Matkalla Patpongille!

PellervoHollo

Hei taas kaikille täältä Bangkokista.
Eilistä raporttia kirjoittaessani käytin Bangkokin kaupungista sen virallista versiota joka on kieltämättä aika pitkä ja epäkäytännöllinen. Tämänpäiväisessä raportissa lyhennän sen ytimekkäästi BKK.
Toivottavasti kukaan ei sotke BKK:ta MBK:hon, joka on aika kookas tavaratalo BKK:ssa Siam nimisen BTS-aseman kupeessa. Tuohon tavarataloon pääset mukavasti suoraan BTS:llä kunhan jäät pois Siam nimisellä pysäkillä. Jos olet liikkeellä MRTA:lla voit kätevästi vaihtaa BTS:ään vaikkapa Si Lom/Sala Daengin vaihtoasemalla ja jatkaa matkaa kaksi pysäkinväliä Ratchadamrin kautta Siamin asemalle.
MBK:hon pääsee myös kävelen, juosten, taksilla, mopotaksilla, bussilla, omalla autolla tai tuktukilla. Tuktuk on sellainen kolmella pyörivällä renkaalla varustettu moposkootteri. Tuktukeja on paljon erivärisiä. Kuljettaja, joka on yleensä thaimaalainen, istuu yleensä etupenkillä ja ohjaa tuktukia kuin mopoa sarvista. Vaihdekeppi on asennettu hankalasti genitaalialueen eteen joka yleensä on penis koska käsittääkseni 100% tuktukin kuljettajista on miehiä. Tuktukeissa on voimanlähteenä mukavaa pörinää pitävä kaksitahtinen 300 kuutioinen moottori.
Parasta tuktukilla matkustamisessa on ehkä se kun tottumaton sinisilmäinen turisti erehtyy hyppäämään edulliseen kyytiin ja kuljettaja vie asiakasta kaupasta toiseen jossa on kaupungin edullisimmat ja parhaimmanlaatuiset tuotteet. Turistin silmien väri ei välttämättä tarvitse olla sininen, ne voivat olla myös vihertävät, ruskeat, harmaat tai railakkaan Soi Cowboylla vietetyn yön jälkeen punaiset.
Tänään aamupäivällä sattui hauska tapahtuma. Tai ei se nyt niin kovin hauska ollut. Tarkoitukseni oli lähteä ystävättäreni kyydissä autolla Chiang Raihin tapaamaan vuoristokansoja. Olimme sopineet lähtöajaksi aamulla kello kahdeksan. Olin noin kolmen metrin päässä ystäväni autosta kun kello löi kahdeksan. En voinut mennä autoon istumaan koska yleisradiosta tuli Phleng Chat. Se tulee päivittäin aamu kahdeksalta ja ilta kuudelta. Voimassa on edelleen määräys että Phleng Chatin soidessa on pysähdyttävä ja osoitettava seisten kunnioitusta. En voinut mennä autoon istumaan koska oli seistävä. Ystävälläni oli kiire, hän ei kunnioittanut kansallislaulua vaan kaasutti autollaan kohti pohjoista. Jäin rannalle nuolemaan näppejä. Oikeasti rantaa ei ollut lähelläkään, "rannalle nuolemaan näppejä" oli vai sanonta. Sormien nuoleminenkaan ei ole BKK:ssa kovinkaan hyväksi. Suosittelen pesemään käsiä mahdollisimman usein ettei vatsan sekaisin saavia bakteereja pääse aiheuttamaan pahoinvointia.
Yleensä thaimaalaiset eivät ole lainkaan täsmällisiä. Heillä on virallisen ajan lisäksi käytössä thai-aika. Se tarkoittaa sitä että kuka tahansa voi olla mistä tahansa myöhässä useita tunteja eikä sitä katsota ollenkaan pahasti. Tähän kannattaa tottua jos aiotte viettää pidempäänkin aikaa vaikkapa BKK:ssa.
Eilen kirjoitin meneväni jalkahierontaan. Kävin siellä, joka muuten ei ollutkaan mikään tavallinen footmassage, ja lupasin kertoa kokemuksesta jos jotakin olisi kiinnostanut. Ketään ei tuntunut kiinnostavan joten jätän kertomatta mitä siellä tapahtui.
Kello on jo kohta 20, Phleng Chat tuli pari tuntia sitten, täsmällisesti kello 18. Huomiseksi yritän opetella laulamaan kansallislaulun ulkoa.
Nyt ajattelin lähteä viettämään iltaa Patpongin iltatorille. Sieltä voi ostella kopiotuotteita ylihintaan. Taidan poiketa Patpongilla myös juomassa lasillisen lisenssillä valmistettua Heineken olutta. Voin huomenna kertoa kokemuksia Patpongin basaari- ja baarielämästä jos jotakin sattuu kiinnostamaan. Myös jokin shownäytös kiinnostaisi tänään.
Voitte halutessanne soittaa minun thaimaalaiseen kännykkänumerooni jos tarvitsette apua tai tietoa joissakin asioissa. Suomesta soittaessanne valitkaa numeroni eteen 99533, hinta on ainoastaan 6 senttiä minuutti.
Terkut BKK:sta, Pellervo

2

1004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • )))))(((((

      Kerrohan lisää kuulumisia!
      Ja mitäs siellä jalkahieronnassa tapahtui?

      • Sartsu ja Veikko

        ...tuliko koivet kuntoon hieronnassa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe