Levyä palauttamassa

Exä

Tulipa tässä eräänä päivänä käytyä palauttamassa entiselle tyttöystävälle viimeisiä hänen tavaroitaan jotka löytyivät cd-hyllyä järjestellessä. Erosta oli kulunut jo puoli vuotta ja kumpikin oli löytänyt itselleen uudet kumppanit. Nykyinen tyttöystäväni laittoi ruokaa ja arvelin sitten siinä odotellessa että heitänpä noi löytyneet levyt takaisin omistajalleen joka asusteli viereisessä talossa. Soitin hänelle ja kysäisin että onko hän kotosalla jos palauttaisin ne levyt etteivät taas hautaudu kaapin perukoille. sanoi olevansa juuri lähdössä kaupungille syömään poikakaverinsa kanssa joka oli juuri pääsemässä töistä mutta voisin nopeasti heittää levyt hänelle. sanoin lähteväni viemään levyjä, kommentti takaisin ole että älä viivy kauaa, kohta on ruoka valmista.
sujautin tennarit jalkaani ja suuntasin kulkuni viereiseen taloon. soitin ovikelloa ja mari tuli avaamaan. hän oli juuri saanut itsensä valmiiksi lähtöä varten ja oli melko seksikkään näköinen. josta tietenkin tuli kiusoitellakseni mainittua hänelle, mutta se meni leikin piikkiin.
mari kutsui minut peremmälle kun annoin levyt hänelle. kyseli kuulumisia joista kerroinkin normaaliin tapaan. en kuitenkaan halunnut jäädä pidemmäksi aikaa, olihan mari jo lähdössä ja itselläni ruoka tulossa. hän vei levyt olohuoneeseen ja kumartui laittamaan levyt kirjahyllyn alalaatikkoon. hänen kumartuessaan näin taas parin metrin päässä marin pyöreän takamuksen ja ajatuksissani heti kulki ne monet kerrat jolloin olin noiden pakaroiden väliin kyrpääni työnnellyt. hän kai huomasi minun hiukan takellelleen puheessani koska hän jäi kumaraan asentoonsa ja vilkaisi minua olkansa yli ja virnisti ilkikurisesti. huomatessaan että katseeni kulki muuallakin kuin pelkästään olohuoneen sisustuksessa hän kysäisi muina naisina että olenko koskaan muistellut niitä kiihkeitä hetkiä joita olimme yhdessä kokeneet. tuli annettua myöntävä vastaus, olihan mari ollut yksi kiihkeimmistä naisista joihin olin elämäni aikana törmännyt.
hänkin myönsi ajatustensa joskus harhailleen niissä hetkissä, varsinkin silloin kun olimme opetelleet peppuseksin saloja. hän sanoi nopeasti että nykyinen poikaystävä ei halunnut kajota sille puolelle.
marin vihjailevat puheet yhdistettynä äskeiseen näkyyn ja muistoihin aiheuttivat alapäässäni heräämisreaktion. jonka marikin taisi huomata, koska hänen katseensa käväisi siellä suunnalla.
katsoin häntä silmiin eikä siinä oikeastaan sanoja tarvittu tietääkseen mitä kumpikin ajatteli. astuin pari askelta lähemmäksi ja kietoiduimme kiihkeään suudelmaan. kyrpäni nousi välittömästi täyteen mittaansa eikä marikaan jäänyt kylmäksi huohotuksesta päätellen.
mutta koska aika ei ollut puolellamme pitäisi meidän toimia nopeasti. mari kääntyi ympäri ja nojautui eteenpäin eteisen lipastoon käsillään nojaten. itse laskeuduin polvilleni ja riisuin hänen pikkuhousunsa hameen alta. nostin helman hameenreunan alle jotta se ei olisi tiellä ja painoin suuni kohti marin haaroväliä.
pari nopeata nuolaisua pillussa jotta kieleni kastui hänen nesteistään jonka levittelin syljen kanssa peppureiälle liukasteeksi. nousin nopeasti ylös, vedin housuni alas ja aloin työntämään kyrpääni varovasti marin perseeseen. sinnehän se upposi kuin titanic aaltoihin.
tilanteen kiihottavuus soi meille uuden nopeusennätyksen laukeamisessa. mari alkoi voihkimaan välittömästi kiihkosta ja kun siirsin käteni hieromaan marin klitorista hän laukesi melkein välittömästi. tuntiessani marin perseen supistelut minullakin alkoi kiveksissä tuntumaan tuttua kutinaa ja kyrpäni syöksi kuuman sperman syvälle marin suoleen.
hengästyneinä irrottauduimme toisistamme. mari haki keittiöstä paperia johon voisin pyyhiä kaluni puhtaaksi. kuivailimme itsemme nopeasti ja laitoimme vaatteet takaisin päällemme. tähän koko tapahtumaan oli kulunut aikaa vain pari minuuttia. katsoimme toisiamme ja hymyilimme tietoisina miten hyvältä se oli tuntunut mutta uusintaa tulisi tuskin koskaan tapahtumaan.
läksimme ulos asunnosta posket hiukan punoittaen ja sovimme vanhaan tapaan pitäväme yhteyttä. hän läksi kävelemään pylly keikkuen bussipysäkkiä kohti ja minä läksin koti omaa kämppääni uusi kiihkeä kokemus muistissani. kotosalla oma tyttöni kysyi et mites sulla posket noin punottaa. sanoin ottaneeni pikaspurtin ehtiäkseni ajoissa takaisin...

3

6026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiikeri(n)

      Sepäs oli sangen seikkailuinen kokemus...
      oli varmaan kiihottavaa,mut toivotaan ettei toistuis...Siit voi jäädä kii...Jauh... ;)

      • Exä

        mutta kielletty tunnetusti kiihottaa. harvoin saa parisuhteessa niin voimakasta himoa aikaiseksi kuin tällaisissa tilanteissa. pitäisköhän katsoa löytyisikö vielä jotakin palautettavaa... ;)


    • Northim

      ei paha ei paha!!hyvin keksitty novlelli,vai oliko ees keksitty? ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe