Ongelmia! Nyt Pattayalle!

PellervoHollo

Terveiset täältä Bangkokista!
Nyt tarvitsee heti tähän alkuun sanoa että tällä hetkellä minulla ei mene kovinkaan hyvin. En päässyt eilen raportoimaan matkani kulusta mitään. Käsiraudat ranteissa, pallo jalassa ja suukapula suussa esti kaikenlaisen normaalin toiminnan. En ollut missään eroottisessa sessiossa vaan tämä tapahtui Wat Traimittia lähinnä olevan poliisiaseman säilöönotossa.
Wat Traimitissa sijaitsee, tai sijaitsi, 5000 kilogrammaa painava Buddha-patsas joka on täyttä 18 karaatin kultaa. Sen sanotaan olevan maailman arvokkain uskonnollinen patsas. Hintalappua en kuitenkaan tuosta patsaasta löytänyt joten kysyin sen hintaa temppelissä notkuvalta oranssiin lakanaan kietoutuneelta munkilta. Munkki höperteli jotain epämääräistä, olisikohan nauttinut sam song rommia hieman liikaakin. Hän piti kämmeniään yhdessä ja kumarteli anteeksipyytävästi? Temppelin harras ilmapiiri rikkoutui kun karjaisin kohteliaasti "Etkö sä saatanan nahkatukka voi kertoo ton patsaan hintaa?" Jatkoin vielä että en ala leikkimään sitten mitään tinkimisleikkiä vaan haluan lopullisen hinnan saman tien. Kysyin vielä voiko ostoksen maksaa käteisellä. Lähellähän on kaksikin pankkiautomaattia josta voi nostaa rahaa tälläisiin heräteostoksiin.
Jatkoin matkaani Chinatowniin Buddha-patsas kainalossani. Aurinko porotti täydellä teholla sadepilvien yläpuiolella. Huh tätä kosteaa kuumuutta. Mieleeni tuli kotimaassani, siis suomessa, asuvan sukulaiseni rakastajattaren hirsisauna Pyhäjärven rannalla. Siellä kun vettä heittää kiukaalle niin se suhahtaa samalla tavalla kuin oluttölkin avaamisesta kuuluva pihahtava ääni. Tätä muistellessa päätinkin ostaa janojuomaksi yhden Chang merkkisen oluttölkin. Menin pieneen putiikkiin jossa myyjänä oli arviolta 7-vuotias pikkutyttö. Vein ostokseni, joka oli yksi oluttölkki, kassalle. Kaivoin lompakosta valmiiksi tasarahan jotta pääsisin nopeasti nauttimaan tuota jääkaapissa viilennettyä olutta. Jääkaappi oli mielestäni hieman turhankin kylmällä. Se kuluttaa kohtuuttoman paljon sähköä näin kuumalla ilmalla. En kuitenkaan alkanut valistamaan tuota kokenutta myyjää asiasta sen enmpää.
Hän pyysi minua näyttämään henkilötodistuksen jotta saisin ostettua tuon oluen. Näytin passiani tytölle. Hän tarttui välittömästi puhelimen luuriin ja ilmoitti poliisille minusta. Tummakasvoiset nakkiasuihin pukeutuneet vihaisennäköiset miehet tulivat sireenit ulvoen paikalle. He olivat ilmeisesti poliiseja ja pidättivät minut. Hämmentyneenä tiedustelin mikä oli vialla. He kysyivät minulta että väitänkö minä tosissani olevan yli 500 vuotta vanha. Passissani on syntymäaika vuosisadalta 1900 ja thaimaassa eletään nyt vuotta 2550. He sanoivat etteivät ole aikaisemmin tavanneet näin tökeröä väärennöstä. Jos olisin laittanut syntymäajaksi vaikka 2300 niin se olisi voitu katsoa läpi sormien. Passini oli upouusi viisi vuotta voimassa oleva biopassi. Sen RFID (Radio frequency identification) sirulle on tallennettu minusta kaikenlaista tärkeää tietoa.
Poliisit asettivat minulle käsiraudat ja pyysivät istumaan autonsa takapenkille. En saanut haluamaani oluttölkkiä mukaani mutta Buddha-patsas onneksi seurasi omistajaansa. Se ei meinannut mahtua takapenkille. Hoksasimme avata poliisiauton kattoluukun ja sillä tavalla saimme tuon heräteostokseni mukaan.
Matkamme vei poliisiasemalle ja suoraa tietä putkaan. Samassa yksiössä oli myös muita asiakkaita. Meillä oli aika tiivis tunnelma. Khun Khuei oli erään väärinymmärtetyn kaverin nimi. En tiedä mistä tuo nimi johtaa juonensa, ehkäpä hän on jo syntyessään näyttänyt niin penikseltä? Mutta mukava tyyppi kaikin puolin.
Nyt kuitenkin olen päässyt lunnaita vastaan irti kahleista. Lunnaat maksoi eräs transvestiitti jonka kanssa olen kokenut muutamia unohtumattomia hetkiä Bangkokin yöelämässä.
Tänään tarkoitukseni on lähteä kohti Pattayaa. Se on perinteinen pieni kalastajien asuttama kaupunki Siaminlahden kupeessa. Tarkoitukseni on siellä hieman rauhoittua tästä suurkaupungin vilinästä. Täällä on baareja ja autoja vähän häiritsevänkin paljon. Tarkoitukseni on mennä tuktukin kyydissä Pattayalle mutta se ei ole välttämättä mahdollista. Riippuu tietysti tuktukin kuljettajasta suostuuko hän ajamaan sakkojen uhalla Pattayalle. Tuktukithan ovat lähes kaikissa kaupungeissa kielletty lukuunottamatta Bangkokia ja Chiang Maita. Katsotaan miten Pellervon ja Buddha-patsaan matkan käy. Raportoin seuraavan kerran päästyäni Pattayalle mikäli kaupungista löytyy internet yhteys.

Hyvin pyyhkii, terveisin Pellervo

ps. pyyhkimisestä tuli mieleen että täällä thaimaassa on paljon käymälöitä joissa ei takapuolta pyyhitä lainkaan paperilla. Tuo alapään putsaus tapahtuu vettä huljuttamalla. Se onkin hyvin järkevä tapa. Ajatelkaapas jos teillä on kädet täynnä vaikkapa paskaa niin kummalla ne saa puhtaammaksi, paperilla vaiko vedellä?

11

2850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viisaus

      Tiedäkö Pattiksella Mankihausin . Käy sielläkin !

    • mies pois sieltä

      maailmalta, yritys on pirun hyvä, mutta siinä vaiheessa kun sotket tähän vitsiin uskonnon niin se ei enää naurata. Oikeat koomikot tietää mitä voi pilkata ja mitä ei, uskonto on yksi mitä EI PILKATA!!!

      • ja tekopyhää

        kommenttisi on tekopyhää skeidaa. ollaan suomessa,ei missään kiihkouskovaisten maassa. valitta pitää aina periaatteen vuoks.


    • mädin Riku????

      Ajatelkaapas jos teillä on kädet täynnä vaikkapa paskaa niin kummalla ne saa puhtaammaksi, paperilla vaiko vedellä?

      Tää on niin Madventuresta. Jos kaadut paskaan pyyhitkö papruun vai pesetkö?

      • ja hupi

        kirjoittelu pois toisistaan, käytännön hommat sitten esim. Thaimaassa erikseen,ne ei kuulu yhteen!!!


      • Raksamieäs
        ja hupi kirjoitti:

        kirjoittelu pois toisistaan, käytännön hommat sitten esim. Thaimaassa erikseen,ne ei kuulu yhteen!!!

        Näit Ningin?


      • ja vedellä

        mä pyyhin paperilla ja huuhtasen vedellä.


    • åpooåp

      Olet väärällä palstalla.Täällä keskustellaan,ei
      pidetä matkapäiväkirjaa....tee omat sivut,kuvineen,
      siis jos osaat ja jos ja kun olet matkalla.
      Nyt teitty olet avo-osastolla,mutta ilmeisesti
      aika pian siirryt suljetulle.
      Sinulle lempeitä matkakuvitelmia,ota lääkkeesi.

      • Epäthaimaa

        En ole koskaan käynyt Thaimaassa enkä taida mennäkään. Olen tavallinen perheenäiti ja hiukan etoo paikan seksituristinen maine. Sitä ei oheinen kertomus yhtään lievennä, eikä kai ole tarkoituskaan. Onko totta että Thaimaan matkoille mennään (vain) tietyt asiat mielessä? Olin eilen Oman koti ulkomailla - messuilla ja aika säälittävä oli näky Thaimaan osaston luennoilla: yleisössä oli silmiinpistävän paljon yksin istuvia farkkuihin pukeutuneita miehiä. Että sellaista turismia.


    • HollonPellervo

      kaikessa ärsyttävyydessäsi kirjoitat välillä kyllä aika sairaan hauskoja "matkatarinoita".. :D *reps*

    • vessainsinööri

      Pellervo: Ajatelkaapas jos teillä on kädet täynnä vaikkapa paskaa niin kummalla ne saa puhtaammaksi, paperilla vaiko vedellä?

      Töppövirhe ajatuskulussa. Siellä pyyhitään vedellä kun paperi maksaa liikaa ja viemärikään ei vädä. Esim. pokkari maksaa perusduunarin viikon palkan.

      Kun paperilla pyyhkii, on kädet puhdasta paperia vasten ja se torttu pysyy paperin toisella puolella. Takapuoli tulee varmasti vedellä puhtaammaksi, mutta ei sen tarvitsekaan uutuutta kimaltaa. Mutta käsipuoli pysyy paperilla varmasti puhtaampana, varsinkin jos kädet vielä huuhtastaan. Ja tätä kutsuisin pointiksi.

      Paska ei lähde käsistä kokoknaan pois vedellä huuhtaisemalla! Parhaimmillaan jää kynsien alle näkyvästikin sitä ihteään. Ja muutenkin käsiin jää ilman saippuaa näppärä ohut kalvo sitä ihteään.

      Kaipa sitä härmässä hanuri pestäisi alasuihkulla jos siinä jotain järkeä olisi. Ja alasuihku on aikatavalla hygieenisempi kun ne ämpärit siellä vessojen nurkissa.

      Mutta toivottavasti et lukenut tätä ja rikkonut puhtauden illuusiota niillä vesiämpäreillä läträtessäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe