Lisan paluu (uusinta)

-Seuralainen

Viileä käsi kulki lonkaltani hitaasti alas vyötärölleni jatkaen siitä ylemmäs kohti rintaani. Käden kevyt kosketus kutitti matkallaan saaden vartaloni värähtelemään. Rintakehäni kohdalla käsi valui kiusoittelevasti alas kohdaten rintani. Huokaisin nautinnosta käden tullessa rintani päälle puristaen hellästi, sillä olin odottanut tätä jo pitemmän aikaa. Käsi hyväili rintaani samalla kun lämpimät huulet painuivat niskaani vasten. Oliko siitä jo todellakin puoli vuotta, kun olin viimeksi ollut Lisan kanssa näin, mietin itsekseni. Lisa suuteli kaulaani ja olkapäitäni hiljaa, hellästi. Hän painautui vasten selkääni jatkaen rintani hyväilyä saaden nännini kovettumaan. Tunsin kiihoittuvani uudelleen, aivan kuin aiemmin päivällä, jolloin olin fantasioinut kuinka Lisa tulisi kotiin matkaltaan. Käännyin selälleni Lisan käden alkaessa valuessa hitaasti alemmas vatsalleni. ’Anteeksi, että olen myöhässä..lento viivästyi...’ Lisa aloitti. Työnsin käteni Lisan hiuksiin ja vedin hänen päänsä omaani kohden. Huulemme kohtasivat ja vaivuimme intohimoiseen suudelmaan Lisan käden valuessa vatsani ylitse sivulle vyötärölleni.

Noiden pehmeiden huulien kosketus oli juuri niin ihana kuin muistinkin. Ne olivat täyteläiset, mutteivat liian suuret, kuin luodut suuteluun. Värähdin Lisan sormien kulkiessa lonkkani ylitse sisäreidelleni. ’Ihana nähdä sinua pitkästä aikaa..’ Lisa kuiskasi korvaani nousten samalla ylös ja heittäen peiton pois päältäni. Hetken aikaa Lisa ahmi silmillään vartaloani enkä ihmetyksekseni tuntenut oloani vaivautuneeksi. Lisan silmien ahnas vaeltelu vartalollani tuntui vain hyvältä, kiihoittavalta ja mairittelevalta. ’Todella ihana nähdä sinua...’ Lisa sanoi hymyillen. Samassa hän nousi nopeasti sängyltä ja meni eteiseen sanoen ’Minulla on tuliaisia sinulle...’ Lisa palasi paperikassin kanssa ja ojensi sen minulle. ’Kiitos...ei sinun olisi tarvinnut mitään..’ sanoin, mutta olin silti innoissani lahjasta. Avasin paperikassin ja vedin sieltä esille mustat kapeakärkiset saappaat. ’Vau..nämä on todella upeat..’ sanoin ja nousin innoissani sängystä vetääkseni saappaat heti jalkaani. ’Nää tuntuu todella hyvältä jalassa...todella pehmeät’ sanoin katsellen saappaita jalassani. Ne ulottuivat hieman polven alapuolelle suorastaan nuollen sääriäni. ’Toi asu on kyllä herkullinen’ Lisa sanoi naurahtaen ja tajusin silloin ettei päälläni ollut muuta kuin uudet saappaat ja vaaleanpunaiset edestä hieman läpinäkyvät pikkuhousuni. ’Todella seksikäs..’ Lisa sanoi nousten sängyltä ja tuli luokseni.

Lisa painautui vasten minua upottaen kätensä hiuksiini vetäen samalla minut kiihkeään suudelmaan. Kielemme tunnustelivat toisiaan ja tunsin Lisan käsien valuvan alemmas selälleni. Kiihkeä suudelmamme vaimeni pehmeään hellään suudelmaan, josta Lisa lähti etenemään kaulaani myöten korvalleni näykkäisten korvalehdestäni leikkisästi. Hitaasti suudellen Lisa kulki alemmas kaulalleni saaden pienet sähköiset väreet kulkemaan selkäpiitäni pitkin. Pehmeät huulet kulkivat hiljalleen alemmas, Lisan sormien hivellessä kylkiäni. Huuliltani karkasi pieni voihkaisu Lisan suudellessa rintaani ja yllättäen imaistessa nänniäni. Samassa hän jo palasi ylemmäs ja vaivuimme kiihkeään suudelmaan. Käteni liukuivat alemmas Lisan vyötäröltä hänen lantiolleen ja hameen helman alle. Nostin hänen hameensa ylös vetäen meitä kohti sänkyä.

