Erilainen äitienpäivä

Anneli

Heräsin puoli yhdeltätoista äitienpäivän aamuna. Päätäni särki hivenen. Kaikki johtui siitä, että olimme mieheni kanssa valvoneet aamutuimaan. Pari pulloa viiniä, väkeviä ja mieheni jatkoi vielä viskillä. Olimme viettäneet hauskan koti-illan jutellen , kuunnellen musiikki ja tanssien, mutta seksiä emme harrastaneet. Nyt hän kuorsasi vieressä vieläkin ihan täysiä. Yritin herätellä häntä hieromalla hänen niskaa ja selkää, mieleni tekisi... Mieheni murahti vain, sanoen, että anna mun vielä nukkua, päätäni särkee.
Tämäpä outoa, harvoin hän kieltäytyy hyväilystä, taitaa olla tosi kova kankkunen!

Minä nousin ylös, ja join pari lasillista tuoremehua.
Talomme vierestä kulkee pururata, joka kulkee ihanan kangasmaaston poikki järvenrantaan ja takaisin, ihana keidas lähes keskellä kaupunkia, noin 5 km:n pituinen. Päätin lähteä kiertämään sen, ehkä päänikin selviäisi, samoin mieheni ehkä olisi paremmalla tuulella palatessani. Puin päälleni vain t-paidan ja urheiluhousut, olihan ulkona lähes 20 astetta lämmintä. Vielä kevyt ehostus kasvoille. Vilkaisin itseäni peilistä, olin tyytyväinen näkemääni, vartaloni on hoikka ja kiinteä, vaikka olen 45-vuotias, kiitos ahkeran liikunnan.
Lähdin kiertämään rataa vastapäivään. Olin kulkenut rauhallisesti kävellen ehkä kilometrin verran, kun lähestyin paikkaa, missä on vatsalihaspenkki ja leuanvetotangot. Siellä olikin joku mies treenaamassa leuanvetoa. Sopusuhteinen mies vaaleissa juoksutrikoissa ja tiukassa T-paidassa. Katseeni valui väkisin hänen etumukseen, missä kookos kalu lepäsi vasemman reiden päällä, muodostaen selvän kohouman. Mies veti leukoja tasaiseen tahtiin, näytti hauista riittävän. "Moi", huudahti mies. Herran jumala, mieshän olikin Jesse, samalla kadulla asuvan perheen vanhin poika, noin 17-vuotias. Minua nolotti, että olin tuijottanut pojan vartaloa niin intensiivisesti, etten ollut tunnistanut häntä. No, tosin en ollut nähnyt häntä sitten viime kesän, koska hän opiskeli toisella paikkakunnalla. Olipa hän kasvanut ja miehistynyt. Tumma tuuhea tukka, vähän raitoja. Kertakaikkiaan komea, olisi tuosta monelle tytölle iloa..
-Hei, huikkasin hänelle.
-Olet tullut äitiä katsomaan?, jatkoin.
-Joo, täytyyhän sitä välillä kotonakin poiketa...
Jesse lopetti leuanvedon, ja tuli puuskutten viereeni.
-Sun vuoro, Jesse naurahti.
-Sää taidat kuntoilla aika ahkerasti, kilpailet sä jossain lajissa, kysyin.
-En mää mitään niin vakavasti, mutta vähän salia ja juoksua.
Jesse siirtyi vatsalihaspenkille. Siinä oli penkki viistosti alaspäin. Hänen asetti jalkansa puun alle ja alkoi nostaa ylävartaloaan tasaiseen tahtiin. Hänen kullinsa näytti tosi muhkealta trikoissa. Seisokohan hänellä, vai oliko se noin iso löysänä? Mitä minä ajattelenkaan, säpsähdin. Kysymyksessä on sentään naapurin poika ja alaikäinen kaiken lisäksi. Mutta siinä Jesseä tuijottaessa kiimani nousi, en voinut sille mitään, mutta minun alkoi tehdä tuota poikaa mieli.
-Kiinteyttäiskö tuo liike munkin vatsaa, kysyin kun en muutakaan keksiny.
-Joo tuu vaan tohon viereiselle pukille!, poika ei ujostellut yhtään.
Astuin hänen viereen ja painoin käteni hänen etumukselle, puristin kalua hellästi.
-Mitenkäs tämä saadaan kiinteäksi?
Jesse pyörähti ympäri ja nousi seisomaan hajareisin eteeni. 180 cm tummaa, komeaa nuorta miestä seisoi edessäni. Hän tarttui kaksin käsin kiinni vahvoilla käsillä olkapäistäni.
-Kyllä sä siihen varmaan keinot keksit, Jesse sanoi, ja alkoi suutelemaan minua. Taidokkaasti ja hellästi hän antoi kielisuudelman. Jesse tuoksui hieman hikiseltä, mutta jotenkin myös samalla niin raikkaalta. Hän painoi lantiotaan vatsaani vasten. Tunsin kovan painauman napani kohdalla. Vilkaisin alas. Hänen trikoonsa oli repeämispisteessä, niin muhkea pullotus niihin muodostui. Etumuksessa oli lisäksi kiima läikkä.
-Tule mennään, hän tarttui käteeni, johdattaen minut syvemmälle metsään.
Mitä minä olin tekemässä, tunsin syyllisyyttä, samalla sydämeni hakkasi. Ihmisen täytyy saada toimia joskus äkisti ja järjettömällä tavalla. Eikä Jessekään näyttänyt olevan ensimmäistä kertaa asialla. Minä halusin tuota kundia!
Hän johdatti minut noin 100 m päähän radasta, siellä oli maastossa sammaleen ja kuivien lehtien peittämä painauma. Jesse pysähtyi painauman kohdalle ja aloitti suutelemaan minua uudelleen. Samalla hänen kätensä vaelsivat sälälläni ja pörröttivät hiuksiani, miten ihanan kiimainen kundi olikaan! Sitten hän alkoi vetämään t-paitaani pääni yli, otti sen pois, samoin riuhtaisi oman paitansa, niin että saumat rutisivat. Jalat harallaan hän alkoi lutkutta tissejäni vuoron perään, hänen kielensä vaelteli nänniltä nännille, välillä hän suu ammollaan yritti otta koko tissin suuhunsa, kädet tekivät työtänsä ja puristelivat samalla takamustani. Jessen ylävartalo oli lähes karvaton, mutta mahtavat rintalihakset liikkuivat hänen käsiensä puristelun tahdissa.Hän riisui lenkkikenkäni. Sitten hän alkoi laskea verkkareitani ja pikkuhousuni alas, asetti minut istumaan maahan asettaen t-paitansa ja omat verkkarini alleni. Samalla hän potkaisi lenkkarinsa jalasta, otti trikoonsa jalasta. Niiden alta paljastui karvaiset ja lihaksikkaat reidet ja pohkeet. Poika oli tosiaan ikäisekseen varsin kehittynyt.Sitten hän vapautti valkoisten alushousujen puristuksesta kalunsa. Herran jumala, miten noin nuorella kundilla voi olla noin iso kalu. Se sojotti yläviistoon, se oli aiankin 25 cm pitkä, terska mielettömän iso ja paksu, varresta taas ohuempi, mutta juuresta taas lähes yhtäpaksu kuin terska! En ollut ikinään nähnyt tuollaista kalua.
Jesse tuli eteeni ja kysyi, että nuolenko pilluasi. Tietenkin halusin nuoren rakastajani tekevän minulle kaiken... Hän tuli kontalle eteeni, asetti minut makuulle ja nosti polveni koukkuun. Tunsin hän huohotuksensa, kun hänen suunsa lähestyi häpyhuuliani. Hän levitti sormin häpyhuuleni ja aloitti nautinnollisen kielityöskentelyn. En tiedä kuka poikaa oli opettanut, mutta taitava hän oli. Hänen kielensä lipsutti klitoristani, välillä kevyesti näykkien, tämä tuntui taivaalliselta. Hän jatkoi, ja jatkoi. Olin aivan läpimärkä, orgasmini lähestyi ja lähestyi. Antauduin pojan työskentelyyn täysillä, menetin ajan ja paikan tajun, kuin sain järisyttävän orgasmin. Huohotin ja ulisin kuin koiran pentu.
-Taisit tykätä?, Jesse nosti päänsä haaroistani ylös hymyillen.
-Myönnetään, mää voisin nyt maistaa sun meisseliä, sanoin
Jesse nousi seisomaan, minä nousin istumaan, Hän asettui hajareisin eteeni. Tartuin hänen vaappuvaan penikseen. Sormeni yltivät nippanappa varren ympäri, kyllä minä kohta saisin kullia kyllikseni! Ensin nuolaisin terskan päästä kiimatipan, pyöritin terskan päätä kielelläni. Hänen terskansa oli oikea tatti! avasin suuni ammolleen, ja yritin ottaa kullinpään suuhuni. Väkisinkin raavin hampailla terskaa, niin paksu se oli! Kullin juuresta oli selvästi leikelty karvoja siistimmäksi ja pallit oli ajeltu kokonaan posliineiksi. Jesse huohotti työskentelystäni ja tarttui kaksin käsin päähäni. Hän pakotti jätti kalunsa syvemmälle, hän painoi kullinsa kitalakeen asti. Yhä uudelleen hän pumppasi päätäni edes takaisin. Käsille lypsin hänen kookkaita palleja. Hänellä oli kaksikertaa niin iso kuin miehelläni. Olin joskus salaa haaveillut isosta kalusta, nyt saisin sellaista! Onneksi hän sanoi hetken päästä, että lopeta, muuten tulee, nimittäin en olisi pystynyt enää pitämään leukojani niin ammollaan pitkään. Hän veti kalunsa suustani ja sanoi haluavansa naida minua. Asetuin selälleni maahan ja Jesse tuli päälleni. Hän asetti terskansa pilluni suulle, hitaasti hän alkoi painaa kaluaan sisääni. Olin aivan litimärkä, mutta tämä kalu tuntui tekevän tiukkaa. Hitaasti, mutta voimakkaasti ja määrätietoisesti Jesse painoi aisaansa sisääni, milli milliltä sentti sentiltä. Puoleen väliin päästyään, yllättäin hän vetäsi peniksen ulos ja samalla työnsi uudestaan voimalla sisään. Kiljaisin ja sanoi, että rauhallisemmin poika. Tästä poika vain innostui ja alkoi kirnuta aisaansa kolossani.
-Ihanan tiukka pillu, nyt saat kunnon melaa!, poika supatti korvaani. Hänen lantionsa työnteli ansiokkaasti aisaa sisääni. Minun oli pakko panna välillä käsi väliin, niin syvälle hän yltti. Jesse pumppasi pilluani käsiensä varassa, lihaksikas ylävartalo sykähteli työntöjen tahdissa, Pian aloin päästä rytmistä kiinni ja aloin todella nauttia pojan hässimisestä. Aloin lähestyä orgasmia uudestaan, kun poika yllättäen vetäisi kalunsa ulos. Slurps, äännähti pilluni, kun herkkuaisa pakeni luolastaa.
-Haluan nussia sinua takaapäin, käänny, vaati urheilijanuori.
Tein työtä käskettyä ja käännyin kontilleni hänen eteensä. Jesse painoi minut niskasta pääni alaspäin. Hän nousi seisomaan, rupesi tarjoamaan kulliaan puoliseisovasta asennosta pillulleni. Hän työnsi kullin sisään. Entistä lujempaa hän alkoi jyystää pilluani. Hänen pallinsa takoivat persettäni, kylläpä sain nyt kullia. Juurta myöten hän antoi minulle herkkuansa. Poika oli yllättävän taitava ja kestävä, tilanne oli lisäksi äärimmäisen kiihottava ja kiimainen! Lits, läts kaikui metsässä, penis umpposi piluuni yhä uudestaan ja uudestaan. Teki mielettömän hyvää, nuori mies nussii minua nuoruuden innolla. Välillä rajusti, välillä liikkeitä hidastaen.
-Noin, noin, poika voihki.
-Tykkäätkö isosta kullista, Jesse huohotti.
-Aah tykkään, anna lisää, vastasin.
Aloin lähestyä orgasmia, poika takani huohotti ja mölisi kuin kiimainen karhu. Sisään, ulos, sisään poika pumppasi. Yllättäin poika asettui polviensa varaan ja alkoi toisella kädellä hieroa klitoristani, samalla pumpaten kullia yhä sisääni. Tämä riitti minulle, sain räjähtävän orgasmin, ulisin niin, että kaikki pikkulinnut varmaan kilometrin säteellä kaikkosivat. Poika pumppasi pilluani yhä kovemmin, jyysti että kipinät lensivät aivoissani, kylläpä hän osasi antaa naiselle mitä nainen tarvii. Olin kypsää kauraa. Jesse vetäísi kullinsa ulos. Pillustani pääsi oikea korahdus ja hän runkkasi spermat selälleni ja hiuksilleni, taisi osa lentää ylitsenikin. Hän huohotti ja mölysi aivan käsittämätöntä, taisin antaa pojalle myös kunnon orkut! Hän lysähti viereeni raskaasti huohotten.
Hetken levättyä suutelin poikaa ja kiittelin poikaa hyvästä panosta.
-Mistä sä oot noin nuoreksi oppinut noin hyväksi rakastelijaksi?, kysyin.
-Mulla on mukava vuokraemäntä opiskelupaikkakunnalla, naurahti Jesse.
-Ja tieto on kulkenu, harjoitusvastustajia riittää, jatkoi hän.
-On sulla aikamoinen kalukin!
-Jep, naiset tuntuu tykkäävän. Ja sitä paitsi ei mun ikäisesten tyttöjen kanssa mitään tule, en mää yksinkertaisesti mahdu niitten pilluun.
-Sen kyllä uskoin, tiukkaa teki minullakin. Kyllä tollaselle nussijalle aina töitä löytyy! Mutta nyt minun on lähdettävä. tästä ei sitten puhuta kenelläkkään, lupaathan Jesse.
-Joo tottakai tää jää meidän väliseksi, mutta lupaatko joskus uusinnat, Jesse iski silmää.
-Katsotaan, kesä on vasta edessä...

Pukeuduin ja lähdin kotia kohti. Jesse huikkasi vielä perään hyvät äitienpäivät. Hyvin tämä oli alkanutkin. Jotenkin kuitenkin hirvitti, mutta kumpikin oli tyytyväsiä ja tyydytettyjä! Oma poikani on kaksi vuotta vanhempi, hän on nyt ulkomailla, mitä lienee puuhaillut...

Saavuin hymyillen kotiin, mieheni oli valmistanut herkullisen aamiaisen. Hän oli selvästi piristynyt, luultavasti uusinta on tulossa...

6

12948

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hemi

      Oli kyllä yksi parhaista novelleista mitä olen saanut täältä luettavakseni. Olisinpa vain ollut Jessen tilalla, Ikääkin saman verran jopa:D
      Nyt äkkiä pois K18 osastolta siis!

    • MJT

      Tosi kiihottava tarina. ois vaan kiva kuulla miten tarina jatku kotona??? :-)

      • jeah

        meidän kodin vieressä(500)m on pururata jossa on myös leukojennosto tanko ja vanha vatsalihasliikejuttu.


    • nuorekko

      tais olla poika puuttes ku 45 kantturaa halus jyystää...

    • luciano

      anneli olet taitava... haluisitko kirjoitella privana tekstejä?? maili ois... [email protected] jos voitaisi jatkaa mitä kesällä sitten tapahtuisi?

    • kiihottunut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe