Manchester United- Tottenham 26.8.07

ManU- Fani

Olipahan tiukka vääntö ennen kun voiton korjasi kotijoukkue United. Ongelmia on todella paljon hyökkäyspäässä, ja syötöt omille on todella huonoja.
Tänään oli kyllä ihan "meidän" hallintaa, mutta hyvistäkään paikoista ei kotijoukkue pystynyt maalintekoon, ja tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

2.Jaksolla ManU lisäsi vauhtia ja tilanteita rupesi tulemaan runsaasti, mutta vieläkin vaan viimeistely ontui ja pahemman kerran. 68 minuuttia oli pelattu,kun Nani laukoi jostain about 20 metristä ja laukaus osui Carlos Teveziä päähän ja pään kautta pallo sisään, tilanne 1-0 ManU:lle.Hieno veto kerrassaan.

Sitten sai vaan jännittää loput 22 minuuttia että omapää pysyisi puhtaana. Ja onneksi pysyi, nytten ManU on sarjassa kymmenentenä ja enään kärkeen ei ole matkaa kun vaan 5 pistettä.

Tärkeä voitto sillä joukkue oli ennen tämän päivän ottelua sijalla 19,elikkä toiseksi viimeisenä ja tilanne oli enemmän kun huolestuttava.

Onneks voittotili aukesi tänään,muuten seuraavaan mahdollisuuteen voittaa ottelua olisi ollut vasta ensi viikon loppuna Sunderlandiä vastaan.

Hyökkäys pelissä näkyy kyllä ihan selkäästi,että Wayne Rooney ja Cristiano Ronaldo ovat sivussa, hyökkäys tökkii pahasti. Onneksi tämä päivä toi tilanteeseen helpotusta. Nyt on taas kaikki mahdollista ManU:nkin kannalta.

Kattoko muut peliä? Pelihän tuli Canal Sport 1 kanavalta tänään alkaen klo 17.55. Mitäs olitte mieltä?

GLORY, GLORY MAN UTD

Hieno voitto, thank you Manchester United !!!

1

227

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peräyskä

todellakin tärkeä voitto. nani pysytti todella upean maalin. Onneksi saha ja andersson ovat terveitä ensi viikonlopun sunderland matsissa saadaan lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.