Miitti +40 Hki 1.9 Friday klo 19 alkaen...

Miitti40Hki

Heips!
Syksy keikkuen tulevi ja kohta jo ollaan syyskuussa...Nopsaan se kesä meni ...Syyskuun miitti pidetään jälleen vanhassa tutussa ravintola Fridayssa lauantaina 1.9 klo 19:00 alken.Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat sättärit läheltä ja kaukaa :-)...
Ps. hohtokeilausta kyselty, innokkaat lähtijät voisivat laittaa postia [email protected], niin katsellaan sopivaa ajankohtaa :-) t.Seve ja Hali

17

4498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutamat Kerrat jäänny väliin.Mukana!!!...
      Tervetuloa Uudet/vanhat..
      Pidetään hauskaa PORUKALLA.
      On Kivaa Nähdä kenenkanssa Jutussa... Vaikka Vähemmälle On jäänny minulta... Syy...KAUKANA.
      *Wirnnnnnn*

    • kilinäkolina35M

      Niin luulen että tää syksyn miitti jää multa väliin kun alkaa tuo opin-ahjo viimeinen vkoloppu pitää olla tiiviisti naiseni kanssa (eikä juosta missään muualla) heh heh...

    • arja111

      kiitos seve ja hali kutsusta.. olen mukana...

    • Miitti kirja saapuu paikalle kun ehdin vain Tampereelta sinne ajaa, mutta melutkaa sen verran kova äänisesti että porukka tietää 40:sten olevan paikalla ;) Voihan joku ottaa varmuuden vuoksi suomenlipun mukaan.

    • ...rakkaat nuttuskehvelit :)

      Mie meenoon hiippaillaa sakkii sekkaa, en kyllä tiijä vieläkkää misä se tuo Friday on...miulle on antanna luoja puhheenlahjat oevat, joten otan asemalsta jonnii oppaa, vaekka kassialaman ;)) Tae tehhä rätkäätän reffit jonnii kanssa, sillä se tuokii selevii ;))

      Jos luoja suop hengenkulukee ja oon terveenkirjoissa...nähtäilläämpä sitte laavantaina ja pannaa tuas suomi24:ee tunnetuks ;))

      Ja mukkaa vua kaekki halukkaat...Kettää ee syyvä eläviltä, eekä titen tehhää muutakkaa pahhoo...Mut mukava ilta suattaa kyllä olla tiijossa ja tyrä seuraavana umauna ja määttijä nuama kalapeena ja silimii alla mustat veret...ja silli maistua ;)))

      Terpoin Senja

    • Higgins

      Oisin mielellää avannu illan keilailulla,mut jos ei muita... Nähdään Fridayssä :)
      t.Hiksu

    • Joana75

      No niin, miiteistä oikein monikossa selvitty hengissä. :P Toivottavasti kaikki muutkin.
      Sanonpa saman kuin eilen, eli kiva oli nähdä teitä 40-kanavalaisia samalla kuin hesa-kanavalaisia. On se niin ihmeellinen tämä pieni chat-maailma. Juteltiin kamin kanssa siellä Fridaysissa veskissä, että missäköhän muualla ne suomi24:n porukat on, ja samalla hetkellä Senjuska tuli sisään ja sanoi että "no ne on just tässä." :D Nappiin meni.

      • KUPPIS/ninniliini

        KIITOS Kaikille Mukanaolleille.Oli Mukavata nähdä Piiiiiiiiitkästä aikaa/ekakertaa.... Uusia/vanhoja ctttäilijöitä (40 ). Kuten myöskin Helsinki-huonellaisia.
        Meillä "allekirjottaneilla" Oli OIKEIN mukavata...Toivottavasti Näkyillään...uvestaan...
        Tokkiinsa Nähään Jollei Muualla...Täällä.


      • neitoperhoxl

        ja meillä kaikillaoli niin mukavaa,,,,,,,,,,,,,,pääsin jopa omaan sänkyyn yöksi on se vaan ihmeelistä porukkaa kun kotivelle kuskaava t,,,,,,,,,,,,,,,,;))nähdäillään :))


      • ....ja teille kaikille toisillekkii mukaville, lutusille ja sulosille sekä pirteille, nuorille miittiläisille :)

        Ol tosiiiii kiva tavata teejättii ja kiitos , niin sydämellisestä vastaanotosta...Ootta mahtavia ihmisiä :)

        Toevottavasti tapastelemma toestekkii...kummasti avartu tuassii sätmualiman suhteen silimät, positiivisessa mielesssä tietennii :)

        Voes oikeestaa ollakkii joskus iha yhistetty miitti, johon sais tulla kaik halukkaat ikkään, sukupuoleen, rottuun tai muuhun kahtomatta :) Suattasssii olla et turhat ennakkoluulot muita miittailijoita kohtaan karisis kummasti :)

        Tien semmosen kirjotelman tuassii perinteisesti miittitapahtumasta, koha oma piä hiukka on virkeemp..meinoo vanahoo hiukka väsyttee ja ajatus on hyvin kankee ;))))

        Lämpimin terpoin Senja :)


    • Kiitos oli ihana saapua paikalle kun oli odotetu ja montakertaa matkan aikana tarkastettu että saavun paikalle vaikka myhässä mutta tuskin tahtia haittasi.
      Oli taas kiva nähdä vanhoja ja uusia jos en väärin muista niin meitä oli kaikkian paikalla Zetori luku ottaen 25 voihan luku hieman heittää mut tuskin haittaa.

    • ...ja hyvvee kaikille :)

      Keltää ee siis männä henki, korkeentaa suatto tulla vua väsy..mut se kuulluu asiaan :)

      Tosi kiva ol, et meijännii sakki lissääty kivasti, uusilla tuttavuuksilla...Hienoo ol tutustella ja tapastellä..Kivoja luttanoita kaikki :) Kiitti teille kaikille mukana olleille niin nuorille ko hiukka vanahemmillekkii...Nähhäämpäs toestekkii ja paisutettaa suomi24 suureks juhlatapahtumaks :)

      Koha piä selevii kunnolla tien tuas sen perinteiseks muuttunnee kirjotukse tuassii palstalle...tännää ei oikee jaksa aatella sillee hirveen tarkasti mittää...lie tullu iha jo uupumus ;)))

      Suukki ja hallii kaikille T: Senja

      • HJoana75

        Senjuska kiitos kuin myös. :) Taikka tässä vaiheessa voisi jo melkein toivottaa kaikille hyvää yötäkin.
        Yhdistetyt miitit kuulostaa kivalta, ja niitä meillä onkin ollut pienesti kyllä. Viime kesänä oli onnistuneesti kerääntynyt porukkaa Kaisaniemen puistoon huoneista Helsinki, Hautausmaa ja 22 . Porukkaa joku 42 ja tosi mukavaa oli! Samaan soppaan sitä vaan kummasti kaikki sovitaan. :)


    • severiina2

      Minäkin ehdin viimein paikalle just ennen puol yötä...piti muksut nukuttaa ennen lähtöä et lapsen vahti pärjäs niiden kans loppu illan (hyvin oli menny).Onneks en oo Tuhkimo muuten ois ilta jäänny lyhkäseks...Osa porukasta oli jo lähteny ja osan bongasin Zetorin rappusilta (ps.onnea kihlaparille :-))mutta sitkemmäit oli vielä mukana menossa...Vaik porukka harveni, kuka nukkumaan ja kuka ties minne...niin mukava ilta oli taas...Ens kuussa tavataan taas...

    • Jukka-x

      Kävin minäkin siellä "kääntymässä"... terkkuja tutuille ja vieraillekin :)

    •    Niin on tuas aika panna, tarinoo luettavaks..mite miittiporukka rypi Helsingin yössä ;))

      Niin mie laavantaiumauna aikannaa heräsin, panin iha lotit piähä jo klo 8, aattelin jotta täätyy jotennii suaha ihtesä semmosee iskukuntoo. Kynnettii oikee lakkasin, mitä lienen sillon ajatellu en tiijä itekkää ;))

      Ilta suapu sukkellaa ja niin mie läksin männä puksuttelemmaa junalla kohe suurta kaapunkia. Asemalla miuta vastassa ol herrasmies, sovitusti..kiitos hänelle hyvästä opasseurasta :)

      Perjantairavintolassa sitte alako kunnon mytkeet..porukkoo alako solummaa mukavasti paikalle, niin uusia kultasia ko jo ennestää tuttuja...niin nuoria ko vähä ikäsempiäkkii :))

      Olin aikasemmin tuossa sopinna, että kään jututtamassa Helsinkimiittiläisiä ja yhistettyn 22 miittiäisiä...mietin missää ne oikee on..ja kuina ollakkaa iski pissihätä suunnaton, meinoon kaljaha sen sai aikaa. Pinttelin vessaa kengänkorot kopisten ja ko aakasin leedii oven kuuli´n vain "missähä ne muut mittiläiset on?" Vastasin: "jotta tässähä ne!" herakan naarun perrää heittäen... Siinäpä sitte vessassa tehtiin eka tuttavuus muutaman niin mukavan nuoren kanssa...eli ei se tuo tutustelu kato paikkoo ensinkää ;)))) Miekö oon tottun völjeemään immeisten kanssa...mäninnii pyyvön mukkaa kättelemmää ja jututtammaa nämä uuvet tuttavuuet...Aivan mahtavia nuoria naisia ja miehiä, tosiiiiiii ilosia ja avoimia, terveitä nuoria! Heille syvämmellinen kiitos lämpimästä vastaa otosta, tehtii siis tuttavuutta yl rajjoin iliman ennakkoluuloja tai jootavia paineita :) Nähhään uskoikseen toistekkii ;))

      Ja ettee unohu, kaikki halattii siis paekalle tulleet ja osa pussattiinnii ihan empimättä..soon jo tapa suorastaa ja ihana tapa onnii :))

      Kello alako tulla pykälää ja ol aika miettiä minne ryykästää jatkoelle ja niinpä sitte tuttuu zetorii kipitimmä, hullunkiilto silimissä ;))) Sinne sit majotuimma oikee rytinällä..lauvottii pöytiä yhteen ko paikan omistajat, että suunillee kaik sopis sammoihin suuntii...ei sinne kyllä muut uskaltaattunakkaa ;)) Kuinkas ollakkaa, paikalle tepastel mattimyöhäsiä, joka olkii aika mukava juttu...On nimittäin sakkii suatu uus kihlapar...Isosti Onnee Heille..ja isse kertoovat ketä oovat..mie siis en jatka tuosta enempee ;) Sit ol kaks uutta seukkaparrii syntynnä...eli hyvin on rakkaatta ollu sätilimassa nyt..Onnee näilekkii mukaville rakastavaesille :)Ja sitte kolomantena yllärinnä ol semmosia vieraeta, jotka ei oo ikinä ees aatellu miitis käävä...Mut he saapuvatki yllärinä..Ihanooooooo!!!!!!

      Ilta solju mukavasti pussates halliis ja rupatelles, mut ee kähmiis kuiten ;)) Miekii harakka piätin ihan tanssia ja kuinka ollakkaa, joha pit tehä voltti kontillee ja viel turhantakkii...Joku nainen piätti ottoo paijan helemasta kiinni ja niin tein voltin kontillee, kaljamuki vua jäsähti parkettii ja siryt sinkos...Passas siinä hetki pyllistellä ja kuulostella katkesto jalka vai repeskö hammeehelemat ;))) Mut on se kumma, nuorii voep luottoo..joha mukavan näkönen nuor mies kipitti appuu huolestunneennäkösen ja auttel siinä mammoo..Ihan ko ois vähä jo miuta nolottan..mut aattelin on ne isommattii herrat konttaillu, nih miks en miekii ;))) Attelin jotta kuolisimpa nyt ja syntysin het 10v nuorempan, vonkoisin tuota miestä, ol sen verran veekeenolonen auttelija ;)) Jos sattuu hiä lukemmaa näitä palstoja, syvämmellinen kiitos siul..oot myöskii herrasmies! :) Oman ikäset ne marssi ohi..siinäpä näppäätystä teelle ;)))))))

      Noh onneks ei kääny kuinkaa ja sain muistoja somia ommaa elonkirjaan :)) Ja ettee ois ihan normaalia ollu loppuiltakkaa...kerrottakkoo tuokii..Harvoo sitä pussattaa niin, jotta sua hetken lukkuu ottoo ;))) Mut miuta se ihan oma miittiläinen nappas takkopäin kaalasta kiinni, retkaatti piän vinnoo ja anto semmosen kielarin, jotta nyt savolainen hiljen ja kerralla ;))))Hui olokoon...olaha nopioo...mut suomiha on noppeeta kansoo jote pusuttii lojjautettaa ohikulukiissa ja noppeesti, mutta tunto siitä kyllä jiä ;))))

      Ilta mukavasti männä sorottel etteenpäin ja alako jo olla yökii...osa lähti kottii jo varhasemmin ja osa ties minne..ja niistä ei vissii liioiks huuvellakkaa ;)) Miekii kipitin taksijonnoo, ja se olkii pitkä ko näläkävuos...Viimen ko piäsin taksii tuumasin rengille.."pole poika lämyskee, mie tahon muta ja äkkiä" :)) Ja taksipoika ajao ko ois ollu paparatsit perässä..lie ollukkii, mistäs senkää tietää :))) Kotioven ko sain aaki kello tako peräti puol kuutta..passas siinä mamman kottiitua..noh onneks ee oo ukkoo, joka ois ollu jo ovella ohtalampun kanssa vastassa ;)))) Eli miitti män mukavasti..kiitos kaikille kivvoille ja se pusun lojjaas ja haliiii...T: Senja

      • *Naurannu Tääl* Hyvin Kirjutettu...On SE HYVÄ,ku jollain syntyyp Tuota tekstiä.Ja vielä Nuin sujuvasti.
        *Tunnustaa*
        Olen Yksi Heistä (neljästä).
        ONITTELUNI.KIHLAPARILLE.
        Mukavata oli.KIITOS Mukanaolleille.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5095
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1325
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe