Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Voimapaikat

Topu

Tunnetteko paikkoja, joita hallitsee outo voima? En tarkoita mitään kummitustaloja tai vastaavia, vaan alueita luonnossa, vanhoja kyliä yms. joissa tuo voima näkyy ja tuntuu.

Pohjanmaalla kauan sitten niitä kutsuttiin vieskoollisiksi paikoiksi. Se tarkoitti alueita, joita sanottiin hallitsevan metsän kansan.

Tiedän yhden autioituneen maalaiskylän, johon liittyen sain kerättyä vanhoilta kristityiltä tädeiltä yli neljäkymmentä tarinaa. Siis aika vähemmän kristittyjä sisällöltään. Niissä seikkailivat liekkiöt, pirunlinnut, "animaagit" ja metsän henget sulassa sovussa. Leimallista oli että tapahtumat sijoittuivat samaan pieneen korpikylään.

Jos olet kuullut vastaavasta niin informoi. Julkaisen aiheesta vielä jotain. Kertoisin kyllä mitä, mutta kun ei saa mainostaa tässä foorumissa. Kiitos.

5

1071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maagikko.

      Tähtitornin mäellä haaksirikkoisten patsaalla.
      Rannikko seuduilla sijaitsevat jatulintarhat eli kivikehät.

    • Wiccaksi, isona...

      Täällä Irlannissa niitä on monta, ja ainakin Aran-saarilla ollessani, tunsin voiman yhdessä paikassa, josta sanotaan, että siellä on kahden maailman välinen verho ohuempi. Muuten täällä on Newgrange, Tara ja muut, ai niin, ei saanut mainostaa.. No, tiedän paikkoja, mutta ulkomailla.


      Blessed be

    • talvi

      että rajantakaisessa Karjalassa on juuri tuollaisia paikkoja paljon, myös sieltä evakkoon lähteneet, jotka nykyisin suurimmalta osin asuvat juuri siinä rajan tuntumassa, tietävät niitä paljonkin! Että sinne vaan itä- ja kaakoisrajalle tiedonkeruuseen... Onpa niitä Karjalan aluella suomen rajn puolellakin

    • niitä paljon

      Lapissa niitä on.Niillä on joku saamen kielinen nimitys. Olikohan se seita tai jotain.Esimerkiksi Kilpisjärvellä ja Karigasniemellä. Siitä asiasta lukee Sulasojan luontopolun varrella. Ainakin Kilpisjärvellä saana-tunturi on sellainen pyhä paikka.

      David Icke kirjoittaa tästä aiheesta kirjoissaan. Hän sanoo, että maapalloa kiertää magneettikentät, joiden risteyskohdissa on aina voimapaikkoja. Hän nimittää niitä sanalla vortex. Esimerkiksi kirkot rakennetaan sellaisille paikoille. Myös salaseurat rakentavat rituaalipaikkansa sellaisille paikoille. Esimerkiksi intiaanien pyhät paikat ovat sellasia vortex-paikkoja. Davidin mukaan maapalloa kiertää samanlaiset energiapisteet kuin on ihmiskehossakin (chakrat).

    • Imperator Shamanaes

      Vanhan kotini tykönä niitä oli useitakin. Neljä oikein voimakasta:

      1. Ässälän uhrikivi, metsäsaarekkeella pellon laidassa. Siellä on omanlaisensa tunnelma. Myöskin sen luona liikkuu lintuja, joita ei Hämeenlinnassa yleensä näe.

      2: Pälkäneentien varren uhrilehto. Siellä vallitsee omituinen tunne, ikään kuin siellä olisi suuri voima ja paljon jakamatonta viisautta.

      3: Muuan suppa liki Ahveniston harjua. Siellä ollessa tulee aivan sellainen tunne, että sinne on kätketty jotakin joka pyrkii tulemaan ilmi. Alkaa ahdistamaan, jos siellä viipyy pitkään. Kerran tunne tuli niin voimakkaaksi, että juoksin hullun lailla ollenkaan tietämättäni aina yhden ojan laitaan, jossa kaaduin hengästyneenä maahan ja tulin taas tietoiseksi olemassaolostani.

      4: Valtava pihlaja lähellä kohdan 3 suppaa. Aivan valtava pihlaja, jonka toinen suuri haara on romahtanut alas ja osoittaa supalle päin. Sen ympärillä on kolme isoa kiveä, yksi valtava ja kaksi keskenään saman kokoista, isoja nekin. Puun energia tuntuu niin vahvana, ettei paikkaa pysty menemään yksin pimeällä sataa metriä likemmäksi. Jos menee, iskee vielä tuota suppapaikkaakin vahvempi pakokauhu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe