Barcelonan eläintarha

Onko kukaan käynyt eläintarhassa? Minkä tasoinen, hintanen... yms?
Ilmoita


Tosi mukava paikka, kannattaa käydä. Lisätietoja: www.zoobarcelona.com
1 VASTAUS:
jep, käytiin perheen kanssa toukokuussa. Mukava paikka, menee katsellessa monta tuntia. (meille 4-5h).
Hinta 2 aikuista 2 lasta (11 v & 15 v) vähän yli 50 euroa.
Lyhyen kävelymatkan päässä Ramblasilta.
Ei ollut enää niitä valkoisia Gorilloja joita oli ollut jokunen vuosi sitten.
Mukava oranki esittelí purukumitemppujaan, huippu apina!
Toukokuun lopussa oli muuten vähän porukkaa, mutta värikkäitä päiväkotilaisia oli satoja....
+Lisää kommentti
Paljon oli elämiä ja eläimet näki tosi läheltä, jos vaikka Korkeasaareen vertaa. Eläinten häkit vaan oli tosi pieniä, mikä vähän suretti. Ja vierailijat eivät kovin lainkuulijaisia olleet, nimittäin kielloista huolimatta karhuille syötettiin perunalastuja.

Mutta kiva paikka, melko kallis. Muistaakseni jotain 14 euroa. Turisti-infoista voi löytää alennuslippuja, jolla saa 10-20% hinnasta pois.

Siellä on myös ilmainen delfinaario, jossa järjestetään muistaakseni 3 näytöstä päivässä. Eli kannattaa mennä sisään pohjoispään sisäänkäynnistä ja tsekata se delfinaarion aikataulu sieltä. Ja sitten hyvissä ajoin jonottamaan, ettet joudu lastenvaunurynnäkön alle.

Hauskaa matkaa!
Ilmoita
Vaikka viestiketju on vuosia vanha.. Niin kirjoitan tänne silti kommentin, jos joku muu etsii tietoa barcelonasta.. Että minne kannattaisi mennä, niin tämä ei eläintarha ei ole todellaakaan sellainen paikka, missä ihmisten pitäisi käydä. :( Todella oksettavaa paikka. En ole henkilökohtaisesti käynyt, mutta netistä (engalnninkielisiltä sivuilta) löytyy enemmän negatiivista kuin positiivista. Ja huomaa kyllä että miksi. Eläimillä on ihan kohtuuttoman pienet tilat, pahoja iho-ongelmia. Eläimillä on sekä neurologisia että psykologisia ongelmia kymmeniä vuosia kestäneestä väärinkohtelusta. Eläintenkohteluun on yritetty puuttua jo vuosia, tuloksetta.

Kahdella 1500kg painavan eläimen koko asuinalueena on betonilla päällystetty, sähköaidalla eristetty pienen omakotitalon tontin kokoinen alue, missä viettää koko elämä ihmisten pällisteltävänä.

Sama kuin ihminen viettäisi koko elämän pienessä vessassa, toisten katseltavana koko elämän. Kuvottavaa. :(

https://www.youtube.com/watch?v=p486xFJnnuM
1 VASTAUS:
Jos joku silti harkitsee menevänsä, niin hyvän apua päätöksen tekoon saa googlesta. Street view on kuvannut siellä, ja netissä pääsee kävelemään koko alueen läpi.

https://www.google.fi/maps/@41.386269,2.19064,3a,75y,236.85h,90.42t/data=!3m5!1e1!3m3!1sIUS3qZ4WleWulbi1XogXpg!2e0!3e5?hl=fi
+Lisää kommentti
Mukava paikka. Ihanasti puustoa(varjopaikkoja) jos on kuuma päivä. eläimet hyvin esillä,voi vuokrata `kulkuneuvoja`siellä liikkumiseen. Kevyesti menee 3-4 h.
Ilmoita
Ällöttää ihmiset, jotka tukee tuollaista eläinten kaltoinkohtelua. Jokainen Nuissakäyvä tukee eläinten kiduttamista, vaikka se ei sillä hetkellä silt tunnukkaan.
Ilmoita
Nämä eläinsuojeluhörhöt höpöttelevät mitä sattuu. Eläintarhoja on aina ollut ja tulee aina olemaan.

Barcelonan eläintarha on käymisen arvoinen; valovuosia edellä Korkeasaarta:
https://www.youtube.com/watch?v=VtSZepi6d7o
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Barcelonan eläintarha

Onko kukaan käynyt eläintarhassa? Minkä tasoinen, hintanen... yms?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta