niin nuoren miehen humalatila ja euforia, kun on päässyt naisten lähelle kodin ja järjestyksen ulkopuolella, voi saada aikaa vaikka mitä sanunnaisia puuskia. Itsetuho satunnaisessa puuskassa olisi tällöin ehkäpä parempi termi kuin itsemurha. Ja mistä kaikesta kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä sitä nykyään puhutaankin, paljonkon esim.niitä on tunnistamattomina vaikkapa tälläisillä mukavilla nuorilla miehenaluilla??!

  • Anonyymi

   Itse uskon 99 prosentin varmuudella, että aasialaiskaksikolla (prostituoituja) ja heidän mahdollisilla sutenööri-/ihmiskauppiaillaan on tieto siitä miten Niku tapettiin ja ruumis hävitettiin. Itsemurhateoriaan en usko, koska yksinkertaisesti liian moni johtolanka vie epäilyt aasialaisporukan jäljille.

   Perusteluja:

   - Naisia ei oltu ilmoitettu matkustajaluetteloon, vaikka Estonian turman jälkeen tämä tehtiin pakolliseksi. Todennäköisesti olivat ilmoittaneet laivayhtiölle väärät/keksityt nimet, minkä takia heitä ei ole tavoitettu, eikä heidän oikeaa henkilöllisyyttään ole saatu selvitettyä. Puhtaat jauhot pussissaan matkustavalla ei ole mitään syytä tehdä näin, mutta ihmiskauppatavarana olevalla prostituoidulla on paljonkin

   - Naiset eivät poistuneet laivasta jalan, vaan autokannen kautta. Tästä voi päätellä, että seurueeseen kuului muitakin, koska naisia ei ole pystytty yhdistämään yhteenkään laivasta poistuneeseen ajoneuvoonkaan. Pois ajavat autot tallennettiin valvontakameralle, mutta naiset olivat piiloutuneet johonkin autoon siten, että autoa jolla he poistuivat laivasta, ei voitu yksilöidä. Heidän matkaseurueessaan oli siis heidän lisäkseen myös kuljettaja tai useampiakin henkilöitä.

   - Edellisten seikkojen sekä muiden tuntomerkkiensä perusteella, aasialaisnaisia voidaan erittäin suurella todennäköisyydellä pitää prostituoituina. Valvontakameratallenteen perusteella olivat sekä pukeutumiseltaan, iältään että ulkoiselta olemukseltaan erittäin hyvin tuntomerkkeihin sopivia.

   Kerrottakoon tässä vielä se, miten pohjoismainen prostituutio Suomessa toimii. Huorabisnes on ollut suomessa ja pohjoismaissa jo vuosikymmeniä suurelta osin itäeurooppalaisen ammattirikollisuuden organisoimaa. Naisia kierrätetään paikkakunnalta toiselle ja maasta toiseen edestakaisin. Bisnes on tuottavampaa, kun tavara vaihtaa paikkaa mahdollisimman aktiivisesti. Kuka tahansa voi itse todeta tilanteen esim. suomalaisten huorissakävijöiden realescort sivustolta. Naiset vaihtavat paikkakuntaa muutaman päivän välein, ja maata muutaman viikon välein. Ilman ammattirikollisten organisoimaa kauppaverkostoa homma ei toimisi. Uskon lähes varmaksi, että Nikun laivalla kohtaama naiskaksikko oli juuri tällaista porukkaa. Sekä tuntomerkit että epäillyttävä käytös viittaavat tähän. Kauttakulkumatkalla Suomen keikoilta takaisin Ruotsiin, ja päättivät napata laivan yökerhosta vielä yhden asiakkaan.

   Niku taas ei tiettävästi ollut mitenkään tottunut huorissakävijä, joten tuskin tiesi, minkälaisen porukan kanssa oli tekemisissä. Syystä tai toisesta, kaupankäynti johti kuitenkin väkivaltaan, jonka seurauksena Niku kuoli. Ei välttämättä tapettu tarkoituksella, koska kiinnijäämisen riski laivalla on valvontakameroiden ja suljetun tilan ansiosta ihan tolkuttoman suuri. Eikä senkään takia, että naiset olivat liikkuneet Nikun kanssa täysin avoimesti ja näyttäytyneet myös Nikun kavereille. Jostain syystä naiset kuitenkin haihtuivat savuna ilmaan sen jälkeen kun Niku nähtiin heidän seurassaan viimeisen kerran. Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidän, että ruumis ja naiset poistuivat laivasta johonkin autoon piiloutuneina

   • Anonyymi

    Eikö sulla ole elämässä muuta sisältöä kuin keksiä mielikuvitustarinoita ja panna niitä vielä "paperille". Olet varmaan kirjoitellut Estoniapalstallekin vastaavia.


   • Anonyymi

    Tuohan on todella asiatekstiä tämän "huorateorian" kannalta, ja moni kertomasi asia lienee juurikin niin.
    Kuitenkin esim.sille, että nimiä ei löytynyt matkustajaluettelosta voi syynä vaikkapa olla sekin, että naisilla ei ollut aasialaisia nimiä, vaan esim.ruotsalaiset nimet, joka on hyvin yleistä jos adoptoitu esim.Ruotsiin varhaisessa iässä.

    Autonkannen kautta poistuvia autoja ei ainakaan tuolloin kuvattu, eikä tämä Nikun katoamisilta tässä tapauksessa ollut käsittääkseni mitenkään poikkeus. Sikäli eivät aasialaiset pakosta "piilossa" olleet, koska autonkannen kautta ei kuvia yksinkertaisesti ollut.

    Muuten tämän teorian kannalta ok - tekstiä mielestäni. Arvoitus tosin sekin, miten hytissä tapettu voitaisiin kenenkään huomaamatta autokannelle hinata, lähinnä tuurista kiinni jos kukaan ei mitään huomaisi, tapahtuipa se miten tahansa.

    Jos kyse oli todella prostituoiduista, niin Niku ei ehkä edes sitä osannut huomata. Mutta ihmetyttää, että mahdolliset prostituoidut eivät huomanneet sitä että kyseessä ei ole "asiakas", jolloin toki taas esille nousee kansainvälinen sisäelinkauppa taikka muut teoriat, joissa houkutuslintuja voitaisiin mahdollisesti käyttää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuohan on todella asiatekstiä tämän "huorateorian" kannalta, ja moni kertomasi asia lienee juurikin niin.
    Kuitenkin esim.sille, että nimiä ei löytynyt matkustajaluettelosta voi syynä vaikkapa olla sekin, että naisilla ei ollut aasialaisia nimiä, vaan esim.ruotsalaiset nimet, joka on hyvin yleistä jos adoptoitu esim.Ruotsiin varhaisessa iässä.

    Autonkannen kautta poistuvia autoja ei ainakaan tuolloin kuvattu, eikä tämä Nikun katoamisilta tässä tapauksessa ollut käsittääkseni mitenkään poikkeus. Sikäli eivät aasialaiset pakosta "piilossa" olleet, koska autonkannen kautta ei kuvia yksinkertaisesti ollut.

    Muuten tämän teorian kannalta ok - tekstiä mielestäni. Arvoitus tosin sekin, miten hytissä tapettu voitaisiin kenenkään huomaamatta autokannelle hinata, lähinnä tuurista kiinni jos kukaan ei mitään huomaisi, tapahtuipa se miten tahansa.

    Jos kyse oli todella prostituoiduista, niin Niku ei ehkä edes sitä osannut huomata. Mutta ihmetyttää, että mahdolliset prostituoidut eivät huomanneet sitä että kyseessä ei ole "asiakas", jolloin toki taas esille nousee kansainvälinen sisäelinkauppa taikka muut teoriat, joissa houkutuslintuja voitaisiin mahdollisesti käyttää.

    Tämän ketjun esiin nostaminen on hyvä idea.
    Myrsky ulkona voi olla verrannollinen aivomyrskyyn.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuohan on todella asiatekstiä tämän "huorateorian" kannalta, ja moni kertomasi asia lienee juurikin niin.
    Kuitenkin esim.sille, että nimiä ei löytynyt matkustajaluettelosta voi syynä vaikkapa olla sekin, että naisilla ei ollut aasialaisia nimiä, vaan esim.ruotsalaiset nimet, joka on hyvin yleistä jos adoptoitu esim.Ruotsiin varhaisessa iässä.

    Autonkannen kautta poistuvia autoja ei ainakaan tuolloin kuvattu, eikä tämä Nikun katoamisilta tässä tapauksessa ollut käsittääkseni mitenkään poikkeus. Sikäli eivät aasialaiset pakosta "piilossa" olleet, koska autonkannen kautta ei kuvia yksinkertaisesti ollut.

    Muuten tämän teorian kannalta ok - tekstiä mielestäni. Arvoitus tosin sekin, miten hytissä tapettu voitaisiin kenenkään huomaamatta autokannelle hinata, lähinnä tuurista kiinni jos kukaan ei mitään huomaisi, tapahtuipa se miten tahansa.

    Jos kyse oli todella prostituoiduista, niin Niku ei ehkä edes sitä osannut huomata. Mutta ihmetyttää, että mahdolliset prostituoidut eivät huomanneet sitä että kyseessä ei ole "asiakas", jolloin toki taas esille nousee kansainvälinen sisäelinkauppa taikka muut teoriat, joissa houkutuslintuja voitaisiin mahdollisesti käyttää.

    Voi olla minkä maalaiset nimet tahansa, mutta eikö kaikki nimet ole selvitetty etteivät sopineet noihin naisiin?

    Huoriahan nuo hyvin todennäköisesti olivat, olipa sitten sutenööriä tai muuta porukkaa mukana tai ei, mutta laiva tuntuu paremminkin hyvältä paikalta murhata ettei jää kiinni, taitaa olla selvittämättömiä tapauksia suhteessa enemmän kuin maissa.


  • Anonyymi

   "Voi olla minkä maalaiset nimet tahansa, mutta eikö kaikki nimet ole selvitetty etteivät sopineet noihin naisiin? "

   Ainoa idea olisi selvitellä kaikkien laivan hyttilistojen naiset, tai jos ruotsalaisiksi epäilty, niin kaikki ruotsalaisperäiset nimet, siinähä sitten jo tointa olisikin.
   Kenties se olisi tehtykin, jo olisi "syytä epäillä rikosta" jossain kohtaa täyttynyt, tässä ei se käsittääseni ole täyttynyt, Tosin syy on se, että tieto on vähäistä tarkalta katoamisajalta, ja sama juttuhan se monesti on.
   Onko Nikun puhelutietoja muuten koskaan saatu?!!

   Laiva lienee kovin hyvä paikka ottaa nuoria mieheiä hengiltä, tilastollisesti taitaa olla parhaastä päästä vähintään. Ja ainakin jos kameravalvonta ei toimi, ja kenties ja nimenomaan kannen kameravalvonta ...

   • Anonyymi

    Pitäisi epäillä henkirikosta aina ellei ole nähty itse hyppäävän mereen. Laivalla on varmaankin paljon piilopaikkoja mihin voi sammua, ettei varmaan haluta aina käynnistää kaikkien matkustajien tutkimista jos joku kateissa. Jos kadonnut jo illalla tai alkuyöstä eikä löydy vielä laivan tullessa maihinkaan niin ehkä olisi syytä aloittaa tutkinta heti, mutta varustamolle tulee kalliiksi ellei matkustajia voi laskea maihin ja jää vuoroja ajamatta. Kameratallenteet pitäisi tutkia ja laivapoliisin aloittaa kuulustelut jo merellä jos syytä epäillä joitakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pitäisi epäillä henkirikosta aina ellei ole nähty itse hyppäävän mereen. Laivalla on varmaankin paljon piilopaikkoja mihin voi sammua, ettei varmaan haluta aina käynnistää kaikkien matkustajien tutkimista jos joku kateissa. Jos kadonnut jo illalla tai alkuyöstä eikä löydy vielä laivan tullessa maihinkaan niin ehkä olisi syytä aloittaa tutkinta heti, mutta varustamolle tulee kalliiksi ellei matkustajia voi laskea maihin ja jää vuoroja ajamatta. Kameratallenteet pitäisi tutkia ja laivapoliisin aloittaa kuulustelut jo merellä jos syytä epäillä joitakin.

    Nuo kaikki toimenpiteet on tehty. Miksi kirjoittaa täällä sellaista, millä ei ole mitään merkitystä. Mies tappoi itsensä ja sillä selvä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo kaikki toimenpiteet on tehty. Miksi kirjoittaa täällä sellaista, millä ei ole mitään merkitystä. Mies tappoi itsensä ja sillä selvä.

    Höpöhöpö, yleensä ei tehdä mitään pitkään aikaan edes maissa saati laivalla. Luultavasti huorat tappoi ja yhä epäselvä. Jos on yhtä laiskoja kyttiä kuin maissa niin helppo väittää kameroiden olleen epäkunnossa. Murhat toisi myös varustamoille huonoa mainetta ja varsinkin jos henkilökunta osallinen. Laivaputkakuoleman tutkinnasta pääsee helpolla kun heittää ruumiin mereen, sopivasti potkureihin heitettynä ei jää ruumiistakaan juuri mitään jäljelle.


  • Anonyymi

   Pienikokoinen nuori mies, juuri eronnut tyttöystävästä, umpihumalassa ja jos vielä on saanut pakit aasialaisneidoilta sähköpostiosoitreiden sijaan... sellaisessa mielentilassa ypöyksin käytävillä hortoillessa voi helposti tulla halu hypätä mereen... aina ei taustalla tarvi olla pidempää masennusra tai kuolemantoivetta.

   Itse ainakin olen näitä humalaisia itsetuhohetkiä jokusen todistanut, ja onnekseni ollut paikalla puhumassa toisen tajuamaan, ettei se ole mikään ratkaisu. Selvittyään on sitten itsekin ihmetellyt, että miten on sellaista edes ahatellut! Suomalaiset nuoret miehethän ovat itsemurhatilastojen kärjessä. Siinä mielessä pidän tätä todennäköisimpänä vaihtoehtona.

   • Anonyymi

    Ei ollut itsetuhoinen, eikä se ole sattumaa, että naikkoset juuri ennen katoamista sen seurassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ollut itsetuhoinen, eikä se ole sattumaa, että naikkoset juuri ennen katoamista sen seurassa.

    miksi sitä itsemurhaa on niin vaikea tunnustaa,jorpakkoon poika on hypänny


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    miksi sitä itsemurhaa on niin vaikea tunnustaa,jorpakkoon poika on hypänny

    Sinäkö olit näkemässä? Miksi sitä on vaikea tunnustaa että horoissa on paljon rikollisia ja kuka tahansa muukin voinut tehdä mitä tahansa.


  • Anonyymi

   En minäkään usko että ne naiset oli maksullisia ainakaan, semmoset kyllä haistaa rahamiehet ja joku pojankloppi ei ainakaan rahalta haise.
   Jotain diilereitä ne saatto kyllä olla mutta miksi ne siinäkään tapauksessa ottais sen riskin että edes vaivautuisivat tutustumaan johonki nuoreen jannuun.
   Arvotus on ja semmoseksi jää..

   • Anonyymi

    Joo alle Parikymppiset persaukiset jolpit ei kiinnosta patja ammattilaisia eikä heroiini tukkumyyjiä.
    Jos ne muijat oli rikollisia niin ihmiskauppiaita nuoret ihmiset kyllä varmasti kiinnostaakin.
    Mutta yksinkertasin selitys se että lähti yksin kannelle leikkimään vaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joo alle Parikymppiset persaukiset jolpit ei kiinnosta patja ammattilaisia eikä heroiini tukkumyyjiä.
    Jos ne muijat oli rikollisia niin ihmiskauppiaita nuoret ihmiset kyllä varmasti kiinnostaakin.
    Mutta yksinkertasin selitys se että lähti yksin kannelle leikkimään vaan.

    No miksi thaikut sitten vietti aikaa Nikin kanssa jos eivät nähneet tätä pokana? Vai oliko Nikillä sen verta käteistä rahaa lompakossa että kiinnostus heräsi. Yksi vaihtoehto voi olla se, että nämä oli oikeasti miehiä ja kun Niki ärsyyntyi tilanteessa huomattuaan sen alkoi pätkiminen.


   • Anonyymi

    Horojahan ne oli selvästi ja paljonkin asiakkaina nuoria, jopa alaikäisiä, harrastaahan ne seksiä välillä ilmaiseksikin tai pelkän alkoholin/huumeiden takia. Voivat myös itse kaupata huumeita.


  • Anonyymi

   Homo

  • Anonyymi

   Lepää rauhassa!

  • Anonyymi

   Kuuluuko tämäkin tapaus niin sanottuun Aarnio klaaniin, niin on haluttomuutta tutkia.

  • Anonyymi

   Kyllä juttu selviäisi jos nämä horot löytyisi. Maksoivatko muka kaiken käteisellä laivalla, vai maksattikovat pojilla juomansa. Yleensä kyllä ensimmäinen paukku menee omasta pussista l kortilta josta selviäisi thaikkujen nimet. Ellei kortti sitten oltu nussittu joltain pokalta.

  • Anonyymi

   Tai sitte sen tyttö josta on eronnut. On ollut narsisti kuten veljeni exä. Ja se ei ole uskaltanut kertoa tuo Niku vanhemmille tyttöystävän suhteen totuutta ja kaverit ehdottanut sen sanottava puhelin liittymä irti ja muuttaa kauas siitä tytöstä josta ero tuli ja narsisti ihminen yrittää keinolla millä hyvänsä vanhempia käyttää eli,1985 veljeni teki 2018 totaalisesti eron narsisti naisesta ja Pattaya paikassa asuu kotiin ei uskalla tulla. Joten entä jos se tyttö oli narsisti eli jos poliisit on saanut vihiä siitä tytöstä josta tuo Niku erosi jos ne näin ollen poliisit on jättänyt työn siihen. Jos tuon Nikun tyttö ystävä on ollut narsisti se voi Niku asua jossain todella kaukana ja voi silti käyttää uutisia tai Seuraa sitä tyttöä kunnes se tyttö kuolee ja sitten vasta ottaa yhteyttä joskus todella vanhana. Samaa ikä luokkaa melkeinpä kuin veljeni joka narsisti akan takia pisti välit niin että muutti Thaimaaseen ja puhelinnumerot sano Suomessa irti eli kukaan ei voi tietää jotenkin jos on ollut yhtä sinisilmäinen tuo Niku kuten veljeni 2006-2007 oli ravintolassa nähnyt naisen niin jos veljen masennus ja alkoholi helposti nainen joka on narsisti/ psykopaatti saa miehen rakastuu. Poliisin pitäisi kyllä tuon Nikun tyttö kaveri taustoja selvittää. Ties kuinka moni 1980-1989 miehistä on lähtenyt naista karkuun niin että ei uskalla nähdä omia lapsia ja ottaa yhteyttä läheisiin. Jotain Narsisti nainen on tehnyt veljelle koska muutti Thaimaaseen.

  • Anonyymi

   Tämä juttu on samaan aikaan tapahtunut kuten yhden naisen Marissa naisen juttu josta on dokumentoitu ohjelma takaisin valoon. Oli löytänyt työn te toimisto sivulta ja joku tuttu oli ihmettely ja oliko sen exä joka ihmetteli kuinka niin kauan työmatkalla. Takaisin valoon dokumentti. Se vaalea nainen on Pohjanmaalta kun ostin kirjan takaisin valoon. Se huumattiin autoon ja pidettiin vankina. Tiedä vaikka jotkut ulkomaalaiset naiset tehneet tuolle miehelle kuten Takaisin valoon dokumentti naiselle luvannut työtä ja maksanut muka työmatkat ja jossain samalla suunnalla sitten huumannu kuten Takaisin valoon dokumentti jutussa. 2005-2007 tuo Marissa oli eronnut miehestä muutti Suomeen joku lähi-idän alue johon se teki työ juttuja eli kumpikin on vaaleita ja,1980 syntyneet tiedä. Jos tuolle miehelle Nikulle tehty samoin kuten Takaisin valoon dokumentti jutussa se mies lupasi hyvää palkkaa raha jonka perusteella on tuon Nikun saanut. Ei ole elossa jos on tuolle Nikulle tehty samoin kuten Suomalainen nainen Marissa ei ollut monesta päivästä tuon naisen elämä enää kiinni. Onneksi sen joku exä tajusi että ei voi kauan olla työmatkalla se nainen. Ja lunnaat vaati että se pääsi Suomeen takaisin Marissa

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4151
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   215
   2782
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   62
   1343
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   330
   1205
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   63
   1003
  6. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   66
   868
  7. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   71
   859
  8. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   37
   846
  Aihe