alexia hotelli

syyskuussa

Onko Alexia hotellissa miten isot parvekkeet? Onko kalusteet? Matkalle mukaan vinkkejä otetaan myös vastaan, olenkin lukenut, ettei kahvinkeitintä ole, joten suodatin systeemi ainakin kai kannattaa ottaa..
Vaihtavatko pyyhkeet päivittäin? Keskustelut näköjään puolesta ja vastaan,mutta positiivisin mielin ollaan menossa reilun kuukauden kuluttua!

9

1929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meidän perheelle...

      Viikko sitten kotiuduimme Alexiasta 10 päivän matkalta. Itselleni hotelli oli pieni pettymys.Siivous oli todella "kevyttä" ja lakanat vaihdettiin 10 päivän aikana kahdesti, samoin pyyhkeet.Parvekkeet olivat kivat ja niissä oli muovikalusteet ja paljon muurahaisia.
      Astioita oli riittävästi, samoin kahvinkeitin oli hyvä.Emme käyttäneet toisen huoneiston suihkua muutamaan päivään, jolloin koko huoneisto alkoi haisemaan viemärille. uima-allas oli mahtava mutta aurinkotuoleja liian vähän ja ihmiset varasivat ne jo aamuyöstä itselleen. Sillä mennessämme tuoleille klo7 aamulla, kaikki tuolist oli jo varattu. Joten jouduimme usein makoilemaan maassa tai maksullisissa rantatuoleissa rannalla. Mielestäni hotellin henkilökuntakin oli aavistuksen hymytöntä ja töykeääkin. Mahtoivatkohan olla jo kyllästyneitä turisteihin??No, tulihan koettua Alexia hotellikin, mutta viimeistä kertaa...

      • kuuppa

        Tutulta kuullostaa, meidän perheellä on samansuuntaiset kokemukset viime kesältä. Aurinkotuolien varaustouhu oli myös käynnissä edellisenä iltana, henkilökunta tympeähköä ja siivouksessa toivomisen varaa. Hotellihan oli sellainen perushotelli ja halvimmasta päästä AM:lla. Onneksi lomaan mahtui muutakin, mutta menisimme kyllä toiseen hotelliin seuraavaksi.


    • mepe

      meillä taas hyvät kokemukset alexiasta, 2005 ja 2006 oltiin isolla joukolla lomailemassa. Kaikki meni erittäin hyvin, pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin viikon aikana 4-5 kertaa ja siivoojalle jätettiin vinkiksi likaiset lasten sukat pöydälle ekan päivän jälkeen (laattalattia kylmä illalla). ´Minkä jälkeen siivous sujui hyvin. Muurahaisista ja muista kannattaa sanoa Jorgokselle tai muulle henkilökunnalle niin ne hoituu heti pois. Monasti auttaa hymy ja kohteliaisuus niin saa myös hyvää palvelua....

      • mukavaa

        saada vastauksia. Eli näyttää siltä, että edelleenkin osa tykkää ja osa ei. Tasan kuukausi reissuun aikaa:) Onkohan sitä kaffeenkeitintä nyt sitten joka huoneistossa vai osassa vaan..
        Pistäkää viestejä tulemaan...


      • Anna-mummu
        mukavaa kirjoitti:

        saada vastauksia. Eli näyttää siltä, että edelleenkin osa tykkää ja osa ei. Tasan kuukausi reissuun aikaa:) Onkohan sitä kaffeenkeitintä nyt sitten joka huoneistossa vai osassa vaan..
        Pistäkää viestejä tulemaan...

        Hei Alexiaan lähtijät: ei kun hauskaa matkaa.me olemme olleet Alexiassa 8 kertaa,ja ollaan tykästytty.Hotelli kun on vain se 2 tähteä,ei voi viiden tähden palvelua-siivousta odottaa,sehän selviää jo hinnoittelussakin.
        Minusta tuntuu: niin kaiku vastaa kun huudetaan,jos ysävällisesti vaikkapa tälle "meidän iki ihanalle Jorgokselle" joka pitää mahdottoman hyvää huolta esim.allasalueesta ja hotellin kukka istutuksista,kertoisi ongelmista,niin ainakin meidän VC lorina loppui.....
        ja se mistä me pidämme,on että pääsee samalla uimaan niin mereen kuin altaallekin.ja ilta uinnit ne vasta oli upeita,ja laps perheet varsinkin nauttivat suuresti puhtaasta allasalueesta ja lasten allas tosi hyvä.juttuseuraa tuntui löytyvän jos sitä halusi ja useat laps perheet jo tekivät treffejä seuraavaa matkaa ajatellen Alexiaan.
        Marisijoita löytyy joka lähtöön,mutta kun evääksi ottaa iloisen mielen, eikä anna kaikkien pöyhiukkasten lomaa häiritä niin taatusti nautitte.oikein hauskaa lomaa "reikäsaaren" rantaan.


    • 2xkäynyt

      Meillä aikomus mennä ensi kesänä kolmatta kertaa Alexiaan. Isolla perheellä on aina matkattu ja meille hotelli on ollut passeli. Erityisen positiivisiksi puoliksi koemme suuren huoneiston(2 yksiötä väliovella yhdistettynä), joka mielestämme on ihan siisti ja valoisa ainakin meidän makuun, siisti ja viihtyisä allasalue, tarpeeksi iso lastenallas, mukava allasbaari ja kaiken kruunaa meren ja rannan välitön läheisyys, isoissa huoneistoissa 2 parveketta, joten toisessa voi vaikka säilyttää uimaleluja, henkilökunta mukavaa, intiimi tunnelma, ei riehuvia brittejä, vain suomalaisia ja kreikkalaisia, mukavia ja samanhenkisiä juttukavereita löytää aina ja me saatu ihan ystäviä, erityisen suuri plussa on hotellin mahtava sijainti lähellä sekä Agia Marinan että Plataniaksen keskustaa ja mielettömän upeita tavernoja. Lisänä lapsiperheelle plussaa leikkipuistojen läheinen sijainti.

      Miinuksia voisi olla kevyt siivous, muurahaiset, huono ranta juuri Alexian kohdalla(vesiraja), altaalla ei illalla valoja eikä ohjelmaa, ruokailutarvikkeita voi olla riittämättömästi, aurinkovarjoja altaalla vain n. 2-4 kpl, allasalueen wc:t ei kovin luokseen houkuttelevia, "pikkuviat" huoneistossa silloin tällöin(mm. ilmastointilaitteen vuotaminen)... Meille nämä ei kuitenkan mitään ongelmia ja suuria miinuksia ole olleet. Mutta joillekin ehkä. Ja moni asia hoituu tosiaan vain vihjaisemalla henkilökunnalle.

      Niin ja sitä kahvinkeitintä ei ole meidän huoneistoissa koskaan ollut. On siis tuuria. Pannulla on keitelty.

      Hyvää matkaa Agia Marinaan! Rennolla mielellä vaan reissuun:).

      • 2xkäynyt

        Katsopas www.alexiahotel.gr ja www.kreikka.net

        Kreikka.net:in forumiin hakusana Alexia. Löytyy hurjasti tietoa.


      • pitäisi maltaa

        odottaa vielä! Mepä varaudutaan siihen, ettei sitä keitintä ole. Keitellään kattilalla. Enempi kyllä sitä positiivista sanottavaa näyttää olevan kuitenkin. Mutta minäpä ilmoittelen kans mielipiteeni, kun palaillaan!


    • anonyymi7

      ITSE TULIN JUURI ALEXIASTA TÄNÄÄN VIIKON MATKALTA EIKÄ VOI MUUTA KUN KEHUA! Lakanat vaihdettiin kahdesti viikossa, joka mun mielestä on tosi hyvin koska ei niitä kotonakaan vaihdeta niin usein. Pyyhkeitä tuotiin jokapäivä lisää ja vanhimpia vietiin pois. Sänky oli aina pedattu ja lattiat lakaistu kun huoneeseen meni takasin. Hotellin henkilökunta oli todella iloista ja mukavaa ja allastuoleja oli riittävästi! kukaan ei varaillut siis etukäteen. Ruoka tuli allasbaarissa todella nopeasti (max 15 min) SUOSITTELEN!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe