Canon EOS400D suomenkieliset ohjeet

eos 400D

Ostin Canon EOS 400D:n verkkokauppa.com:sta ja kameran mukana tuli vain verkkokaupan laatima lyhyt suomenkielinen käyttöohje (josta ei ole paljoa apua).

Löytyisikö mistään suomenkielistä "oikeaa" ohjetta tai kopiota siitä? Hinta tilattuna paperikopiona jastekniikalla on yli 60€...

Englannikielinen ohje pdf-tiedostona löytyy Canonin USA:n sivuilta täältä:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=DownloadDetailTabAct&fcategoryid=314&modelid=14256

10

4635

Vastaukset

 • mitä tilaa.

  Oli kai etukäteen tiedossa, ettei kauppaan sisälly suomenkielistä ohjetta?

 • Suora lainaus Verkkokauppa.com:n sivulta:

  Mukana tulee Verkkokauppa.comin laatima suomenkielinen käyttöohje sähköpostitse tai paperimuodossa erikseen pyytämällä. Ei sisällä suomen- tai ruotsinkielistä valmistajan ohjekirjaa...

  Ehkä hankit seuraavan järkkärin oikeasta fotokaupasta?

 • 200 euroa olis hintaa

 • Lontoota, sillä suomenkieliset ohjeet on täyttä skeidaa. Niissä on yleensä asiavirheitä ja sitten ihmetellään ja lähetellään huoltoon kun ei toimi.

 • Minulla on canon eos 400d, ja siinä tuli mukana suomenkieliset ohjeet:)

 • Kuinka hullu oikeasti pitää olla, että viitsii etsiä ja avata uudelleen näitä vuosien takaisia avauksia?
  Niitä hulluja näkyy tällä palstalla riittävän.

  • Ei erityisen hullua sinällään siinä, että hakukoneella haetaan asiaa, ja sitä on käsitelty vanhassa keskustelussa. Itselleni kävi näin Olympuksen iESP-tarkennustavan kanssa. Ei vieläkään ole täysin selvinnyt minulle tämä asia. On nimittäin eri asia kuin ESP. Mutta on näyttänyt toimivan kuin unelma, eikä pelkästään maisemakuvissa, vaan lähikuvaukseen myös. Kuvasin tämän vuoden kesällä mm. perhosia kompaktilla. Yllättäen iESP osui kohdalleen hankalissa tilanteissa, vaikka minulla ei ole aavistustakaan, millä logiikalla se on ohjelmoitu. Jos olisi pyöritty vain teorioissa ja kuvitelmissa, että minähän tiedän kaiken, niin sitten olisi tämäkin elämys jäänyt kokematta.

   Ei erityisen hullua siinäkään, että joku kirjasi löytönsä ja jakoi tietoansa keskusteluun. Mutta jos joku sillä perusteella nimittelee toista hulluksi, olisiko syytä itsensä painua helvetin kuuseen tiedon äärestä - jos ei sitä arvosta?


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.