Lisa tönäisi minut sängylle istumaan ja hitaasti alkoi riisumaan paitapuseroaan. Nousin ylemmäs ja autoin Lisaa avaten hänen paitapuseronsa nappeja. Lisan avustuksella sain hänen paitansa riisuttua ja vetäydyin hieman nähdäkseni hänen mustien pitsiliivien verhoamat rinnat. Katsoin Lisaa silmiin ja kurottauduin avaamaan rintaliivien hakaset suudellen samalla hänen rintojensa väliä. Lisa heitti liivinsä lattialle paljastaen kauniin kimmoisat, hieman pystyt rintansa. Ne näyttivät mielestäni todella kauniilta, täydellisiltä. Nännipihat olivat pienet ja hieman kuperat osoittaen molemmat eri suuntiin. Suutelin hellästi Lisan rintoja hyväillen niitä samalla käsilläni. Lisa huokaili vaimeasti imaistessani kevyesti nännejä ja puristaessani hieman lujempaa. Ne sopivat täydellisesti käteeni ja tuntuivat pehmeiltä, täydellisen pyöreiltä ja kiinteiltä. En muista tavanneeni yhtä kauniita rintoja ja olin aivan haltioissani suudellessani ja hyväillessäni niitä.

Lisa alkoi hitaasti kyykistymään eteeni ja tunsin kuinka hänen kosteiden pikkuhousujen peittämä häpy kosketti polveani. Hän voihkaisi vaimeasti liu’uttaen itseään jalkaani myöten alemmas. Suoristin jalkaani Lisan jatkaessa matkaansa saappaalleni kostuttaen sen vartta matkallaan kohti saappaan kärkeä. Lisa katsoi minua kiinteästi hyväillen itseään riettaasti saappaan kärkeä vasten. Katsoin kuinka hän hieman painoi kärkeä pikkuhousujaan vasten. Hitaasti nauttien hän alkoi nousta takaisin ylös ja tunsin paljaalla reidelläni hänen kosteutensa lisääntyneen. Lisa hyväili käsillään vartaloani kuljettaen niitä nautinnollisesti alemmas pikkuhousuilleni. Hän tarttui pikkuhousuihini ja veti ne nopeasti jalastani katsoen levitettyjen jalkojeni väliin. ’Oi..sinä olet ajellut itsesi minua varten..’ Lisa henkäisi nähdessään häpyni. Hän kumartui jalkojeni väliin ja tunsin hänen kielen alkavan kiemurtelemaan hitaasti häpyhuulillani. Lisan kieli tuntui taivaalliselta, varsinkin kun olin ollut tyydyttämättä itseäni odottaessani tätä hetkeä. Värisin kuin haavanlehti hänen kielensä hyväillessä häpyäni ja saatoin vain nojata käsilläni taaksepäin ja voihkia vaimeasti. Tunsin kuinka ensimmäinen orgasmini alkoi jo lähestymään vauhdilla, mutta Lisa huomasi sen ja siirtyi kielensä kanssa pois herkimmiltä paikoiltani.

Kiusoitellen Lisa nousi hieman ylös hieroen nyt kädellään häpyäni. Se tuntui lähes yhtä hyvältä kuin hänen kielensä. Voihkaisin yllätyksestä Lisan upottaessa sormensa sisääni, nussien sillä minua hetken. Kiimani vain yltyi tästä ja levitin jalkani äärimmilleen. Lisa painui uudelleen nuolemaan vetäen samalla sormensa pois sisältäni. Kielen hyväily sai minut voihkimaan ja antauduin nautinnolleni täysin. Lisa hyväili sormillaan vakoani levittäen kosteuttani alemmas. Hän imi kevyesti klittaani ja työnsi samalla sormen peppuuni. Samassa valtava orgasmi alkoi vavisuttamaan kehoani. Voihkien yritin karata Lisan kieltä, mutta hän piti kiinni lähettäen yhä uusia väreitä vartaloni lävitse. Olin nautinnon taivaassa kiemurrellesani sängylläni valittaen orgasmin aaltojen sumentaessa mieleni. Vaistosin kuinka Lisa lopetti ja nosti päänsä jalkojeni välistä. Nautin hetken raukeasta olostani ennen kuin avasin silmäni ja katsoin häneen. Hiukset seksikkäästi sekaisin, naamallaan kiilsi kiihkoni, hän oli todella kiimainen näky.

Nousin ylös sängyltä ja suutelin Lisaa kiihkeästi. Maistoin oman kiihkoni kieliemme pyöriessä toistensa ympäri villisti. Vedin Lisaa mukanani sängylle liukuen Lisan alle, hänen ymmärtäessä aikeeni ja kontatessa ylemmäs päälläni. Suutelin kevyesti stay-up sukkien pitsireunan peittämää reiden sisäpintaa saaden Lisan lihakset värähtelemään. Etenin hitaasti kielelläni paljasta ihoa pitkin kohden hieman läpinäkyvien mustien stringien peittämää häpykukkulaa. Suutelin Lisan häpyä hänen pikkuhousujensa läpi ja tunsin kuinka kosteat ne jo olivat. Lisa nosti lantiotaan ja levitti jalkansa levälleen nojaten seinään antaen minulle upean näyn eteeni. Hyväilin hänen trimmattua peppuaan kiemurrellen kielelläni pitkin hänen pikkuhousujen rajojen tuntumaa. Kiusoitellessani Lisa alkoi voihkimaan vaatien ruotsiksi minua tekemään jotain. Siirsin hänen pikkareitaan sivulle ja aloin kuljettamaan kieleni kärkeä pitkin hänen kosteaa vakoaan. Lisa voihki ja mutisi ruotsiksi yhä enempi. Äkkiä hän nousi päältäni ja melkein repi pikkuhousunsa ja hameensa pois. Pelkissä mustissa stay-upeissaan hän istui päälleni ja painoi häpynsä vasten naamaani. Hetken hän vain hieroi sitä vasten kasvojani levittäen kosteuttansa kunnes otin kiinni hänen lantiostaan ja pysäytin sen pyörivän liikeen. Siirsin hänen pikkuhousunsa sivulle kosteutta kiiltelevän hävyn päältä ja aloin intohimoisesti nuolemaan Lisan vakoa keskittyen välillä täysin klitorikseen. Lisa jatkoi kiimaista puhettaan ja lopulta ohjasi klittansa suuhuni. Aloin voimakkaasti imemään sitä hieroen hänen pakaroitaan. Lisan ääni vain koveni ja hän alkoi värisemään laukaistessani hänet orgasmiin. Lisa hieroi vielä hetken häpyään vasten naamaani, minun yrittäessä pitää kieltäni kovana. Sitten hän nousi päälleni makaamaan suudellen kiihkeästi. ’Olet ihana...’ hän sanoi vaihtaen taas englantiin ja suuteli uudelleen.

Venytellen Lisa nousi sängystä ja alkoi riisumaan stay-up sukkiaan. Jäin sänkyyn ihastellen tuota alastonta kaunotarta makuuhuoneessani. ’Hei..sinullahan on täällä leluja..’ Lisa sanoi nähdessään yöpöytäni avonaiseen laatikkoon. ’Joo...en niitä kaikkia ole käyttänytkään...eikä kaikki ole ollut alunperin minun’ yritin puolustella Lisan katsellessa erilaisia dildoja. ’No aika kokoelma täällä ainakin on...’ hän sanoi ihastellen niitä. ’No vanhasta työpaikasta joitain saanut..’ sanoin punastellen Lisan ottaessa isohkon jellydildon käteensä huultaan purren ilkikurisesti. Hän otti laatikosta vielä toisen dildon ja tuli sängylle makaamaan. Hän asettui 69:iin päälleni antaen minulle toisen dildoista. ’Pannaan..’ hän kuiskasi paksulla äänellä.

Samassa tunsin kuinka jelly upposi sisääni ja voihkaisin tuosta täyttävästä tunteesta. Ohjasin toisen dildoni Lisan häpyyn, jonne se upposi helposti. Aloin liikuttamaan sitä hitaasti edestakaisin hänen sisällään nuolaisten aina välillä hänen klitoristaan. Tunsin kuinka Lisa liikutti omaa dildoaan sisälläni hieroen sormillaan klittaani. Tunne oli mahtava ja huomasin lisääväni tahtiani nussien Lisaa dildollani yhä nopeampaa. En kunnolla enää pystynyt nuolemaan, mutta aloin hyväillä Lisan peppuaukkoa sormellani. Tunsin kuinka Lisakin kiihtyi enempi hänen liikuttaessa dildoa rajusti sisälläni. Nopeasti orgasmi räjähti tajuntaani ja sormeni upotessa Lisan peppuun, tunsin kuinka hänkin sai toisen orkkunsa. Voipuneina vaivuimme sängylle ja Lisa käpertyi kainalooni. ’Tuo oli ihanaa...pitkästä aikaa..todella ihanaa..’ hän kujersi ja suutelimme.

3

6283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Seuralainen

      Hei..uusin tätä tarinaa hieman. Toivottavasti se nyt toimii paremmin.

    • vaan

      olet hyvä,ihana,melkein täydellinen,täydellistä ei ole vielä löytynyt..ps.käyppäs "ostoksilla" viel...

      • takaisin

        vaikkka AIJAN,naapurin tytön ,nuoruudesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe