Nyt hierottavaksi!

PellervoHollo

No niin, muutama päivä vietetty täällä lämpimässä Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasitin kaupungissa. Täytyy sanoa että vierähti muutama hetki ennen kuin opin muistamaan tämän Bangkokin virallisen nimen. Kortteihin, joita olen lähetellyt ystävilleni, ei mahdu juurikaan muuta kuin tämän kaupungin nimi joka siis on Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.
Suurimmaksi osaksi olen viettänyt aikaani täällä internet-kahvilassa. Syyttä ei thaimaalaista ruokaa kehuta maailman parhaaksi. Olen käynyt tämän internetkahvilan vierellä sijaitsevassa 7eleven kaupassa ja nauttinut aivan loistavia hoddog sämpylöitä. Iloiset myyjät toivottavat tervetulleeksi kauppaan ja lämmittävät pyydettäessä sämpylän mikroaaltouunissa. He ottavat pihdeillä lämpörullilla pyörivän nakin asettaakseen sen sämpylän väliin. Joskus on käynyt sillä tavalla ettei nakkeja ole ollut valmiiksi lämpörullilla pyörimässä, silloin myyjä ottaa nakkipaketin kylmäkaapista ja avaa paketin terävällä veitsellä. Hän asettaa yhden nakin mikroaaltouuniin ja lämmittää sen siellä niin kuumaksi että se näyttäisi turpoavan ainakin puolta suuremmaksi. Mikroaaltouunilämmityksen jälkeen nakki asetetaan sämpylän väliin samalla tavalla kuin se olisi asetettu lämpörullien päältäkin. Sen jälkeen tuo lämmin hoddog ojennetaan sinulle ja saat itse laittaa sinne väliin kurkkuviipaleita, tomaattiviipaleita, salaatinlehtiä ja sipulirenkaita. Lisäksi ketsuppia ja sinappia on mukava laittaa mausteeksi. Tämän jälkeen hoddog maksetaan kioskityyppiselle kassatiskille ja sitten oletkin valmis herkuttelemaan tuolla thaimaalaisella perinneruualla.
Ennen matkaani sain teiltä mukavilta keskustelupalstalaisilta paljon hyviä matkavinkkejä. Minulle kerrottiin että thaimaassa on nyt sadekausi. Niinpä otinkin matkalle mukaan vain kumisaappaat. Välillä tosin tuntuu että sandaalit olisivat kuitenkin olleet hiostavia saappaita mukavammat tässä yli 30 asteen lämmössä. Jalkani ovatkin päässeet hautumaan ja turpoamaan aika pahasti. Ajattelinki tänään panostaa jalkojeni hoitoon ja mennä jalkahierontaan. Tässä suosimani internetkahvilan vieressä on jonkinlainen jalkahierontapaikka johonka aionkin tänään mennä. Kyltissä lukee ainakin special massage ja sabai jotakin? En osaa vielä aivan täydellisesti kaikkia konsonantti- enkä yhdistelmävokaaleja. Jos jotakin kiinnostaa niin voin kuitenkin kertoa hierontakokemuksesta kun seuraavan kerran raportoin täältä matkaltani.
Lopuksi ihan pienenä vinkkinä kaikille höynäytettäville turisteille kuten minulle. Kannattaa opetella lukemaan thain kieltä. Monissa paikoissa on ilmoitettu hinnat länsimaisille ihmisille ymmärrettävillä merkeillä siis numeroin. Lukemalla thaimaalaisen tekstin on hinta kirjoitettu myös thaikirjaimin ja tämä hinta ei olekaan sama kuin turistin ymmärtämä vaan huomattavasti edullisempi. Tämä pätee varsinkin sisäänpääsymaksuissa moniin paikkoihin. Olkaa siis tarkkana, tämä maa kuuluu kategoriaan kaksoishinnoittelun maa.
Ja nyt sitten jalkahierontaan...
Terveisin Pellervo -maailmanmatkaajanne

27

12587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sartsu ja Veikko

      Sä olet ihana. Me fanitetaan sua Sartsun kans.
      Kirjota lisää kokemuksia. Ihan tässä iskee matkakuume. Me ollaan Patongille varattu helmikuuksi matka. Oltu ennekin.

      Toivottavasti hieronta auttaa ja saat koivet kuntoon.

      • tekstiiiii

        Pellervo, sä olet kymppi.
        Mä tykkään kans noista thaimaan ruuista.
        Maistapa 7/11:n kiekaisuja, ne vie kielen mennessään. Ja jos sanot ettet tiedä mikä on kiekaisu niin sit sä et ole kunnon Pellervo!


      • fggfd
        tekstiiiii kirjoitti:

        Pellervo, sä olet kymppi.
        Mä tykkään kans noista thaimaan ruuista.
        Maistapa 7/11:n kiekaisuja, ne vie kielen mennessään. Ja jos sanot ettet tiedä mikä on kiekaisu niin sit sä et ole kunnon Pellervo!

        pellervo is a fake faget.


    • Phra

      PellervoHollo sanoo:
      10 VIIMEISINTÄ VIESTIÄ


      Otsikko Kategoria Keskustelu Luettu
      Nyt hierottavaksi! Matkailu Yleistä Thaimaasta 137
      Rasypokkaa koneessa! Matkailu Yleistä Thaimaasta 1028
      Perussetti Lesbo, gay, bi & trans Gay 80
      Olenko valmis matkalle? Matkailu Yleistä Thaimaasta 488
      Matkani Leningradiin Matkailu Pietari 854
      Ehostus Muoti & kauneus Miesten muoti 319
      Vaaleanpunainen raha Lesbo, gay, bi & trans Gay 694
      1705 HOMOVAARA! Lesbo, gay, bi & trans Gay 897
      GayFox kiertueella Musiikki Euroviisut 76
      Järkevä ratkaisu! Autot & liikenne Yleistä autoilusta 113



      PellervoUrpo taitaa diggailla näistä vähemmistöpalstoista yhtä paljon kuin Thaimaasta.

      • hot dog

        olla trolli!


      • tosikko?

        mikä vitun puupää sä oot? ainaki tosikko. kerranki joku kirjottaa hyvää huumorii. rivien välistä voi ymmärtää myös asian. sä et ymmärrä.sä oot tutkija. kirjota sä puupää Phra=PaskaHerra jotai hauskempaa. Pellervo,kiitos viesteistä. olet ilahduttanut monien mieltä. se on varma.


      • Phra
        tosikko? kirjoitti:

        mikä vitun puupää sä oot? ainaki tosikko. kerranki joku kirjottaa hyvää huumorii. rivien välistä voi ymmärtää myös asian. sä et ymmärrä.sä oot tutkija. kirjota sä puupää Phra=PaskaHerra jotai hauskempaa. Pellervo,kiitos viesteistä. olet ilahduttanut monien mieltä. se on varma.

        Uuuu siis oikein puupää ja tutkija. OMG mua on vähän loukattu. Oon muuten nainen.


    • vaan

      On elämä köyhää jos siellä netissä istut ja pelkkiä hodareita meinaat siellä syödä!!!!!
      Töölön torilla saat saman!
      Syö kunnon ruokaa siellä kun sitä saa niin mielettömän halvalla, paikkojahan löytyy vaikka kuinka paljon.
      Epäilen vahvasti, tuskin Thaimaassa olet käynytkään. Kuvittelet vain käyneesi/olevasi siellä.
      Itse tunnen jonkin verran jo käyntieni jälkeen Thaimaan, pyri samaan, älä kuvittele!

      t. 13 kertaa Thaikussa käynyt ja taas menossa!

    • On se niin mahtavan laaja ja kaunis tuo elämisen kirijo. Niin sielä kuumasa Bangkokisa, ku täälä sykshyyn kallistuvasa KotoSuomesaki. Eiku tsemppiä vaan sinne ja uskua elämhään.
      Toivottellee: PeraPappa

      PS
      Varsinki tuo Lamminparras episodi lämmitti mieltä erikoisesti. Se nimittäin tapahtu ihan sillon minun nuoruuvesa ja tuli niin elävästi mielheen tuosta tarinasta.

    • kerran...

      Olin kerran Thaimaassa hierojalla. Ei tarvinut edes kysyä, kun jo nainen alkoi hieromaan nivusia... Laukesin varmaan 4 kertaa...

    • elämyksiä

      Kiitos sinulle todella mielenkiintoisesta kirjoituksestasi. Tykkään itsekin kovasti Thaimaasta ja thaimaalasista. Heistä huokuu usein sydämen lämpöä.

      • matkaaja vuosien kokemuksella

        Kyllä ne Thaikutkin osaavat olla ilkeitä. Sitä ei vaan tavallinen turisti ymmärrä, kun kieli vaihtuu thaimaaksi ja kettuilu alkaa hymyssä suin!


      • Toistekin Thailandiaan
        matkaaja vuosien kokemuksella kirjoitti:

        Kyllä ne Thaikutkin osaavat olla ilkeitä. Sitä ei vaan tavallinen turisti ymmärrä, kun kieli vaihtuu thaimaaksi ja kettuilu alkaa hymyssä suin!

        Niin,sen vaistoaa että osaa thaikutkin vittuilla ja ilkeitä olla.Kukapa ei rahasta hymyilisi.Mukavaahan siellä on käydä ,kyllä ilkeitä osaa olla joka puolella maailmaa.Muutaman kerran sanoin itsekin suomeksi Thaimaalaiselle"puupäälle"että vittu haista paska.Hymyilin kyllä kokoajan ihan kauniisti.Mutta kaupat tuli ja halvalla...Ja kaikki tyytyväisiä?


    • matkustellut..

      Minäkin olen matkustellut paljon. Käynyt Thaimaassa, Brasiliassa jne. Esim Thaimaassa en koskaan voi tietää onko lähettyvillä McDonaldsia tai 7eleven-kioskimyymälää hotdogeineen, joista saa turvallisia länsimaisia herkkuja eikä joitakin paikallisia, kummallisia sötkötyksiä. Siksi otankin matkalle mukaan selviytymispaketin, joka sisältää ainakin maksalaatikkoa, sitä kuuluisaa suomalaista (?!) kahvia ja paljon maitoa (jauheena).

      Ennen kaukomaainnostustani kävin ainoastaan Kanarialla. Siellä pärjääkin helposti kun ei tarvitse osata kieliä ja kahvilan ulkopuolellakin lukee selvästi "suomalaista kahvia".

      Kannatan lämpimästi matkailua - se on niin avartavaa ;)

      • samatuo

        Olen käynyt Huahinissa ja Pattayalla. Hieronnat onnistuu molemmissa. Ekakerralla oli hyvin asialliset ohjelmat - hotellin portieri järjesti. Toisella kerralla menin vaan yhteen paikkaan missä luki massage ja näkyi niitä jalkapohjien vyöhykekuvia. Nätti naishieroja olisi halunnut käyttää öljyjä, mutta en ottanut kuin kuivahierontaa. Muuten hyvä ja teki täyden tunnin töitä, mutta vähän väliä kokeili "vahingossa" kalua ja yritti myydä runkkauspalvelua. En kiinnostunut, mutta ei tyttö suuttunut. Näytti malliksi toisen rintansa ja sanoi olevansa yhden tytön äiti. Seinälakanan takana kuulin jonkun britin sanovan vihaisenoloisesti omalle tytölleen "dont touch it, please". Hieronta maksoi 400 ja lisäpalvelun hinnaksi ymmärsin 1500 sieltä kangasseinän takaa.
        Selkähierontaa en suosittele. Niiden aulassa olevine pikkutyttöjen asemesta tuli heavy weigt champion luokkaan kuuluva donna, jonka käsittelyn jälkeen oli vaikea kävellä pari päivää.
        Jalkahieronnassa on mukavinta, ne hieroo vähän sieltä täältä kuten hartioista ja käsistä siinä samalla.
        Jos menette pattayalle, siinä lähellä hotelli offshoria kävelykadun alkupäässä olevassa pienessä hierontapaikassa oli symppikset hyvät hierojat ja kyselivät, tuntisinko jonkun n 70-vuotiaan miehen joka tulisi heille hoitoon vähän pitemmäksi aikaa. Neuvoin laittamaan netti-ilmoituksen, mutta käsitin ettei onnistunut heiltä. Käykää kattomassa jos satutte hollille. Yötorille kannattaa mennäm
        maistamaan conom rock - lettusia.
        No, tulipa laverreltua. Himokkaille uroksille neuvoisin lopuksi varovaisuutta, kuulin kerrottavan että tytöt eivät ole välttämättä terveitä siellä, vaikka ovat nuoria ja nättejä.


      • mitä tilaa
        samatuo kirjoitti:

        Olen käynyt Huahinissa ja Pattayalla. Hieronnat onnistuu molemmissa. Ekakerralla oli hyvin asialliset ohjelmat - hotellin portieri järjesti. Toisella kerralla menin vaan yhteen paikkaan missä luki massage ja näkyi niitä jalkapohjien vyöhykekuvia. Nätti naishieroja olisi halunnut käyttää öljyjä, mutta en ottanut kuin kuivahierontaa. Muuten hyvä ja teki täyden tunnin töitä, mutta vähän väliä kokeili "vahingossa" kalua ja yritti myydä runkkauspalvelua. En kiinnostunut, mutta ei tyttö suuttunut. Näytti malliksi toisen rintansa ja sanoi olevansa yhden tytön äiti. Seinälakanan takana kuulin jonkun britin sanovan vihaisenoloisesti omalle tytölleen "dont touch it, please". Hieronta maksoi 400 ja lisäpalvelun hinnaksi ymmärsin 1500 sieltä kangasseinän takaa.
        Selkähierontaa en suosittele. Niiden aulassa olevine pikkutyttöjen asemesta tuli heavy weigt champion luokkaan kuuluva donna, jonka käsittelyn jälkeen oli vaikea kävellä pari päivää.
        Jalkahieronnassa on mukavinta, ne hieroo vähän sieltä täältä kuten hartioista ja käsistä siinä samalla.
        Jos menette pattayalle, siinä lähellä hotelli offshoria kävelykadun alkupäässä olevassa pienessä hierontapaikassa oli symppikset hyvät hierojat ja kyselivät, tuntisinko jonkun n 70-vuotiaan miehen joka tulisi heille hoitoon vähän pitemmäksi aikaa. Neuvoin laittamaan netti-ilmoituksen, mutta käsitin ettei onnistunut heiltä. Käykää kattomassa jos satutte hollille. Yötorille kannattaa mennäm
        maistamaan conom rock - lettusia.
        No, tulipa laverreltua. Himokkaille uroksille neuvoisin lopuksi varovaisuutta, kuulin kerrottavan että tytöt eivät ole välttämättä terveitä siellä, vaikka ovat nuoria ja nättejä.

        ......... Himokkaille uroksille neuvoisin lopuksi varovaisuutta, kuulin kerrottavan että tytöt eivät ole välttämättä terveitä siellä, vaikka ovat nuoria ja nättejä.........

        höhhöhöhöhhö aivan oikein jos saavat thaimaalaisen hyppykupan ja muut mausteet kaupanpäälle....heheee mitäs läksit niiiiin


      • neuvon..
        mitä tilaa kirjoitti:

        ......... Himokkaille uroksille neuvoisin lopuksi varovaisuutta, kuulin kerrottavan että tytöt eivät ole välttämättä terveitä siellä, vaikka ovat nuoria ja nättejä.........

        höhhöhöhöhhö aivan oikein jos saavat thaimaalaisen hyppykupan ja muut mausteet kaupanpäälle....heheee mitäs läksit niiiiin

        " Himokkaille uroksille neuvoisin lopuksi varovaisuutta, kuulin kerrottavan että tytöt eivät ole välttämättä terveitä siellä, vaikka ovat nuoria ja nättejä......... "

        Eivätkä useinkaan ole edes tyttöjä, mutta sehän vaan lisää kiihottavuutta, vaikka siitä ei niin haluta puhuakaan ;)


      • heppihierottu
        samatuo kirjoitti:

        Olen käynyt Huahinissa ja Pattayalla. Hieronnat onnistuu molemmissa. Ekakerralla oli hyvin asialliset ohjelmat - hotellin portieri järjesti. Toisella kerralla menin vaan yhteen paikkaan missä luki massage ja näkyi niitä jalkapohjien vyöhykekuvia. Nätti naishieroja olisi halunnut käyttää öljyjä, mutta en ottanut kuin kuivahierontaa. Muuten hyvä ja teki täyden tunnin töitä, mutta vähän väliä kokeili "vahingossa" kalua ja yritti myydä runkkauspalvelua. En kiinnostunut, mutta ei tyttö suuttunut. Näytti malliksi toisen rintansa ja sanoi olevansa yhden tytön äiti. Seinälakanan takana kuulin jonkun britin sanovan vihaisenoloisesti omalle tytölleen "dont touch it, please". Hieronta maksoi 400 ja lisäpalvelun hinnaksi ymmärsin 1500 sieltä kangasseinän takaa.
        Selkähierontaa en suosittele. Niiden aulassa olevine pikkutyttöjen asemesta tuli heavy weigt champion luokkaan kuuluva donna, jonka käsittelyn jälkeen oli vaikea kävellä pari päivää.
        Jalkahieronnassa on mukavinta, ne hieroo vähän sieltä täältä kuten hartioista ja käsistä siinä samalla.
        Jos menette pattayalle, siinä lähellä hotelli offshoria kävelykadun alkupäässä olevassa pienessä hierontapaikassa oli symppikset hyvät hierojat ja kyselivät, tuntisinko jonkun n 70-vuotiaan miehen joka tulisi heille hoitoon vähän pitemmäksi aikaa. Neuvoin laittamaan netti-ilmoituksen, mutta käsitin ettei onnistunut heiltä. Käykää kattomassa jos satutte hollille. Yötorille kannattaa mennäm
        maistamaan conom rock - lettusia.
        No, tulipa laverreltua. Himokkaille uroksille neuvoisin lopuksi varovaisuutta, kuulin kerrottavan että tytöt eivät ole välttämättä terveitä siellä, vaikka ovat nuoria ja nättejä.

        Olipa kallista . Mää en maksanu ku 4 euroo keppihieronnasta, siihen rahaan ei viittei ees itte vedellä


    • Minäkin.....

      Olimme lomalla Thaimaassa Buketissa. Minulle jäi mielikuvaksi alaikäiset tytöt vanhojen ukkojen kainalosa. "Poikatytöt". Mielestäni kaikki viittasi ainakin illalla seksin myyntiin. Maisemat ei ollut mielestäni kummallisia. Kummallisia oli temppelit missä oli suuria patsaita. Ehkä olen vääräuskoinen?
      Kiinan Begink oli ihania nähtävyyksiä täynnä oleva paikka. Ehkä sinnekin on jo pesitynyt seksiturismi.Ystävällisiä ihmisiä kummassakin ja hyvä ruoka.

      • KAMALAA

        Pikkulikat myy itseään, eikä kukaan puhu lapsityövoimasta. Ihmettelen miehiä jotka kehuvat palstalla hieromiskokemuksiaan. Ettekö ajattele järjellä ollenkaan. Nämä on samanlaisia tyttölapsia kuin omanne.


    • ###

      Tollaisen vitsikiukaan ei kannattais lähtee himasta roskista edemmäs. Lisää tollaisia niin kyllä se Thaimaalaistenkin hymy hyytyy

    • asian ytimen vieressä

      ...nauttinut aivan loistavia hoddog sämpylöitä. Iloiset myyjät toivottavat tervetulleeksi ....

      Noita tuli haettua 2-4 kerralla, yhden söi ja loput hotellin jääkaappiin iltapalaksi. Siinä kohdin joutui taistelemaan itsensä kanssa kun sai itse annostella tomaatit, kurkut ja sipulit. Ei kehdannut lappaa niin paljon kun teki mieli. Oli ne sen verran halpoja ettei katetta varmaan jäänyt. Taisi olla jotain 30 patia, n. 70c. Kai pysyin limiteissä kun jaksoivat hymyillä aina mennen tullen. Samaten kalja oli halvempaa kuin hotellissa ja sitä rahtasinkin oikein urakalla jääkaappiin. Sitten kun olin tarpeeksi etukenossa, uskalsin kävellä 7elevenin ohi pidemmällekin.

      • PImppaa

        Keskimäärin viisi kertaa vuorokaudessa.


    • kusettaa,

      ei hän voi olla Thaimaalaisessa internet kahvilassa, koska Thaimaalaisen internet kahvilan missään koneessa ei ole ä, eikä ö- kirjaimia.

      • vitun pellervo

        FAKE MOTHERFUCKER!!!!


      • Kokeilleppas ALT-64
        vitun pellervo kirjoitti:

        FAKE MOTHERFUCKER!!!!

        ALT koodeilla saa kaikki merkit esim ALT 132 onkin ä , et silleen...


    • pahkiss

      olikin uus juttu

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1706
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1317
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1275
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      880
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      871
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      108
      821
    Aihe