Baarireissu ;)

Ciarlina

-Ota nyt! Kimi anelee mua ottaa viel drinksuu.
-Ei vittu nyt ei pygee! Mä huudan ja hyvä ettänään ees eteeni. Mä oon iha sairaan jurrissa.
-Ota pliis. Emmä tätä turhaa hakenu... Kimi sanoo ja kattoo mua sen koiranpentusilmillä.
-Vittu otetaa sit! Mä huudan ja vedän kossupatterin ykkösellä huiviin. Onpa hyvää mä ajattelen.
Nyt ei nää enää selvästi eteensä. Kaikki on jotenki sumeeta ja tuntuu, et jalat heittää alta. Laittiks toi pelle jotai mun juomaan vai ooksmä ihan sairaan humalassa? Ei helvetti. Kauhistuttaa, mut ei jaksa välittää. Haluu vaan nukkumaan
-Vie mut himaa. Pliis. Mä rukoilen Kimiä.
-Ok. Haetaa rotsit narikast ja otetaa taksi. Kimi sanoo selvästi närkästyneenä. Vittu sitä varmaa vituttaa. Kaikki sen frendit on tääl ja sen pitää lähtee taluttaa tätä vammasta himaan. Sen ilta on ihan pilalla.
Otetaa lennosta taksi ja mä istun (rojahdan) taakse istumaan.Vähäks mua oksettaa, mut yritän kaikkeni etten oksenna taksiin, koska sit vittu me lennetää kaaressa pihalle autosta ja toisen taksin saaminen lauantai-iltana kestää ikuisuuden. Pian ollaanki jo kotiovella. Kimi maksaa herrasmiehenä taksin ja taluttaa mut kotiin.
-Huoh ihana olla kotona! Mä huudan sydämeni kyllyydestä, riisun toisen kengän ja kaadun lattialle. Että pitikin laittaa fuck me bootsit eli saappaat! Mut pakko ne on aina laittaa jos haluu saada vähän huomioo tanssilattialla. HAH!. Kimi nauraa naama punasena ja kyykistyy auttaa mua toisen kengän kanssa.
-Senki tohelo. Se sanoo, kattoo mua hymyillen ja ottaa mun toisen kengän pois. Se on jotenki niin komee. Sen Vihreet silmät jotenki pääsee oikeuksiinsa sen kaljun ansiosta. Sillee, et siihen katsoessa huomio kiinnittyy pelkästää sen silmiin... Vai johtuukohan se nyt vaan siitä, että mä en oo tällä hetkellä ihan kunnossa? Heh. Se jää tuijottaa mua silmiin ja laittaa vasemman kätensä mun oikean jalan sisäreidelle. Panettaa.
-Mitä sä tuijotat muru? Mä kysyn hymyillen. Ihanku en tietäis mitä se haluu.
-Mä haluun panna sua. Kimi sanoo, hymyilee takas ja likuttaa kättään ylemmäs mun reittä.
-Ei me voida.... Entäs Milla? Mä kysyn. Emmä ikinä vois tehdä niin paskaa temppua mun parhaalle kaverilleni mä ajattelen, vaikka kuitenki haluisin tota jätkää ihan sairaasti. Mun pillu on ihan märkä.
-Älä jaksa. Ei se saa tietää. Kimi sanoo niin hiljaa, et hädintuskin kuulee mitä se sanoo. Sit se laittaa käden mun tankojen sisälle ja alkaa hieroo mun klitorista, tuo päänsä mun naaman eteen ja alkaa nuolee mun huulia.
-Mmmmmmmmmmh.. Mä voihkin enkä pysty enää puhuu. Panettaa IHAN sairaasti!
Mä vastaan Kimin suudelmaan. Ai hemmetti jätkä osaa suudella! Se upottaa välillä kieltä vähä mun suuhun niin et mä pystyn imee sitä. Se alkaa hengittää raskaammin ja raskaammin. Kimi ottaa itseltään paidan pois ja housut. Alushousut se jättää vielä päälle. Ihanat alkkarit! Sellaset siniset, mis on vihreitä raitoja. Mä meinaan revetä, mut en kehtaa. Se jos mikä pilais tunnelman. Ai katohan! Sillä on stondis. Kyrpä IHAN kovana. Aika yllätys muute et sillä on noin iso. Mä aina kuvittelin, et tolla jos kellä, on pieni muna. Ai hitto en jaksa odottaa et saan ton sisääni!
Kimi ottaa multa paidan pois kovin ottein ja nuolee mun kaulaa samalla ku se avaa rintaliivit ja heittää ne keittiön lattialle. Mä oo ihan sulaa vahaa sen käsissä.
-Mä haluun nuolla sua. Se sanoo ja ottaa mun tangat pois. Ei saatana! Se haluu nuolla mua! Kukaan ei oo sanonu noin mulle IKINÄ! Mä oon ihan varma et nyt mä saan sellasta kyytiä että!
Kimi nuolee mun pillua ja mä voihkin niin äänekkäästi, että varmasti naapurit kuulee. Se osaa nuolla just niiku pitääkin. Kielen kärjellä klitorista ja upottaa samalla etusormen mun märkään pilluun. Mä en jaksa enää tätä kidutusta ja riisun sen alushousut ja otan sen suuhun. Mä imen sen kovaa kyrpää niin hyvin ku osaan. Kaikki vaan peliin! Harmi vaan että se on niin iso, ettei siitä paljoa edes suuhun mahdu.
-Ai vittu toi tuntuu ihan saatanan hyvälle! Kimi sanoo ja hyvä ettei se itke tu tekee nii hyvää. Sitte se nousee mun päälle. Mä levitän mun jalat ja otan sen kalusta kiinni ja upotan sen pikkuhiljaa mun sisään.
-Se on niin paksu, ettei mee ihan heti kokonaan sisää. Mä sanon ja hymyilen. Kimi ei pysty ees hymyilee ku se näyttää vaan keskittyvän siihen, ettei sillä viel laukee. Mun pillu mahtaa tuntuu tosi mehukkaalle. Ainaki sen ilmeistä päätellen.
-Vittu sä oot tiukka. Se sanoo ja suutelee mua. Nyt sen kalu uppoo kunnolla mun sisään.
-Pane kovaa........Pliis....... Mä anon. Kimi rupee nussii mua niin kovaa ku pystyy. Musta tuntuu et mä halkeen, mut silti tuntuu ihan SAIRAAN hyvälle! Mä puristan sen persettä kaksin käsin ja raavin sen selkää.
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Mä huudan. Se panee niin hyvin ja kovaa! Just niinku mä tykkään. Sit se nuolasee sen oikeen käden etusormee ja kutittelee mun perseenreikää ja upottaa sormen sinne.
-Ai vittu toi tuntuu hyvälle.. Mä saan sanotuks kaiken tän keskellä.
-Mä tuun ihan kohta. Kimi sanoo ja hengittää äänekkäästi.
-Tuu mun suuhun. Mä haluun niellä sun spermat. Mä sanon. Ja siitäkös se innostuu, nousee ylös ja tuo kyrpänsä mun naaman eteen. Sit mä runkkaan sitä ja nuolen samalla sen terskaa.
-Nyt.... Se sanoo ja samassa mä tunnen ku sen kyrvästä tulee ensimmäinen suihkaus lämmintä spermaa mun suuhun. Ja jokaisella esinahan liikutuksella sitä tulee vaan enemmän.
-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Kimi voihkii ja kattoo kun mä nielen sen spermat ja katson sitä samalla silmiin.
-No oliks kivaa? Mä sanon hymyillen ja nuolasen viimeisen spermatipan sen terskanpäästä.
-Ai mikä???????? Ai oliks mikä kivaa????

Mä herään sängyltä.
-Ai oliks mikä kivaa? Mikä sua vaivaa???
Mä avaan silmät. Ei perkele. Milla seisoo mun edessä.
-Siis mä voin selittää! Mä huudan epätoivoisena.
-Sä voit selittää? Selittää minkä? Milla kysyy ihmeissään.
Mä katon ympärilleni. Kimiä ei näy missään, eikä sen vaatteita. Mitä vittuu?
-Taisit nähdä painajaista. Milla sanoo ja menee keittää kahvii. Oliko se siis vaan unta? Ei hemmetti. Mä en muista.
-Taisit vetää aika kännit eilen kun tollasia puhelet. Milla huutaa keittiöstä ja nauraa.
Unta? Oliks se unta? Huh! Onneks! Mä ajattelen. Oon just nousemassa istuu, ku huomaan että Kimi makaa sängyn alla, laittaa etusormen suunsa eteen, hymyilee ja kuiskaa
-hysssssssssss!

2

12081

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää

      Hyvä novelli, oikein hyvä. Jatka vaan Älä välitä vaikka palautetta ei ole tullut. Ajattele että 2000 on lukenut kirjoituksesi.

    • Tarina

      Alkuun arvelutti kieliasu, mutta tarinastahan kehkeytyi ihan vallan hyvä...

      Lukisin mieluusti lisää... =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe